• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hayat im listen super takim adina ama sanki bi eksikler var gibi. fisfisfis
sanirim kahvalti gec saatte oldugu icin pek meyve+protein gibi ara ogunlere yer kalmamis.
ama aksam ogunun havuclarin yogurdun felan guzelmis hayatcim, afiyet olsun. ben olsam 1 dilim kepek ekmegi yerdim ama sen zayifsin tabii benden.

tabii ben kimseye duzenli ogun diyecek halim de yok bugun. cunku bugun yanima hic bir sey hazirlayamadim. :tomato: sadece kraker ve dunku kahvaltidan kalma ince bi dilim kasar vardi. bir iki kucuk beyaz peynir. bugun kraker gunum oldu. insallah aksama abartmam. cunku acim cok acim, ama takimima da ihanet edemem, sadece iki gun var. senağlama

merhaba hanımlar
bugün itibariyleee.
11.00 da kepekli ekmek arası peynir şekersiz kahve
16.00 gibi şeker böğürtlenli bir tane( tansiyonum düştü gibi oldu hemen aldım)
18.30 bir porsiyon sarma,bir kase yoğurt,3 tane havuç
aralarda çay ve kahve içtim şekersiz...
nasıll kızlar listemmmmm..............

celik bacim , zaten yuzme guzel ama. bi dolu isi var. kendin hazirlan, cantani hazirla, cocugun cantasini hazirla. zor ya. sonra da havuzdan cikinca, yikan , yine cantalri duzenle, kizisi orda yika, kurula, saclari kurut. cantalari yine duzenle. beni bu hazirlanma isi cok yoruyor. kizisi ekip gitsem diyorum ama, o da pazar sabahlari hemen uyaniyor annnnee bugun yuzme gunu diimi diyor. ben de kiyamiyorum. yine kizisimi da takiyorum pesime.. sonra cocugu sudan cikarmak da cok zor. bes dakka daha annee 5 dk daha noolur. bunlarda olumsuz yanlari celik im. sen yine bi dusun bakiiim hala istiyon mu? gercekten istiyosan ayda bir de olsa spor icin degil ama keyif icin gidersin.. kocacindan destek iste, stres atmam lazim deyiver.

hayat im listen super takim adina ama sanki bi eksikler var gibi. fisfisfis
sanirim kahvalti gec saatte oldugu icin pek meyve+protein gibi ara ogunlere yer kalmamis.
ama aksam ogunun havuclarin yogurdun felan guzelmis hayatcim, afiyet olsun. ben olsam 1 dilim kepek ekmegi yerdim ama sen zayifsin tabii benden.

tabii ben kimseye duzenli ogun diyecek halim de yok bugun. cunku bugun yanima hic bir sey hazirlayamadim. :tomato: sadece kraker ve dunku kahvaltidan kalma ince bi dilim kasar vardi. bir iki kucuk beyaz peynir. bugun kraker gunum oldu. insallah aksama abartmam. cunku acim cok acim, ama takimima da ihanet edemem, sadece iki gun var. senağlama
canım sabah genelde 9.30 gibi yaparım kahvaltımı ama bugün toplantım vardı o yüzdentoplantıdan sonra birşeyler yiyebildim... okulda ara öğünleri yiyecek zaman bulamıyorum.. ancak bol çay ve kahve....şu anda midem o kadar dolu kiiii anlatamammm.......

17.02.2009 Sali

06.00: 2-3 bardak su
06.20: 1 tost, yarim fincan sekersiz cay
10.30: 1 cikolatali sut (sinav arasinda)
14.30: 2 salatalik
16.30: 1 misir-pirinc patlagi
17.30: 3 kuru kayisi
19.20: 1 tavuk nugget, yesil salata, 1 dilim kepek ekmegi
21.00-22.00 arasi 1 fincan sekersiz yesil cay, uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su icilecek.

bol bol su, 90 dk yuruyus.

yorum: yogurt ve meyve yeseymisim cok guzel olacakmis

yarin da lapa yapacagim arkadaslar.
sanirim yaninda sut ve sut urunleri, et, tavuk yemiyoruz, sinirsiz yesillik yiyebiliyoruz degil mi?

Kızlar bugün komşumla anlaştık inşallah cumadan itibarek yürüyüşlerime tekrar başlıyoruz. Biraz da yediklerimize dikkat ettik mi gidecek bu kilolar inşallah. Başkalarını da işin içine katın ki geriye dönüşü olmasın:)) İnşallah herşeyin en hayırlısı en sağlıklısı en güzeli olsun...

BHK nerelerdesin canim? kayboldun? ben mi goremiyorum yoksa
herbalcim su kuşuumm
bhk anneciğinin yanına giti 1 hafta yok :)
bebiş görmesi yaptırıyorrr :))
....
yarin da lapa yapacagim arkadaslar.
sanirim yaninda sut ve sut urunleri, et, tavuk yemiyoruz, sinirsiz yesillik yiyebiliyoruz degil mi?
slm tatlım lapa için şu linke bi göz at istersenyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html

ben de yrın lapa yapacağım, bu hafta fevkalade kaçamaklarım odlu biliyorsunuz pazar günü nişan pastası gibiii:oklava:
annemin kepekli undan yaptığı yağsız ama yine de ismi poğaçaaa olan kaöamaklar gibi
yetmezmiş gibi bugün de anneciğim fırın sütlaç yapmışyasakkelimeartık yasak yemek yemek yaaa
yarın lapa günü karar verildiiii:1rolleyes:

ayh kizlar gazanfer ozcan'a cok uzuldum ya. Allah rahmet eylesin, topragi bol olsun.
bir erol gunaydin bir de nejat uygur kaldi. Allah uzun omur versin onlara.
ben de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
.... Başkalarını da işin içine katın ki geriye dönüşü olmasın:)) İnşallah herşeyin en hayırlısı en sağlıklısı en güzeli olsun...
valla çok haklısın neşemeşem, zira benin nivea body cd si yalan odlu bu hata hiç yapamadım :((
sadece cuma günü kendime izi nvermiştim o günden beri koyverdim ayoll
siz de sormuyosunuzi, direk erteliyorumm
ama şu 8 dakika sporunu hepimiz yapalım lütfeen
ilginiz çekmedi mi bi önceki sayfada link vermiştim hiç biriniz beğenmemişsiniz sanırmCADIARZU

yulafcım çok güzel hareketler bunlar deneyelim hemenn

hayatcım: püsküüt şöyle bişi demiş "....her hafta,-Perşembe günleri pirinç lapası diyeti yapıyorum. Toplam 2 ölçek pirinç tüketiyorum. Yoğurt ve baharatla karıştırarak yiyorum. Aralarda da meyve.."

yani 2 çay bardağı die düşündüm ben, geçen hafta 3 çay bardağı haşlamıştım, her öğün için 1 tan ama o gerçekten çok fazla bir miktardı,
bu hafta daha dikkatli davranmak için biraz araştırıyorum işte...
hadi bakalım denemekte fayda var, madem kaçrıdık bu hafta böyle telafi edelim 1 gün kala hehehe

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...uk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz-1.html

nrymn cim ben de su pirinc lapasina bi bakcam ben de canimcim, saol bilgiler icin.

bu arada benim daha iki gunum var. turkiye'den 7 saat gerideyiz ya, hehe :jeyyar:

ayy ben de pek merak ediyorum bakalim ne olcem bu persembe sabahi. aksam yuruyeyim bari.

aa benim de artik nivea cd im var hee. hem de orjinal. kaydirigubbakcemile3 okyanuslar asip geldi dunkaydirigubbakcemile4

Back