Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar hepiniz çok çok sağolun çok doğru hepsi hakkaten alerjimin biri kesinleşti zaten bugün kaşıntı ayaklarm da kaldı bir tek ve suan kollarm döküntü içindi minik minik sivilce gibi kabarck kaplams şok oldum bide baklagil alerjisi caprazlama olabiliyormus yani diger baklagillerden bazilarina özellikle yer fıstığı alerjisi çıkma ihtimali ozellikle çok büyükmuş şimdi karatayla kilo vermememde net leşti karatayda bol bol yer fıstığı yemistiştim ben ee tabiki arada baklagilde yapiyodum demekki ondan karatay bana ters tepti Allahdan son zamanlar sırf kalori hesapliyom diye yer fıstığı kuruyemiş pek yemiyodum yer fıstığı en Alerjik baklagilmis zaten onuda yemiycem daha

Belliydi zaten canım kilo veremiyordun yerfıstığı alerjen herkes yiyemez birde baklagil olunca normal benimde biseye alerjim var da çözemedim kaşıntı oluyor arada ama yüzde yüz bişey dokunuyor hem yapım alerjiye çok müsait en iyisi test yaptırmak anneminde alerjisi yüksek genetik ihtimalimde var

hadi ya yıllardır ayda 1 ampül almana rağmen 31 mi en az 55 olması gerekiyormuş aslında doğru olan buymuş. sanırım güneş görmüyoruz ondan
ayy canım ya sen test yaptır bakalım daha nelerde çıkacak. benim de yaptırmam lazım aslında ama o gıda alerjisi testlerine bayağı pahalı diyorlardı bin tl falan diye
bugun menum sabah ceyrek kucuk kurabıye
oglen 1 haslama patates 1 kurabıye salatalık aksamda et salatalık olacak
ev temzligi
yurus
2l su
canım sabah ne öyle bir ısırık alıp bıraktın mı valla iradene hayran kaldım
ama sanki çok az şey yemişsin benim karnım guruldadı burada

canım evet tatli seven deılm malum gunlerdeyım.yaz gelıyor ve ben yıyemıyorum

Canım son adet tarihine göre ve belirtilerine bakarsak yarında değerin yükselmiş çıkarsa bence muhtemelen hamilesin hakkında hayırlısı olsun dünyanın en güzel şeyi annelik Allahım isteyen herkese nasip etsin darısı başıma ve isteyen herkese olsun inşallah:))

Ayy ne güzel inşallah bu ay 5'lere düşersin benim 5li rakamlara düşmem 4-5 ayı bulur herhalde

İnşallah sağlıkla sıhhatle hep birlikte düşeriz canım 5 lere:))

Yarın hepimizin süpriz olacak galiba canım:)

Evet yarın birde eğer gittiğim yer bakıyorsa profesteron hormonuma bakılacak canım Allah isteyen herkese üzmeden yormadan sağlıkla hayırla nasip etsin.

masallah )))

ben de fazla cikiyorum bu hafta

Ya kızlar menümü yazayım ama ben böyle yazınca unutuyorum ve çok yiyorum niyeyse yaaa üfff neyse yazayım

Kahvaltı
Domates kapya biber peynir yeşillik 1 çay bardağı fıstık 1 bardak süt yarım muz 1 nektari

Ara fıstık yeni dünya valla tam saymadım ama azcık miktarları benim ölçümü aştı

Akşam
2 lahmacun 2 sıkım çiğköfte asyaya yaptığım meyve püresi yemeyince dökemedim kızlar

Yine bol melveli yani bana göre bol yasaklı bir gün oldu. Yarın tartı günü zaten şişliğim var offff.

Merhaba kızlar
Kahvaltım 1 yumurta 2 yk lor peyniri bol yeşillik
Öğle 100 gr ızgara tavuk ayran salata
Ara 1 porsiyon erik çilek karışık
Akşam kıymalı taze fasulye 1 kase yoğurt bol yeşillik
Spor 1 saat
Mükemmel menü mükemmel spor

Ben meyveden ziyade 2 lahmacuna takildim evet olmamış canım bugün spor ve su yok mu?

Lahmacun acayip şişlik yapıyor canım kendimden biliyorum lahmacun yediğim hafta mutlaka fazla çıkıyorum

Aa masallah Allah hayirli etsin. Saglik sihhatle kucagina al, bizi de haberdar et gelismelerden ebmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…