Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın arkadaşlarrrrr;;

2 gündür paylaşımda bulanamadım üzgünüm çünkü evimdeki nette sorun vardı ve haftasonu çalışmadığım için yazamadım senağlama

hafta sonu yediklerime ilk kez dikkat ettim genelde bozardım kutluyorum kendimi kaydirigubbakcemile3

artık dahada dikkatli olcam çünkü çok şükür gelinlik siparişimi verdimmmmmmmmmmhihoyyyt

günaydın şekerler hayat ım sana da günaydın 3ü 1 arada yı içmedim ama ıhlamur yanına 1 avuç leblebi üzüm kurusu yedim

herbal sen bu işi başaracaksın kız yürüyüş te ekledinmi süper kilo veriirsin ben yüzmeyi bilmediğim için sadece kıskanıyorum

yulaf ve nrym listemi beğenmenize çok sevindim

sana bir dizi sorun var çelikçim...
kaç kilo ile hamile kaldın?
hamilelik esnasında kaç kilo aldın?
doğum esnasında kaç kilo gitti senden?
şu anda bebişin kaç aylık?
canım kusura bakma sorularım için... bende bebiş istiyorumda ondan bu sorularım... tahmin yapıcam kendime göre....

bende çok merak ederdim bu soruları hemen söyleyeyim evlenirken 72 kiloydum spor falan 2 yılda 64 kiloya düşmüştümki hamile old öğrendim 85 kiloya kadar çıktım 21 kilo aldım doğumdan çıktığımda 78 e düşmüştüm 1 haftada 72 ye indim (çok fazla kanama falan oluyo )13 kilo verdim sonra ipin ucunu kaçırdım tabi kesinlikle şuan dikkat ediyorum ama sütümde azalma olmadı sadece abur cuburu şerbetli tatlıları kestim hamileyken 21 kilonun 14 kilosunuda son 3 ayda aldım keşke biraz dikkat etseymişim şimdi 60 lı kilolarda olurdum bebişim de 2 gün sonra tam 2 aylık olacak

Slm kızlar hayatcım senin haberlerinide diger topijkten aldım yumurta takibinde iyi gidiyormuş ne güzerl hadi bakalım bu ay senden dahada ümitli olalım..bende hafta sonu birazcık kaçırdım ama hareket halindeydim sürekli misafirim vardı yatılı..hemen dünkü yediklerim
sabah klasik kahvaltı
ara nescafe
öglen yok kahvaltı geç yaptık
akşam patlıcan imam bayıldı
az erişte 2 kaşık kadar nrmycim kızacan ama valla yedigimin fazlasıyla erittigimi düşünüyorum..

Ya ben aslında çok yememişim hımm farkında olmamışım misafirim vardı çünkü zamnı bile anlamadım nasıl geçtigini..yemekten 2 saat sonra meyve yedim ama sütü unuttum çok yorgundum rahatım yoktu hemen banyo yapıp yattım..

teşekkürler canım sorduğum bütün sorulara bıkmadan cevap vermişsin.....
geri kalanıda atarsın canım en geç bebişin 1 yaşına geldiğinde istediğin kiloya inersin....

mavicim inşl. bu ay olur... fazla düşünmemeye çalışıyorum bu yüzden diğer topiğe fazla uğramamaya çalışıyorum.... çok takıldığımda oraya devamlı aklımda oluyor.....hadi bakalım belki beraber anne olur ne dersin......

gününüz aydınnn ve bol kepekli geçsin hanımlar..................
hayatcım bugün annem kepekli poğaça yapmış,boykot koydu diyetime yaa
kepekli idye yedim ama şuan da o yağa dönemsin diye bol su içiyorum, 1 lt bitecek kahvaltıdan beria.s
......artık dahada dikkatli olcam çünkü çok şükür gelinlik siparişimi verdimmmmmmmmmmhihoyyyt
hadi bakalımm hayırlı uğurlu olsunnnn
darısı bizim başımıza inşaallaahhh

spor yapamıyorum hiç vaktim yok diyenleree 8 dakikaa sporu öneriyorum:
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...kanizi-ayirarak-ideal-kilonuza-kavusun-3.html

...bebişim de 2 gün sonra tam 2 aylık olacak
maşallah efelerin efesi büyümüş annesii
benim de bir arkadaşım doğum yaptı o da 2 aylık odlu şimdi, kuzey hatta 2 ay bitmiş yahuu zaman en çabuk eçiyor
darısı takımımızda ki 3 güzel bayanın başına inşaallah hep dua ediyorum sizlere
Alalh ın izni ile güzel haverlerinizi paylaşacaksınız bizlerle neşemeşe, hayat ve mavişşa.s
slm tatlık
kahvaltı klasik kahvaltı demişsin çok ağır bişey olduğunu zannetmiyorum,
ancak takıldığım konu erişte filen deil
tatlşım çok sağlıksız beslenmişsin bu sfeer de buna kzıdım
olmaz böyleeee
canlarim bugun pazartesi yani benim olcum gunumdu. ilk defa gecen hafta olculerimi almistim.
goguste 2 cm, belde 3 cm, basende 1cm incelme vardi hihihih.
harikasıınnnnhihoyyyt
ay darısı başımıza yaa
şu aldığımız defterlere ben de ölçülerimi alıp yazayım hemeeennnn
canım sadece yürüyüş yapıordun deil mi?
nivea body cd sine başladın mı?
klzılar 8 dakikalık spor linkini verdim size ona da başlayacağım ben bu hafta

evet canim yuksek tempoda yuruyorum. ustumdeki kaban da kaz tuyu olunca inanilmaz terliyorum. aksamlari da ayaklarim su topluyor o derece hizli yani =)
zaten isinarak eve geldigim icin 6dklik videoyu yapiyorum, gucum kaldiysa 100 mekik cekmeye calisiyorum.a tabi bir de twist'i unutmamak lazim. onun da etkisi olmustur.

niveaya daha baslamadim.

kaptanım haklısın çok saglıksız oldu yazarken daha çok farkettim dogru dürüst ögün yapmamamışım hem misafir oluşu hem hafta sonu farkında olmadan ne yedigini ne yaptıgını farketmiyorsun öglen falan kahvaltı yaptık misafirim vardı ya akşam 9 a kadar birlikteydik dikkate dememişim ama bu hafta daha düzenli olur geceleri yarım yaglı süt içerim ama unutmuşum onu bile ya vitaminlerim aklımdan gitmiş yanii.

4 mart canım regl tarihim.....seninn?

16.02.2009 Pazartesi

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 2 cherry domates, 1 kk buyuklugunde peynir, 1 kucuk salatalik, 1 dilim kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay
14.00: 1 adet misir-pirinc patlagi
17.00: 3 kasik yogurt
18.20: 5-6 yemek kasigi ispanak, sarimsakli yogurt, 1 dilim kepek ekmegi
21.00-22.00 arasi yesil cay, uyumadan elma sirkesi+bal+ilik su icilecek

bol bol su, 100 dk yuruyus, 200 stepper, 200 twist, 100 bacak kaldirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…