• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

boyun uzunmuş 55 lr bilr msnken gibi olursun

okuyormusun kaça gidiyorsun :KK70::confused:
şaka bir yana hangi bölümdesin
michi daha küçük ispanyol 16 yaşındaymış daha sanırsam ondan 50 hedef belirlemiş boyunu hesaba katmamış bence 50 demesi daha havalı bana öyle geliyor yani bende 55 olsa yeter sanki düşüncesindeyim spor yapması lazım:KK19:

ispanyol bırak işi ya napcan o zaman:cool: tabiki şaka bu işleyen demir pas tutmaz demişler çalışmak lazım boş oturmakla olmuyor yani hem çocuklar büyüdükçe masraflar artıyor sende bir yerde işin ucundan tutarsan daha rahat edersin:KK66: ama boş oturmak gbisi yok bende çok alıştım ya çalışmaya başlarsam ilk başta kamyon çarpmış gibi olurum muhtemelen:KK59:
bana kalsa çalışmam vallaa..ama ev aldık canım ekime kadar az az ödeyeceğiz de ekimden sonra baya bir artacak.. birimizin maaşı sırf krediye gidecek.. ölürüz açlıktan çalışmazsam..

bana kalsa çalışmam vallaa..ama ev aldık canım ekime kadar az az ödeyeceğiz de ekimden sonra baya bir artacak.. birimizin maaşı sırf krediye gidecek.. ölürüz açlıktan çalışmazsam..
evet o zaman çalışmalısın daha önce nasıl yaptıysan yaparsın sana güveniyorum ispanyol çalışmaya başlayınca alışır insan tahminimce:oops:

daha 11.sınıfım :)
sayısal okuyorum
tıp istiyorum hayırlısıyla
a ne güzel küçükmüşsün.. ahhh gençlik ahhh..
bu arada tıp isteme çıkar o düşünceyi kafandan.. herşeyi zor ..okuması zor bitirmesi zor.. bitirince tus sınavı var kazanması zor. kazanınca asistanlık çoook zor.. bitince mecburi hizmeti var gittiğin yerden dönmek zor, evlilik zor çocuk daha da zooorrr..
ayy döktüm içimi..
ben doktorum tatlım o yüzden hiç ama hiçç tavsiye etmiyorum..çocukluğumdan beri deli gibi istediğim şeydi.. ama şimdi bin kez pişmanım.. şimdiki aklım olsa mühendislik okurdum
michi daha küçük ispanyol 16 yaşındaymış daha sanırsam ondan 50 hedef belirlemiş boyunu hesaba katmamış bence 50 demesi daha havalı bana öyle geliyor yani bende 55 olsa yeter sanki düşüncesindeyim spor yapması lazım:KK19:

deadline deadline sana göre senin meslek zor mu..mecburi hizmet yok di mi siz de..
herkese mesleği zor gelir yaa... insanoğlu hiçbirşeyle yetinmez şükür demez.. ben de öyle oldum.. haftaya atama kurası var.. bu sefer de olmazsa istifa edicem içim ağlaya ağlaya

neyse kızlar ben kaçayım.. biraz ortalığı toplayayım gelirim yine

bu arada tıp isteme çıkar o düşünceyi kafandan.. herşeyi zor ..okuması zor bitirmesi zor.. bitirince tus sınavı var kazanması zor. kazanınca asistanlık çoook zor.. bitince mecburi hizmeti var gittiğin yerden dönmek zor, evlilik zor çocuk daha da zooorrr..
ayy döktüm içimi..
ben doktorum tatlım o yüzden hiç ama hiçç tavsiye etmiyorum..çocukluğumdan beri deli gibi istediğim şeydi.. ama şimdi bin kez pişmanım.. şimdiki aklım olsa mühendislik okurdum
kız ispanyol iyi diyonda benim mühendislik okuyana arkadaşlarım da benden beter mesela ben istesem özelde falan çalışabilirim param olsa muayenehane açarım tıp okuyan arkadaşlarım zorunlu hizmet diye sonuçta atndılar mesela hatta çoğu tusu kazandı ki tusla baya kişi alıyorlar artık eskisi gibi değil:oops: mühendislik falan daha fena şu an özelde 1000 lira bile alamıyorlar zaten özele almıyorlar pek tanıdığın falan varsa onunda yüksek lisansı fırtı zırtı olmazsa artık iş yok şu an yeni mezun furyasından biliyorum ben hayat zor ya bir 50 yıl önce yaşasaydık bu yaşları herşey mükemmel olurdu:KK57:

çok çalışman lazım michi çalışırken kilo almamaya çalış ya ben onun cezasını çekiyorum hala ah ah üniversiteyi kazandığım yaz verseydim ne kolay olurdu sonra üniverstede de vermedim aman dedim sonra pişmanım işte:KK57:

Evet bende en çok ondan korkuyorum
:KK17:

ayy döktüm içimi..

ya gözümü korkutmayın ama :eek:
ya gönlümden geçen o ne bileyim
Alanınız ne acaba Çocuk doktorluğu,cerrah vs.

deadline deadline sana göre senin meslek zor mu..mecburi hizmet yok di mi siz de..
herkese mesleği zor gelir yaa... insanoğlu hiçbirşeyle yetinmez şükür demez.. ben de öyle oldum.. haftaya atama kurası var.. bu sefer de olmazsa istifa edicem içim ağlaya ağlaya
hayat zor ispanyol insan olduğu yerden memnun olmuyor ki en iyisi herkesi kendi kaderine bırakmak :KK19: herkese hayırlısını versin allah:KK49: inşallah ataman olur canım bizim daha belli bile değil zamanı ne zaman olacaksa:oops:

Evet bende en çok ondan korkuyorum
:KK17:

ya gözümü korkutmayın ama :eek:
ya gönlümden geçen o ne bileyim
Alanınız ne acaba Çocuk doktorluğu,cerrah vs.
canım çok çalışman lazım yani okul hayatı dahil iş hayatında da nöbeti falan var eğer severek yaparsan herşeyi yapabilirsin iyi karar ver sonuçta hayat senin hayatın bende diş hekimiyim yeni mezun oldum şu an çalışmıyorum atama bekliyorum dus çalışıyorum uzmanlık için mesela bana da demişlerdi ben çok zor diye evet çok emek istiyorokurken de niye geldim ki diyorsun bazen bitirince iş nasıl bulcam diyorsun bede diyorum ama sonra düşünüyorum başka ne yapabilridm diye kendime meslek bulamıyorum isteyerek bilerek yazdım küçüklüğümden beri stiyordu çünkü ben başka meslek düşünmemiştim ama hayat çok zor yani ne okursan oku seçimi senin yapman lazım ama şunu söyleyim istemediğin bölümü okuma canım:KK19:

***1.TAKIM 397. ETAP***

ApriL_2007 (88.9///%)
jasmine53 (75.3///%)
ispanyol (75.2///%)
dagatesi(62.5///%)
deadline(65///%)

1. Takım Ortalaması:

sosyal bilgiler (57.6///%) takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 58 hedef kilo 54
cemre cemre (68///%0) kilosu sabit takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 68.4 hedef kilo 63
mlyt (79/78.2/0.8/%1) takıma geliş tarihi 16 ocak kayıt kilosu 79 hedef kilo 60

***1.TAKIM 397. ETAP***

ApriL_2007 (88.9///%)
jasmine53 (75.3///%)
ispanyol (75.2///%)
dagatesi(62.5///%)
deadline(65///%)

1. Takım Ortalaması:

sosyal bilgiler (57.6///%) takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 58 hedef kilo 54
cemre cemre (68///%0) kilosu sabit takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 68.4 hedef kilo 63
mlyt (79/78.2/0.8/%1) takıma geliş tarihi 16 ocak kayıt kilosu 79 hedef kilo 60
Eline sağlık canım:KK68:

buna bayıldım her eve lazım kızlar:kk77:
diet-zay%C4%B1flama-karikatr-15.jpg

Back
X