Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

amanın ne diyosun herbal allasen :bbo:

püsküütün mesajı yolladım işte.
bizimkiyle aynı durum.
bir hafta deneme haftamız oldu.
deneme haftasında kilo verdik ve o haftaki bildirime katılabilicez..
ne insiyatifi anlamadım ben:bbo:

yok yok evet bhk cim. puskutun mesaji acik. sen bizimkileri bosver. yalniz khena gibi benim de gecen hafta verdigim kilo gume gitmis ama olsun.

bakalim bugun neler yemisimmmmmm

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00 1 kase nesfit (yagsiz sut ile)
13.45: yarim su bardagi yagsiz sut, 1 portakal
16.45: 1 adet misir-pirinc patlagi
18.40: 2 adet ince dilimlenmis tavuk gogsu (baharatli, az yagli), 2 cherry domates, yarim dilim kepek ekmegi
20.00-21.00 arasi yesil cay icilecek
uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su ve tabi ki 2,5-3 litreye yakin su

80 dk yuruyus, 10 şınav, 150 saga sola egilme, 100 bacak kaldirma, 200 stepper, 200 twist

yorum: bana gore gayet guzel :)

benim kafam karisti yine :)

bir ozel durum var diyorsunuz, bir yok diyorsunuz.

gecen hafta cars gunu katildim takima. deneme haftamdi. pers gunu de tartilmistim bilerek. yarin da tartilcam.

bu durumda var mizi yok muyuz?

Kuzum kafa karışacak bişi yok. Sen bizim takıma geleli 1 hafta olmuş, öyleyse yarından itibaren asilsin. Kafa karışacak bişi yok.

ama bizim deneme süresindeki kilolar havaya uçtu :1shok:

Bak geliyor oklavalar klava:kuzum siz bu işi kaptana bırakın ve kilo vermeye odaklanın, hiçbir zaman verdiğiniz kilolar havaya uçmaz. Siz buraya zayıflamak için gelmediniz mi? Neyin tartışması bu anlamadım ben. Zaten iddia ettiğiniz durumu da anlamadım ya neyse.

tüh o zaman yazık olmuşbenneyaptımki

Bak bu da yangına körükle gidiyor klava:

ne insiyatifi cicim bu kızcağızlar zaten 1 haftadır bizimle değil mi? ay çıldırcam şimdi delikafadulden

püsküütün mesajını okuyun kızlar ben sizi ikna edemedim hiç değilse Ona inanın.

neşe dur kız pis şeyler düşünme bak kendi kalmadı milleti gaza getiriyor ne ceza versek diye.ver bakalım ver yaparım ne verecekse alla alla..gamyoncuiremsu

Kuzum bu işin bir de öbür tarafı var ya ben senden az kilo verirsem, eyvahhhhhhh şakkıdı

Nrmynnnnnnnnnnnnn kuzum gel bi bak senin hatunlar hepten cozuttu :)) her kafadan bir ses çıkıyor. Yoksa deneme süresi dolmayan birini listeye mi ekledin kuzum? Ben takip edemedim bu hafta, bir açıklama getirirsen sevinirim ben bu inatçı hatunlarla başedemiyorum....

hareket geldi biraz başlığa fena mı:jeyyar:

Cadıya bak cadıyaklava: kuzum siz sularınızı içtiniz mi bakayım? Tv karşısında mekikler çekildi mi? Bu akşamdan herkes kurukayısısını yiyip suyunu içsin ki sabaha rahatça tuvalete çıkabilelim kilocuklar çok çıkmasın :jeyyar::lepi: hadi kızlar göreyim sizi yarına ceza ve ödüller geliyor inşallah:)

slm kızlar yaw hepinizi çok özledim yahuŞeniz çok şükür tosunumda bende çok iyiyiz kocişim yüksek lisansa başlıyo şehir dışına gitti kayınvalidemler falan oturduk gündüzde bissürü misafirim geldi altınlara mı sevinsem yoksa sizden ayrı kaldığımamı üzülsem anlamadım :bbo:ama şunu söylemeliyim ki kendimle gurur duydum diyetimi bozmadım sporumu yaptım:sm_cool: kaptan bende nivea cıyım 2 gün oldu 21 gün sonra sım sıkı olcaz demi:teytey: bizde takımdayız oley yarım saattir geçmişi okuyorum var mıyız yokmuyuz diye :bbo:

herbal hadi bakalım ak koyun kara koyun yarın belli olucak :uhm:

bhk betül ümün iyi olmasına çok sevindimsırnaşık şey

bu hafta 1. yiz yahu :lepi:

bide ben yeni tartı aldımya eski tartımı yeniye uyarlayıp öyle yazacağım

selam hanımlar ne olmuş böleee.......
maşallah sabah 93 te bırakmıştım sayfayı şimdi 102 olmuş.....
yaaa ben yine öğleni boş geçtim....
aslında yeme lazım biliyorum ama kızlar inanın yemeye vaktim yok....
sadece 2 yada 3 bardak şekersiz çay....
ama söz yarından itibaren okula giderken birşeyler götürcem..... meyve canım çok çekiyor okulda....
ne hikmetseee.....
gelelim akşam menüsüne.....
yemeğe davetliydik.....
20.00 itibariyle

& mercimek çorbası(iki tabak ama tabaklar tam dolu değil)
& iki kaşıkta mantı
& az salata

gecenin ilerleyen saatinde de meyve yerim herhalllll
benim bugünlerdeki en büyük eksiğim yoğurtttt...
hadi bakalımmm yarınnn ne olcakkkk........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…