- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Tebrik ederim canım çoook sevindimÖnce kilomu yazayım valla yüzde felan hesaplayamadım hoşgörün beni bu hafta
73.800
+800 gram
Veeeeeeeeee Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
Değer 21 olmuş progesterona da bakıldı bugün o da gayet iyi.kızlar arkadaşlarımın yanındayım uzun uzun yazamıyorum eve geçince yazılanları tek tek okuyup cevaplıycam çoook seviyorum sizleriiii
Hayırlı olsun canım ya çok sevindimÖnce kilomu yazayım valla yüzde felan hesaplayamadım hoşgörün beni bu hafta
73.800
+800 gram
Veeeeeeeeee Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
Değer 21 olmuş progesterona da bakıldı bugün o da gayet iyi.kızlar arkadaşlarımın yanındayım uzun uzun yazamıyorum eve geçince yazılanları tek tek okuyup cevaplıycam çoook seviyorum sizleriiii
artık haftaya seni de 6'larda görmek istiyorumwooooowwwww süpersin
diyetisyene gidiyordun değil mi canım sen? ona bir sorsana,belki de vücudu şaşırtmak gerekiyordur. yoksa mükemmel spor yapıyorsun bencebende inanamiyorum ama tartı gözümün içine sokup duruyo şu 70den kurtulamadm gitti ayy nefret geldi migdem bulandi bi cikaym ömrümün sonuna kadar 70i görmek istemiyorum bidaha piss rakam
canım çok sevindim belli ki çok istiyordun bir bebiş,çok sevindim senin adına
Gözün aydın tatlım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :)) Bende hamile olduğunu düşünüyordum açıkcası:)
Çok sevindim arkadaşım harika bir haber bu sana kesinlessin ozaman beraber kutlicaz demiştim veee dans dans
Tebrik ederim canım çoook sevindim
Sağlıklı gebelikler dilerim
Tabi canım sende gelBende geleyim mi
Bu arada canım heyecandan kilonuda yanlış yazmışsınEvt canım asyama bir kardeş çok istiyordum Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Ay bende çok ikilemde kalmıştım ya ümitlenmek istemiyodum ama belirtiler tam olarak adet belirtisi değildi. Teşekkür ederim canım
Eveeeet danssscanım arkadaşım çok sağol veeeeee oğlak burcu oluyor bu bebeğe erken doğmak yasak oğlak döngüsü gelene kadar doğmak yok
Sağol canım artık birlikte göbüş büyütebilirizve benimkide oğlak aramızda 1 hafta var sadece şu şeyden bende yapmak istiyorum nerden yapıyoruz onu hamilelik görünüyo ya hani
Bu arada canım heyecandan kilonuda yanlış yazmışsın63 yazacagina 73 dedim bir an noluyo
hoş geldin bileBende geleyim mi
aayy sen aldın başını gittinartık haftaya seni de 6'larda görmek istiyorum
canm orda sabit filan kaldigmdaa yağ yakmış ama kas yapmışsın ondan öyle diyordu bide listeye tam uymuyorum tabi oda vardiyetisyene gidiyordun değil mi canım sen? ona bir sorsana,belki de vücudu şaşırtmak gerekiyordur. yoksa mükemmel spor yapıyorsun bence
yok bu hafta götüreceğim artıkaayy sen aldın başını gittinyetişemiyorum arkandan beni de götürürdü insan yaaa
canım açıkçası bu hafta ben de listeye uyamadımcanm orda sabit filan kaldigmdaa yağ yakmış ama kas yapmışsın ondan öyle diyordu bide listeye tam uymuyorum tabi oda varama şuan sabit değil fazla çıktım tabi ama karbonhidrati abarttigim için ben su tuttuguma inaniyorum karbonhidratlar direk su tutulmasina sebep oluyor ya ondan oldu bence bir iki günü normale donerim canm diyetisyene de pazartesileri gidiyorum ama bu hafta salı gidicem bakalm salı durumu öğrenirim
Bende çok uyamiyorum canım ya ne bileyim gözüme ekmek sayısı fazla geldi ekmekleri çıkardım ama pazartesiden itibaren protein fazla olacakmış bakalımyok bu hafta götüreceğim artık
canım açıkçası bu hafta ben de listeye uyamadımhaftaya en geç pazartesinde itibaren birlikte listeye uyalım bak o zaman sen de çok güzel sonuçlar alacaksın eminim
canım ikimiz de bu hafta dikkat etmedik. Hele ben çok abarttım;(canm gene aynı gidiyoruzberaber 69u gorcez derken geri 71i gördük haftaya insallah direk 69 oluruz
canim bir iki gun hic paylasmadim yediklerimi o gunlerde batirdimboyum 1.60 canım, ben 52 kilodaydım senelerce sonra birden aldım bu kiloyu yapıştı üstümealışık değilim, eski halime dönmeyi çok istiyorum. yüzümün ifadesi bile değişti inanır mısın kilodan...
canım listelerinde gözüme çok kötü şeyler çarpmamıştı neden böyle oldu su mu tuttun acaba sen de,regl ne zaman?
canım ben senin de kas yaptığını düşünüyorum açıkçası,kaslar ağır basar.
ayy kimsenin kilo aldığına inanamıyorum, menüler iyiydi çünkütamam dün biraz kötüydü sadece ama bir günde yarım kilo alacak halin yok
Benim en altta hamilelik takvimini imza alanına ekle var oradan yapıyorsun.Evt canım asyama bir kardeş çok istiyordum Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Ay bende çok ikilemde kalmıştım ya ümitlenmek istemiyodum ama belirtiler tam olarak adet belirtisi değildi. Teşekkür ederim canım
Eveeeet danssscanım arkadaşım çok sağol veeeeee oğlak burcu oluyor bu bebeğe erken doğmak yasak oğlak döngüsü gelene kadar doğmak yok
Sağol canım artık birlikte göbüş büyütebilirizve benimkide oğlak aramızda 1 hafta var sadece şu şeyden bende yapmak istiyorum nerden yapıyoruz onu hamilelik görünüyo ya hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?