Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın şekerler hayat ım sana da günaydın 3ü 1 arada yı içmedim ama ıhlamur yanına 1 avuç leblebi üzüm kurusu yedim
herbal sen bu işi başaracaksın kız yürüyüş te ekledinmi süper kilo veriirsin ben yüzmeyi bilmediğim için sadece kıskanıyorum
yulaf ve nrym listemi beğenmenize çok sevindim
kutlarım yulafcım inş devamı gelir cnm bende kaç gündür ölçeyim diyorum ama hep unutuyorum..hayat cım inş beraber bu dilege kavuşuruz neşecim sende tabiii rabbim kısa zmanda hayırlı haberler almak nasip etsin..peki hayatcım ne zaman regl tarihin?
çelikçim hangi ilçesindesin. ben yusufelinde 2 sene çalışmıştım.2003-2005hebal kız ben artvinin ilçesindeyim ilde havuz var mışşşş ama çok zor ayda bi falan gidiyoz ondada alışveriş hastane falan derken akşam oluyo yani benim yüzme hayalleri hayal olarak kalıyo
bi de sey, reglim basladi, bugunku vukuatimda bunun da etkisi var. lutfen cezama karar verilirken, bu da goz onune alinsin. bi de misafir cagirmamak iyi olur hem diyette, hem de regliyken. bu da kissadan hisse oldu. kaydirigubbakcemile3
KAHVALTI
08.15
3 br su 3 kayısı
08.35
ıhlamur
1dilim kepek ekmeği
1chery domates
3 zeytin
aaz peynir
2 kez bala bandım azıcık
ARA
leblebi