tam tahmin ettigim gibi oldu, ayrildik :)
günaydın kıslar dün ucuz atlattım sayılır malum sevgililer günü dışarda yedik ama ben bundan sonra ben yediklerimi hemen yazıp alıtı yaparak akşama tam bi liste haline getireceğim unutma ihtimali olmaz hemde kendimi baskı altında hissederim
kahvaltı
2dilim kepek ekmeği
4 zeytin
peynir eritmesi az
2 kerede bala az bandım
ıhlamur
herbal kız ben tam 70 idim eski tartıda ama kendimi pek iyi hissetmiyom yeni aklıma geldi yemekte dikkat ettim ama eşimin halası zorla börek yedirdiydi ben yediklerimi unutuyorum
ben şimdi kardeş takıma bi koşu gidip koç istiycem
tamam koçcum dikkat edicemmnrmynim canım gündüz çok güzel ama akşam olmamış be şeker
çok zengin olmuş menün
akşamını fakirleştir şeker
sadece hoşaf salata olabilirdi mesela
herbalcik tebriklerrr bugün yüzecektin si mi sen? yoksa ctesi günü mü ? bi sorsanız demiştinn hatırlatayım deidm şekeryerimsenibennelr yedim:
kahvalti: klasik herbal kahvaltisi. (2 dilim kepekli ekmek, 3 zeytin, 2 kibrit kutusu yagsiz beyaz peynir)
yalniz fazladan bugune ozel, 2 kucuk kare fistikli helva. kalorisi cok yuksek ama sabah iste naapiyim oldu yani, pisman degilim yine olsa yine yapardim sırnaşık şey
ara ogun: yok tabi, fistikli helva yedik ya sabah.
oglen : o da yok, fistikli helva yedik ya sabah
ara ogun yok: yok , fistik...
aksam : kendimi affetmeye karar verdim. kucuk boy tavuklu doner sandvic, 1 sise ayran. (yine bir sise ayrani devirdim kaptan cim . naapiyim canimcim, midemi bu sekilde dolduruyum da ikinci sandvice yer kalmasin diye boyle yaptim. ) + 1 kucucuk kurabiye. ( o da biz pastanede ki cocuga sorunca o da illa ikram etti, bize birer tane, yemek zorunda kaldim. yani baski altinda yedim. yerimseniben )
herbal cik tam 35 dk yurudu aksam. hem de 225 kalori yakti, yuksek tempoda yuruyerek.
yorum: ehh yine iyi kurtardik bugunu. sabah cok korkuyodum, bugun yoldan cikarim diye. ama fena degil bence. ucuz atlattik .. cok sukur. kafamçokkarıştı
çelikcim hariaksınn, katılıyorum yulafa gayet başarılı bir öğüna.s...
kaptan cım süt yoktu yoğurtta olur inş:uhm:
canım listen gayet güzelll....kahvaltı
2dilim kepek ekmeği
4 zeytin
peynir eritmesi az
2 kerede bala az bandım
ıhlamur
ara
1.5 portakal
3 kaşık yoğurt
öğle
1dilim kepek ekmeği
5-6 adet zeytin
akşam 17.30
bolsalata
1 kase yoğurt
1tb ıspanak
2 kaşık makarna
1 ufak dilim kepek ekmeği
2saat sonrada 3ü 1 arada kahve içerim :içelim:cnm şekerli bişeyler istedide
hayatcığım tuğba özayla 45 dk spor yaptım :sm_cool:aslında 70 dk sürüyoda benim sıpa durmadı:ecrin_bebek:
kaptan nıvea yı bırak tuğba ya geç bence :lepi:çünkü hem zevkli hemde daha çok kalori yaktırıyo delikafaduldenşiddetle tavsiye edrim:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?