• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar hepiniz çok çok sağolun çok doğru hepsi hakkaten alerjimin biri kesinleşti zaten bugün kaşıntı ayaklarm da kaldı bir tek ve suan kollarm döküntü içindi minik minik sivilce gibi kabarck kaplams şok oldum :KK57: bide baklagil alerjisi caprazlama olabiliyormus yani diger baklagillerden bazilarina özellikle yer fıstığı alerjisi çıkma ihtimali ozellikle çok büyükmuş:KK57: şimdi karatayla kilo vermememde net leşti:sopa: karatayda bol bol yer fıstığı yemistiştim ben ee tabiki arada baklagilde yapiyodum demekki ondan karatay bana ters tepti:KK57: Allahdan son zamanlar sırf kalori hesapliyom diye yer fıstığı kuruyemiş pek yemiyodum :sopa: yer fıstığı en Alerjik baklagilmis zaten onuda yemiycem daha

kızlar hepiniz çok çok sağolun çok doğru hepsi hakkaten alerjimin biri kesinleşti zaten bugün kaşıntı ayaklarm da kaldı bir tek ve suan kollarm döküntü içindi minik minik sivilce gibi kabarck kaplams şok oldum :KK57: bide baklagil alerjisi caprazlama olabiliyormus yani diger baklagillerden bazilarina özellikle yer fıstığı alerjisi çıkma ihtimali ozellikle çok büyükmuş:KK57: şimdi karatayla kilo vermememde net leşti:sopa: karatayda bol bol yer fıstığı yemistiştim ben ee tabiki arada baklagilde yapiyodum demekki ondan karatay bana ters tepti:KK57: Allahdan son zamanlar sırf kalori hesapliyom diye yer fıstığı kuruyemiş pek yemiyodum :sopa: yer fıstığı en Alerjik baklagilmis zaten onuda yemiycem daha
Belliydi zaten canım kilo veremiyordun yerfıstığı alerjen herkes yiyemez birde baklagil olunca normal benimde biseye alerjim var da çözemedim kaşıntı oluyor arada ama yüzde yüz bişey dokunuyor hem yapım alerjiye çok müsait en iyisi test yaptırmak anneminde alerjisi yüksek genetik ihtimalimde var

Canım hatırlıyor musun kışın hiç veremediğin zamanlarda ben sana fatoş bi alerji testi yaptır istersen bence senin gıda intöleransın var demiştim. Bence başka gıdalara da var canım muhakkak alerji testi yaptır. Benim küçük ablamda çok az yemesine rağmen hiç veremez kırk kere söyledim abla bi alerji testi yaptır diye artık ankaraya gidince kendi ellerimle götürücem. Kesinlikle bi süre yeme ve en yakın zamana alerje testi yaptır canım. Ayrıca şişliğin için dün yaptığın gibi zencefilli yeşil çay iç istersen iner inşallah. İnmezse de moral bzmak yok benim canım arkadaşım harika gidiyosun böyle aksilikler olabilir.:KK19:

Ýa kızlar ben geçen hafta tahlil vermiştim ya d vit 31 çıkmış ya kaç yıldır da ayda 1 ampül içiyorum halen düşük gıcık oldum. Bol bol güneşe çıkmaya çalışıcam artık.
hadi ya yıllardır ayda 1 ampül almana rağmen 31 mi :( en az 55 olması gerekiyormuş aslında doğru olan buymuş. sanırım güneş görmüyoruz ondan
ayy canım ya sen test yaptır bakalım daha nelerde çıkacak. benim de yaptırmam lazım aslında ama o gıda alerjisi testlerine bayağı pahalı diyorlardı bin tl falan diye o_O
bugun menum sabah ceyrek kucuk kurabıye
oglen 1 haslama patates 1 kurabıye salatalık aksamda et salatalık olacak
ev temzligi
yurus
2l su
canım sabah ne öyle bir ısırık alıp bıraktın mı valla iradene hayran kaldım :KK31:
ama sanki çok az şey yemişsin benim karnım guruldadı burada :D

hadi ya yıllardır ayda 1 ampül almana rağmen 31 mi :KK43: en az 55 olması gerekiyormuş aslında doğru olan buymuş. sanırım güneş görmüyoruz ondan

ayy canım ya sen test yaptır bakalım daha nelerde çıkacak. benim de yaptırmam lazım aslında ama o gıda alerjisi testlerine bayağı pahalı diyorlardı bin tl falan diye o_O

canım sabah ne öyle bir ısırık alıp bıraktın mı valla iradene hayran kaldım :KK31:
ama sanki çok az şey yemişsin benim karnım guruldadı burada :KK70:
canım evet tatli seven deılm malum gunlerdeyım.yaz gelıyor ve ben yıyemıyorum

Kızlaaaar bi toplanır mısınız? Şimdi hani ben simir testi yaptıracaktım ya @berceste_ de netleşmeden yaptırma dedi ya bendde mecbur tekrar gebelik testi yaptırdım gittim kahve içtim saatin gelmesini bekledim sonra sağlık ocağına simiri vermek için girdim ki test sonucu çıktı sonuuuuç 8.33 kızlar 5 in üzeri gebe kabul ediliyor. Doktorumun yanındaki sekreter ile kanka oldum ben onu aradım hamilesin dedi ama çok yeni artacak mı ona bakmamız lazım dedi. Şimdi ben mala bağladım kızlar hem sevinçten uçucam hem sevinmeye korkuyorum çabuk yetişin yazdıklarınızı bile okuyamadım önce bana yetişin çabuk Xeroderma_pig Xeroderma_pig blonde ambition blonde ambition magickk magickk deadline deadline Selnurr Selnurr N nil u mihr fitblack fitblack ve kim varsa niklerin hepsini hatırlayamıyorum hepiniz koşun kızlar

Canım son adet tarihine göre ve belirtilerine bakarsak yarında değerin yükselmiş çıkarsa bence muhtemelen hamilesin hakkında hayırlısı olsun dünyanın en güzel şeyi annelik Allahım isteyen herkese nasip etsin darısı başıma ve isteyen herkese olsun inşallah:))

Ayy ne güzel inşallah bu ay 5'lere düşersin benim 5li rakamlara düşmem 4-5 ayı bulur herhalde :110:

İnşallah sağlıkla sıhhatle hep birlikte düşeriz canım 5 lere:))

:-) benimde:-) bide bir kaç gündür buraz fazla çıkıyordum :KK43: bugün fazlam biraz daha düşmüş su tuttum atmaya basladm galiba :KK43: dünden filan daha iyiyim ama hala sabite bile donmedm bugunde 300gr fazla çıktım Y YesilinBuyusu :KK43: ve kızlaaaar yaa yarına bir gelişme olurmu dersiniz:KK17:

Yarın hepimizin süpriz olacak galiba canım:)

Canım son adet tarihine göre ve belirtilerine bakarsak yarında değerin yükselmiş çıkarsa bence muhtemelen hamilesin hakkında hayırlısı olsun dünyanın en güzel şeyi annelik Allahım isteyen herkese nasip etsin darısı başıma ve isteyen herkese olsun inşallah:))

İnşallah sağlıkla sıhhatle hep birlikte düşeriz canım 5 lere:))

Yarın hepimizin süpriz olacak galiba canım:)

Evet yarın birde eğer gittiğim yer bakıyorsa profesteron hormonuma bakılacak canım Allah isteyen herkese üzmeden yormadan sağlıkla hayırla nasip etsin.

deadline deadline kaptanım geçmiş olsun. N nil u mihr canım valla ben seviyorum ya normalde kendime koyduğum bi ortalama hedefi var ama ilk defa bu dönem tutturamıycam sanırım gitti onur belgesi :KK70: aslında maliye mezunuyum canım ama bizim kurumda herkes adalet okuyor malum adliyede çalışıyorum dedim bende okuyayım bari son dönem bu bitince halkla ilişkiler okuycam gazi üni de üç aylık halkla ilişkiler programına gitmiştim çok ilgimi çekmişti onu da okuycam. Eşim sen ölene kadar okuycan sanırım diyo :KK70::KK70::KK70:
masallah )))

Y YesilinBuyusu bu arada bende bir kaç gündür tartı da inanilmaz fazla çıkıyorum :KK43: şunu anladm ki benim vücut fasulye yi tolere edemiyor :KK43: kesinlikle bana dokunuyor daha onceleride hep böyle düşündür dü beni ve oyuzden çok nadir pisiyorum ve gene bu seferde aynı oldu dün yedikten sonra mahvaldum ağrı sızı kramp öldüm ve tartida sabah baya yuksek çıktım ve bugün yekrar yiyince şimdi tartinin ibresi resmen fırladı dünü ikiye katladı fasulye sonrası bilmiyorum alerjimmi var nedir bu kışın bir kez daha yemistm ve resmen kusma krizine girmistm ona rahmende sabahi kilom yüksek çıkmıştı :KK43: artk bidaha en azından bir yıl daha kesinlekle yemem :KK43:
ben de fazla cikiyorum bu hafta:(

Ya kızlar menümü yazayım ama ben böyle yazınca unutuyorum ve çok yiyorum niyeyse yaaa üfff neyse yazayım

Kahvaltı
Domates kapya biber peynir yeşillik 1 çay bardağı fıstık 1 bardak süt yarım muz 1 nektari

Ara fıstık yeni dünya valla tam saymadım ama azcık miktarları benim ölçümü aştı

Akşam
2 lahmacun 2 sıkım çiğköfte asyaya yaptığım meyve püresi yemeyince dökemedim kızlar

Yine bol melveli yani bana göre bol yasaklı bir gün oldu. Yarın tartı günü zaten şişliğim var offff.

Merhaba kızlar
Kahvaltım 1 yumurta 2 yk lor peyniri bol yeşillik
Öğle 100 gr ızgara tavuk ayran salata
Ara 1 porsiyon erik çilek karışık
Akşam kıymalı taze fasulye 1 kase yoğurt bol yeşillik
Spor 1 saat
Mükemmel menü mükemmel spor:anneadayı::nazar:

Ya kızlar menümü yazayım ama ben böyle yazınca unutuyorum ve çok yiyorum niyeyse yaaa üfff neyse yazayım

Kahvaltı
Domates kapya biber peynir yeşillik 1 çay bardağı fıstık 1 bardak süt yarım muz 1 nektari

Akşam
2 lahmacun 2 sıkım çiğköfte asyaya yaptığım meyve püresi yemeyince dökemedim kızlar

Yine bol melveli yani bana göre bol yasaklı bir gün oldu. Yarın tartı günü zaten şişliğim var offff.
Ben meyveden ziyade 2 lahmacuna takildim evet olmamış canım bugün :KK43: spor ve su yok mu?

Kahvaltı

Akşam

Lahmacun acayip şişlik yapıyor canım kendimden biliyorum lahmacun yediğim hafta mutlaka fazla çıkıyorum

Kızlaaaar bi toplanır mısınız? Şimdi hani ben simir testi yaptıracaktım ya @berceste_ de netleşmeden yaptırma dedi ya bendde mecbur tekrar gebelik testi yaptırdım gittim kahve içtim saatin gelmesini bekledim sonra sağlık ocağına simiri vermek için girdim ki test sonucu çıktı sonuuuuç 8.33 kızlar 5 in üzeri gebe kabul ediliyor. Doktorumun yanındaki sekreter ile kanka oldum ben onu aradım hamilesin dedi ama çok yeni artacak mı ona bakmamız lazım dedi. Şimdi ben mala bağladım kızlar hem sevinçten uçucam hem sevinmeye korkuyorum çabuk yetişin yazdıklarınızı bile okuyamadım önce bana yetişin çabuk Xeroderma_pig Xeroderma_pig blonde ambition blonde ambition magickk magickk deadline deadline Selnurr Selnurr N nil u mihr fitblack fitblack ve kim varsa niklerin hepsini hatırlayamıyorum hepiniz koşun kızlar
Aa masallah Allah hayirli etsin. Saglik sihhatle kucagina al, bizi de haberdar et gelismelerden ebmi

Back