bende çok merak ederdim bu soruları hemen söyleyeyim evlenirken 72 kiloydum spor falan 2 yılda 64 kiloya düşmüştümki hamile old öğrendim 85 kiloya kadar çıktım 21 kilo aldım doğumdan çıktığımda 78 e düşmüştüm 1 haftada 72 ye indim (çok fazla kanama falan oluyo )13 kilo verdim sonra ipin ucunu kaçırdım tabi kesinlikle şuan dikkat ediyorum ama sütümde azalma olmadı sadece abur cuburu şerbetli tatlıları kestim hamileyken 21 kilonun 14 kilosunuda son 3 ayda aldım keşke biraz dikkat etseymişim şimdi 60 lı kilolarda olurdum bebişim de 2 gün sonra tam 2 aylık olacak
Slm kızlar hayatcım senin haberlerinide diger topijkten aldım yumurta takibinde iyi gidiyormuş ne güzerl hadi bakalım bu ay senden dahada ümitli olalım..bende hafta sonu birazcık kaçırdım ama hareket halindeydim sürekli misafirim vardı yatılı..hemen dünkü yediklerim
sabah klasik kahvaltı
ara nescafe
öglen yok kahvaltı geç yaptık
akşam patlıcan imam bayıldı
az erişte 2 kaşık kadar nrmycim kızacan ama valla yedigimin fazlasıyla erittigimi düşünüyorum..
Ya ben aslında çok yememişim hımm farkında olmamışım misafirim vardı çünkü zamnı bile anlamadım nasıl geçtigini..yemekten 2 saat sonra meyve yedim ama sütü unuttum çok yorgundum rahatım yoktu hemen banyo yapıp yattım..
hayatcım bugün annem kepekli poğaça yapmış,boykot koydu diyetime yaagününüz aydınnn ve bol kepekli geçsin hanımlar..................
hadi bakalımm hayırlı uğurlu olsunnnn......artık dahada dikkatli olcam çünkü çok şükür gelinlik siparişimi verdimmmmmmmmmmhihoyyyt
hımmm 73 ten 59 öylemii... düşersin canım yaaa.....
çok zor değl.....
bende 57 düşmek istiyorum....hadiii beraber bu işi başaracağız.. ama ben spor yapamıyorum aslında vakti yok.....benim tek eksiğim bu....
maşallah efelerin efesi büyümüş annesii...bebişim de 2 gün sonra tam 2 aylık olacak
slm tatlık...
sabah klasik kahvaltı
ara nescafe
öglen yok kahvaltı geç yaptık
akşam patlıcan imam bayıldı
az erişte 2 kaşık kadar nrmycim kızacan ama valla yedigimin fazlasıyla erittigimi düşünüyorum......
harikasıınnnnhihoyyytcanlarim bugun pazartesi yani benim olcum gunumdu. ilk defa gecen hafta olculerimi almistim.
goguste 2 cm, belde 3 cm, basende 1cm incelme vardi hihihih.
harikasıınnnnhihoyyyt
ay darısı başımıza yaa
şu aldığımız defterlere ben de ölçülerimi alıp yazayım hemeeennnn
canım sadece yürüyüş yapıordun deil mi?
nivea body cd sine başladın mı?
klzılar 8 dakikalık spor linkini verdim size ona da başlayacağım ben bu hafta
4 mart canım regl tarihim.....seninn?kutlarım yulafcım inş devamı gelir cnm bende kaç gündür ölçeyim diyorum ama hep unutuyorum..hayat cım inş beraber bu dilege kavuşuruz neşecim sende tabiii rabbim kısa zmanda hayırlı haberler almak nasip etsin..peki hayatcım ne zaman regl tarihin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?