Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım bu diyet bünyeni çok yoracak gibi.Ayrıca tamamen tek taraflı bi beslenme tarzı.Biliyorsun bu şekilde zayıflamayı hiç bir diyetisyen önermez.Ben kararlıyım uygulayacağım diyorsan karar senin tabi yerimseniben

bugün pek kimseler yok galiba..
bi de aramıza yeniler katılmış heralde,ne güzel..

ben de dün geldiğim için acaip cok iş var evde,pek giremiyorum siteye.
bide regl oldum ben 3 gün önce.
bu hafta da bu yüzden duraklar heralde kilom,ama yine de bilemiyorum.

ben yine tam gaz devam edicem inş...
kahvaltı ve öğle yemeğim yine klasikti..
sabah elma ve yulafla süt.
öğlen bir kase yoğurt ve 3 ızgara köfte şakkıdı

hadi görüşrüz yine..
öptüm hepinizi....

Kızz 320 bu sorum sana

önce nette bulduğum tarifi yolluyom sorular sonraa;

LAHANA ÇORBASI DİYETİDiyet boyunca kesinlikle ekmek, alkol, soda ve meşrubat alınmamalı. İstenildiği kadar çorba içilebilir. 7 günden fazla uygulamayın.Genel bir diyet/zayıflama programı olarak diyetisyenler tarafından tercih edilmeyen bu diyet tekrarlanmamalıdır.
Lahana çorbası malzemeleri:
6 tane yeşil soğan, 2 yeşil biber, 1 tane rendelenmiş domates , 1 demet kereviz, 1/2 lahana 1 paket tavuk ya da dana bulyon, isteğe göre, tuz, karabiber, sarımsak ve maydanoz.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ

1. GÜN
Öğle : İstediğiniz kadar meyve ve lahana çorbası
2. GÜN
Öğle : İstediğiniz kadar çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
3. GÜN
Öğle : İstediğiniz kadar meyve, çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
4. GÜN
Öğle : En fazla 4 tane muz, kaymaksız süt ve lahana çorbası.
5. GÜN
Öğle : Bir porsiyon biftek, bir tane domates, en az 6 bardak su ve lahana çorbası.
6. GÜN
Öğle : İstediğiniz kadar biftek, sebze ve lahana çorbası.
7. GÜN
Öğle : Bir porsiyon pirinç lapası, meyve suyu ve lahana çorbası.

Soru 1 ) Diyette de yazdığı gibi 7 günden fazla uygulamayın diyo peki bu 25 günde 11 kilo veren. 30 günde 10 kilo verenler ve kiloları sabit kalanlar bu uyarıyı dikkate almadanmı yapıyor?

Soru 2 ) Çok fazla gaz yaptığı söyleniyor. içine 3 tane kesme şeker atılırsa gaz olmuyomuş bu duruma ne diyosun?

Soru 3 ) Yukardakilerden başka bişi yenmiyormu yani sabah kahvaltı yokmu?
yoksa kahvaltıdadamı çorba içiliyor?

Soru 4 ) Zaten Hep çorba içiyosun başka bişi yok. Lahana değilde domates çorbasıda içsen aynısı olur gibi geliyo bana zaten aç kalıyosun yanii.. Sen ne diyon şimdi bu duruma?

ya biliyorum çok sağlıklı bi beslenme diyet şekli değil ama bi süre denemek istiyorum..

nasıl yapıcam bilmiyorum ama sabahları kepek ekmeğiyle kahvaltı yapıcam sonra öğlen ve akşam sadece lahana çorbası içicem aralardada meyva tüketicem en azından 1 hafta deneyip görmek istiyormmmm destekleriniz için teşekkür ederimmm Şeniz

sen msn de yoksun nerdesin 320 klava:

slm kızlar ben bu aralar hiç iyi degilim ..acayip kötü hissediyorum bu aralar kendimi motivasyon falanda desen 0 hiç dikkat edemiyorum kendime kiloda almışım malum ilaçları kullandıkça veremeyecegimi biliyorum inanın ne kadar dikkat etsemde olmuyor daha çok alıyorum yani yüzüm bile mahvoldu hertarafımı iltihaplı sivilceler sardı..bu aralar çok sık giremyor ve paylaşım yapamıyorum üzgünüm..hafta sonuda pek girmiyordum zaten...2 haftadır gelenim gidenim oluyor ,teyzemler memleketten geldi. eniştem ameliyat oldu. onlarla ilgilenmekten ben, kendim bile dinlenemedim.malum bu aralar daha dikkatli olup dinlenmem gerekliydi, aşılamadan sonra..neyse benim için dua edermisiniz bu sefer tutsun..yorulmaya başladım galiba..bhk sende hoşgeldin..nasıl geçti annenlerin yanında;?

Son düzenleme:

Canım sıkma canını inan 2 haftadır bende senin gibiydim. inan diyet namına bişi duymak istemiyodum. ama inan şu kk daki başarıları okuyunca insan daha bir hrslanıyor sende her boşluğa düştüğünde oku tabi sen bizden farklısın tedavi görüyosun sanırım. ama yinede kilo almak yerine sabit kalabilmelisin hadi görelim senii Şeniz

dualrımız seninle mavişim..
kendini strese sokmadan dinlenmeye calış.
inş olur bu sefer...

biz de iyiyiz şükür.
tatilimiz de cok yaradı,moralimiz yerinde...

canim benim dualarimiz seninle. insallah olur bu defa. hepimiz inanalim ki olsun. sen hic kilolarini dusunme, kilo aliyorum diye dert etme. kafana taktikca dha cok alirsin.

stresten uzak durmak onemli bu donemde diye biliyorum ben de maviscim. bi de baskaca seyler dusun. seni mutlu ve huzurlu kilan insanlarla bir araya gel. insallah her sey daha guzel olur. en hayirli zaman sizin icin ne zamansa o zaman kavusursunuz bebeginize insallah canimcim. biz de senin mutlulugunla cok sevinicez. cok opuyorum seni.

mavisim denizim. stres oluyorsan, bu hafta gruptan ayrilmadan, beklemede kalamaz misin? oyle bi secenek yok mu kaptan?? kiz kilo veremedim diye stres olmasin. ama hep bize yazsin, en azindan yeme olayini artirmamis, kontrol etmis olur. sadece bi oneri. tabi yine siz bilin kizlar.. optum herkesleri..Şeniz

slm kızlar bugün zor ama güzeldi sabah 1dilim kepek ekmeği ile peynir pekmez zeytin ve ıhlamurla kahvaltı ettim midem çok ağırdığı için arada şekerli süt içtim öğle niyetine de 4 te yulaf süt ve kayısı yedim önümde dayanmam gereken bi akşam yemeği kaldı eğer bugün bu güzelliği bozarsam herbal bana ceza versin

herbalcım hsonu pizza yedin demek ilkten sevindim ama menünün tamamını okuyunca hevesim kursağımda kaldı çünkü çok yememişsin ve hsonunu perşembeye kadar çok rahat telafi edersin
bu arada ben nrymn için ceza düşünüyorum sende düşün ciddiye alsın bizi

mavişim canım benim inşallah şurda hayırlı haberlerini duyarız ama bizibırakmak yok ona göre burda 2 tane yeni anne var sana beslenmen konusunda yardımcı oluruz sevdiğim kişilerin bana dediğini bende sana diyiyorum Allah koç oğul versin cnm

huuuuuuuu neşe nerde sesi çıkmıyo

:jeyyar:banane banane şeker falan deyip beni kandıramazsın hele cumaya epey fark ettiğini duyunca asla olmaz o kadar cezayı ben mi çekicem kaptan olmak varken hıhhhyasakkelime

amannn sonra sen mızlarsın şimdi cuma olsa geçerdim falan nasıl olsa ben geçeceğim cuma olsun hadisırnaşık şey

güzelim bence bunu yapmaaa......
hem senin fazla bir kilonda yok ki.....
dengen bozarsın allah korusun..... yemene dikkat ederek olay biter.....kiloyla birlikte başka şeylerden de kaybetme... hem bu işin uzmanları hayır diyorsa bir bildikleri vardır.....

kuğu gelinler ben de lahana çorbası yapmıştım 1. tabak güzeldi 2. tabak eh işte 3. tabak kötüydü bi koca tencere çorbam vardı kilo vermek adına o işkenceye katlanmayı düşünüyordum ama oğluşum imdadıma yetişti 2.gün hamile old öğrendim kurtuldum şimdi olsa tarife göre değil kendi tarzıma göre yapardım bi dene yaw bakalım

herbalım Allah kabul etsin canımcım iftarda tozutma çorba iç kalk beyne doyma iletisi gittikten sonra diğer yemeklerden birer kaşık ye böyle yaparsan yarışmayı kazanma ihtimalin olur yoksa 2 günde verdiğin kiloyu 1 öğünde alırsım hımmmÇok üzgünüm çoookemeklerin boşa gitmesin cicim kaydirigubbakcemile5inş geç kalmamışımdır:mymeka:

23.02.2009 Pazartesi

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 dilim kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay, 1 domates, 1 salatalik, az maydonoz
14.30: 2,5 kasik yogurt, 1,5 grisini
16.30: 1 grisini
18.15: 1 tabak corba, 2 tavuk nugget, 1 dilim kepek ekmegi
21.00-22.00 arasi yesil cay, uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su

bol bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…