• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

20.02.2009 Cuma

10.35: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.15: 1 domates, 1 salatalik, 1 dilim kepek ekmegi, yarim kk peynir, 1 fincan sekersiz cay
14.00: 1 portakal, yarim su bardagi sut
16.00: 1 grisini
18.00: 2 dilim ince dogranmis tavuk gogsu, 1 domates, 1 dilim kepek ekmegi
21.00-22.00: 1 fincan yesil cay
uyumadan elma sirkesi+bal+ilik su

bol bol su, 30dk yuruyus

aaaaaaaaa herbal ne ediyon sen hani perşembe cuma tatildi ben kilo bile almışımdır ama çok çalişmam gerekiyo çok ama benim rakibim olamazsın hımm msj okuyunca bir aaaaaaa patlattım eşim ne oluyo dedi söyledim oda sen onu geçersin dedi naber

ama senin adına çok sevindim büyük başarı oklavayı görüyon mu 90 lar bitti senin için bi daha görmek yok öyle bi hatya düşersen çooook büyük ceza veririm ona göre

arkadşlar herbaldan taktikler kilo vermek isteyenler tatlı ihtiyacını hurmadan sağlayacak spor yapılacak çok aç kalınmayacak

oldumu tatlım

çok seviyorum sizi yavv
çelik anneye de bak
herbal taktikleri saymışşşşş :))
çok şekersinizzzz,ben de bi 59 ları görsemm
daha önce yaptım, yine yapabilrim inanıyoruma.s
ben de yarışayım mı kızlar sizinlennnn hı ?

:roflol: :roflol: ayy inanmiyorum sana celik ya. koptum yaa.. ay sen cok yasa emi.

sunlara bak yaa , aile boyu hirs yaptilar hee. hatta efelerin efesi de bol bol sut emiyodur,
annesi zayiflasin diye. :roflol:

guzelcim, benim de kocum kizisim. bana cok moral veriyo seker. kilo cizelgemi o update ediyo. diyo ki anne kilo vermismi, hadi kelebek koyalim onu kaydiralim. bi de bana hep, anne sen zayif anne olmussun diyo. canim kizisim bana cok moral veriyo.

aaaaaaaaa herbal ne ediyon sen hani perşembe cuma tatildi ben kilo bile almışımdır ama çok çalişmam gerekiyo çok ama benim rakibim olamazsın hımm msj okuyunca bir aaaaaaa patlattım eşim ne oluyo dedi söyledim oda sen onu geçersin dedi naber

ama senin adına çok sevindim büyük başarı oklavayı görüyon mu 90 lar bitti senin için bi daha görmek yok öyle bi hatya düşersen çooook büyük ceza veririm ona göre

arkadşlar herbaldan taktikler kilo vermek isteyenler tatlı ihtiyacını hurmadan sağlayacak spor yapılacak çok aç kalınmayacak

oldumu tatlım

Günaydın kızlar

Takıma yeni katıldım..Umarım hoş ve güzel vakit eşliğinde kilolara veda ederiz.

Bu sabah yediklerim :

aç karnına akşamdan bir bardak suya ısladığım 2 adet ceviz içi +suyunu içtim (kolestrol problemim olduğu için faydalı olmasını umut ediyorum.

1 adet ufak domates
1 adet salatalık
1,5 dilim kepekli ekmek
1 bardak metabolizma hızlandırıcı ve yine kolestrole iyi gelen çay.

slm kız herballl nasıl veriyon bacım sen kilo anam ben kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım metabolizma durdu valla kabızlım ikınmamaya bile çalışıyorum malum bebek falana olursa...he kız çelik ve ailesi hırs yaptı bu işi efecik bile sütü çok emiyordur annesi bol bol kalori yaksın diye... kızlar agır spor malum yapamıyorum ben en fazla yürüyüş yapabiliyorum ama hızlı degil o kadar çok dikkatli olmak zorundayım...turuncu hoşgeldin.....

slm kız herballl nasıl veriyon bacım sen kilo anam ben kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım metabolizma durdu valla kabızlım ikınmamaya bile çalışıyorum malum bebek falana olursa...he kız çelik ve ailesi hırs yaptı bu işi efecik bile sütü çok emiyordur annesi bol bol kalori yaksın diye... kızlar agır spor malum yapamıyorum ben en fazla yürüyüş yapabiliyorum ama hızlı degil o kadar çok dikkatli olmak zorundayım...turuncu hoşgeldin.....

Hoşbulduk canım teşekkürler

Kabızlık için lahana suyu veya kaysı suyu denedin mi ?

sabah klasik kahvaltı çay
ara grissini
ögle şehriye çorbası (yarısını anca yedim cnm istemedi ) tavuk 1 kaşık pilav salata
ara grissini meyve ceviz
akşam yayla çorbası az patates yogurt
çay

kızlar ya cnm bu aralar menü yazmak bile istemiyor bilmem neden çok cnm sıkılıyor deli fırtanıyım bu aralar...ne zaman durulup ne zaman esecegim belli olmuyor..

slm canikolar
herbal nrymn ben yarışma için ödülüde buldum kazanan 1 günlüğüne kaptan olacak nasıl:jeyyar:

mavideniz çaktırma kkız tek başımayım ben tek yardım falan yok aşakkıdıma itiraf etti duydunuz herbal şike yapıyo

turuncu hoşgeldin bacımnaniknanika.s. kaç kilosun kaç kilo olmak istiyon

Back