• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

9.uyuz bu hafta :((
3.lükten 9.uluğa düşmenin 10 yoluu
evett kimler saymak ister :(((((
1-az su içmek

2. az hareket etmek

3 çok yemek

....
ee gerisi nerde nerde hıı?

okeydir celik bacim. nrymn de yarismamiza girmistir.

yalniz nrymn bacim, cok calisman coook. celik ve benle yarismak kolay diil guselim.

yaw celik baci, kaptani gecersek bizi takimdan felan atar mi ki? hmm ne diyon?
çok mu çalışmam lazımm
gördüm ceza ve ödüllerinizii gördüümmmkaydirigubbakcemile

nrymn cim bizimle yarisacaksan, hamur islerine bu hafta cok dikkat et. en fazla bi isirik ye. annecigin felan da zorlarsa herbal dedi dersin :)))
hamur işlerine çok dikkat etmem lazıme evt çok haklısın herbalimm:(((
bugün yine hamur işi bir şey yedim :( ama bol su içtim
yağa çievi,rmedim diye düşünüyorum
yarın sabah olsun bir spor ohhhh hepsine bay baykaydirigubbakcemile4
..... kızlar agır spor malum yapamıyorum ben en fazla yürüyüş yapabiliyorum ama hızlı degil o kadar çok dikkatli olmak zorundayım...turuncu hoşgeldin.....
tatlım geçen pilates yaparken aklıma neşemeşe ve sen geldiniz, hani ağır spor yasak ya
şöyle yapabilri misiniz mesela:
bir pilates egzersizi bu,
ayakta duruyorsun, ayakalrın omuz genişliğinde açık, nefes alıyorsun, nefes alırken göğsün kalkmayacak, nefesi karnına doğru alıyorsun, karnını şişiriyorsun, bel boşluğuna kadar nefes alıyorsun yani..
elllerinin işaret ve orta parmağı kulağında hiç bir yere baskı yapmadan sadece kulağına dokunuyoırsun
ve evt işte artık nefes vereceksin, nefes verirken hafifçe başını öne doğru eğiyorsun, belini bükmeden karnını içine çekerek nefes veriyorsun, bu sıra da gözlerin göbek deliğinin üstünde bir noktaya bakacak kadar eğiliyor. bu harekeeti yapabilrisiniz mesela oldukça faydalı bir egzersiza.s
zorlanıyorsan yine de yapma daa.s
....
ögle şehriye çorbası (yarısını anca yedim cnm istemedi ) tavuk 1 kaşık pilav salata
....
can sıkmak yoook bu birr
ikincisi yine mi pilavv
anlamam 1 kaşık filen
68 olmadan pilav, börek, soslu makarna yemek yookkk:1closedeyes: sossuz makarna yiyebilrisin 2 kaşıka.s.
slm canikolar
herbal nrymn ben yarışma için ödülüde buldum kazanan 1 günlüğüne kaptan olacak nasıl:jeyyar:...

.....yle bi ceza olsun ki herkes hirsla yarissin ceza yememek icin.
meselaaa
o haftanin tum hesaplamisini 3. olan yapacak. 2 olan listeyi kontrol edecek. birinci olan da yan gelip yatcek. sositososito :roflol: nasi ama korkunc bi ceza digmi.

şimdiiiiii
ben kaptan olduğuma göree
takım içince 1. de sonuncu da olsamm o listeyi ve hesaplamaları yaptığıma göre, bu nasıl ceza anlamadım şimdi-tatlicadiarzu-
bence olabilrirrrrrr:jeyyar:

evet canim, 2 gundur duzenli.
umarim bu sekilde devam eder.
yulafcım şu bahsettiğim kayısı-zeytinyağı suda bekletme olayalrını yaptın mı canım??
gulu gule git gel yulafcim. seni ozluycem. :1hug:
benii??:a015:
beni kimse özlememişsenağlama
tam 23080585 saattir kk da deilim ve bir kişi bile özlememiş:çok üzgünüm:
ksütüm hefinizeee:dilcikar:
..... onun haricinde tatli ihtiyacimi hurma+sut ya da hurma+kahve yaparak gideriyorum. bir de duzenli yiyorum.
herbalim bu hurma olayını ben de denedim, şimdi menstral döngü içersine girmek üzereyim, o sebeple canım tatlı istiyor
hemen aklıma senin hurmalar geldş,2 tane gönderdim mdieye :)
anında çukulata yeme isteiğim kayboldu hem de 50 kcal almış oldumm
bugün de mesela 3 tane yedimm
düzenli iyiyorum diyorsun ya
bu düzen nedir? ben çok mu yiyiorum bir de??
yanında süt ya da kahve tüketmem gerekiyor mua.s
cevapların için şimdiden teşekkürlera.s.
hamilemisin yoksa şeker
oalbilir mi neşemeşeceiimmm:teytey:
ay hadi inşaallah Allah ım:Saruboceq:
kızlar,şekerler ben geldim..

bu sabah döndüm.
geçmişi de okuyamadım da bir selam vereyim dedim.
yarın uzun uzun yazarım inş.
hepinizi öpüyorum...
hoş geldin bhk'cım:teytey:
kontörsüzlükten mesaj atamadım sana :çok üzgünüm:
kusura bakma lütfena.s
ancaaak slm ını ilettim kzılaraŞeniz
annenler nasıllar, bebik napıorrrrkaydirigubbakcemile2
selam kızlarr nasılsınız bakımmm nasıl gidiyor diyet beni sorasanız kötü galiba :(:kızgın:
nedne kötüüü:dilcikar:
sanki kuğu gelin olacak benim:1rolleyes:
ah kizlar en onemli yedigim seyi unuttum, ceza verebilirsiniz.
21.00 gibi kucuk bir krem karamel yedim

arkadaslarim beni 2.5 haftadir gormuyorlardi, inanamadilar, kucucuk kalmissin diyorlar
cok hosuma gitti cokkkkk =)
ayy harikaa benim de çok hoşuma gitti bak şimdii
bir hevese geldim yeniden:dance:
bana da böyle söyleyecekler evet evetttt

hatta bi kaç hayal yapayım şimdi, kapatın gözlerinizi beraber hayalleyelim hadiiii:dance:

aa nerminnn senin yarın nerde yahuuukaydirigubbakcemile3
aa gözlerime inanamıyorum noldu sanaaaa.s.
tebriklerr ya, nasıl yaptın bana da anlatsanaaa:jeyyar:
bu gömleğin aynısndan ben de de var, ama bende sen de durduğu gibi durmuyoorrr:lepi:

eveet birlikte başaracağızz kızlarr hadiiiiiii:teytey:

selam nrymn cim,

hic seni ozlemes olur muyus uyy..:1hug:a.s.

canim ben hurmalari seninde tecrube ettigin gibi tatli ihtiyacimi giderdigi icin, kalorisi az oldugu icin ve besin degeri cok super oldugu icin tercih ediyorum. hurmaci takim olduk. :roflol:

sut ve kahve ile tuketmem eski bir aliskanlik. ben hep kendime ofiste cikolata-kahve ya da evde cikolata-sut aralari verirdim calisirken. o yuzden cok kilo aldim yaa zaten. yani sut ve kahvenin bundan baskaca bir esprisi yok nrymncan. ben oyle sevidgim icin, sen sanirsam turk kahvesini cok seviyorsun. onunla da guzel olur mesela. kendine boyle bir damak tad olusturursan, cikolata ya da diger tatlilara alternatif bir tata olusmus olur..

onun haricinde bir de duzenli yemek derken. ogun atlamamayi kasdetmistim ve bir de yediklerimi kontrol etmeyi. yani ogun disinda atismamayi. beni kilo aldiran diger sebep, ogun disinda habire bi seyler atistirmak. (eger 6 ogun yerseniz , aralarda bir isirik su, bir lokma bu falan yok. onu kestim)

ama ne yazik ki bu dediklerime hafta sonu hiiiiiiiiiccccccc dikkat edemedim. ama simdiye kadar hep boyle yaptim bir ay boyunca ve 6 kilo vererek sonucu gordum. celik cim ulusal bayram ilan edebilirsin bacim.yerimseniben

yaaaaaaaaaa kisssssssssslarrrrr bu hafta sonu, cozuttum ben yaa. 80 lere donunce simardim herhalde. senağlama senağlama senağlama

du bakiyim bugun neler yemisim bi hatirlamaya calisayim..

kahvalti : 1 adet ince pizza , 1 adet hurma
ara : havuzdaydim gecip gitti
ogle: 2 adet kepek ekmek, beyaz peynir, 3 zeytin, 1 tatli kasigi recel, sekersiz cay
ara : 140 kalorilik bir kayisi bar.
aksam : neredeyse bir tabak tavuk, 1 ince dilim pizza again , 1 bardak ayran

off yaaa, dun kiz arkadaslarim gelince pizza almistim, bugun de artinca dayanamadim......:utangac::1no2::bbo: off cok pispobagizim yaaaaaaaaaaaaa .. cok moralim bozuldu cook.

bu arada hosgeldin bhk cim.

evet aynı alışkanlık maalesef ki bende de varrr
canim ya kayisi zeytinyagini hep unutuyorum.
zeytinyagli suyu icince nasil oluyor tadi?
güzel güzel merak etme :)

gobek ve yan belimi inceltmem lazim uf ufff
göbek için kesin çözüm: pilates sevgili yulafa.s

iyi geceler diliyorum minik kelebeklerimkaydirigubbakcemile4
sana iyi günler herbalcima.s

ayy bi ssuuzluk nüksetttii, bi gidip içeyim koca bardak...
kuşlar bu takım elemanalrı hiç su içmiyor diyooorrrrrr:oklava:

bu arada hosgeldin bhk cim.

hoşbuldum herhabim :1hug:

hoşgeldin bhk özledik kız annen nsl betüş bebeği sevdiler mi

sorma çelikcim ya..
akrabalarla ilk tanışması oldu betülümün..
değişik bir duyguydu en cok da benim için..
ilk kez karşılarına anne olarak cıktım:utangac:

hoş geldin bhk'cım:teytey:
kontörsüzlükten mesaj atamadım sana :çok üzgünüm:
kusura bakma lütfena.s
ancaaak slm ını ilettim kzılaraŞeniz
annenler nasıllar, bebik napıorrrrkaydirigubbakcemile2

kaptan est,ne kusuru..
canın saolsun..
bu hafta benimle cok ilgilenirsin,anlaşırız:jeyyar:

Günaydın kızlar...

Herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum.

dün yediklerim

sabah aç karnına ceviz suyu
kahvaltı : 2 dilim kepekli ekmek ,1 dilim peynir,domates,salatalık ve yeşillik
ara öğün : 1 havuç
öğlen yemeği : kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği yemedim
ikindi : 1 elma
akşam : fırında balık buğlama ve haşlanmış brokoli

günaydınn kızlarr;;

bugünden itibaren lahana çorbası diyetine başlıyorum o yüzden sanırım burda yediklerimi yazmam doğru olmıcak çünkü sadece çorba içicem :((

bu durumda sadece okurum yazdıklarınızı ayrılmak zorunda kalıcam aranızdan kaptanıma duyurulurr

sen varya seeennnn :oklava:
beni yarı yolda bırakıyorsun senağlama
bi kere lahana çorbası diyetide diyet tamammıııı Çok üzgünüm çoook
yani sende burda zayıflamak için varsın:kızgın:
o zaman ne yediğini yazman doğru olacaktır belki bu diyeti daha önce yapmış olanlarda sana uyarılarda bulunacaklarrr:mymeka:

anladınmıı 320 (satıcılar hesabı ) kaydirigubbakcemile kötükedihüso

günaydınn kızlarr;;

bugünden itibaren lahana çorbası diyetine başlıyorum o yüzden sanırım burda yediklerimi yazmam doğru olmıcak çünkü sadece çorba içicem :((

bu durumda sadece okurum yazdıklarınızı ayrılmak zorunda kalıcam aranızdan kaptanıma duyurulurr

ayrılmak zsorunda deilsin canımm
en azından okuduğunu bilelim, konuşmalara katıla.s
kaçmak yoookkkk
burdasın ve paylaşıma devam
o kadarr bitmiştira.s
ayrıca diğer kuğu gelin doğru söylüyor, belki biz de öneri,lerde bulunuruz, haftalık kilo vermeni takip ederiz, sağlıklı olmayan birleyler varsa müdahale ederiz

ama yine dee yok ben çıkcam yürütemiyorum dersen sen bilisin zorla kimseyi burada tutamayıza.s.
kararaını bir an önce bildir tatlım:1hug:

ayrılmak zsorunda deilsin canımm
en azından okuduğunu bilelim, konuşmalara katıla.s
kaçmak yoookkkk
burdasın ve paylaşıma devam
o kadarr bitmiştira.s
ayrıca diğer kuğu gelin doğru söylüyor, belki biz de öneri,lerde bulunuruz, haftalık kilo vermeni takip ederiz, sağlıklı olmayan birleyler varsa müdahale ederiz

ama yine dee yok ben çıkcam yürütemiyorum dersen sen bilisin zorla kimseyi burada tutamayıza.s.
kararaını bir an önce bildir tatlım:1hug:

ayyy çok tatlısınızz yaaaaa bende hiç bırakmak istemezdim ama çok sağlıklı bi ddiyet değil sadece çorba içicem o yüzden hep çorba hep çorba diye bildirimde bulunmam doğru olmaz diye çıkma fikrimi söyledimmm Çok üzgünüm çoook

ozaman burda kalmaya devam ediyorum çok mutluyumm kaydirigubbakcemile3

Back