sabah tost ve çay
ara 2 sunta büsküvü
ögle çorba 2 biber dolması makarna vardı ama az almama ragmen yiyemedim 2 çatal aldım gerisini bıraktım, yogurt
ara portakal süt ,,bir ısırık mavi yeşilin bitter çikolatası
akşam 3 tavuk nuget salata
akşam yarım yaglı sütle yapılmış 3 dk da yapılan puding gibi olan tatlılardan var ya ondan ayy ismini unuttum şimdi yeşil çay
yatmadan süt içtim
ha birde stepper aldım dün akşamda ısınma hareketlerinden sonra yakşalık 45 dk ama aralıklarla stepperde çalıştım..yordu ama bayagı birde evi süpürdüm hızlı hızlı reklamlarda diziye yetişecem diye
nasıl abartmışmıyım sizce??
slm kızlar ne güzel 59 lardan bahsediyorsunuz anacım şimdi gözümde siz incecik hatunlarsınız boyunuz kaç ki? ben reglim arkadaşlar öncelikle onu söyleyeyim belki bir ümit aşagılara düşmüştür deyip yine tartıya çıktım tabii kabız oldugumda evden çıkmadan wcye falan çıkamadım tartıldım digital degil tartım ama 70 biraz geçiyordu hadi 70 buçuk diyelim şimid ben kilomu aldım yokse reglimin mi şişligi anlamadım..ama şişlik bile olsa verememişimdir o zman olsa olsa 1 kilo şiş görünürüm..neşe hadi bakalım cezamı bekliyorum..
mavi denizcim....sabah tost ve çay
ara 2 sunta büsküvü
ögle çorba 2 biber dolması makarna vardı ama az almama ragmen yiyemedim 2 çatal aldım gerisini bıraktım, yogurt
ara portakal süt ,,bir ısırık mavi yeşilin bitter çikolatası
akşam 3 tavuk nuget salata
akşam yarım yaglı sütle yapılmış 3 dk da yapılan puding gibi olan tatlılardan var ya ondan ayy ismini unuttum şimdi yeşil çay
yatmadan süt içtim
ha birde stepper aldım dün akşamda ısınma hareketlerinden sonra yakşalık 45 dk ama aralıklarla stepperde çalıştım..yordu ama bayagı birde evi süpürdüm hızlı hızlı reklamlarda diziye yetişecem diye
nasıl abartmışmıyım sizce??
hımm benim boyum 167 kilom 69 ama bugün tartıda gördügümü yazmalımıyım bilmem..kuzum o yedigim pdingin kalorisine bakacam akşama gidince bakalım ne kadarmış..ben sütümü hep diyet yada yarım yaglı içerim çikolata da uzun zamandır yemiyordum ama regl oldugumdan olsa gerek ihtiyac duyuyorum..minik kare yedim yalan degil..bakalım artık..yav ben ne güzel sporda yaptım diye sevinçliydim bu hatun bana ne diyor...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkızım azıcık pohpohlasana :mymeka: daha bir şevkleneyim..bir de yazmış ki bütün günüm sanki çikolata ve puding yemekle geçmiş gibi aboooooovv aşkolsıun yanee...neşe gel bakem nerdesin ceza ver bakalımm
benim boyumda 161
Ayy canım yaa 59 lardayım ama boyumda 1,61 falan((((((((((((((((((((
Kızlar bu hafta sadece yediklerime dikkat ettim, hiç aktivite yok çünkü ödev yapıyorum sınav oluyorum çok yoğun bu hafta..Dua edin hayırlısıyla en yüksek notları alayım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?