nesemese cim ben yanlis anlamadiysam, bhk , celik ve yulaf icin kaptan insitayif kullandi. onlari takima aldi. acaba takima aldi da , yarismaya almadi mi???? kafamçokkarıştı neyse boyle kesin bir kural yoksa butun takimlarin uymasi gereken, kaptanimiz boyle bi insiyatif kullanabilir bence. hem hepsi kilo da vermis. gerci celik i gormuyorum. bebis hasta felan degildir umarim.
Kavga etmeyin tamam kapatalım konuyu kaptan gelince çözülür olay..:mymeka:
anlatın bakımm varmı bekar başka çoğunluk evli galibaaa kaydirigubbakcemile2
sahi bekar olanlar kim yasemin vardı khena ile birlikte ama o ugramıyor buralara birde kaptanımız bekar ..başka yok sanırım gördügüm kadarı ile..
amanın ne diyosun herbal allasen :bbo:
püsküütün mesajı yolladım işte.
bizimkiyle aynı durum.
bir hafta deneme haftamız oldu.
deneme haftasında kilo verdik ve o haftaki bildirime katılabilicez..
ne insiyatifi anlamadım ben:bbo:
benim kafam karisti yine :)
bir ozel durum var diyorsunuz, bir yok diyorsunuz.
gecen hafta cars gunu katildim takima. deneme haftamdi. pers gunu de tartilmistim bilerek. yarin da tartilcam.
bu durumda var mizi yok muyuz?
ama bizim deneme süresindeki kilolar havaya uçtu :1shok:
tüh o zaman yazık olmuşbenneyaptımki
nesemese cim ben yanlis anlamadiysam, bhk , celik ve yulaf icin kaptan insitayif kullandi. onlari takima aldi. acaba takima aldi da , yarismaya almadi mi???? kafamçokkarıştı neyse boyle kesin bir kural yoksa butun takimlarin uymasi gereken, kaptanimiz boyle bi insiyatif kullanabilir bence. hem hepsi kilo da vermis. gerci celik i gormuyorum. bebis hasta felan degildir umarim.
amanın ne diyosun herbal allasen :bbo:
püsküütün mesajı yolladım işte.
bizimkiyle aynı durum.
bir hafta deneme haftamız oldu.
deneme haftasında kilo verdik ve o haftaki bildirime katılabilicez..
ne insiyatifi anlamadım ben:bbo:
neşe dur kız pis şeyler düşünme bak kendi kalmadı milleti gaza getiriyor ne ceza versek diye.ver bakalım ver yaparım ne verecekse alla alla..gamyoncuiremsu
nesemese cim son mesajimi okumamissin canim. bir onceki mesajimda yazmistim. puskutun mesaji acik. ona uycaz diye ..
hareket geldi biraz başlığa fena mı:jeyyar:
yediklerimi yazamıyacağım yaprak dökümü başladı ama mekiğimi çektim sporumu yaptım yinede yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?