Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet yaa tühhhşakkıdı
bizde bugün baya kaynatmıştıkk delikafadulden
dayanamadı konuştuklarımızaa fisfisfis
neyse ben kısaca anlatayımmm kaptanımmm bu hafta 1.yiz galiba nee dersinnn huu huukaydirigubbakcemile3

canlarrr

bugün sağlık kurulu raporu almakla uğraştım,

az sonra da arkadaiımın annesi beyin ameilyatı oluyor ona moral olmak için çıkacağım evden
gece görüşrüz inşaallah
yazdıkalrınız hep okudum
yorum yazmak için not aldım
hepsine tek tek laf atıcam merak etmeyinn
genel olarak süğpersinzi ama
sizi seviyorum :))

ikincisi ben bu son 3 günlük rejimimde 800 gr vermişimm
hemen onu gelince listeye ekleyeceğim görürşüüzzzz

yaa celik yaa, bi turlu wc ye gidemedim mi. gelmiyo anacim yaa, tik yok.. :çok üzgünüm:

o yuzden daha bugunku sonucumu veremedim. kahvalti da etmedim. bekliyom.

guzelim daha var c.tesiye bu arada. bittin sen kizim :jeyyar:

celik kiz bu arada eferim gercekten, takdir ettim, 2 kilo vermissin masallah.

naber kızlar?

bende de kayınvalidem ile eltimin küçük cocuğu vardı.
dertleştik,daha doğrusu ben ağladım o dinledi...

yeni gittiler..

onlara kurabiye yedirdim,ben baktım :))

cok tatlisin yaa , eferim sana bhk cim. ya bi de ne agliyonuz , sen sut veriyosun, enerjini yuksek tut canim cim ya niye agliyosun bak ben de agliycam simdi. . hii bi sey daha, kuzum laf aramizda bi gidim yeseydin sende ya. kaptan duymasin da , bebis icin.

tamam tamam kilomu acikliyom. celik baci da bayram etsin artikin. hih. :))))

91.5 kiloyum, bir kilo vermisim. buna da cok sukur. ama wc'ye gidemiycem sizleri de birakmiyim.
sinir oldum yaaaaaaaaa. senağlama ama cok kastim, o yuzden gidemiyom galiba. limonlu su ictim ilik yarim bardak balli sut ictim.. yok yok yok.

kiz celik ben nasi c.tesi ye 89 olayim. hedefim 90 hee ona gore. seninki kac???

:1hug:

yok herbalim yaa,zaten canım da istemedi.
geri kalanların hemen hepsini de yanlarına koydum zaten.
onlara niyet yapmıştım çünkü..

kaptan duymasın,belki yarın sabah kahvaltı da bir tanesini sütle birlikte yiyebilirim.
bilmiyorum:jeyyar:

canımı sıkan bi mesele var da,ona ağlıyorum konu açılınca.
ama hep yanlız ağlıyordum.
iyi geldi birine ağlamak.
rahatladım biraz.
yoksa cok korkuyorum sütümü etkilicek diye...

bu günümüze de şükür....

ilahi kızlar güldürdünüz beni..bhkcim yok anam ne vermesi tartı aldıgımı bile söylüyor ama reglim onu hesaba kat lütfen ayrıca wc ye çıkm adan tartıldım malum ha deyince gelmiyor birde kabızlık var işe geldikten 1 saat sonra wc ye çıktım zor bela..neşe kız hadi ceza versene ..

cok acim cook. cokacimcoook naapiyim kahvaltimi yapicam artik, daha fazla bekliyemiycem .

sanirim yarin sabah farketmis olcek gramda ama olsun haftaya bonusum olur deemi.

bhk cim, insallah canini sIkan mesele hayirlisiyla cozulur. her sIkintida bizi olgunlastiran bir yon oluyor galiba. bak bakalim faydalanabilcegin oyle bir tarafi var mi bu yasadiginin. optum seni seker.. elindeki guzelliklere bakip, onlara sukrederek, onlara yonelerek sIkintini atmaya calis. :teselli:a.s.

ayy saol yulafcim yaa. a.s. bende hemen kahvaltimi hazirliyim.

herbal orda saat kaç şimdi aramızda ne kadar saat farkı var siz yarınımı yaşıyosunuz yoksa yoksa daha bu sabahımı :uhm: :)))
ordada takvim 12/09 u mu gösteriyoo yine saçmaladım biliyorum ama açlıktan duaa et bu saatte ne kahvaltısı demedimm :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…