• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Önce kilomu yazayım valla yüzde felan hesaplayamadım hoşgörün beni bu hafta
73.800
+800 gram

Veeeeeeeeee Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm:anneadayı::KK200::KK200::KK200:
Değer 21 olmuş progesterona da bakıldı bugün o da gayet iyi. :anne: kızlar arkadaşlarımın yanındayım uzun uzun yazamıyorum eve geçince yazılanları tek tek okuyup cevaplıycam çoook seviyorum sizleriiii:KK200::KK200::KK200:
Tebrik ederim canım çoook sevindim:KK200::anneadayı::nazar:

Sağlıklı gebelikler dilerim:KK15::KK36:

Önce kilomu yazayım valla yüzde felan hesaplayamadım hoşgörün beni bu hafta
73.800
+800 gram

Veeeeeeeeee Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm:anneadayı::KK200::KK200::KK200:
Değer 21 olmuş progesterona da bakıldı bugün o da gayet iyi. :anne: kızlar arkadaşlarımın yanındayım uzun uzun yazamıyorum eve geçince yazılanları tek tek okuyup cevaplıycam çoook seviyorum sizleriiii:KK200::KK200::KK200:
Hayırlı olsun canım ya çok sevindim :KK200::anneadayı:

:KK70: bende inanamiyorum ama tartı gözümün içine sokup duruyo şu 70den kurtulamadm gitti:bicak: ayy nefret geldi migdem bulandi bi cikaym ömrümün sonuna kadar 70i görmek istemiyorum bidaha:KK70: piss rakam:KK70:
diyetisyene gidiyordun değil mi canım sen? ona bir sorsana,belki de vücudu şaşırtmak gerekiyordur. yoksa mükemmel spor yapıyorsun bence

canım çok sevindim belli ki çok istiyordun bir bebiş,çok sevindim senin adına :KK19::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK200:

Evt canım asyama bir kardeş çok istiyordum Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Gözün aydın tatlım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :)) Bende hamile olduğunu düşünüyordum açıkcası:)

Ay bende çok ikilemde kalmıştım ya ümitlenmek istemiyodum ama belirtiler tam olarak adet belirtisi değildi. Teşekkür ederim canım

:KK200: Çok sevindim arkadaşım :KK19: harika bir haber bu :KK71:sana kesinlessin ozaman beraber kutlicaz demiştim :KK76: veee dans dans
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK200::nazar:

Eveeeet dansss:KK73::KK73::KK73: canım arkadaşım çok sağol :KK19:veeeeee oğlak burcu oluyor bu bebeğe erken doğmak yasak oğlak döngüsü gelene kadar doğmak yok :KK70::KK70::KK70:

Tebrik ederim canım çoook sevindim:KK200::anneadayı::nazar:

Sağlıklı gebelikler dilerim:KK15::KK36:

Sağol canım artık birlikte göbüş büyütebiliriz :anneadayı: ve benimkide oğlak aramızda 1 hafta var sadece :KK66: şu şeyden bende yapmak istiyorum nerden yapıyoruz onu hamilelik görünüyo ya hani

Evt canım asyama bir kardeş çok istiyordum Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Ay bende çok ikilemde kalmıştım ya ümitlenmek istemiyodum ama belirtiler tam olarak adet belirtisi değildi. Teşekkür ederim canım

Eveeeet dansss:KK73::KK73::KK73: canım arkadaşım çok sağol :KK19:veeeeee oğlak burcu oluyor bu bebeğe erken doğmak yasak oğlak döngüsü gelene kadar doğmak yok :KK70::KK70::KK70:

Sağol canım artık birlikte göbüş büyütebiliriz :anneadayı: ve benimkide oğlak aramızda 1 hafta var sadece :KK66: şu şeyden bende yapmak istiyorum nerden yapıyoruz onu hamilelik görünüyo ya hani
Bu arada canım heyecandan kilonuda yanlış yazmışsın :-) 63 yazacagina 73 dedim bir an noluyo :KK70:

diyetisyene gidiyordun değil mi canım sen? ona bir sorsana,belki de vücudu şaşırtmak gerekiyordur. yoksa mükemmel spor yapıyorsun bence
canm orda sabit filan kaldigmdaa yağ yakmış ama kas yapmışsın ondan öyle diyordu bide listeye tam uymuyorum tabi oda var :( ama şuan sabit değil fazla çıktım tabi ama karbonhidrati abarttigim için ben su tuttuguma inaniyorum karbonhidratlar direk su tutulmasina sebep oluyor ya ondan oldu bence bir iki günü normale donerim canm diyetisyene de pazartesileri gidiyorum ama bu hafta salı gidicem bakalm salı durumu öğrenirim

aayy sen aldın başını gittin:KK70: yetişemiyorum arkandan:KK4:beni de götürürdü insan yaaa:mad:
yok bu hafta götüreceğim artık :KK55:
canm orda sabit filan kaldigmdaa yağ yakmış ama kas yapmışsın ondan öyle diyordu bide listeye tam uymuyorum tabi oda var :KK43: ama şuan sabit değil fazla çıktım tabi ama karbonhidrati abarttigim için ben su tuttuguma inaniyorum karbonhidratlar direk su tutulmasina sebep oluyor ya ondan oldu bence bir iki günü normale donerim canm diyetisyene de pazartesileri gidiyorum ama bu hafta salı gidicem bakalm salı durumu öğrenirim
canım açıkçası bu hafta ben de listeye uyamadım :bicak: haftaya en geç pazartesinde itibaren birlikte listeye uyalım bak o zaman sen de çok güzel sonuçlar alacaksın eminim :KK200:

yok bu hafta götüreceğim artık :KK55:

canım açıkçası bu hafta ben de listeye uyamadım :bicak: haftaya en geç pazartesinde itibaren birlikte listeye uyalım bak o zaman sen de çok güzel sonuçlar alacaksın eminim :KK200:
Bende çok uyamiyorum canım ya ne bileyim gözüme ekmek sayısı fazla geldi ekmekleri çıkardım ama pazartesiden itibaren protein fazla olacakmış bakalım

boyum 1.60 canım, ben 52 kilodaydım senelerce sonra birden aldım bu kiloyu yapıştı üstüme :KK43: alışık değilim, eski halime dönmeyi çok istiyorum. yüzümün ifadesi bile değişti inanır mısın kilodan...

canım listelerinde gözüme çok kötü şeyler çarpmamıştı neden böyle oldu su mu tuttun acaba sen de,regl ne zaman?

canım ben senin de kas yaptığını düşünüyorum açıkçası,kaslar ağır basar.
ayy kimsenin kilo aldığına inanamıyorum, menüler iyiydi çünkü :-) tamam dün biraz kötüydü sadece ama bir günde yarım kilo alacak halin yok:stop:
canim bir iki gun hic paylasmadim yediklerimi o gunlerde batirdim:(

Benim en altta hamilelik takvimini imza alanına ekle var oradan yapıyorsun.
Taktın oğlağa :D:D

Kızlar merhaba :KK54:
Kahvaltım mantarlı omlet 2 ceviz domates salatalık
Öğle iki tost içinde 1 er kk peynir ayran yeşillik
Ara 2 kare bitter çikolata kahve
Akşam ki menumude yazayım iki parça ızgara tavuk ayran salata
40 dk lık sporumuda yaptım dinleniyorum siz neler yaptınız bakalım :KK31:

Back