• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende duzene zor girdim canım ve bende 6 li rakamdan kurtulmak istiyorum inşallah 5 i görürüm mayıs ayında

İnşallah canım bir düzen oturtunca devam etmek daha kolay mesele o düzeni oturtabilmekte sanırım:) zaten ramazanda yaklaştı iyice o güne kadar hafif beslenip vücudumu hazırlayayım diyorum

Kızlaaaar bi toplanır mısınız? Şimdi hani ben simir testi yaptıracaktım ya berceste_ berceste_ de netleşmeden yaptırma dedi ya bendde mecbur tekrar gebelik testi yaptırdım gittim kahve içtim saatin gelmesini bekledim sonra sağlık ocağına simiri vermek için girdim ki test sonucu çıktı sonuuuuç 8.33 kızlar 5 in üzeri gebe kabul ediliyor. Doktorumun yanındaki sekreter ile kanka oldum ben onu aradım hamilesin dedi ama çok yeni artacak mı ona bakmamız lazım dedi. Şimdi ben mala bağladım kızlar hem sevinçten uçucam hem sevinmeye korkuyorum çabuk yetişin yazdıklarınızı bile okuyamadım önce bana yetişin çabuk Xeroderma_pig Xeroderma_pig blonde ambition blonde ambition magickk magickk deadline deadline Selnurr Selnurr N nil u mihr fitblack fitblack ve kim varsa niklerin hepsini hatırlayamıyorum hepiniz koşun kızlar

Kızlaaaar bi toplanır mısınız? Şimdi hani ben simir testi yaptıracaktım ya berceste_ berceste_ de netleşmeden yaptırma dedi ya bendde mecbur tekrar gebelik testi yaptırdım gittim kahve içtim saatin gelmesini bekledim sonra sağlık ocağına simiri vermek için girdim ki test sonucu çıktı sonuuuuç 8.33 kızlar 5 in üzeri gebe kabul ediliyor. Doktorumun yanındaki sekreter ile kanka oldum ben onu aradım hamilesin dedi ama çok yeni artacak mı ona bakmamız lazım dedi. Şimdi ben mala bağladım kızlar hem sevinçten uçucam hem sevinmeye korkuyorum çabuk yetişin yazdıklarınızı bile okuyamadım önce bana yetişin çabuk Xeroderma_pig Xeroderma_pig blonde ambition blonde ambition magickk magickk deadline deadline Selnurr Selnurr N nil u mihr fitblack fitblack ve kim varsa niklerin hepsini hatırlayamıyorum hepiniz koşun kızlar
Canım sakin ol önce:)
Sat ve bat nedir?

senin duygu duruna benzer durumdaym canm ne desem bilemedim şimdi ne umutlandirmak isterim nede umudunu almak sonuç kesinlesmeden biyorum yapmasam daha iyi gibi en iyisi sabır ile bekle canm kesin hamile olduğunda burda hep beraber kutlarz :KK19:

Canım sakin ol önce:)
Sat ve bat nedir?

Sat bat ne canım?

senin duygu duruna benzer durumdaym canm ne desem bilemedim şimdi ne umutlandirmak isterim nede umudunu almak sonuç kesinlesmeden biyorum yapmasam daha iyi gibi en iyisi sabır ile bekle canm kesin hamile olduğunda burda hep beraber kutlarz :KK19:

Nasıl aynı durmdasın naıl yani beynim döndü kız açık konuş sende de mi var bişeyler

Selam kızlar sayfalara cok bakamadım eskilerden kim var diye.beni hatırlayanlar olur illaki bir kac ay once aranızdaydım 84 ten 78e düstüm burda diyet yaparak sonra bıraktim burayi ama tabi diyeti degil suan 75 oldum istemsiz kilom gidiyor yine midem cok kücülmüs ve yeme seklim düzene girdi sanırım bir ögün cok yiyorsam mutlaka sonraki ögun az yiyorum yada sonraki gün telafi ediyorum kendimi cok yormadan istedigim kilodayım suan ve almaya hic niyetim yok. Sizleri öpüyorum umarim sizlerde en yakın zamanda hedefinize ulasırsınız
çok sevindim canm :KK76: çoğumuz burdayız :KK50: daha fazla vermek hedefi aşağı çekmek filan istersen gel katıl tekrar canm her zaman bekleriz:KK19: bizim hedefler daha uzuuunnn:-) yok hedefimdeym daha yapmiycam dersende gene de arada bir uğra canm iyi oluyor görmek:KK25::KK200:

Sat bat ne canım?

Nasıl aynı durmdasın naıl yani beynim döndü kız açık konuş sende de mi var bişeyler
yok canm :KK48: ay nerden çıktı Allah korusun şimdi:-) biliyosun ben hiç istemiyorum Allah isteyen herkese versin:dua::KK200: duygu durumu olarak dedim canm senin gibi karışık duygulardaym diye yani sonucun herşey cikabilir erkenden varmış yada yokmuş gibi yorum yapsam ikiside yanlış olur:deli: beklemek en doğrusu az daha dur:KK19: bir netlessin canm

Canım bencede sakın ol bekle bakalım değerlerine göre sonuç verir sonrada kutlariz inşallah canım heyecan yapma

Kızlar kendimi çok şiş hissediyorum bu yatılı misafirler yaramadı bana :) 2 gün önce gittiler artık düzene girerim inşallah yarın için çok umutlu olmasamda hedefim mayıs ayında 6 lı rakamlardan kurtulmak:)
Ayy ne güzel inşallah bu ay 5'lere düşersin benim 5li rakamlara düşmem 4-5 ayı bulur herhalde :110:

Ay canım ben hiç anlamıyorum bu testlerden yao_O deneyimli annelere sormak lazım :-) ama dur panik yapma sen:KK74:

Ayy ne güzel inşallah bu ay 5'lere düşersin benim 5li rakamlara düşmem 4-5 ayı bulur herhalde :110:
:-) benimde:-) bide bir kaç gündür buraz fazla çıkıyordum :( bugün fazlam biraz daha düşmüş su tuttum atmaya basladm galiba :( dünden filan daha iyiyim ama hala sabite bile donmedm bugunde 300gr fazla çıktım Y YesilinBuyusu :( ve kızlaaaar yaa yarına bir gelişme olurmu dersiniz:KK17:

:-) benimde:-) bide bir kaç gündür buraz fazla çıkıyordum :KK43: bugün fazlam biraz daha düşmüş su tuttum atmaya basladm galiba :KK43: dünden filan daha iyiyim ama hala sabite bile donmedm bugunde 300gr fazla çıktım Y YesilinBuyusu :KK43: ve kızlaaaar yaa yarına bir gelişme olurmu dersiniz:KK17:
Inşallah canım bugün ödem attırıcı çaylar iç bol bol faydası olacaktır :KK66:

yok canm :KK48: ay nerden çıktı Allah korusun şimdi:-) biliyosun ben hiç istemiyorum Allah isteyen herkese versin:dua::KK200: duygu durumu olarak dedim canm senin gibi karışık duygulardaym diye yani sonucun herşey cikabilir erkenden varmış yada yokmuş gibi yorum yapsam ikiside yanlış olur:deli: beklemek en doğrusu az daha dur:KK19: bir netlessin canm

İşte dervişin fikri neyse zikri o olurmuş anım aşnı drum felan deyince benim kafa oraya gitti hemen:KK70:

Canım bencede sakın ol bekle bakalım değerlerine göre sonuç verir sonrada kutlariz inşallah canım heyecan yapma

Yarın tekrar yapılcaak canım. Ya biliyosun test yapmıycaktım ama berceste_ berceste_ simir testi yapılmıyor deyince riske atmayayım dedim yoksa simir için çıkmıştım evden.

Son adet tarihi ve beklenen adet tarihi
Y YesilinBuyusu

Ayy ne cahilim ya. Sat 9 nisan bat cumartesi ya da pazar asyadan sonra adetlerim 1 2 gün şaşıyor canım. Birde şöyle bişey var sanırım bende geç yuvalanıyo çünkü asyada adet olmam gereken gün yaptırmıştım o gün bile 56 çıkmıştı düşüktü yani değer. 1 2 gün önce yuvalanmıştı. Bilmiyorum hayırlısı Rabbim gönlümü biliyor heyecanlanmadım dersem yalan olur. Bugün rüyamda annemle beraberiz göğsüm şişiyo anneme diyorum ki anne koş ben hamileyim gidip kan tahlili yaptıralım. Birde bu gece belim çok ağrıdı asyaya bakmaya kalkamadım eşimi kaldırdım. Kaç gündr ayaklarım üşüyo ki normalde ben üşümek nedir bilmem kasıklarım batıyo belim ağrıyo karnım şiş gazım var ve normalde akıntım çoktan biterdi halen akıntım var. Ümtlenmek istemediıim için ben tüm belirtileri reglye yoruyordum. Bakalım yarın öğreniriz :KK66:

:-) benimde:-) bide bir kaç gündür buraz fazla çıkıyordum :KK43: bugün fazlam biraz daha düşmüş su tuttum atmaya basladm galiba :KK43: dünden filan daha iyiyim ama hala sabite bile donmedm bugunde 300gr fazla çıktım Y YesilinBuyusu :KK43: ve kızlaaaar yaa yarına bir gelişme olurmu dersiniz:KK17:

Canım dünde yazdıkların var sana detaylı yazıcam onu da iyice okuyayım bekle bi dk.

Canım muhtemelen fasulye seni mahvetti. Çünkü menülerini ve sporunu görüyoruz sonuçta. Fazla çıkacağın bir şey yoktu. O yüzden boş ver haftaya 2 katı birden gider:KK48: sen şimdi bol bol maydanoz kemir en azından sabit çıkarsın. Bir de her gün tartılma bence eskiden ben de öyleydim her sabah tartılırdım. Şimdi bir cuma bir de diyetisyende sadece. Yoksa kafayı yer gibi oluyorum :KK51:

Y YesilinBuyusu bu arada bende bir kaç gündür tartı da inanilmaz fazla çıkıyorum :KK43: şunu anladm ki benim vücut fasulye yi tolere edemiyor :KK43: kesinlikle bana dokunuyor daha onceleride hep böyle düşündür dü beni ve oyuzden çok nadir pisiyorum ve gene bu seferde aynı oldu dün yedikten sonra mahvaldum ağrı sızı kramp öldüm ve tartida sabah baya yuksek çıktım ve bugün yekrar yiyince şimdi tartinin ibresi resmen fırladı dünü ikiye katladı fasulye sonrası bilmiyorum alerjimmi var nedir bu kışın bir kez daha yemistm ve resmen kusma krizine girmistm ona rahmende sabahi kilom yüksek çıkmıştı :KK43: artk bidaha en azından bir yıl daha kesinlekle yemem :KK43:

Canım hatırlıyor musun kışın hiç veremediğin zamanlarda ben sana fatoş bi alerji testi yaptır istersen bence senin gıda intöleransın var demiştim. Bence başka gıdalara da var canım muhakkak alerji testi yaptır. Benim küçük ablamda çok az yemesine rağmen hiç veremez kırk kere söyledim abla bi alerji testi yaptır diye artık ankaraya gidince kendi ellerimle götürücem. Kesinlikle bi süre yeme ve en yakın zamana alerje testi yaptır canım. Ayrıca şişliğin için dün yaptığın gibi zencefilli yeşil çay iç istersen iner inşallah. İnmezse de moral bzmak yok benim canım arkadaşım harika gidiyosun böyle aksilikler olabilir.:KK19:

aynen ben yabancı birkaç kaynaktan da baktım 55 olması gerekiyormuş, 30 falan az. bazı uzmanlar yeni şeyleri takip etmiyor maalesef,özellikle bazı doktorlarımız hiç kendini geliştirmiyor. ben de depolar dolana kadar ampüle başlayayım artık mecbur alacağım,çok sağ ol canım

Ýa kızlar ben geçen hafta tahlil vermiştim ya d vit 31 çıkmış ya kaç yıldır da ayda 1 ampül içiyorum halen düşük gıcık oldum. Bol bol güneşe çıkmaya çalışıcam artık.

Y YesilinBuyusu canım adetine gün varmış 1-2 gün şaşabiliyormuş madem beklenen adet gününden 3-4 gün sonra tekrarlayabilirsin testi
Kadın doğum doktorunla bir irtibata geç
Hayırlısı olsun inşallah :)

Canım işte benim dktorun yanınaki kız arkadaşım hemen onu aradım cumürtesi tekrarla dedi ama cumartesi hem taşınma telaşım var hem hastane kapalı o yüzden bi yarın yapıcaz birde pazartesi sonrasında ayın 17 sine randevü almıştım zaten yumurtlama dönemi diye o zaman giderim tahmini 6 haftalık oluyor ancak kesesi felan görünür varsa tabiii. Rabbim hayrlısını versin.

Back