• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyiyiz tatlım biz sen nasılsın gırgır yapıyoruz napalım :KK70: iyi kaynattık buraları ispanyol ben dagatesi zaten kimse yok henüz arada gelen giden işte:KK53: bugün evde misin çalışıyormusun :KK56:
Evdeyim evi temizliyorum.KOltuklari falan cektim canim cikti..Simdi silcem sorada ütü bi bakim dedim ne var ne yok diye..

loyalty canım sende menü bildirimi yapsana kontrol altında tutarız seni de kilo alma hem buraya yazarken kaçırmazsın ne dersin:KK68:
Canim yapcaktim aslinda ama ofise gidince kahvaltiyi öglen ancak firsat bulup yiyorum oda simit pogaca falan..Aksamda evde ne varsa..Sporda yapmiyorum ya korkuyorum hic tartiya da cikmadim aldiysam iyice bunalima girerim.

leslie yaparken biz sabah görümcemle yapıyoruz , bir yandan sohbet ediyoruz ,sıkıcı olmuyor o zaman.. bir de pc sesini ksıp tlfondan müzik açıyorum ben

görümcenle dısarıda yürürsünüz biraz havalar ısınınca bebişi de alıp, ne güzel olur ;)

vallaha yemiyom şimdi az önce yedim :KK70: aklımdan geçiyordu ne yesem diye resim belirdi karşımda ispanyol:KK70:

hareketler kolay zorlayan şeylerde yok ama sürekli tempolu yürürken hareket ettiğin için kalp hızın falan artıyor düz yürümekten daha fazla kalori harcatıyor yani ve yağ yaktırıyor:KK19:

evet tempolu olması güzel bir de evde kendin yürüsem desen bir asagı bir yukarı nereye kadar :D

Kizlar selam nasilsiniz..

Evdeyim evi temizliyorum.KOltuklari falan cektim canim cikti..Simdi silcem sorada ütü bi bakim dedim ne var ne yok diye..

hosgeldin loyalty. ay helal valla. ben koltuk fln cekmiyorum epeydir. bir tek yatak odasındakileri cekip temizliyorum. kalanlar bahar temizliğine :D

Canim yapcaktim aslinda ama ofise gidince kahvaltiyi öglen ancak firsat bulup yiyorum oda simit pogaca falan..Aksamda evde ne varsa..Sporda yapmiyorum ya korkuyorum hic tartiya da cikmadim aldiysam iyice bunalima girerim.

simit ye canım pogaca yeme cok yaglı. peynir götür ofise simit cay peynir yap daha doyurucu ve saglıklı olur. bir cık bence. erkenden farkedersen daha dikkatli olabilirsin menülerde ;)

görümcenle dısarıda yürürsünüz biraz havalar ısınınca bebişi de alıp, ne güzel olur :KK66:

evet tempolu olması güzel bir de evde kendin yürüsem desen bir asagı bir yukarı nereye kadar :D

hosgeldin loyalty. ay helal valla. ben koltuk fln cekmiyorum epeydir. bir tek yatak odasındakileri cekip temizliyorum. kalanlar bahar temizliğine :D

simit ye canım pogaca yeme cok yaglı. peynir götür ofise simit cay peynir yap daha doyurucu ve saglıklı olur. bir cık bence. erkenden farkedersen daha dikkatli olabilirsin menülerde :KK66:
aynen katılıyorum eksta birşey yazmıyorum o zaman:KK19:

Kizlar selam nasilsiniz..
canımm biz iyiyşz sen nasılsın
kolay gelsin canım çok yorma kendini
Bu ara kafam 1500 :) bide ygs ye basvurdum hazirlaniyorum 1 ay kalmissurda aksamlari soru cozuyorum:)...
şimdiden başaılar diliyorumm
görümcenle dısarıda yürürsünüz biraz havalar ısınınca bebişi de alıp, ne güzel olur :KK66:

simit ye canım pogaca yeme cok yaglı. peynir götür ofise simit cay peynir yap daha doyurucu ve saglıklı olur. bir cık bence. erkenden farkedersen daha dikkatli olabilirsin menülerde :KK66:
ay evet hvalar ısınınca dooğruu dışarı..
leslieden önce evde yürümeyi denedim ben hem hiç birşeye yarsmıyır hem de başım dönüyor .

kızlar dünkü menum :)
sabah 11de
cay içtim
sucuklu tost yedim 1tane

öğlen 15.00
annemlerdeydim börek yapmış bi tane patatesli börek yedim mecburen
2bardak çay içtim
patatesli salata yapmışlar bol yeşillikli ondan yedim bi kase

akşam 18.00
bi tabak patates yemeği
2dilim ekmek
bikaç parça tavuk
2kasık pilav
bi parca lahana tursusu

1tane elma
2bardak çay

ben anladım ki ben ekmeği coğalttım ve beyaz ekmeğe geri döndüm:(

gitmeyiiinn ben geldimm

hosgeldiiin )
canımm biz iyiyşz sen nasılsın

kolay gelsin canım çok yorma kendini

şimdiden başaılar diliyorumm

ay evet hvalar ısınınca dooğruu dışarı..
leslieden önce evde yürümeyi denedim ben hem hiç birşeye yarsmıyır hem de başım dönüyor .

sistemi güzel sevdim ben yarından itibaren 3 mil ile baslıyorum inşallah ispanyol

sabah 11de
cay içtim
sucuklu tost yedim 1tane

öğlen 15.00
2bardak çay içtim

akşam 18.00
bi tabak patates yemeği
2dilim ekmek
bikaç parça tavuk
2kasık pilav
bi parca lahana tursusu

1tane elma
2bardak çay

ben anladım ki ben ekmeği coğalttım ve beyaz ekmeğe geri döndüm:KK43:

bol patatesli bir gün olmus. ekmek yersen pilav yeme pilav yersen ekmek yeme sloganını uygula aksamalrı :) ve corbanı eksik etme bence ;)

bi de kızlar bu aylarda özellikle bebeğin gelişimi hızlansın diye kuruyemiş ye bol sut iç dediler her gun bi avuc karısık k.yemiş yiyorum ceviz fındık bademden.. 2bardak sut içiyorum dün yapamadım sadece..bu kuruyemiş de bana kilo olarak döner mi..:(

hosgeldiiin )

sistemi güzel sevdim ben yarından itibaren 3 mil ile baslıyorum inşallah ispanyol

bol patatesli bir gün olmus. ekmek yersen pilav yeme pilav yersen ekmek yeme sloganını uygula aksamalrı :) ve corbanı eksik etme bence :KK66:
hmm tamam canm :)

sabah 11de
cay içtim
sucuklu tost yedim 1tane

öğlen 15.00
2bardak çay içtim

akşam 18.00
bi tabak patates yemeği
2dilim ekmek
bikaç parça tavuk
2kasık pilav
bi parca lahana tursusu

1tane elma
2bardak çay

ben anladım ki ben ekmeği coğalttım ve beyaz ekmeğe geri döndüm:KK43:
canımmm hoşgeldinnnnn..
senin menülerine artık sağlık yönğnden eleştiri vaaarr
önceliklee çayı azalt hatta bırak.. bırakamıyorsan limonlu iç..sakatat ve sucuk vs uzak dur..akşam hem pilav hem ekmek hem patates var hepsini aynı anda tüketme..
proteini bol tüket.. süt yoğurt peynir mutlaka amamutlaka olmalı..
doktora gidince söyler zaten bunları ..
veee en önemlisi sık sık yaz özletme kendiniiiii :KK60:

bi de kızlar bu aylarda özellikle bebeğin gelişimi hızlansın diye kuruyemiş ye bol sut iç dediler her gun bi avuc karısık k.yemiş yiyorum ceviz fındık bademden.. 2bardak sut içiyorum dün yapamadım sadece..bu kuruyemiş de bana kilo olarak döner mi..:KK43:

kavrulmus mu ? cigden bişey olmaz. bnde yiyorm her gun olmasada kilo olmadı ;) 1 avuc dediğinde avcun kapanıyor mu? yani 1 avucun ölcüsü avcuna aldıgında kapanması lazım

bi de kızlar bu aylarda özellikle bebeğin gelişimi hızlansın diye kuruyemiş ye bol sut iç dediler her gun bi avuc karısık k.yemiş yiyorum ceviz fındık bademden.. 2bardak sut içiyorum dün yapamadım sadece..bu kuruyemiş de bana kilo olarak döner mi..:KK43:
hergün mutlaja bir avuç ye canım.. özellikle ceviz omega 3 den zengin..
bi de kaju var ya o bebeğe çok kilo aldırıyor.ben hepsinden yiyordum
bir avuç kilo yapmaz tatlım

Back
X