Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hosgeldin turuncu a.s. takimiza renk kattin :)) yazi da turuncu cok sIk.

kahvaltin super turuncu. bi de kilo cizelgesi eklersen kac kilo oldugunu ve kac kilo olmak sitedigini de goruruz.

mavisim denizim naber? soyle bakiim aldin mi hurmalari hii?

bak celik bacim ne yapti, not etti herbal ne yapmis ne etmis diye. gordun mu listede hurma da vardi canimcim :roflol: koptum ben yaa. inanamiyorum 90 kiloluk halimle siz ciliz bacilarima ekol oldum ya eferim bana .

canlarim saka bi yana, ben ideal kilomdan epey fazla oldugum icin, ve onnceden cok acaip kontrolsuz yedigim icin diyete basladigim bu ilk ayimda bu kadar guzel ve duzenli kilo vermem beklenen bi seydi. esas bundan sonra basliyor benim de onemli olan bundan sonra guzel devam edebilmek.

mavisim, kepekli urunleri tavsiye ederim. bir de tatliya dikkat. ben tamamen hurma ile degistirdim. cok ozel gunler oldu biliyorsunuz, nisan yildonumu vs. o sebeple cok az yemek durumunda kalmistim. onun haricinde tatli ihtiyacimi hurma+sut ya da hurma+kahve yaparak gideriyorum. bir de duzenli yiyorum.

celik kiz ceza da koyalim. yaptirimi cok yuksek olur. oyle bi ceza olsun ki herkes hirsla yarissin ceza yememek icin.

meselaaa

o haftanin tum hesaplamisini 3. olan yapacak. 2 olan listeyi kontrol edecek. birinci olan da yan gelip yatcek. sositososito :roflol: nasi ama korkunc bi ceza digmi.

kizlar hemen menum gelsin..
kahvalti:2 dilim kepekli ekmek, 3 zeytin, 1,5 kk peynir, maydanoz, yarim domates, 1tk recel, sekersiz cay
ara: 1 adet kabuklu elma + 3 adet ceviz
aksama kiz arkadaslarim geliyo. pizza soyliycez. ince hamurlu. 1 ya da 2 dilim yiycem iste lülülülülülü
iki dilimi gecmem soz.

kahvaltiyi gec yaptigim icin ogle yemegi yiyemiycem bugun.

günayyyyydın şekerler Şeniz
herbal cezalar çok güzelkötükedihüso ama ben asıl cezanın nrymn den geleceğini tahmin ediyorum :lepi:

yulafcım çok eğlen az ye emi tatlım ama çabuk gel

:CüvCüv:neşe kız olur mu olur nezamandı regl tarihin:ecrin_bebek:

ben de geldiiiiiiiiiim :)
dunku menumu yazim hemen

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 fincan sekersiz cay, 1 dilim kepek ekmegi, 1 domates, 1 salatalik, 1 kk peynir
14.30: 1 fincan ezogelin corbasi
15.00: elma sirkesi+bal+ilik su
15.30 1 grisini
20.00: 1 kepce mercimek corbasi, 1 tavuk (but), salata, yogurt, 1 bardak diet kola
22.00: 1 fincan sekersiz yesil cay

bol bol su, 90 dk yuruyus

yorum: 15.30-20.00 arasi birsey yiyememek kotu olmus, atistirabilirmisim birseyler ama aksam yemegine davetli oldugum icin mecburen o saate kadar beklemek zorunda kaldim.

22.02.2009 Pazar

12.00: uyanis, 2-3 bardak su
13.00: 1 kase mercimek corbasi
15.30: 2 sunta biskuvi
17.00: 2 sunta biskuvi
18.30: 2 yemek kasigi zeytinyagli kabak, sarimsakli yogurt, 2 tavuk nugget, 5-6 cherry domates
21.00-22.00: 1 fincan yesil cay, uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su icilecek

bol bol su, 90 dk yuruyus

yorum: fena olmamis ama aksam yemeklerinde corbaya donmem lazim bir sure.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…