• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ya bana yardım edin ben verdiğim kiloları yüzümden verdim galiba herkes yüzün çökmüş diyo ama göbek mide yerinde duruyor. ilaç spormu?:uhm:

eğer vaktin varsa spor yap canım....ve asla pes etme...kilolar bazen bizimle inatlaşıyorlar...
bu arada....
sabah 10.00
bir dilim kek
küçük bir dilim börek
şekersiz kahve.....(hala alışverişe giedemedim)
öğlen bir şey yemem sanırım canım istemiyor...
belki mandalina yerim....
akşamada bir kase çorbam var.....onu içerim sanrım.....

ay bende söylemeyi unuttum geçen gün defter edindim hatta yazdım da ama sonra hafta sonu girince araya işyerinde unutmuşum bugün aklıma geldi tekrar yazmaya başladım hatta yanına hesaplama yapıpta kaç kaolri aldıgımızıda mı yazsak en azından onuda farketmiş gerekirse kalori kısıtlamasına gidilmesi gerektigini farkederiz

Kızlar bide bende troid var. azmış ama doktor ilaç vermişti hergün yarım iç die. onu kullanmaya başlayınca çok sinirli oluyorum sanki bende bıraktım 3-4 ay oldu. sizce ilaca yine başlayıp sinirlimi olsam yoksa ilacı kullanmayıp böyle yaşasammı off kafam karıştı :uhm:

Kızlar bide bende troid var. azmış ama doktor ilaç vermişti hergün yarım iç die. onu kullanmaya başlayınca çok sinirli oluyorum sanki bende bıraktım 3-4 ay oldu. sizce ilaca yine başlayıp sinirlimi olsam yoksa ilacı kullanmayıp böyle yaşasammı off kafam karıştı :uhm:
ilacı aldığın zaman snuç veriyor mu? eğer tamamen bitirecekse ilacını kullan ve sağlıklı ol....yok sana bir faydası olmuyorsada boşuna ilaç alma canım....

nrmyn cim yazik sana yaa, kaptansin diye bu kadar zulmetme kendine kaydirigubbakcemile3 ya guzelcim hiiccc ekmek yemedin mi? niyekine?
hadi aksam yemegini anladim da. sabah kahvaltisina ve ogle yemegine 1 dilim benim icin ekleyiver canimin ici.
diyet kepek ekmegi al bari ondan ye. bu kadar spor, karbonhidratsiz sonra yemege saldiriya donusler ortaya cikmasin. ben eminim sadece kahvalti ve oglene 1 dilim diyet kepek ekmegi eklesen yine de 1. takim 1. olur..

bence hersey super de , bu karbonhidrat konusunu bi dusun hele derim.

onun haricinde super olmus. eferim kaptana :nazar: bi de spor harika. a.s.
canımcım ekmek olayını kesmeye gayret gösteriyorum, çünkü hafta sonu köy ekmeklerinden götürmüştüm bayaa :)) ama önerini dikkate alacağıma.s
öğlen yemeğini dışarda geçirmek zorunda olduğum için öyl oldu ama öğlen yine de ekmek tercih etmeyi düşünmüyorum, sadece kahvaltı o da belkiiii :))
bu sunta bisküvi ne olaki
ben bisküviyi hiç tutmuyorum ve kahve cısss
birde 21:30 akşam yemeği için çok geç dimi şeker
kahve yerine bir elma daha güzel olurdu
maydanoz süper bişii
dere otuda öneririm hem kabızlığa hem de zayıflamaya süper faydası var
sabah kahvaltı da ekmek de yiyebilirsin
afiyet olsun şeker
koçumm benimmmm
merhaba nasılsınn
bisküvi işte şu incecik mukavvaya benzeyen sundatmsı bizküviler var ya ondannnn
kahve de şekrsiz idi, şöyle biş ivar, arkadaşım beni çok harika bir yere götürdü öyle güzel tatlılar ve yemekler var ki, içinde en masum kahveyi buldum :)) o sebeple biraz tebrik etti kendimi bu konuda, kendimi tutabildiğim içinnn
akşam o saatte gelebildim kurstan yemeyeceğim diye direttiğim halde anneciğim olmaz dedi :((( yemek zorunda kaldım, ancak ders çalışıyorum gece geç yattım biraz hazmetmişimdir uyuyanaa kadar, 2 idi uyuduğumda çünkü yerimseniben

koçumm benimmmm
merhaba nasılsınn
bisküvi işte şu incecik mukavvaya benzeyen sundatmsı bizküviler var ya ondannnn
kahve de şekrsiz idi, şöyle biş ivar, arkadaşım beni çok harika bir yere götürdü öyle güzel tatlılar ve yemekler var ki, içinde en masum kahveyi buldum :)) o sebeple biraz tebrik etti kendimi bu konuda, kendimi tutabildiğim içinnn
akşam o saatte gelebildim kurstan yemeyeceğim diye direttiğim halde anneciğim olmaz dedi :((( yemek zorunda kaldım, ancak ders çalışıyorum gece geç yattım biraz hazmetmişimdir uyuyanaa kadar, 2 idi uyuduğumda çünkü yerimseniben

tamam canım..
birde kalori hesabına fazla takılma..
sadece yediklerinin iyi yiyecekler olmasına dikkat et..
kandaki insülin miktarını yükseltmemesi gerekyor..biliyorsun insülin yükselince acıkıyoruz ve kötü yiyecek yediğimizde kısa bir müddet sonra tekrar tekrar bu kısır döngü devam edip duruyo yani
o yüzden şeker oranı yüksek gıdalardan olabildiğince uzak ol şeker
sen zaten şekersin şekere ihtiyacın yokki dimi:teselli:
ekmek hakkını sadece sabahları kullanabilirsin
defter tutmayı da ihmal etme her hafta kilonu yazdığın arada baktığında geçen sürede verdiğin kilolar bayağı hırslandırır seni şekeryerimseniben

eğer vaktin varsa spor yap canım....ve asla pes etme...kilolar bazen bizimle inatlaşıyorlar...
bu arada....
sabah 10.00
bir dilim kek
küçük bir dilim börek

canım bence öğün atlamamaya calış.
midenin boş kalmaması metabolizmanın çalışması ve hızlanması açısından çok öenmli...

ayy hele şşükür uyudu benim kız.
saatlerdir yapışıkız,emip duruyordu.:bbo:

ben de bugün yediklerimi yazayım:

saat 7 gibi 1 kase yulaf ezmesi ve süt,1 kaynamış yumurta

ara öğün 1 elma

saat 14.00 gibi 1 kase yoğurt,2 ızgara köfte.

saat 19.00 corba,salata, ve az az taze fasülye ve bamya(artan yemeklerdi de :))

saat 20.30 gibi 1 elma..

bu kadar.....

tatlım ara öğünlerinin hemen arkasına 1 er çay bardağı süt ekle lütfen yerimseniben
canım bence beypazarı kurusunu tercih etmemelisin çünkü onun içinde çok yoğun tereyağı var.....
memleket şeysi işte insanın canı çekiyor ama sadece 1 tane ile durabildim hayatcııım ve bugün de hiç yemedim, sakaldım hepsini :))

ya kizlar benim burnum akiyo soylemesi ayip, haprisip duruyorum.:1no2: yuzme sonrasi usuttum galiba, hafta sonu.senağlama insallah hasta olmam. C vitamini ve multivitaminlerime dikkat edeyim..
C vitamini yerine bol maydonoz canımm
portakaldan daha fazla C vitamini deposuuu
yani hafta sonuna kadar 1,5 kilo celik cim? nasi ? boyle olsun mu?

gel update edelim hedeflerimizi? fisfisfis
hehehe aferin böyle normal kilolar verin ki normal normal sağlıklı olarak devam edelim hayatımızaaa

ben bugun oruc tutdum kizlar. ohh be boyle kolay oluyomus. yazma derdi yok sırnaşık şey

sabah sahur olarak:
-1 dilim ekmek yedim. ya kocacim kepekli ekmek almayi unutmus. beyaz ekmek yedim.
-1 kibrit kutusu beyaz peynir

aksam:
=======
-brokolili omlet( yagsiz tavada, 2 adet yumurta, 1 kap cig brokoli ile)
-yarim dilim ekmek
-yarim tabak yesil salata.

yorum : bu aksam ogunumdeki yarim dilim ekmek sizin yuzunuzden oldu kizlar :bbo: ne ekmeksiz menuleriniz var yaw. :sm_confused: ben de sizden etkilendim, bi cesit ayna noronlar. yiyemedim 2 dilim ekmek, birak iki dilim 1 dilim bile yiyemedim. ayyy zafiyet gecircem kaydirigubbakcemile3
Alalh kabul etsin canımcım, benim de borçlarım var bir ara ben de yapmalıyım
Bu arada yediklerini çok az buldum :( niye byle yaptın yahuuu
bol bol sıvı al en azından gece sahura kadar
Günaydın kızlarrr ben geldimm.
Artık benimde ciciş defterim var..

dün yediklerimi yazayım mesela;
sabah sunta bisküvi
ara öğün şekersiz çay
öğlen çorba, biber dolması 1 ad. 2 kaşık makarna yoğurt
ara öğün grissini
akşam çorba,yoğurt
ara öğün meyva

bu kadar ama ben hala zayıfladığımı hissedemiyorum çok mutsuzumm senağlama
tatlım hemen öyle bir anda olmayacak bu zayıflama işi
önce yatırım yapacağız sonra topayacağız ürünüüü
şimdi bir de öneri, madem defter aldın aferin sana
bir de bunun saatlerini yaz lütfen ne kadar ara ile yiyorsun ona bi bakalım
bir de ara öğün alışverişi yapmamaışsın sen çok kızdıımmmkaydirigubbakcemile
hemen meyve ve süt almaya git bu akşam lütfeenn

...ettim ama ne ara öğün yiyebildim ne bişey akşam abarttım 73.7 olmuşum bugün hallederim inş

hepinizi öpüyorum
her gün tartılmak yookkkkkk:mymeka:
günaydınn kızlarr ;

dün yediklerim ;

sabah bi dilim kepek ekmeği

ara öğün yok

öğlen çorba ve yoğurt

akşam bi tabah ıspanak

3,5 lt su şuanda çok iyi gidiyorummm kilo olarak kaydirigubbakcemile2
ara öğün olmadan verdiğin kiloları geri alırsın canım bizzatt ben yaşadım
lütfen ara öğünlere dikkat
açlık kan şekerinizi hep aynı seviyede tutmaya özen gösterelim ki birden düşmesin hemen yemeğe saldırmayalım
slm kızlar ne güzel gidiyorsunuz ayy ben kendimi kacaman bir davul gibi görüyorum veremiyorumda off..neyse kızlar ara versemde vermesemde çok fazla veremiyorum maalesef ki bu ay normalde tedaviye ara verip zayıflamaya biraz daha odaklanayım dedim ama devam dedi doktorum yani çok korkuyorum kilo almaktan..neyse ben size dünkü menümü yazayım..

sabah tost çay
ara 1 sunta büsküvü
ögle mantar çorbası haşlama karnabahar 1 dilim ince kıymalı börek (hamuru kalın degil zaten yerken yarısı döküldü yufka gibi birşeydi)
ara 2 büsküvü
akşam yarım kaseden az mercimek çorbası,tavuklu garnitürlü yogurt salata,yarım çay bardagıyla lapa

akşamki menüm fazla gibi görünüyor ama lapa ile çorbam çok az dı salatamda fazla degildi zaten.büsküvü yerine meyvem olsaydı daha iyi olurdu ama yanıma almayı unutmuşum.. akşam yatmadan yeşil çay içtim ..

uamrım yediklerim çok olmamıştır
bence menün gayet iyi, börek dışındayerimseniben
tatlım kıymalarını yiyip börek kısmı kalsaydı diycem ama bunu başarmak çok zor o sebeple hiç yeme onu en azından şimdilik, daha önce yediklerinin yerine say kaydirigubbakcemile3
Ya bana yardım edin ben verdiğim kiloları yüzümden verdim galiba herkes yüzün çökmüş diyo ama göbek mide yerinde duruyor. ilaç spormu?:uhm:
spor spor sporr
mutlaka vakit ayır canımcım
bak benim koç'um akrep 21 günde sporun etkisini göreceksin diyor
sabırsılıkla 21 günün geçmesini bekliyorum, hep birlikte göreceğiz sonucu inşaallaha.s

....
bugün kızımın kalça ultrasonu çekilecek.
inş herşey normal çıkar.
her hastaneye gidişimizde tedirgin oluyorum...
Alalh ın izni ile hiiç bir şey çıkmaz, gönlünü ferah tut canımcım
bu arada....
sabah 10.00
bir dilim kek
küçük bir dilim börek
hala alışverişe gidemedim demek yokk
götür hayat hanım orda pastaları börekleri
biz de burda tutalım kendimizii
bize yazık amaaa :)))
öğlen canım bişi istemedi yemedim demek yokkkkk:mymeka:

ay bende söylemeyi unuttum geçen gün defter edindim hatta yazdım da ama sonra hafta sonu girince araya işyerinde unutmuşum bugün aklıma geldi tekrar yazmaya başladım hatta yanına hesaplama yapıpta kaç kaolri aldıgımızıda mı yazsak en azından onuda farketmiş gerekirse kalori kısıtlamasına gidilmesi gerektigini farkederiz
harikaa fikir
işte defter bu yüzden var canımcıma.s
gunaydin cicislerrrrr...

kahvaltimi yaptimmmm fakat listeyi her zamanki gibi aksam yazacagim.

yagmur dursun da yuruyuse cikabileyim ya ufffff
tatlım evde adım at, kalça egzersizleri yap
boş durma
yağmuru beklerken 100 kere geniş adım at yana yana hadi bakalımmm

...sen zaten şekersin şekere ihtiyacın yokki dimi:teselli:
ekmek hakkını sadece sabahları kullanabilirsin
defter tutmayı da ihmal etme her hafta kilonu yazdığın arada baktığında geçen sürede verdiğin kilolar bayağı hırslandırır seni şekeryerimseniben

:utangac:utandırdın beni koçum yaaa
çok sağoll
inşaallh hayırlısı ile şu 5'li rakamları bir görelimde
böyle kısa ve küçük hedefler koymak o bakımdan baya iyi oldu..
şimdi daha iyi idrak ediyorum
önümde sadece 5 kilo var gibi geliyorkaydirigubbakcemile2

kaptanım zaten günde 2 koca bardak süt içiyorum.
bi kahvaltı da bir de akşamları yemekten 1-2 saat sonra.
bana yeterli gibi geliyor.
zaten fazlasını da canım istemez mirmirmirmir

tatlım ancak meyve ile birlikte tüketilen proteinin görevini daha öcneki yazışmalarda maviş de sormuştu açıklamıştık
kan şekerini hızlı yükseltir sadece meyve yenirse, protein kardeş koluna giriyor meyve şekerinin ve gel diyor dolaşalım biraz :))
o sebeple hemencecik açlık hissetmiyorsunyerimseniben
sen benim dediğimi yabana atma, sütünü içerken o koca bardaklarla :) hemen arkasından bir elma yiyivercokacimcoook

:utangac:utandırdın beni koçum yaaa
çok sağoll
inşaallh hayırlısı ile şu 5'li rakamları bir görelimde
böyle kısa ve küçük hedefler koymak o bakımdan baya iyi oldu..
şimdi daha iyi idrak ediyorum
önümde sadece 5 kilo var gibi geliyorkaydirigubbakcemile2

yaa bende o yüzden yaptım bunu
benimde asıl hedefim 50 li rakamlar
inşallah yaza kadar bitiriz şekerkaydirigubbakcemile5

Back