• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kız ispanyol iyi diyonda benim mühendislik okuyana arkadaşlarım da benden beter mesela ben istesem özelde falan çalışabilirim param olsa muayenehane açarım tıp okuyan arkadaşlarım zorunlu hizmet diye sonuçta atndılar mesela hatta çoğu tusu kazandı ki tusla baya kişi alıyorlar artık eskisi gibi değil:oops: mühendislik falan daha fena şu an özelde 1000 lira bile alamıyorlar zaten özele almıyorlar pek tanıdığın falan varsa onunda yüksek lisansı fırtı zırtı olmazsa artık iş yok şu an yeni mezun furyasından biliyorum ben hayat zor ya bir 50 yıl önce yaşasaydık bu yaşları herşey mükemmel olurdu:KK57:
dedim ya kimse memnun değil hayatından mesleğinden.. benim pek çok arkadaşım, eşim kardeşim mühendis hepsinin de iş iyi .. tamma çok fazla kazanmıyorlar ama en kötüsü 3000 -4000 alıyor.. doktorluğun tek artısı sen istemesen de zorla ataman yapılıyor ,yani bir öğretmen gibi beklemiyorsun yıllarca, kpss derdin yok.. ama bizde de başka dertler var.. yani ben okulu bitirdim mecburi hizmete gittim amasyanın bir ilçesine.. 2 yıl mecburi hizmet yaptım sonra tayin bekledim olmadı,, haziranda nikah yaptık düğünümüz eylül sonunda oldu beklettim tayin için.. çıkmayınca istifa ettim , tuşa çalıştım aylarca günde 11-12 saat, kazandım 5 yıllık asistanlığı adam yok diye 6 yılda yaptırdılar ,, çok da eziyetli geçti asistanlığım.. uzman oldum tekrar mecburi hizmete.. bu sefer yalnız değildim yanımda 3.5 yaşında kuzum vardı ve hayatımın en kötü 2 yılını yaşadım.. ücra bir memlekette, çocuk depresyonda sen depresyonda, eşimden yuvamdan ayrı.. neyseki sürem bitti,ama maalesef tayinim olmuyor..yaşım geçiyor diye ikinci kuzumu yaptım ohh iyiki de yapmışım gitmiycem oraya tekrar.. olmazsa olmaz ne yapayım..işyeri hekimliği sınavına girdim en azından sertifikam var.. olmazsa isşyeri hekimliği yaparım. kendi mesleğimi yapamasam da..
kısacası işin özel hayatının önüne geçiyorsa huzurun mutluluğun yoksa milyonlar da kazansan nafile..bu arada öyle çok da kazanmıyoruz aylık elime geçen para 4000 tl..
Evet bende en çok ondan korkuyorum
:KK17:

ya gözümü korkutmayın ama :eek:
ya gönlümden geçen o ne bileyim
Alanınız ne acaba Çocuk doktorluğu,cerrah vs.
göğüs hastalıkları uzmanıyım .. çocuk dr olmak isterdim eskiden.. staj döneminde hasta çocukları ve daha kötüsü ölmüş çocukalrı görünce vazgeçtim..

hayat zor ispanyol insan olduğu yerden memnun olmuyor ki en iyisi herkesi kendi kaderine bırakmak :KK19: herkese hayırlısını versin allah:KK49: inşallah ataman olur canım bizim daha belli bile değil zamanı ne zaman olacaksa:oops:
yaa inşallah ikimizin de olur canım .. senin sınav ne zaman peki

buna bayıldım her eve lazım kızlar:kk77:
diet-zay%C4%B1flama-karikatr-15.jpg
ben hemen alayım bundan
bunlar çok iyi ya gülmektan öldüm kimse yok madem buralar şenlensin:KK70:

972049_498893140190036_1693180128_n.jpg
buna çok güldüm yaa
bu da yeni avatarım tartı bizi ağlatmasın her çıktığımızda güldürsün tatlı takım arkadaşlarım hatta yarın göbek attırsın inşallah bugün dikkat edelim değil mi:KK4::KK74:

1150977_516115538467796_1346707276_n.jpg
beni de ağlatıyor bazen ama çoğunlukla kızdırıyor

veee sonuncusu geliyor:cool: özet ne yersen onun gibi olursun yediğine dikkat edin bacılarım :KK19:
zay%C4%B1flama-7-150x150.jpg

çok iyi yaptın canımyaa şenlendi valla
iyi olmuş mu :cool: arada güzel bulduklarımı getiririm:KK54: ya diyorum ya ispanyol şu an çok çor yani her meslek evet bizim ki de kötü mesela ben genel kuraya katılmadım hiç o neresi olursa çekiyorlar ya heryere gidebilrisin gitsen gelemiyorsun bir süre eş durumu falan olmuyor herkes devlette çalışmıyor sonuçta eşin özeldeyse hele daha zor benim arkadaşım nişanlancak haftaya çocuk mühendis özelde çalışıyordu istanbulda arkadaşım ankarada uzmanlık kazandı falan ama orta yol bulamadılar kpss ye girdi ama puanlar yüksek devlette olmadığından eş durumu da olmuyor falan çok karışık istifa etti çocuk buralarda iiş bulmaya çalışacak bu arada boş durmayım askere gideyim dedi arkadaşımın uzmanlığının bitmesine de 3 yıl var ama 3 yıl sonra doğu görevi yapmak zorunda o da sağlık baknlığı kontenjanıyla kazandı çünkü falan filan çok karışcak onlarınki sende anlatınca sanırım herkes bu şekilde çile çekiyor keşke başka yolu olsa ya hem insanlar hem çocuklar sürünüyor sen benden daha tecrübelisin :KK51:

iyi olmuş mu :cool: arada güzel bulduklarımı getiririm:KK54: ya diyorum ya ispanyol şu an çok çor yani her meslek evet bizim ki de kötü mesela ben genel kuraya katılmadım hiç o neresi olursa çekiyorlar ya heryere gidebilrisin gitsen gelemiyorsun bir süre eş durumu falan olmuyor herkes devlette çalışmıyor sonuçta eşin özeldeyse hele daha zor benim arkadaşım nişanlancak haftaya çocuk mühendis özelde çalışıyordu istanbulda arkadaşım ankarada uzmanlık kazandı falan ama orta yol bulamadılar kpss ye girdi ama puanlar yüksek devlette olmadığından eş durumu da olmuyor falan çok karışık istifa etti çocuk buralarda iiş bulmaya çalışacak bu arada boş durmayım askere gideyim dedi arkadaşımın uzmanlığının bitmesine de 3 yıl var ama 3 yıl sonra doğu görevi yapmak zorunda o da sağlık baknlığı kontenjanıyla kazandı çünkü falan filan çok karışcak onlarınki sende anlatınca sanırım herkes bu şekilde çile çekiyor keşke başka yolu olsa ya hem insanlar hem çocuklar sürünüyor sen benden daha tecrübelisin :KK51:
benim de eşim mühendis özelde çalışıyor o yüzden eş durumu olmuyor..
ya tabi bir de çok iyi durumda olanlar da var.. ben çile çektim ama çok rahat olan arkadaşlarım da var.. eşinden dolayı mecburi hizmetini bulunduğu yerde yapıyorlar kazançları da iyi oluyor..
benim tek derdim eşimden ayrılmayayım çocuklarım huzurlu bir ortamda büyüsün..ne para umrumda ne de çalıştığım yer..
yine de çok şükür diyeyim bu kadar atanamayan öğretmeni iş bulamayan insan varken nankörlük etmek istemem... ç

benim de eşim mühendis özelde çalışıyor o yüzden eş durumu olmuyor..
ya tabi bir de çok iyi durumda olanlar da var.. ben çile çektim ama çok rahat olan arkadaşlarım da var.. eşinden dolayı mecburi hizmetini bulunduğu yerde yapıyorlar kazançları da iyi oluyor..
benim tek derdim eşimden ayrılmayayım çocuklarım huzurlu bir ortamda büyüsün..ne para umrumda ne de çalıştığım yer..
yine de çok şükür diyeyim bu kadar atanamayan öğretmeni iş bulamayan insan varken nankörlük etmek istemem... ç
yok canım ya nankörlük değil ki senin ki de gerçekten çocuklar falan olunca daha da zor olur haklısın bu eş tayini işi çok saçma geliyor sadece devletteyse oluyor ya özelde çalışan çalışmıyor mu onlara gre de bir düzenleme olmalı bence hep bunu düşünmüşümdür:KK12: inşallah herşey gönlüne göre olur ispanyol atamada bu kez istediğin yer çıksın inşallah mutlu ol hep:KK19:

yok canım ya nankörlük değil ki senin ki de gerçekten çocuklar falan olunca daha da zor olur haklısın bu eş tayini işi çok saçma geliyor sadece devletteyse oluyor ya özelde çalışan çalışmıyor mu onlara gre de bir düzenleme olmalı bence hep bunu düşünmüşümdür:KK12: inşallah herşey gönlüne göre olur ispanyol atamada bu kez istediğin yer çıksın inşallah mutlu ol hep:KK19:
oyyyy canımsın benimmmm:KK60:

kimseler uğramaz oldu.. deadline gitti.. cemrecemre geldi ama yazmıyor.. ağlarım haaa

Back
X