Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız önce 5 mili yap zaten 45 dk sürüyor birde onu yapana kadar kan ter içinde kalıyorsun üstüne 1 mil daha yaparsın 60 dk olur istersenbende geldim kızlar. bir bakayım neler konusmussunuzara ara okudum ama cevap yazacagım simdi
bu arada ispanyol bana 60 dk fln süren bir leslie tavsiye eder misin yarın baslayacagım![]()
Kızlar herkese Günaydın ben yüzde hesaplamayi yapamadım bildiğim şekliyle yazayım başlangıç 79 bugün 78.2 yani 800 gr gittiiyi kötü yorumlarınızı bekliyorum
![]()
selam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum eskiden demiştim ama bildirim yapamayacağım için olmamıştı şimdi fırsat bu fırsat neden olmasın ki :) :)
Ben şimdi kilomu söyleyeyim haftaya eklersiniz beni listeye Şuan ki kilom 62,7
Herkese iyi kilo vermeler![]()
Hoşbuldum
Boyun 167 cm
Hedef 50
Tabi öncelikle bir 55 e ineyim de![]()
işler beni bekliyor hiç kalkasım yok yerimden ..minnakım uyumuşken yapayım diyorum ama kalkamıyorummmm..
yaa ev hanımlığına çok alıştım ben işe başlayınca nasıl olacak merak ediyorum
çok çalışman lazım michi çalışırken kilo almamaya çalış ya ben onun cezasını çekiyorum hala ah ah üniversiteyi kazandığım yaz verseydim ne kolay olurdu sonra üniverstede de vermedim aman dedim sonra pişmanım işte![]()
a ne güzel küçükmüşsün.. ahhh gençlik ahhh..
bu arada tıp isteme çıkar o düşünceyi kafandan.. herşeyi zor ..okuması zor bitirmesi zor.. bitirince tus sınavı var kazanması zor. kazanınca asistanlık çoook zor.. bitince mecburi hizmeti var gittiğin yerden dönmek zor, evlilik zor çocuk daha da zooorrr..
ayy döktüm içimi..
ben doktorum tatlım o yüzden hiç ama hiçç tavsiye etmiyorum..çocukluğumdan beri deli gibi istediğim şeydi.. ama şimdi bin kez pişmanım.. şimdiki aklım olsa mühendislik okurdum
deadline sana göre senin meslek zor mu..mecburi hizmet yok di mi siz de..
herkese mesleği zor gelir yaa... insanoğlu hiçbirşeyle yetinmez şükür demez.. ben de öyle oldum.. haftaya atama kurası var.. bu sefer de olmazsa istifa edicem içim ağlaya ağlaya
kız ispanyol iyi diyonda benim mühendislik okuyana arkadaşlarım da benden beter mesela ben istesem özelde falan çalışabilirim param olsa muayenehane açarım tıp okuyan arkadaşlarım zorunlu hizmet diye sonuçta atndılar mesela hatta çoğu tusu kazandı ki tusla baya kişi alıyorlar artık eskisi gibi değilmühendislik falan daha fena şu an özelde 1000 lira bile alamıyorlar zaten özele almıyorlar pek tanıdığın falan varsa onunda yüksek lisansı fırtı zırtı olmazsa artık iş yok şu an yeni mezun furyasından biliyorum ben hayat zor ya bir 50 yıl önce yaşasaydık bu yaşları herşey mükemmel olurdu
![]()
canım çok çalışman lazım yani okul hayatı dahil iş hayatında da nöbeti falan var eğer severek yaparsan herşeyi yapabilirsin iyi karar ver sonuçta hayat senin hayatın bende diş hekimiyim yeni mezun oldum şu an çalışmıyorum atama bekliyorum dus çalışıyorum uzmanlık için mesela bana da demişlerdi ben çok zor diye evet çok emek istiyorokurken de niye geldim ki diyorsun bazen bitirince iş nasıl bulcam diyorsun bede diyorum ama sonra düşünüyorum başka ne yapabilridm diye kendime meslek bulamıyorum isteyerek bilerek yazdım küçüklüğümden beri stiyordu çünkü ben başka meslek düşünmemiştim ama hayat çok zor yani ne okursan oku seçimi senin yapman lazım ama şunu söyleyim istemediğin bölümü okuma canım![]()
bunlar çok iyi ya gülmektan öldüm kimse yok madem buralar şenlensin
![]()
dedim ya kimse memnun değil hayatından mesleğinden.. benim pek çok arkadaşım, eşim kardeşim mühendis hepsinin de iş iyi .. tamma çok fazla kazanmıyorlar ama en kötüsü 3000 -4000 alıyor.. doktorluğun tek artısı sen istemesen de zorla ataman yapılıyor ,yani bir öğretmen gibi beklemiyorsun yıllarca, kpss derdin yok.. ama bizde de başka dertler var.. yani ben okulu bitirdim mecburi hizmete gittim amasyanın bir ilçesine.. 2 yıl mecburi hizmet yaptım sonra tayin bekledim olmadı,, haziranda nikah yaptık düğünümüz eylül sonunda oldu beklettim tayin için.. çıkmayınca istifa ettim , tuşa çalıştım aylarca günde 11-12 saat, kazandım 5 yıllık asistanlığı adam yok diye 6 yılda yaptırdılar ,, çok da eziyetli geçti asistanlığım.. uzman oldum tekrar mecburi hizmete.. bu sefer yalnız değildim yanımda 3.5 yaşında kuzum vardı ve hayatımın en kötü 2 yılını yaşadım.. ücra bir memlekette, çocuk depresyonda sen depresyonda, eşimden yuvamdan ayrı.. neyseki sürem bitti,ama maalesef tayinim olmuyor..yaşım geçiyor diye ikinci kuzumu yaptım ohh iyiki de yapmışım gitmiycem oraya tekrar.. olmazsa olmaz ne yapayım..işyeri hekimliği sınavına girdim en azından sertifikam var.. olmazsa isşyeri hekimliği yaparım. kendi mesleğimi yapamasam da..
kısacası işin özel hayatının önüne geçiyorsa huzurun mutluluğun yoksa milyonlar da kazansan nafile..bu arada öyle çok da kazanmıyoruz aylık elime geçen para 4000 tl..
göğüs hastalıkları uzmanıyım .. çocuk dr olmak isterdim eskiden.. staj döneminde hasta çocukları ve daha kötüsü ölmüş çocukalrı görünce vazgeçtim..
yaa inşallah ikimizin de olur canım .. senin sınav ne zaman peki
ben hemen alayım bundan
buna çok güldüm yaa
beni de ağlatıyor bazen ama çoğunlukla kızdırıyor
kız önce 5 mili yap zaten 45 dk sürüyor birde onu yapana kadar kan ter içinde kalıyorsun üstüne 1 mil daha yaparsın 60 dk olur istersenhatta jillian yapabilirsin 5 mile ek bende öyle mi yapsam ya koşu bandında yürüyüş artı jillianda olabilr benim için
[/QUOTE
5 milin 45 dk sürdüğünü bilmiyordum ondan sormustum![]()
dagatesi yorumlara bittimgünaydın canım. ilk sayfada nasıl hesaplandıgı anlatılıyor. bu arada cok güzel vermişsin tebrikler
michi hosgeldin.
benden 1 cm kısasınbenim hedefim 55 ama bence 55 bile abartı olabilir. cünkü benim ideal kilom 58. su an için de cok fazlalıgın yok gibi.yani bende pek fazlalık yok gibi duruyor. kilolarımız da hemen hemen aynı. bende sadece göbek ve basen var. onları kücültmem lazım
o yüzden hedef 50 bence de cok zor ve gereksiz bir hedef.
bende üniversitede kiloluydum ve su an cok pişmanım. şimdi bana kaybolan günlerimi verseleeeer , inceltip geri gönderseler
bence bir cok meslek zor ama en zorundan birisi doktorluk. insanların canı tatlı. bence para ve saglıklarından uzak duracaksınyani ne bankacı olacaksın ne de doktor
cünkü kendilerini senin efendin zanneder hale geliyorlar bir süre sonra.
canım inşallah atanırsın ve gönlünce olur.
kesinlikle istemediğin bölümü okumayacaksın kendim ettim deyip susup oturacaksınen güzel iş ev hanımlıgı
maas baglasalar cok iyi olacak
hmm evleri süpürmüşsün al sana 100 tl, yemek de yapmıssın kac kişilik 5 kişilik hmm o zaman 5*25 den 125 tl de yemek için, ütü de yapılmıs pantolonlar 5 tl, gömlekler 3 tl den
günlük epey kazanırız
hhahahah süperler
tam ögretmenlik de iyi diyecektim atanamıyorlar demşsin geri aldım
arkadaki patatesler olmamıııs![]()
dagatesi yorumlara bittimsağlık ve para konusunda hakkaten çok haklısın bacım
birde ev hanımına maaş çok mantıklı ya niye yapmıyorlar valla süper olur
ben o burgerdeki patatesleri görmemiştim onları nasıl gördü sen ya dikkatli diyet insanı ben aman lahanadan yapmışlar deyip hüpletirdim patatesler kaynardı
![]()
hee ben de terkedildim sanmıştım..benim de miniğim uyandı,, birazdan banyosunu yaptırcam..geldim ben yoğurt müsli elma ve kivi öğle yemeğimgayet masrafsız ısmarlayabilirsin arkadaşım aradı onla konuştum da birden kaybolmuş oldum
![]()
L-carnitinli varsa odan alayımbu da benden dondurma sana seç birini ispanyol ben lifli olandan aldım
![]()
bence 3 mille başla 45 dakika sürüyor 3*4 gün sonra da 5 mile geçersin , 5 mil 1 saati azcık geçiyorbende geldim kızlar. bir bakayım neler konusmussunuzara ara okudum ama cevap yazacagım simdi
bu arada ispanyol bana 60 dk fln süren bir leslie tavsiye eder misin yarın baslayacagım![]()
45 dk olan 3 mil canısı.. 5 mil çok yoruyor benim en sevdiğim 5 milkız önce 5 mili yap zaten 45 dk sürüyor birde onu yapana kadar kan ter içinde kalıyorsun üstüne 1 mil daha yaparsın 60 dk olur istersenhatta jillian yapabilirsin 5 mile ek bende öyle mi yapsam ya koşu bandında yürüyüş artı jillianda olabilr benim için
![]()
hee ben de terkedildim sanmıştım..benim de miniğim uyandı,, birazdan banyosunu yaptırcam..
L-carnitinli varsa odan alayım
bence 3 mille başla 45 dakika sürüyor 3*4 gün sonra da 5 mile geçersin , 5 mil 1 saati azcık geçiyor
45 dk olan 3 mil canısı.. 5 mil çok yoruyor benim en sevdiğim 5 mil
benimde başım ağrıyor ya benim şekerim düşer de tarçınlı yedim yoğurdu az sonra ara öğün yapıp badem yiycem birde nescafe içesim varögle yemegini simdi yiyorum o yüzdendir görmemaclıktan gözüm nasıl döndüyse
![]()
benimde başım ağrıyor ya benim şekerim düşer de tarçınlı yedim yoğurdu az sonra ara öğün yapıp badem yiycem birde nescafe içesim var![]()
olabilir bak o zaman normalögle yemegini simdi yiyorum o yüzdendir görmemaclıktan gözüm nasıl döndüyse
![]()
sen iste l carnitinli hazırlatayım bir koşuhee ben de terkedildim sanmıştım..benim de miniğim uyandı,, birazdan banyosunu yaptırcam..
L-carnitinli varsa odan alayım
bence 3 mille başla 45 dakika sürüyor 3*4 gün sonra da 5 mile geçersin , 5 mil 1 saati azcık geçiyor
45 dk olan 3 mil canısı.. 5 mil çok yoruyor benim en sevdiğim 5 mil
güzel olmuş bencebu arada dünkü menüm söyle
sabah
5 zeytin
1 dilim kızarmıs ekmek
1 tatlı kasıgı nutella
10 badem
öglen
ya bazen böyle menü yazarken oturup ne yemiştim diye düşünüyorum. ne yedim ya ben :/ ve sonra hatırladım ki dün yemek yemegi unutmustum aksam 16 gibi acıkınca aklıma gelmişti,aksam oldu diye sadece 1 elma yedim
aksam 19.30
1 kase domates corbası
1 tabak karnıbahar
yarım dilim ekmek
ara
1 avuc karısık kuruyemiş
spor yok ama ev temizledim ve dolapları düzelttim. toplamda 4 saate yakın sürdü
su 2 lt
ben bir süre sonra sıkılmıştım onda da karşım bilgisayarı alıp kulağıma müzik takıp hareketlerine göre yapıyordum iyi oluyor öyle ama çok hareket ettiğinden kulaklıklar kulağımda durmuyorduacaba sıkılır mıyım yaparken bir ara bakmıstım videosuna . simdi 3 mile bir bakayım o zaman.
bende müzik acayım o zaman. şimdi biraz izledim de kolay gibi duruyor ama tabi ilerleyen kısımlara bakmadımolabilir bak o zaman normal
sen iste l carnitinli hazırlatayım bir koşuya karıştırmışım 3 mil mi 45 dk olan ben hep 1 ve 2 yapmıştım 3 e ulaşamamışım demek
güzel olmuş bence
ben bir süre sonra sıkılmıştım onda da karşım bilgisayarı alıp kulağıma müzik takıp hareketlerine göre yapıyordum iyi oluyor öyle ama çok hareket ettiğinden kulaklıklar kulağımda durmuyordunormal müzik ac videonun sesini kapatıp ya da o da iyi oluyor ama çok sesli olmasın
![]()
vallaha yemiyom şimdi az önce yedim
hareketler kolay zorlayan şeylerde yok ama sürekli tempolu yürürken hareket ettiğin için kalp hızın falan artıyor düz yürümekten daha fazla kalori harcatıyor yani ve yağ yaktırıyorbende müzik acayım o zaman. şimdi biraz izledim de kolay gibi duruyor ama tabi ilerleyen kısımlara bakmadım
iyiyiz tatlım biz sen nasılsın gırgır yapıyoruz napalımKizlar selam nasilsiniz..