9.uyuz bu hafta (
3.lükten 9.uluğa düşmenin 10 yoluu
evett kimler saymak ister ((((
1-az su içmek
2. az hareket etmek
ee gerisi nerde nerde hıı?3 çok yemek
....
çok mu çalışmam lazımmokeydir celik bacim. nrymn de yarismamiza girmistir.
yalniz nrymn bacim, cok calisman coook. celik ve benle yarismak kolay diil guselim.
yaw celik baci, kaptani gecersek bizi takimdan felan atar mi ki? hmm ne diyon?
gördüm ceza ve ödüllerinizii gördüümmmkaydirigubbakcemile
hamur işlerine çok dikkat etmem lazıme evt çok haklısın herbalimm((nrymn cim bizimle yarisacaksan, hamur islerine bu hafta cok dikkat et. en fazla bi isirik ye. annecigin felan da zorlarsa herbal dedi dersin :)))
bugün yine hamur işi bir şey yedim ama bol su içtim
yağa çievi,rmedim diye düşünüyorum
yarın sabah olsun bir spor ohhhh hepsine bay bay
tatlım geçen pilates yaparken aklıma neşemeşe ve sen geldiniz, hani ağır spor yasak ya..... kızlar agır spor malum yapamıyorum ben en fazla yürüyüş yapabiliyorum ama hızlı degil o kadar çok dikkatli olmak zorundayım...turuncu hoşgeldin.....
şöyle yapabilri misiniz mesela:
bir pilates egzersizi bu,
ayakta duruyorsun, ayakalrın omuz genişliğinde açık, nefes alıyorsun, nefes alırken göğsün kalkmayacak, nefesi karnına doğru alıyorsun, karnını şişiriyorsun, bel boşluğuna kadar nefes alıyorsun yani..
elllerinin işaret ve orta parmağı kulağında hiç bir yere baskı yapmadan sadece kulağına dokunuyoırsun
ve evt işte artık nefes vereceksin, nefes verirken hafifçe başını öne doğru eğiyorsun, belini bükmeden karnını içine çekerek nefes veriyorsun, bu sıra da gözlerin göbek deliğinin üstünde bir noktaya bakacak kadar eğiliyor. bu harekeeti yapabilrisiniz mesela oldukça faydalı bir egzersiza.s
zorlanıyorsan yine de yapma daa.s
can sıkmak yoook bu birr....
ögle şehriye çorbası (yarısını anca yedim cnm istemedi ) tavuk 1 kaşık pilav salata
....
ikincisi yine mi pilavv
anlamam 1 kaşık filen
68 olmadan pilav, börek, soslu makarna yemek yookkk:1closedeyes: sossuz makarna yiyebilrisin 2 kaşıka.s.
slm canikolar
herbal nrymn ben yarışma için ödülüde buldum kazanan 1 günlüğüne kaptan olacak nasıl:jeyyar:...
.....yle bi ceza olsun ki herkes hirsla yarissin ceza yememek icin.
meselaaa
o haftanin tum hesaplamisini 3. olan yapacak. 2 olan listeyi kontrol edecek. birinci olan da yan gelip yatcek. sositososito :roflol: nasi ama korkunc bi ceza digmi.
şimdiiiiii
ben kaptan olduğuma göree
takım içince 1. de sonuncu da olsamm o listeyi ve hesaplamaları yaptığıma göre, bu nasıl ceza anlamadım şimdi-tatlicadiarzu-
bence olabilrirrrrrr:jeyyar:
yulafcım şu bahsettiğim kayısı-zeytinyağı suda bekletme olayalrını yaptın mı canım??evet canim, 2 gundur duzenli.
umarim bu sekilde devam eder.
benii??:a015:gulu gule git gel yulafcim. seni ozluycem. :1hug:
beni kimse özlememişsenağlama
tam 23080585 saattir kk da deilim ve bir kişi bile özlememiş:çok üzgünüm:
ksütüm hefinizeee:dilcikar:
herbalim bu hurma olayını ben de denedim, şimdi menstral döngü içersine girmek üzereyim, o sebeple canım tatlı istiyor..... onun haricinde tatli ihtiyacimi hurma+sut ya da hurma+kahve yaparak gideriyorum. bir de duzenli yiyorum.
hemen aklıma senin hurmalar geldş,2 tane gönderdim mdieye :)
anında çukulata yeme isteiğim kayboldu hem de 50 kcal almış oldumm
bugün de mesela 3 tane yedimm
düzenli iyiyorum diyorsun ya
bu düzen nedir? ben çok mu yiyiorum bir de??
yanında süt ya da kahve tüketmem gerekiyor mua.s
cevapların için şimdiden teşekkürlera.s.
oalbilir mi neşemeşeceiimmm:teytey:hamilemisin yoksa şeker
ay hadi inşaallah Allah ım:Saruboceq:
hoş geldin bhk'cım:teytey:kızlar,şekerler ben geldim..
bu sabah döndüm.
geçmişi de okuyamadım da bir selam vereyim dedim.
yarın uzun uzun yazarım inş.
hepinizi öpüyorum...
kontörsüzlükten mesaj atamadım sana :çok üzgünüm:
kusura bakma lütfena.s
ancaaak slm ını ilettim kzılaraŞeniz
annenler nasıllar, bebik napıorrrrkaydirigubbakcemile2
nedne kötüüü:dilcikar:selam kızlarr nasılsınız bakımmm nasıl gidiyor diyet beni sorasanız kötü galiba
sanki kuğu gelin olacak benim:1rolleyes:
ayy harikaa benim de çok hoşuma gitti bak şimdiiah kizlar en onemli yedigim seyi unuttum, ceza verebilirsiniz.
21.00 gibi kucuk bir krem karamel yedim
arkadaslarim beni 2.5 haftadir gormuyorlardi, inanamadilar, kucucuk kalmissin diyorlar
cok hosuma gitti cokkkkk =)
bir hevese geldim yeniden:dance:
bana da böyle söyleyecekler evet evetttt
hatta bi kaç hayal yapayım şimdi, kapatın gözlerinizi beraber hayalleyelim hadiiii:dance:
aa nerminnn senin yarın nerde yahuuukaydirigubbakcemile3
aa gözlerime inanamıyorum noldu sanaaaa.s.
tebriklerr ya, nasıl yaptın bana da anlatsanaaa:jeyyar:
bu gömleğin aynısndan ben de de var, ama bende sen de durduğu gibi durmuyoorrr:lepi:
eveet birlikte başaracağızz kızlarr hadiiiiiii:teytey: