merhaba hanımlar
bugün itibariyleee.
11.00 da kepekli ekmek arası peynir şekersiz kahve
16.00 gibi şeker böğürtlenli bir tane( tansiyonum düştü gibi oldu hemen aldım)
18.30 bir porsiyon sarma,bir kase yoğurt,3 tane havuç
aralarda çay ve kahve içtim şekersiz...
nasıll kızlar listemmmmm..............
bu hafta yuruyuse istedigim gibi cikamadim herbalcim. yoksa yine yedigime dikkat ediyorum ama hareketlerim kisitli kaldi.
neyse yulafcim is gorusmeleri kosusturmaca falan derken yine bi sekilde aktif geciriyorsun gunleri saniyorum. insan oyle de farkinda olmadan kalori harciyor.
canım sabah genelde 9.30 gibi yaparım kahvaltımı ama bugün toplantım vardı o yüzdentoplantıdan sonra birşeyler yiyebildim... okulda ara öğünleri yiyecek zaman bulamıyorum.. ancak bol çay ve kahve....şu anda midem o kadar dolu kiiii anlatamammm.......hayat im listen super takim adina ama sanki bi eksikler var gibi. fisfisfis
sanirim kahvalti gec saatte oldugu icin pek meyve+protein gibi ara ogunlere yer kalmamis.
ama aksam ogunun havuclarin yogurdun felan guzelmis hayatcim, afiyet olsun. ben olsam 1 dilim kepek ekmegi yerdim ama sen zayifsin tabii benden.
tabii ben kimseye duzenli ogun diyecek halim de yok bugun. cunku bugun yanima hic bir sey hazirlayamadim. :tomato: sadece kraker ve dunku kahvaltidan kalma ince bi dilim kasar vardi. bir iki kucuk beyaz peynir. bugun kraker gunum oldu. insallah aksama abartmam. cunku acim cok acim, ama takimima da ihanet edemem, sadece iki gun var. senağlama
ayh kizlar gazanfer ozcan'a cok uzuldum ya. Allah rahmet eylesin, topragi bol olsun.
bir erol gunaydin bir de nejat uygur kaldi. Allah uzun omur versin onlara.
maalesef ki dogruAaaa Gazanfer Özcan vefat mı etti? Ay çok üzüldüm...Allah rahmet eylesin...
herbalcim su kuşuummBHK nerelerdesin canim? kayboldun? ben mi goremiyorum yoksa
slm tatlım lapa için şu linke bi göz at istersenyerimseniben....
yarin da lapa yapacagim arkadaslar.
sanirim yaninda sut ve sut urunleri, et, tavuk yemiyoruz, sinirsiz yesillik yiyebiliyoruz degil mi?
ben de çok üzüldüm Allah rahmet eylesinayh kizlar gazanfer ozcan'a cok uzuldum ya. Allah rahmet eylesin, topragi bol olsun.
bir erol gunaydin bir de nejat uygur kaldi. Allah uzun omur versin onlara.
valla çok haklısın neşemeşem, zira benin nivea body cd si yalan odlu bu hata hiç yapamadım.... Başkalarını da işin içine katın ki geriye dönüşü olmasın:)) İnşallah herşeyin en hayırlısı en sağlıklısı en güzeli olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?