• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

durumu kisaca ozetleyim:

3 yildir birlikteyiz. inisli cikisli.

2 kisi ile bir evi paylasiyor ve o 2sinin de kiz arkadasi var. onceden tanismadim, daha bu yil tuttular evi.
neyse sevgililer gununde o eve cagirdi beni. ben de istememedigimi, ne oyle bilmemne evi gibi ediyorsunuz evi dedim. annenlerin yanina git o gece, disari cikalim sora da oraya gideriz dedim. bu da kizdi etti bilmemne.
ben de gelmem oraya dedim. o da ben de gitmem oraya dedi. boyle bisey iste :)

nelr yedim:

kahvalti: klasik herbal kahvaltisi. (2 dilim kepekli ekmek, 3 zeytin, 2 kibrit kutusu yagsiz beyaz peynir)
yalniz fazladan bugune ozel, 2 kucuk kare fistikli helva. kalorisi cok yuksek ama sabah iste naapiyim oldu yani, pisman degilim yine olsa yine yapardim sırnaşık şey

ara ogun: yok tabi, fistikli helva yedik ya sabah.
oglen : o da yok, fistikli helva yedik ya sabah
ara ogun yok: yok , fistik...

aksam : kendimi affetmeye karar verdim. kucuk boy tavuklu doner sandvic, 1 sise ayran. (yine bir sise ayrani devirdim kaptan cim . naapiyim canimcim, midemi bu sekilde dolduruyum da ikinci sandvice yer kalmasin diye boyle yaptim. ) + 1 kucucuk kurabiye. ( o da biz pastanede ki cocuga sorunca o da illa ikram etti, bize birer tane, yemek zorunda kaldim. yani baski altinda yedim. yerimseniben )

herbal cik tam 35 dk yurudu aksam. hem de 225 kalori yakti, yuksek tempoda yuruyerek.

yorum: ehh yine iyi kurtardik bugunu. sabah cok korkuyodum, bugun yoldan cikarim diye. ama fena degil bence. ucuz atlattik .. cok sukur. kafamçokkarıştı

günaydın kıslar dün ucuz atlattım sayılır malum sevgililer günü dışarda yedik ama ben bundan sonra ben yediklerimi hemen yazıp alıtı yaparak akşama tam bi liste haline getireceğim unutma ihtimali olmaz hemde kendimi baskı altında hissederim

kahvaltı
2dilim kepek ekmeği
4 zeytin
peynir eritmesi az
2 kerede bala az bandım
ıhlamur

herbal kız ben tam 70 idim eski tartıda ama kendimi pek iyi hissetmiyom yeni aklıma geldi yemekte dikkat ettim ama eşimin halası zorla börek yedirdiydi ben yediklerimi unutuyorum

ben şimdi kardeş takıma bi koşu gidip koç istiycem

gunaydin guzel anne :)

senden bir ricam olabilir mi?

ogunlerini ayri ayri yazmak yerine, son ogunden sonra ya da bir sonraki gun sabah bizimle paylasabilir misin?

boyle ayri ayri oldugunda gun icerisinde neler yedigini takip etmek, ona gore kaptanlarimizin ya da arkadaslarimizin fikirlerini soylemesi zorlasiyor.

:)

slm yulafcım bak bugün bi deneyelim ben yediklerimi devamlı olarak alıntı yapark güncelleyeceğim akşama tam liste elinizde olucak böylece bende kendimi kontrol etmiş olacağım yoksa tamamen katılıyorum ayrı ayrı çok anlamsız oluyor

kocaman öptm

ayrıca sevgililer günündeki tavrın için taktir ettim kişilik meselesi taviz vermediğin için alkış seni olduğun gibi seviyorsa döner

günaydın kıslar dün ucuz atlattım sayılır malum sevgililer günü dışarda yedik ama ben bundan sonra ben yediklerimi hemen yazıp alıtı yaparak akşama tam bi liste haline getireceğim unutma ihtimali olmaz hemde kendimi baskı altında hissederim

kahvaltı
2dilim kepek ekmeği
4 zeytin
peynir eritmesi az
2 kerede bala az bandım
ıhlamur

herbal kız ben tam 70 idim eski tartıda ama kendimi pek iyi hissetmiyom yeni aklıma geldi yemekte dikkat ettim ama eşimin halası zorla börek yedirdiydi ben yediklerimi unutuyorum

ben şimdi kardeş takıma bi koşu gidip koç istiycem

canım eğer istersen ben sana koç olabilirm....

kahvaltı

2dilim kepek ekmeği
4 zeytin
peynir eritmesi az
2 kerede bala az bandım
ıhlamur

ara

1.5 portakal
3 kaşık yoğurt

öğle

1dilim kepek ekmeği
5-6 adet zeytin

akşam 17.30

bolsalata
1 kase yoğurt
1tb ıspanak
2 kaşık makarna
1 ufak dilim kepek ekmeği

2saat sonrada 3ü 1 arada kahve içerim :içelim:cnm şekerli bişeyler istedide:utangac:

hayatcığım tuğba özayla 45 dk spor yaptım :sm_cool:aslında 70 dk sürüyoda benim sıpa durmadı:ecrin_bebek:

kaptan nıvea yı bırak tuğba ya geç bence :lepi:çünkü hem zevkli hemde daha çok kalori yaktırıyo delikafaduldenşiddetle tavsiye edrim:dance:

15.02.2009

11.15: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.45: 2 yumurtadan yapilmis omlet, 1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay
14.15: 1 adet misir-pirinc patlagi
18.30: 2 yemek kasigi zeytinyagli kabak, 2,5 yemek kasigi yogurt, 1 adet kucuk salatalik, 2 adet cherry domates, 1 dilim kepek ekmegi
21.00-22.00 arasi yesil cay, uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su icilecek.

bol bol su, 10 dk yuruyus, temizlik

yorum: gece disco kralini izledigim icin 04.00'da uyudugum icin bgn gec uyandigimdan dolayi ogunlerim bu sekilde az ve oz oldu. yuruyusu artirmam lazim ama hava sartlari imkan tanimiyor. nivea cd indirim ben de acele.

nrmynim canım gündüz çok güzel ama akşam olmamış be şeker
çok zengin olmuş menün
akşamını fakirleştir şeker
sadece hoşaf salata olabilirdi mesela
tamam koçcum dikkat edicemm
bugün öylee bi kaçamak yaptım ki herhalde mart sonuna kadar yeter bu kaçamak
arkadaşımın nişan pastasından yedim :tomato:
nelr yedim:

kahvalti: klasik herbal kahvaltisi. (2 dilim kepekli ekmek, 3 zeytin, 2 kibrit kutusu yagsiz beyaz peynir)
yalniz fazladan bugune ozel, 2 kucuk kare fistikli helva. kalorisi cok yuksek ama sabah iste naapiyim oldu yani, pisman degilim yine olsa yine yapardim sırnaşık şey

ara ogun: yok tabi, fistikli helva yedik ya sabah.
oglen : o da yok, fistikli helva yedik ya sabah
ara ogun yok: yok , fistik...

aksam : kendimi affetmeye karar verdim. kucuk boy tavuklu doner sandvic, 1 sise ayran. (yine bir sise ayrani devirdim kaptan cim . naapiyim canimcim, midemi bu sekilde dolduruyum da ikinci sandvice yer kalmasin diye boyle yaptim. ) + 1 kucucuk kurabiye. ( o da biz pastanede ki cocuga sorunca o da illa ikram etti, bize birer tane, yemek zorunda kaldim. yani baski altinda yedim. yerimseniben )

herbal cik tam 35 dk yurudu aksam. hem de 225 kalori yakti, yuksek tempoda yuruyerek.

yorum: ehh yine iyi kurtardik bugunu. sabah cok korkuyodum, bugun yoldan cikarim diye. ama fena degil bence. ucuz atlattik .. cok sukur. kafamçokkarıştı
herbalcik tebriklerrr bugün yüzecektin si mi sen? yoksa ctesi günü mü ? bi sorsanız demiştinn hatırlatayım deidm şekeryerimseniben
bir de o tavuk döner şeysinde ekmek kısmını yemesen bi çatal isteyip etleri tırtıklasan süper oalbilir:1rolleyes:
iç ses: diyene bak, götürdü bugün nişan pastasınııı:a015:
...
kaptan cım süt yoktu yoğurtta olur inş:uhm:
çelikcim hariaksınn, katılıyorum yulafa gayet başarılı bir öğüna.s
yoğurt da olur tabi kii
protein olsundayerimseniben
bu arada tuğba özay cd si nedir yahuu
bir de onu mu bulalım şimdi :D
ben ebru şallı pilatesi istiyorum yaw
hem boyu de uzatıyormuş düzenli yapılırsa 2-3 cm :)
2-3 cm uzadık mı:dance: e bir de 10 kilo verdik mi tamamdır bu iş:roflol:

selam kaptan cim,

bugun yuzdum, acaip yuzduk yaa. cok iyi oldu. dun de yuruyus yaptim. artik insallah duzenlik olarak her gun yarim saat (yuksek tempo) yuruyus ekledim hayatima. bu hafta boyle devam edicem ins.

onun haricinde tavuk sandvic burda daha degisik. yani oyle kalin ekmek degil de, incecik lavas benzeri bir seye sariliyor. yani benim 2 dilim ekmegime denk bi sey.

hadi bakalim. haftaya basliyoruz yavas yavas.. hepinize sevgiler.. a.s.

kahvaltı

2dilim kepek ekmeği
4 zeytin
peynir eritmesi az
2 kerede bala az bandım
ıhlamur

ara

1.5 portakal
3 kaşık yoğurt

öğle

1dilim kepek ekmeği
5-6 adet zeytin

akşam 17.30

bolsalata
1 kase yoğurt
1tb ıspanak
2 kaşık makarna
1 ufak dilim kepek ekmeği

2saat sonrada 3ü 1 arada kahve içerim :içelim:cnm şekerli bişeyler istedide:utangac:

hayatcığım tuğba özayla 45 dk spor yaptım :sm_cool:aslında 70 dk sürüyoda benim sıpa durmadı:ecrin_bebek:

kaptan nıvea yı bırak tuğba ya geç bence :lepi:çünkü hem zevkli hemde daha çok kalori yaktırıyo delikafaduldenşiddetle tavsiye edrim:dance:
canım listen gayet güzelll....
bence 3ü 1 arada içme....
onda oldukça çok kalori var şekeri çok oluyor onların....
içersende akşam içmemeye gayret et....harikasın.... bu arada güzelim sen kaç kiloydun ve kaça inmek istiyorsun.

selam hatunlar.....

12.00 klasik kahvaltı(yumurta,peynir,zeytin,ince dilim kek,domates,yarım dilim ekmek,portakal suyu,kahve)
14.00 gibi bir tane incir
19.00 4 adet haşlanmış patates, salata, yoğurt, iki kaşık patlıcan yemeği
şimdilik bu kadar nasıl kızlar listemmmmm.........
........

Back