• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canm gene aynı gidiyoruz :KK70: beraber 69u gorcez derken:-) geri 71i gördük:KK70: haftaya insallah direk 69 oluruz:KK19:
:-) canım oluyo böyle zamanlar aslında fazla bişey yemiyoruz ama kilo alıyoruz bu hafta vereceksin merak etme sen sıkılasıyorsun ben bazı haftalar doğru beslenmeme rağmen kilo almıştım biraz degistirdim beslenmemi sonra kiloda gitti

Önce kilomu yazayım valla yüzde felan hesaplayamadım hoşgörün beni bu hafta
73.800
+800 gram

Veeeeeeeeee Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm:anneadayı::KK200::KK200::KK200:
Değer 21 olmuş progesterona da bakıldı bugün o da gayet iyi. :anne: kızlar arkadaşlarımın yanındayım uzun uzun yazamıyorum eve geçince yazılanları tek tek okuyup cevaplıycam çoook seviyorum sizleriiii:KK200::KK200::KK200:

Hedefin 50 mi canım vuvvv aklımdan bile geçiremem heralde boyun kaçtı bu arada
boyum 1.60 canım, ben 52 kilodaydım senelerce sonra birden aldım bu kiloyu yapıştı üstüme :( alışık değilim, eski halime dönmeyi çok istiyorum. yüzümün ifadesi bile değişti inanır mısın kilodan...
Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 71.5
+ 1 ;( ;( ;(
yuzde: 0.7 +
canım listelerinde gözüme çok kötü şeyler çarpmamıştı neden böyle oldu su mu tuttun acaba sen de,regl ne zaman?
Geçen hafta: 70.8
Bu hafta: 71.3
fark: +500gram
canım ben senin de kas yaptığını düşünüyorum açıkçası,kaslar ağır basar.
ayy kimsenin kilo aldığına inanamıyorum, menüler iyiydi çünkü :-) tamam dün biraz kötüydü sadece ama bir günde yarım kilo alacak halin yok:stop:

73.800
+800 gram

Değer 21 olmuş progesterona da bakıldı bugün o da gayet iyi. :anne: kızlar arkadaşlarımın yanındayım uzun uzun yazamıyorum eve geçince yazılanları tek tek okuyup cevaplıycam çoook seviyorum sizleriiii:KK200::KK200::KK200:
canım çok sevindim belli ki çok istiyordun bir bebiş,çok sevindim senin adına :KK19::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK200:

Tanıdık tabi canım hoşgeldin nasılsın ne güzel bırakmamışsın ve kilo vermişsin demekki düzene girdi çok güzel böyle devam et bende aksine kilo aldım ama vereceğim inşallah ve düzene sokmam lazım
Iyiyim cok sukür canım insan az yedikce mide gercek kuculuyor insallah seninde oyle olur pes etme :KK15:

çok sevindim canm :KK76: çoğumuz burdayız :KK50: daha fazla vermek hedefi aşağı çekmek filan istersen gel katıl tekrar canm her zaman bekleriz:KK19: bizim hedefler daha uzuuunnn:-) yok hedefimdeym daha yapmiycam dersende gene de arada bir uğra canm iyi oluyor görmek:KK25::KK200:
Hedefimdeyim canim diyet yapmayı biraktıgım halde bir kilo vermisim bu ay sanırım az yemeye alıstım dahada vermek istemiyorum ama her gören kal boyle daha verme diyor amacim korumak. Sizleride tekrar görüp konusmak güzel arada yazarim tabi yine:KK15:

Hedefimdeyim canim diyet yapmayı biraktıgım halde bir kilo vermisim bu ay sanırım az yemeye alıstım dahada vermek istemiyorum ama her gören kal boyle daha verme diyor amacim korumak. Sizleride tekrar görüp konusmak güzel arada yazarim tabi yine:KK15:
canım boyun kaç? 75 kiloda fit görünüyorsan şahane bence :KK9:

73.800
+800 gram

Gözün aydın tatlım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :)) Bende hamile olduğunu düşünüyordum açıkcası:)

73.800
+800 gram

:KK200: Çok sevindim arkadaşım :KK19: harika bir haber bu :KK71:sana kesinlessin ozaman beraber kutlicaz demiştim :KK76: veee dans dans
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK200::nazar:

çok iyi canm ;) herzaman bekleriz:KK37: darısı başımıza artk:cool:

boyum 1.60 canım, ben 52 kilodaydım senelerce sonra birden aldım bu kiloyu yapıştı üstüme :KK43: alışık değilim, eski halime dönmeyi çok istiyorum. yüzümün ifadesi bile değişti inanır mısın kilodan...

canım listelerinde gözüme çok kötü şeyler çarpmamıştı neden böyle oldu su mu tuttun acaba sen de,regl ne zaman?

canım ben senin de kas yaptığını düşünüyorum açıkçası,kaslar ağır basar.
ayy kimsenin kilo aldığına inanamıyorum, menüler iyiydi çünkü :-) tamam dün biraz kötüydü sadece ama bir günde yarım kilo alacak halin yok:stop:
:KK70: bende inanamiyorum ama tartı gözümün içine sokup duruyo şu 70den kurtulamadm gitti:bicak: ayy nefret geldi migdem bulandi bi cikaym ömrümün sonuna kadar 70i görmek istemiyorum bidaha:KK70: piss rakam:KK70:

Back