- 7 Ağustos 2016
- 4.877
- 18.454
- 208
yaz yazMenü yazcm ama artık ama bu gün olmas
Ama kurallar gereği hamilelik iznine ayrılan gerekiyor canım bu yarışma dahilinde olmadan da yapacağın bişey burdan ayrılan gerek yok listede olmadan da devam edebilirsin sağlık problemi ve hamilelik izni bu yüzden varBi dakika yaaa ben niye izne ayrıldım????? Ben kontrollü zayıflamaya divam edicem canımdeadline ne zaman dıktorum tamam verme artık dersi o zaman bırakırım zaten en başından söylimiştim grubu bırakmaya niyetim yok diye.
Oklava yemeye niyetim yok canmyaz yaz
tebrık ederım canım.ayyyy bende sevndım senın adınaÖnce kilomu yazayım valla yüzde felan hesaplayamadım hoşgörün beni bu hafta
73.800
+800 gram
Veeeeeeeeee Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
Değer 21 olmuş progesterona da bakıldı bugün o da gayet iyi.kızlar arkadaşlarımın yanındayım uzun uzun yazamıyorum eve geçince yazılanları tek tek okuyup cevaplıycam çoook seviyorum sizleriiii
gayet güzel canım,dengeli ve doyurucu:)kahvaltı: 2ince dilim tambugday,2rafadan yumurta,salça,2kk.peynir,4zeytin,çay
Ara:sütlü kahve
öğlen: 100gr limonlu ton balığı,1dilim
tb.ekmeği,bir kapya biberi
Ara:tarcinli süt
Akşam: bir tabak yoğurtlu tereyağlı patates
2lt su ekstra bitki çayı zencefil,ihlamur,limon suyu yatana kadar 2.5-3 arasına çıkarırım
bide 40dakika bisiklet yaptm
Ya hemde birsuru bildirim yapmayan var nedense 3 kişi bildirim yapmazsa yüzdesi eksi olur tabiki vmbubhafta hiç güzel olmadı o yüzdenHerkes nerde bakiimaayyy sıkıldım yaa zaten sonucumda kötü idi bugün şimdi bir yesilcay yaptm biberiye ve limonlu su da 2.5litre bitti 3e doğru yola çıkıyorum
sağol canm sende kilo verince fotodaki gibi oluyorsan hatların son derece seksy ve güzel bencegayet güzel canım,dengeli ve doyurucu:)
canım dogru karar saglıklı beslen karataya devam hem bebış saglıklı olur hem sen dınc gecırırsın hamılelıyı.ben ılkınde 4 kılo vermsdm.2 de de sadece 6 kılo almşdm saglıklı beslenıyor su ıcıhor yuruş yapıyordumBi dakika yaaa ben niye izne ayrıldım????? Ben kontrollü zayıflamaya divam edicem canımdeadline ne zaman dıktorum tamam verme artık dersi o zaman bırakırım zaten en başından söylimiştim grubu bırakmaya niyetim yok diye.
aayyy yapmayn kaptanım ya naparz ozaman bizYa hemde birsuru bildirim yapmayan var nedense 3 kişi bildirim yapmazsa yüzdesi eksi olur tabiki vmbubhafta hiç güzel olmadı o yüzdenbenimde çok canım sıkkın ya böyle giderse takıma elveda demek zorunda kalacağım ama
Ama kurallar gereği hamilelik iznine ayrılan gerekiyor canım bu yarışma dahilinde olmadan da yapacağın bişey burdan ayrılan gerek yok listede olmadan da devam edebilirsin sağlık problemi ve hamilelik izni bu yüzden varbirde yarışma dahilinde olman çok doğru değil senin için kilo verebilirsin doktorun izin verdiğince ama senin için riskli bir durum olabilir sonrası ama sen bilirsin istersen ayirmayayim 2 hafta daha durabilirsin
canım dogru karar saglıklı beslen karataya devam hem bebış saglıklı olur hem sen dınc gecırırsın hamılelıyı.ben ılkınde 4 kılo vermsdm.2 de de sadece 6 kılo almşdm saglıklı beslenıyor su ıcıhor yuruş yapıyordum
canm sakın bir yere ayrılmaKızlar bi iki gün taşınma telaşım var biliyorsunuz giremiyebilirim idare edin listeden kovuldum ama yine de aranızda takılmaya devam ediyorum.
Hosbulduukhoşgeldin canmboy ve kilo kaç canm ve hedef kilon kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?