• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

listemmmm......
sabah.
& 3 adet haşlanmış patates
& peynir
&zeytin
&yarım dilim kek
&kahve
:& meyve suyu

öğlen
............................

akşam
& bir porsiyon yaprak sarması(serçe parmağımdan daha küçüktü sarmalar velim getirmiş)
& 2 kepçe çorba
& salata
& yoğurt

günaydın şekerler hayat ım sana da günaydın 3ü 1 arada yı içmedim ama ıhlamur yanına 1 avuç leblebi üzüm kurusu yedim

herbal sen bu işi başaracaksın kız yürüyüş te ekledinmi süper kilo veriirsin ben yüzmeyi bilmediğim için sadece kıskanıyorum

yulaf ve nrym listemi beğenmenize çok sevindim

selam kizlar,

ay celikim kiskanma ayol, calis senin de olur. lülülülülülü ben de yuzmeyi bilmiyordum ki canim, ben de kocaman olup ogrendim. turkiye'de de var, buyuklere yuzme ogretenler, sadece bayanlara ozel olanlar kurslar da varmis. bir suru alternatif var, eminim sen de bakarsan bulursun bi seyler. efe biraz buyusun , sen de dene. cok guzel bi spor. hatta burda bebekli annelere ozel havuz saatleri de var.

yaa kaptan cim, sevgili takim arkadaslarim ben bugun cozuttum :utangac:
sabah misafir vardi kahvalti da, gerisini anladiniz siz. ben hic yasmiyim bos yere.
ama naaptim. aksam yemegimi olarak hic bisi yemedim. ha pardon kizis muz ezmis, buzluga koyup getirdi, donduyma yapmis bana. ama telafi etcem hee, insallah. kafamçokkarıştı

kutlarım yulafcım inş devamı gelir cnm bende kaç gündür ölçeyim diyorum ama hep unutuyorum..hayat cım inş beraber bu dilege kavuşuruz neşecim sende tabiii rabbim kısa zmanda hayırlı haberler almak nasip etsin..peki hayatcım ne zaman regl tarihin?

Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn..Kızlar dün şker ilaıcmı yazdırayım diye hastane hastane gezdim biri de yazmadı. Sinir oldum kontenjanları dolmuş. Ben sınavları bitirip gidesiye kontenjan mı kalır? Bugün erken gidicem inşallah. Bu arada şekerim problem çıkarıyor bir el ayak titremesi, bir halsizlik sormayın. Hem ipin ucu da iyice kaçtı. Ekmek de yiyorum dün öğle arası kaçamak da yaptım. Tekrar fırsat bulduğumda diyetisyenime gidicem ve ebnim akşamlarım yerine öğlenimi güçlü yapsın akşam canım zaten bişey istemiyor.

Dün sabah: 3 dilim ekmekle kahvaltı (hem de köy ekmeği, Allah'tan dilimler küçüktü), şekersiz çay, ekmeklerden biri de tereyağlı ballı ekmekti. Offf kafam kafamçokkarıştı :oklava: geldi.
öğle: 1 iskender, 1 bardak gazoz :oklava:
akşam: 1 kase çorba, 1 kivi
ara: az kuruyemiş (bu bebiş için :) eşimle yeni başladık)

Maviş sanırım bu hafta sen bana ceza vericen çünkü ben kilo veremeyeceğeim gibi hem de bu ayın sonuna kadar 75 olmam gerekiyordu.

Aktiviteyi unutmayalım:) 4 saat bilfiil yürüyüş, gezme, koşuşturma. İnşallah yediklerimi tolere eder şakkıdı.

Bu sabah az yedim 1 küçük dilim köy ekmeği kabuğu, çok az zeytinyağlı biber-lor, 5 zeytin, 1 bardak limonlu 1 kaşık şekerli çay, 1 kivi, 1 muz.

Ben çıkıyorum kızlar, hepinizi kocaman öpüyorum. yorumnlarınızı bekliyorum. Eleştirin beni, oklava az kalır bana:((

Günaydın kızlar bir kaç gündür yazamadım. canım biraz sıkkındı. sonrada bademciklerim şişti hastayım. senağlama yüzüm gözüm heryerim şiş valla ne oldu bana anlamadım. dün ne yedin derseniz hatırladıklarımı yazıyorum deftere yazmadım saat falan yok onun için
kepek+labne
grissini
çorba,tavuk sote, 2 kaşık pilav
grissini
elma+süt
sunta bisküvi
çorba,ıspanak,yoğurt,salata :1shok:
çok yemişim galiba:1no2:
neyse ben bu aralar çok paylaşımda bulunamayabilirim ama okurum :1hug:

KAHVALTI
08.15
3 br su 3 kayısı
08.35
ıhlamur
1dilim kepek ekmeği
1chery domates
3 zeytin
aaz peynir
2 kez bala bandım azıcık

ARA
leblebi
limonlu soda
1yumurtalı omlet

ÖĞLE
ıspanak
makarna
yoğurt

ARA
bebek görmeye geldiler
çay
kek
biküvi

AKŞAM
leblebi

spor yok çünkü vakit yok dün abartanlar arasına benide yazın:1no2:

günaydın kızlar

sabah kepekli büsküvi 3 tane çay
ara sunta büsküvü
öglen mercimek çorbası ıspanak yogurtlu
ara 1 kivi 1 ceviz daha sonra diyet çikalata küçük parça ama
akşam 2 ince dilim pizza ama gerçekten hamuru çok ince idi daha çok malzemesini yedim diyebilirim.
akşam spor olarak yarım saat yürüyüş ev süpürme
biraz abartıyormuyum bilmem ama bu ara o kadar bitkinim ki cnm kalkıp birşey bile yapmak istemiyor eşim sagolsun o hazırlıyor yemegi falanda.. sizler nasılsınız?neşecim bu hafta sen bana ceza verecektin ama unuttun sanırım..ama dur bu hafta bana hiç bir şey verme ben çok yorgunum sanki teyzemler burda eniştem ameliyat olcak bir orda bir burda olurum yani pek düzenim yok. haaa bu arada aşılama yapılacak çarş bana ?hayatcım ortalama 6 7 mart gibi bekliyorum regli ama bakalımdüzensiz normalde çünkü.. aşılama olacagı için ortalama bir gün daha net belli olur doktorum söyler..

canlarim ben geldim :)

sabah sinavim vardi ( bir sirketin psikoteknik ve ingilizce sinavi) , o yuzden baya erken uyanip evden cikmak zorunda kaldim. ehh donuste de biraz yurudum. bu saat olmus.

yrn pirinc lapasi yapmayi dusunuyorum. yaninda neler yiyorsunuz onun?
ben de kilo vermemis olabilirim. dedigim gibi bu hafta sis durumdayim ve israrla regl olamiyorum.

kizlar, sahi ya biz persembe sabahi tartililiyoruz, sadece 2 gunumuz kaldi yani. :1shok:

aksam spora hiz verelim. cabuk yaa, bi seyler yapalim.

3 culugun altina dusmememiz lazim. ben de regl oldugum icin cok sis olabilirim. sanki yulaf da gecen haftaki kadar sIki yapmiyor ya da bana mi oyle geldi yulafim. kaptan sen de sIki diyetler yapardin. ne oldu, spor felan devam mi??

bari ikinci olsak yaa.

mavis ne oyle kiz pizzalar,

sonra baska iskender yiyenler felan.

koy ekmekleri 3 dilim ohh oh, bu hafta biz takimca uctuk yaw.

kizlarrrrrrrrrrr 2 gun kaldi tartilmaya. amanin. haydin galii. kaydirigubbakcemile4

merhaba hanımlar
bugün itibariyleee.
11.00 da kepekli ekmek arası peynir şekersiz kahve
16.00 gibi şeker böğürtlenli bir tane( tansiyonum düştü gibi oldu hemen aldım)
18.30 bir porsiyon sarma,bir kase yoğurt,3 tane havuç
aralarda çay ve kahve içtim şekersiz...
nasıll kızlar listemmmmm..............

bi de sey, reglim basladi, bugunku vukuatimda bunun da etkisi var. lutfen cezama karar verilirken, bu da goz onune alinsin. bi de misafir cagirmamak iyi olur hem diyette, hem de regliyken. bu da kissadan hisse oldu. kaydirigubbakcemile3

evet canım misaifir varken diyet yapmak çoookkk zor oluyor. dengesiz besleniyor insan

KAHVALTI
08.15
3 br su 3 kayısı
08.35
ıhlamur
1dilim kepek ekmeği
1chery domates
3 zeytin
aaz peynir
2 kez bala bandım azıcık

ARA
leblebi
limonlu soda
1yumurtalı omlet

ÖĞLE
ıspanak
makarna
yoğurt

ARA
bebek görmeye geldiler
çay
kek
biküvi

AKŞAM
leblebi

spor yok çünkü vakit yok dün abartanlar arasına benide yazın:1no2:

canım listen güzel ama şu aradaki omleti anlamdım.....ona gerek yok bence....onunyerine meyve olabilirdi....kek ve bisküviyi leblebi ile telafi etmişin.... ama yanında da bir kase yoğurt yiyebilirsin.....

Back