- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
loyalty canım sende menü bildirimi yapsana kontrol altında tutarız seni de kilo alma hem buraya yazarken kaçırmazsın ne dersinKizlar selam nasilsiniz..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
loyalty canım sende menü bildirimi yapsana kontrol altında tutarız seni de kilo alma hem buraya yazarken kaçırmazsın ne dersinKizlar selam nasilsiniz..
Evdeyim evi temizliyorum.KOltuklari falan cektim canim cikti..Simdi silcem sorada ütü bi bakim dedim ne var ne yok diye..iyiyiz tatlım biz sen nasılsın gırgır yapıyoruz napalımiyi kaynattık buraları ispanyol ben dagatesi zaten kimse yok henüz arada gelen giden işte
bugün evde misin çalışıyormusun
![]()
Canim yapcaktim aslinda ama ofise gidince kahvaltiyi öglen ancak firsat bulup yiyorum oda simit pogaca falan..Aksamda evde ne varsa..Sporda yapmiyorum ya korkuyorum hic tartiya da cikmadim aldiysam iyice bunalima girerim.loyalty canım sende menü bildirimi yapsana kontrol altında tutarız seni de kilo alma hem buraya yazarken kaçırmazsın ne dersin![]()
leslie yaparken biz sabah görümcemle yapıyoruz , bir yandan sohbet ediyoruz ,sıkıcı olmuyor o zaman.. bir de pc sesini ksıp tlfondan müzik açıyorum ben
vallaha yemiyom şimdi az önce yedimaklımdan geçiyordu ne yesem diye resim belirdi karşımda ispanyol
hareketler kolay zorlayan şeylerde yok ama sürekli tempolu yürürken hareket ettiğin için kalp hızın falan artıyor düz yürümekten daha fazla kalori harcatıyor yani ve yağ yaktırıyor![]()
Kizlar selam nasilsiniz..
Evdeyim evi temizliyorum.KOltuklari falan cektim canim cikti..Simdi silcem sorada ütü bi bakim dedim ne var ne yok diye..
Canim yapcaktim aslinda ama ofise gidince kahvaltiyi öglen ancak firsat bulup yiyorum oda simit pogaca falan..Aksamda evde ne varsa..Sporda yapmiyorum ya korkuyorum hic tartiya da cikmadim aldiysam iyice bunalima girerim.
Bu ara kafam 1500 :) bide ygs ye basvurdum hazirlaniyorum 1 ay kalmissurda aksamlari soru cozuyorum:)...
aynen katılıyorum eksta birşey yazmıyorum o zamangörümcenle dısarıda yürürsünüz biraz havalar ısınınca bebişi de alıp, ne güzel olur
evet tempolu olması güzel bir de evde kendin yürüsem desen bir asagı bir yukarı nereye kadar
hosgeldin loyalty. ay helal valla. ben koltuk fln cekmiyorum epeydir. bir tek yatak odasındakileri cekip temizliyorum. kalanlar bahar temizliğine
simit ye canım pogaca yeme cok yaglı. peynir götür ofise simit cay peynir yap daha doyurucu ve saglıklı olur. bir cık bence. erkenden farkedersen daha dikkatli olabilirsin menülerde![]()
kolay gelsin canım çalış akşamları iyi olurBu ara kafam 1500 :) bide ygs ye basvurdum hazirlaniyorum 1 ay kalmissurda aksamlari soru cozuyorum:)...
basarılar , gönlünce olsun. kolay gelsin
Saolun kizlar ben cikim isleri bitirim gorusuruz tekrarkolay gelsin canım çalış akşamları iyi olurama tartıl bence erken farketmek daha iyi birde simit yiyebilirisn bence de peynir falan
![]()
canımm biz iyiyşz sen nasılsınKizlar selam nasilsiniz..
kolay gelsin canım çok yorma kendiniEvdeyim evi temizliyorum.KOltuklari falan cektim canim cikti..Simdi silcem sorada ütü bi bakim dedim ne var ne yok diye..
şimdiden başaılar diliyorummBu ara kafam 1500 :) bide ygs ye basvurdum hazirlaniyorum 1 ay kalmissurda aksamlari soru cozuyorum:)...
ay evet hvalar ısınınca dooğruu dışarı..görümcenle dısarıda yürürsünüz biraz havalar ısınınca bebişi de alıp, ne güzel olur
evet tempolu olması güzel bir de evde kendin yürüsem desen bir asagı bir yukarı nereye kadar
hosgeldin loyalty. ay helal valla. ben koltuk fln cekmiyorum epeydir. bir tek yatak odasındakileri cekip temizliyorum. kalanlar bahar temizliğine
simit ye canım pogaca yeme cok yaglı. peynir götür ofise simit cay peynir yap daha doyurucu ve saglıklı olur. bir cık bence. erkenden farkedersen daha dikkatli olabilirsin menülerde![]()
gitmeyiiinn ben geldimm
canımm biz iyiyşz sen nasılsın
kolay gelsin canım çok yorma kendini
şimdiden başaılar diliyorumm
ay evet hvalar ısınınca dooğruu dışarı..
leslieden önce evde yürümeyi denedim ben hem hiç birşeye yarsmıyır hem de başım dönüyor .
kızlar dünkü menum :)
sabah 11de
cay içtim
sucuklu tost yedim 1tane
öğlen 15.00
annemlerdeydim börek yapmış bi tane patatesli börek yedim mecburen
2bardak çay içtim
patatesli salata yapmışlar bol yeşillikli ondan yedim bi kase
akşam 18.00
bi tabak patates yemeği
2dilim ekmek
bikaç parça tavuk
2kasık pilav
bi parca lahana tursusu
1tane elma
2bardak çay
ben anladım ki ben ekmeği coğalttım ve beyaz ekmeğe geri döndüm![]()
hmm tamam canm :)hosgeldiiin )
sistemi güzel sevdim ben yarından itibaren 3 mil ile baslıyorum inşallah ispanyol
bol patatesli bir gün olmus. ekmek yersen pilav yeme pilav yersen ekmek yeme sloganını uygula aksamalrı :) ve corbanı eksik etme bence![]()
canımmm hoşgeldinnnnn..kızlar dünkü menum :)
sabah 11de
cay içtim
sucuklu tost yedim 1tane
öğlen 15.00
annemlerdeydim börek yapmış bi tane patatesli börek yedim mecburen
2bardak çay içtim
patatesli salata yapmışlar bol yeşillikli ondan yedim bi kase
akşam 18.00
bi tabak patates yemeği
2dilim ekmek
bikaç parça tavuk
2kasık pilav
bi parca lahana tursusu
1tane elma
2bardak çay
ben anladım ki ben ekmeği coğalttım ve beyaz ekmeğe geri döndüm![]()
bi de kızlar bu aylarda özellikle bebeğin gelişimi hızlansın diye kuruyemiş ye bol sut iç dediler her gun bi avuc karısık k.yemiş yiyorum ceviz fındık bademden.. 2bardak sut içiyorum dün yapamadım sadece..bu kuruyemiş de bana kilo olarak döner mi..![]()
hergün mutlaja bir avuç ye canım.. özellikle ceviz omega 3 den zengin..bi de kızlar bu aylarda özellikle bebeğin gelişimi hızlansın diye kuruyemiş ye bol sut iç dediler her gun bi avuc karısık k.yemiş yiyorum ceviz fındık bademden.. 2bardak sut içiyorum dün yapamadım sadece..bu kuruyemiş de bana kilo olarak döner mi..![]()
hergün mutlaja bir avuç ye canım.. özellikle ceviz omega 3 den zengin..
bi de kaju var ya o bebeğe çok kilo aldırıyor.ben hepsinden yiyordum
bir avuç kilo yapmaz tatlım