ayyy çok tatlısınızz yaaaaa bende hiç bırakmak istemezdim ama çok sağlıklı bi ddiyet değil sadece çorba içicem o yüzden hep çorba hep çorba diye bildirimde bulunmam doğru olmaz diye çıkma fikrimi söyledimmm Çok üzgünüm çoook
ozaman burda kalmaya devam ediyorum çok mutluyumm kaydirigubbakcemile3
ya biliyorum çok sağlıklı bi beslenme diyet şekli değil ama bi süre denemek istiyorum..
nasıl yapıcam bilmiyorum ama sabahları kepek ekmeğiyle kahvaltı yapıcam sonra öğlen ve akşam sadece lahana çorbası içicem aralardada meyva tüketicem en azından 1 hafta deneyip görmek istiyormmmm destekleriniz için teşekkür ederimmm Şeniz
slm kızlar ben bu aralar hiö iyi degilim ..acayip kötü hissediyorum bu araar kendimi motivasyon falanda desen 0 hiç dikkat edemiyorum kendime kiloda almışım malum ilaçalrı kullandıkça veremeyecegimi biliyorum inanın ne kadar dikkat etsemde olmuypr daha çok alıyorum yani yüzüm bile mahvoldu hertarafımı iltihaplı sivilceler sardı..bu aralar çok sık giremyor ve paylaşım yapamıyorum üzgünüm..hafta sonuda pek girmiyordum zaten...2 haftadır gelenim gidenim oluyor teyzemler memleketten geldi eniştem ameliyat oldu onlarla ilgilenmekten ben kendim bile dinlenemedim.amlum bu aralar daha dikketli olup dinlenmem gerkliydi aşılamadan sonra..neyse benim için dua edermisiniz bu sefer tutsun..yorulmaya başladım galiba..bhk sende hoşgeldin..nasıl geçti annenlerin yanında;?
slm kızlar ben bu aralar hiç iyi degilim ..acayip kötü hissediyorum bu aralar kendimi motivasyon falanda desen 0 hiç dikkat edemiyorum kendime kiloda almışım malum ilaçları kullandıkça veremeyecegimi biliyorum inanın ne kadar dikkat etsemde olmuyor daha çok alıyorum yani yüzüm bile mahvoldu hertarafımı iltihaplı sivilceler sardı..bu aralar çok sık giremyor ve paylaşım yapamıyorum üzgünüm..hafta sonuda pek girmiyordum zaten...2 haftadır gelenim gidenim oluyor ,teyzemler memleketten geldi. eniştem ameliyat oldu. onlarla ilgilenmekten ben, kendim bile dinlenemedim.malum bu aralar daha dikkatli olup dinlenmem gerekliydi, aşılamadan sonra..neyse benim için dua edermisiniz bu sefer tutsun..yorulmaya başladım galiba..bhk sende hoşgeldin..nasıl geçti annenlerin yanında;?
canim benim dualarimiz seninle. insallah olur bu defa. hepimiz inanalim ki olsun. sen hic kilolarini dusunme, kilo aliyorum diye dert etme. kafana taktikca dha cok alirsin.slm kızlar ben bu aralar hiç iyi degilim ..acayip kötü hissediyorum bu aralar kendimi motivasyon falanda desen 0 hiç dikkat edemiyorum kendime kiloda almışım malum ilaçları kullandıkça veremeyecegimi biliyorum inanın ne kadar dikkat etsemde olmuyor daha çok alıyorum yani yüzüm bile mahvoldu hertarafımı iltihaplı sivilceler sardı..bu aralar çok sık giremyor ve paylaşım yapamıyorum üzgünüm..hafta sonuda pek girmiyordum zaten...2 haftadır gelenim gidenim oluyor ,teyzemler memleketten geldi. eniştem ameliyat oldu. onlarla ilgilenmekten ben, kendim bile dinlenemedim.malum bu aralar daha dikkatli olup dinlenmem gerekliydi, aşılamadan sonra..neyse benim için dua edermisiniz bu sefer tutsun..yorulmaya başladım galiba..bhk sende hoşgeldin..nasıl geçti annenlerin yanında;?
güzelim bence bunu yapmaaa......ya biliyorum çok sağlıklı bi beslenme diyet şekli değil ama bi süre denemek istiyorum..
nasıl yapıcam bilmiyorum ama sabahları kepek ekmeğiyle kahvaltı yapıcam sonra öğlen ve akşam sadece lahana çorbası içicem aralardada meyva tüketicem en azından 1 hafta deneyip görmek istiyormmmm destekleriniz için teşekkür ederimmm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?