• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evt ampul olarak alip bir ampul kırıp iç bir ayda bir ampul alırsan bir kaç ay sonra depolar dolar tabi durumun ne bilmiyorum klasik doktorlar 30 larda filan oldumu ideal sayıyor ama karatay gibi bazı uzmanlarda 50 de olmali diyor benim bu kış başı 30 du mesela ona rahmen karatayin istediği sinara çıksın diye her ay bir ampul aldım vu ayda aldm artk haziranda gerek kalmaz zaten bide degerim 50-60 ı bulmuştur artk bir ara gen baktricam buna ek ben magnezyda kullaniyorum canm vitaminlerim çok iyi cikiyor minarelim düşük çıkıyordu ve magnezyum da kullaninca halsizligim komple yok oldu ne kadar yürürsem yuriyim hiç yorgunluk uyku hali gibi sekilde halsizlik filan tarzi şeyler artk olmuyor bende
aynen ben yabancı birkaç kaynaktan da baktım 55 olması gerekiyormuş, 30 falan az. bazı uzmanlar yeni şeyleri takip etmiyor maalesef,özellikle bazı doktorlarımız hiç kendini geliştirmiyor. ben de depolar dolana kadar ampüle başlayayım artık mecbur alacağım,çok sağ ol canım

aynen ben yabancı birkaç kaynaktan da baktım 55 olması gerekiyormuş, 30 falan az. bazı uzmanlar yeni şeyleri takip etmiyor maalesef,özellikle bazı doktorlarımız hiç kendini geliştirmiyor. ben de depolar dolana kadar ampüle başlayayım artık mecbur alacağım,çok sağ ol canım
kesinlikle canm :KK66: nedemek herzaman ;)

Y YesilinBuyusu bu arada bende bir kaç gündür tartı da inanilmaz fazla çıkıyorum :KK43: şunu anladm ki benim vücut fasulye yi tolere edemiyor :KK43: kesinlikle bana dokunuyor daha onceleride hep böyle düşündür dü beni ve oyuzden çok nadir pisiyorum ve gene bu seferde aynı oldu dün yedikten sonra mahvaldum ağrı sızı kramp öldüm ve tartida sabah baya yuksek çıktım ve bugün yekrar yiyince şimdi tartinin ibresi resmen fırladı dünü ikiye katladı fasulye sonrası bilmiyorum alerjimmi var nedir bu kışın bir kez daha yemistm ve resmen kusma krizine girmistm ona rahmende sabahi kilom yüksek çıkmıştı :KK43: artk bidaha en azından bir yıl daha kesinlekle yemem :KK43:
hepimizin vücudu bazı şeyleri asla sindiremiyor. fasulye,barbunya bana hiç dokunmaz mesela annemde şişkinlik yapar :( kendi vücudumuzu keşfedip ne istiyor ne istemiyor bilmemiz lazım bir daha yeme bence mecbur kalmadıkça :(

hepimizin vücudu bazı şeyleri asla sindiremiyor. fasulye,barbunya bana hiç dokunmaz mesela annemde şişkinlik yapar :KK43: kendi vücudumuzu keşfedip ne istiyor ne istemiyor bilmemiz lazım bir daha yeme bence mecbur kalmadıkça :KK43:
aynen şimdi iyice araştırdım besin alerjisi belirtilerinin tamamı var ya mesela şuan deli gibi kasiniyorum tüh keşke bugün yemeseydim ama artk yüzde yüz emin oldum bir daha asla asla yemem netleşti yani bu kış kayn valdem de yemiştm kusmaktan mahvolmustum bidaha da ömür boyu yemem artk canm bu arada sende kas kramlari filan oluyormu yada uyuşma var mı canm magnezyum eksikliğinde de spor sonrasi ani bir yorgunluk olur çünkü enerji dönüşümü magnezyum sagliyor çok önemli bir mineral ve eksikse ani yorgunluk spor sonrasi enerji de bitkinlik ve el ayak da yada kaslarda kramp uyusma gibi belirtileri var

aynen şimdi iyice araştırdım besin alerjisi belirtilerinin tamamı var ya mesela şuan deli gibi kasiniyorum tüh keşke bugün yemeseydim ama artk yüzde yüz emin oldum bir daha asla asla yemem netleşti yani bu kış kayn valdem de yemiştm kusmaktan mahvolmustum bidaha da ömür boyu yemem artk canm bu arada sende kas kramlari filan oluyormu yada uyuşma var mı canm magnezyum eksikliğinde de spor sonrasi ani bir yorgunluk olur çünkü enerji dönüşümü magnezyum sagliyor çok önemli bir mineral ve eksikse ani yorgunluk spor sonrasi enerji de bitkinlik ve el ayak da yada kaslarda kramp uyusma gibi belirtileri var
bence de bir daha hiç yeme,onun yerine yiyebileceğin birçok baklagil var en güzeli de mercimek.:KK200:
evet canım kramplarım da oluyor ama magnezyum değerime diyetisyen iyi dedi 2,13 çıkmış şimdi baktım da,sence takviye alayım mı yine de?

Canım bu magnezyum normal tahlilde çıkıyor dimi ben hiç dikkat etmedim dr da söylemedi belki benimde düşüktür enerji düşüyor bendede takviye alsammı acaba

benim diyetisyen zayiflamak için magnezyum çok önemli diyor öneriyor ben baladdan beri her anlamda çok memnunum tavsiye ederim hem enerjiyi yükseltiyor kramp,baş ağrısı ve stresi ortadan kaldırıyor,kan dolaşımını düzenliyor ve bağırsak faliyetlerinide baya arttryor hepsi de kilo vermek için önemli detaylar gerçekten ben çok tavsiye ederim

bence de bir daha hiç yeme,onun yerine yiyebileceğin birçok baklagil var en güzeli de mercimek.:KK200:
evet canım kramplarım da oluyor ama magnezyum değerime diyetisyen iyi dedi 2,13 çıkmış şimdi baktım da,sence takviye alayım mı yine de?
değer aralığın normal görünüyor canm ama bilmiyorum günlük limiti yiyeceklerle tamamlaya biliyorsan sen bilirsin canm gunluk 310-320mg almak gerekiyor ama kilo verme surecinde bir de ekstra magnezyum kaybi oluyor çünki magnezyumun %60kemige kalan ise bir kismi yumsak dokuya yani yağlara bir kısmı siviya bir kismi kasa tutunuyor bu kisimlara tutunan minarel kilo vermekle birlikte kaybedilmiş oluyor

Son düzenleme:
Canım bu magnezyum normal tahlilde çıkıyor dimi ben hiç dikkat etmedim dr da söylemedi belki benimde düşüktür enerji düşüyor bendede takviye alsammı acaba
bende kendi araligma bakmadm ama kan testim ciktignda sadece minerallerin düşük dediler sonucu alıp diyetisyene gittigimde oda direk magnezyuma başla dedi kilo vermede çok önemli dedi

Selam kızlar sayfalara cok bakamadım eskilerden kim var diye.beni hatırlayanlar olur illaki bir kac ay once aranızdaydım 84 ten 78e düstüm burda diyet yaparak sonra bıraktim burayi ama tabi diyeti degil suan 75 oldum istemsiz kilom gidiyor yine midem cok kücülmüs ve yeme seklim düzene girdi sanırım bir ögün cok yiyorsam mutlaka sonraki ögun az yiyorum yada sonraki gün telafi ediyorum kendimi cok yormadan istedigim kilodayım suan ve almaya hic niyetim yok. Sizleri öpüyorum umarim sizlerde en yakın zamanda hedefinize ulasırsınız

Günaydın arkadaşlar iki gün cok yogundum araziye ciktim eve yorgun geldim yediklerime çok dikkat etmedim malesef disarda olunca
Kendime çok kızıyorum hiç bir şeye tam adapte olamıyorum çünkü sorumluluklarım fazla sadece tek başıma kalabileceğim kafamı toparlayabileceğim ve kararlarımı alabileceğim zamana ihtiyacım var ama maalesef şartlar izin vermiyor :(

benim diyetisyen zayiflamak için magnezyum çok önemli diyor öneriyor ben baladdan beri her anlamda çok memnunum tavsiye ederim hem enerjiyi yükseltiyor kramp,baş ağrısı ve stresi ortadan kaldırıyor,kan dolaşımını düzenliyor ve bağırsak faliyetlerinide baya arttryor hepsi de kilo vermek için önemli detaylar gerçekten ben çok tavsiye ederim
Çok sağ ol canım bilgilendirdin bizi:KK200: ben de diyetisyenime yazdım alacağım muhakkak:KK200:

Günaydın arkadaşlar iki gün cok yogundum araziye ciktim eve yorgun geldim yediklerime çok dikkat etmedim malesef disarda olunca
Kendime çok kızıyorum hiç bir şeye tam adapte olamıyorum çünkü sorumluluklarım fazla sadece tek başıma kalabileceğim kafamı toparlayabileceğim ve kararlarımı alabileceğim zamana ihtiyacım var ama maalesef şartlar izin vermiyor :KK43:
Canım aslında evden yanımıza bir şeyler almayı alışkanlık haline getirmeliyiz sanırım :(

Selam kızlar sayfalara cok bakamadım eskilerden kim var diye.beni hatırlayanlar olur illaki bir kac ay once aranızdaydım 84 ten 78e düstüm burda diyet yaparak sonra bıraktim burayi ama tabi diyeti degil suan 75 oldum istemsiz kilom gidiyor yine midem cok kücülmüs ve yeme seklim düzene girdi sanırım bir ögün cok yiyorsam mutlaka sonraki ögun az yiyorum yada sonraki gün telafi ediyorum kendimi cok yormadan istedigim kilodayım suan ve almaya hic niyetim yok. Sizleri öpüyorum umarim sizlerde en yakın zamanda hedefinize ulasırsınız
Tanıdık tabi canım hoşgeldin nasılsın ne güzel bırakmamışsın ve kilo vermişsin demekki düzene girdi çok güzel böyle devam et bende aksine kilo aldım ama vereceğim inşallah ve düzene sokmam lazım

Kızlar kendimi çok şiş hissediyorum bu yatılı misafirler yaramadı bana :) 2 gün önce gittiler artık düzene girerim inşallah yarın için çok umutlu olmasamda hedefim mayıs ayında 6 lı rakamlardan kurtulmak:)
Bende duzene zor girdim canım ve bende 6 li rakamdan kurtulmak istiyorum inşallah 5 i görürüm mayıs ayında

Back