Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tebrik ederim canım çoook sevindim

Sağlıklı gebelikler dilerim

Hayırlı olsun canım ya çok sevindim

bende inanamiyorum ama tartı gözümün içine sokup duruyo şu 70den kurtulamadm gitti ayy nefret geldi migdem bulandi bi cikaym ömrümün sonuna kadar 70i görmek istemiyorum bidaha piss rakam
diyetisyene gidiyordun değil mi canım sen? ona bir sorsana,belki de vücudu şaşırtmak gerekiyordur. yoksa mükemmel spor yapıyorsun bence

canım çok sevindim belli ki çok istiyordun bir bebiş,çok sevindim senin adına

Evt canım asyama bir kardeş çok istiyordum Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Gözün aydın tatlım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :)) Bende hamile olduğunu düşünüyordum açıkcası:)

Ay bende çok ikilemde kalmıştım ya ümitlenmek istemiyodum ama belirtiler tam olarak adet belirtisi değildi. Teşekkür ederim canım

Çok sevindim arkadaşım harika bir haber bu sana kesinlessin ozaman beraber kutlicaz demiştim veee dans dans

Eveeeet dansss canım arkadaşım çok sağol veeeeee oğlak burcu oluyor bu bebeğe erken doğmak yasak oğlak döngüsü gelene kadar doğmak yok

Tebrik ederim canım çoook sevindim

Sağlıklı gebelikler dilerim

Sağol canım artık birlikte göbüş büyütebiliriz ve benimkide oğlak aramızda 1 hafta var sadece şu şeyden bende yapmak istiyorum nerden yapıyoruz onu hamilelik görünüyo ya hani

Bu arada canım heyecandan kilonuda yanlış yazmışsın 63 yazacagina 73 dedim bir an noluyo

diyetisyene gidiyordun değil mi canım sen? ona bir sorsana,belki de vücudu şaşırtmak gerekiyordur. yoksa mükemmel spor yapıyorsun bence
canm orda sabit filan kaldigmdaa yağ yakmış ama kas yapmışsın ondan öyle diyordu bide listeye tam uymuyorum tabi oda var ama şuan sabit değil fazla çıktım tabi ama karbonhidrati abarttigim için ben su tuttuguma inaniyorum karbonhidratlar direk su tutulmasina sebep oluyor ya ondan oldu bence bir iki günü normale donerim canm diyetisyene de pazartesileri gidiyorum ama bu hafta salı gidicem bakalm salı durumu öğrenirim

aayy sen aldın başını gittin yetişemiyorum arkandanbeni de götürürdü insan yaaa
yok bu hafta götüreceğim artık
canım açıkçası bu hafta ben de listeye uyamadım haftaya en geç pazartesinde itibaren birlikte listeye uyalım bak o zaman sen de çok güzel sonuçlar alacaksın eminim

yok bu hafta götüreceğim artık

canım açıkçası bu hafta ben de listeye uyamadım haftaya en geç pazartesinde itibaren birlikte listeye uyalım bak o zaman sen de çok güzel sonuçlar alacaksın eminim
Bende çok uyamiyorum canım ya ne bileyim gözüme ekmek sayısı fazla geldi ekmekleri çıkardım ama pazartesiden itibaren protein fazla olacakmış bakalım

canim bir iki gun hic paylasmadim yediklerimi o gunlerde batirdim

Benim en altta hamilelik takvimini imza alanına ekle var oradan yapıyorsun.
Taktın oğlağa

Kızlar merhaba
Kahvaltım mantarlı omlet 2 ceviz domates salatalık
Öğle iki tost içinde 1 er kk peynir ayran yeşillik
Ara 2 kare bitter çikolata kahve
Akşam ki menumude yazayım iki parça ızgara tavuk ayran salata
40 dk lık sporumuda yaptım dinleniyorum siz neler yaptınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…