• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herbal kız sen çok hızlı çıktın gözüm korkmaya başladı haa neyse bende başarabilirim yarın digital tartım gelecek daha doğru bilgi veririm

bide ben 89 kilo ol demiyorum 89.9 ol diyorum yani 2kilo 100 gr vereceksin biraz kendimizi kandırmış olsakta sen 80 li ben 60 lı kilolara inmiş olucaz süperiz demi

spor yapabilenlere hayranım misafir geldiği için bugünde spor yapamadım

haa simdi anladim. dogru ya, olabilir kiz celik. hihoyyyt ya var ya hem de super olur.
eferin sana celik. :sm_cool: 89.900 supersin canim ya. ben nasi dusunemedim. acik iste:roflol:
ya celikcim super olur.

tamam start aldik bak. :hooray: :lepi:

1. takim olarak da tavan yapicaz bu arada ha.

ayy kızlar bir de bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
ben bu lahana suyunu falan içmek istiyorum da 1-2 hafta falan.
ama okuduğuma göre gaz yapıyormuş.
deneyen var mı hiç?

bende gaz olması önemli değil de,emzirdiğim için bebeğe geçer mi acaba diye tereddüt ettim.
hiç bulaşmasam mı acaba:uhm:

bhk cim ve celikcim. ben ne yesem kizisimi cok etkiliyordu. baslarda cok anlamiyordum ne nasil etkiliyor. sonradan 2 yil emzirince anladik. baharatlar, gaz yapan yiyecekler direk sut ile bebisimizi etkiliyordu. hatta huzur, sevinc dahi bebise gecerken, yediklerimiz ictiklerimiz gecmez mi? surekli lahana suyunu ben olsam bu donemde denemezdim.
ama tabi deneyip, bebiskolari cok dikkatli gozlemlerseniz, sonuclarini farkedebilirsiniz.
ama yazzik ya, daha da baya kucuk sizinkiler, karinlari felan agrimasin.

a.s.

once guzel bir haber benden,

kendime super sik bi defter aldim. aman bi dolastim bi dolastim aradigim defteri bulmak icin.
alisveris merkezine de arabayla degil, yuruyerek gittim. kaydirigubbakcemile5

ya kizlar bu iyi gercekten. daginik daginik kagitlar, kuzum da kagitlarin pesinde.

saol nrymn , bu oneri ve hatirlatma icin tesekkur ederim canim. :1hug:

kizlar kendinize zaman ayirin, bence de kendinize soyle estetik, ben ince uzun, kelebekli cicekli guzel bi sey buldum. motivasyon acisindan guzel bi adim. carsamba gunu diyetisyenime de bu defteri goturucem. bi tane de ona aldim aynisindan. o da not defteri olarak kullanir.

evet simdi de gunluk listemi acikliyorum. tosuncugunuz herbaliniz, cumartesiyi ucuz atlatti hee.

kahvalti:
======
-1 bucuk dilim ekmek
-marul, 1 adet kucuk domates
-3 olives
30 gr peynir
-1 tatli kasigi recel
-black tea

ara: bi sey yemedim

ogle:
====
-8 ymk haslanmis nohut
-4 ymk bulgur
1 tabak marul

ara: kraker (50 cal), 1/2 haslanmis misir

aksam:
======
4 ymk bulgur
4 ymk patlican yemegi (cok az yagli)
1 kap yogurt

ara : daha yemedim ama 4 adet hurma(60 cal) yemeyi dusunuyorum. belki sayiyi 2-3 de dusurebilirim.

yorum : pek mutluyum kizlar. boyle giderse insallah 80lere inicem yakinda. dengeli gozuktu bana.
hele cumartesi ailece gecirdigimiz bu gunu kazasiz atlattik cok sukur. az kalsin cikolata ya da dondurma yiycektim. sonra buraya yazacagim aklima geldi. kaydirigubbakcemile5 yemedim ucuz atlattim o krizi. kizim kocaman bir kornet yedi. biraz seyyy oldum cokacimcoook iyi ki varsiniz canlarim benim yaa. bana seruvende eslik eden herkese cook tesekkurler. :1hug:a.s.

ya nrymn kaptan,

celik, bhk ve yulaf i da takima alabilir miyiz. cok iyi gidiyorlar. bi de celikle kendi aramizda da yarisiyoz sevgililer gunune kadar okumussundur. bu hafta takimi birinci ederiz insallah, kizlar super gozukuyo.
bi de laf aramizda, benim gibi tosuncuklar ve yeni dogum yapmis hatunlar dikkat edince daha hizli kilo veriyorlar. takim acisindan kazanim olur derim ben. ne dersin nrymn ?

bi de bizim takim son etapda kacinci oldu?

listem deki
3 olives : 3 adet siyah zeytin, black tea: siyah normal cay. diyetisyen baciya da yaziyoz yaa.. idare ediniz gurbet kusu herbalcigi.. neyse artik kalkayim da kendime bi herbal tea yapayim. kaydirigubbakcemile3 yanina da hurma.. ya acaba hurma yemesem mi. neyse yaa yiyim abartmiyim di mi.

cok gevezeyim dimi. ama kisa faydali bir bilgiyi sizinle paylasayim.

bu meyve ile protein yeme olayi. evet bana da diyetisyen ayni seyi tavsiye etti. kan sekerinin duzenlenmesi icin protein faydali. birden yukselip birden dusmeyince kan sekeriniz(protein kardes sayesinde) aclik hissetmiyorsunuz daha uzun bir sure icin. hee simdi asil demek istedigim bu degil.

paylasmak istedigim bilgi, protein grubu olarak, meyve ile sut icemeyenler, ya da yogurt , bunlarin yerine bir kac adet ceviz ya da fistik yiyebilirler.

bhk aynı soruyu bende merak ediyorum takımda benim gibi emziren birinin olması süper ( kaptan ikimizide alsın takıma artık bizde yarışmaya katılmak istiyoruz )

yaw bide ben kendimi kilo veremesemde çok daha güzel hissediyoru ve sağlıklı beslendiğim için çok mutluyum

beni de alsin takimaaaaa :a015:

beni de beni dekaydirigubbakcemile3

Kızlar günaydın herkese sağlıklı pazarlarrrrrrrrrrrrrr. Perşembe gece 9'dan beri aşırı ödev yoğunluğundan ve işlerim yüzünden giremedim. Dün de eşim ile işlerimiz vardı. Kızlar ben yokken neler olmuş böyle? Ay sizi azıcık yalnız bırakmaya gelmeyecek mi? Nerde ebnim terliklerim? (Annem bizim popomuza terlikle vururdu yumuşak yumuşak, ebn de öyle yapıcam herkese şimdi:))

cnmcım gecktim ama kusura bakma doktorum tartsın istedim hastane dönüşü netteyim pc hala yapılmadı:(:delphin:
yazdım yazdım geldimm :( msj atmıstım sana fatma ablacım geldimi acaba????
1.TAKIM **90. Etap**

nrymn ( 63,4 / 63,7 / -0,3 / -0,47 % )
neşemeşe (77,3 / 77,1 / 0,2 / 0,26% )
daisy06 (61,5/61,5/0%0)
flawless ( 67,6 / 66,5 / 1,1 / 1,62 % )
hayat70 (59,7 / %)
mavideniz (69 / %)

KHENA (66,9 / 66,8 / 0,1 / 0,15%)
yasmin83 (60,3 / %)
sekey (78,9 /78/0,9 /1,14 %)

1.TAKIM TOPLAM KİLO (604,6 / % )

Geldi mesajın canım sana geri dönemedim ama kaptana haber verdim hemen merak etme. Kilonu giremezsen bilg olmayınca bana msj at sen.

ben hayatımda böyle bir ara öğün duymadımmdelikafadulden

Ben de duymadım canım ama annemin doğumgünüydü en masum şekilde atlatmaya çalıştım.

bildirimi yaptım kızlar ben çıkmak durumundayım görüşmek üzereeee

Canım bu hafta dersler ve okulun işleri yüzünden ilgilenemedim sana da haber veremedim çok özür dilerim kaptan bunu telafi edicem en kısa sürede inşallah. Sonucumuza bile bakamadım, merak ediyorum...Önce buraya göz atayım dedim ama hiç hoşuma gitmedi.

((sanırım sen bu takım işini beceremeyeceksin hı?)) merhaba sanırım ben bu işi beceremeyecegim..bahane degil benimkisi oldugunu gibi yazdım buraya ama bahane olarak görüyorsuanız bir lafım yok..evet biraz aksilikler oldu tartılmam da..kalıcı olmamdaki kuralı yerine getiremiyorum malesef...bu takımdan farklı bir şekilde ayrılmak isterdim ama olmadı umarım hepiniz istedigin kiloya ulaşırsınız.... başarılar..

Ben bu mesajı hiç okumadım...

selam kizlar,

06.02.2009

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 kase nesfit (yagsiz sut ile)
16.30: 1 pogaca, 1 borek, 1 kurabiye, 1 fincan sekersiz cay

2.5 - 3 litre su, 8'e dogru yesil cay, uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik su icerim.

120 dk yuruyus, 20 sinav, 100 bacak kaldirma

bugun biraz sacmaladim, farkindayim. pastalari ablam taaa adanadan yollamisti, ben de onlari almak icin ciktigimda cok acikmis ve mutfaga ogle yemegimi hazirlamama ragmen unutup evden ciktim. yuruyerek gittim aldim, geri dondum. sacmaladigim icin de bugunu bu sekilde sona erdiriyorum. aksama cok acikirsam salatalik yerim.

bir de tuvalete cikamadigimdan bahsetmistim. dun aksam neyse ki o sorunum kalmadi. daha sonra tartildigimda 76.4 ciktim. ustelik 77.5 ciktigimda da dun tartilmistim. yine de kilomu degistirmeyip 77.5 olarak aliyorum.

cezalarinizi bekliyorum kizlar :)

Canım tuvalete çıkmak için günkurusu denen şu kahverengi kayısı kurularından ye ve bol su iç. Bak bakalım nasıl rahat çıkabilecek misin:)) kaptanım tavsiye etmişti aylaröncesi bunu bana..Biraz değişik bir versiyondu ama işe yarıyor herşekilde...

mavidenizcim biraz daha gayret hadi diyorum, beni yanlış anlayacağını ve alınacağını düşünemedim açıkcası...
diyorum ki hesap işi çok basit anlamadığın neresi ise beraber yapalım ancak birileri snein adına yapmak zorunda deil bu işi
baştan beri herkese söylüyorum bunu sadece sana değil alınma..
kalıcı olmak için hesabı yapmak şart maalesef ki...
ancak gayret göstermeyip öğrenmeyeceğim dersen bilemem, kendi isteiğinle ayrılmış olursun ki bunu hiç istemem
burası sağlıkla zayıflama yeri..
ben bahane olayında da esasında seni biraz daha motive etmek istedim zira, takımca sana ceza veriyoruz üstüne yine pilav makarna yiyiosun, hani belki burda skıştırırsak motivasyon motivasyon diye geçtiğimiz hafta söylendiğin konuyu yerine getirmiş oluruz takım olarak diye düşndüm..
o sebeple alınack bişi yokyerimseniben

Kuzum kaptan bunca zaman bana neler dedi nasıl kızdı ve halen kızmakta ama biliyorum ki O benim iyiliğimi isteyen canım arkadaşım. Yüzüme karşı "aaa sen bugünlerde kilo vermişsin" deyip arkamdan farklı konuşan yapmacık arkadaşlardan değil. Bu yüzden O nedese haklıdır, haksız olduğunad da 1. madde geçerlidir:))

canlarıımm slm :)
hemen de çözümler üretilmişş
öncelikle elektronik ve yazılım mühendislerim selamlar,
ben şehir plancısıyım ancak işten çıkartılmadan önce yazılım, kodlar, java üzerine naçizane kafa yoran biriyimm. Ama şuan işsizim, inşallah en hayırlıs zamanda tüm işsizler iş bulur inşallahh

şimdi mesele hesapları yapmak deil, tabiki de bir kişi ya da ben de yapabilirm bu işi, amacım takım gibi hareket etmek, sadece herkes üzerine düşen sorumluluğu alabilsin, dünyanın binbir türlü hali var, benim ya da neşemeşenin bir iş çıksa, sizler bizim destek ve de yardımımız olmadan bu işi paylaşım alanına aktarabilmelisiniz...Amacım bunu geliştirmek, tabiki sizin yardımlarınız ve desteğinizle olabilecek birşey...

ancak takım olarak hareket edebilemk bir takım sorumlulukalrı da beraberinde getiriyor takdir edersinzi ki, bunlardan birisi de takım içi koyulmuş kurallara uyabilmek, ancak uyamadığımız kurallar var ise el birliği ile o kuralı modifiye ederek hep birlikte karara ulaşabilemek de güdülmelidir. Eşitlik, saygı, hep birlikte hareket etmek bizi başarıya götürecektir diye düşünüyorum. Amaç hep birlikte sağlıkla kilo vermeka.s
inşallah bu amacımıza da ulaşacağız, ben mavişe sadece uyarıda bulundum o da motivasyonunu artırmak içina.s çünkü kendisi ısrarla motivasyon istemekteydi :))
hiç bir kötü niyet gütmedim bilmenizi isterim, maviş gitmek isterse özgürdür, ancak kalmasını tabi ki takım olarak isteriza.s
iyilikler diliyorum herkese

Allah tüm işsiz kalan arkadaşlarıma hayırlı işler versin. Mevam bir kapıyı kaparsa bir çok hayırlı kapı açar, hiç tasalanmayın canlarım benim...
Kızlar kaptan hesaplama konusunda çok haklı biz geçmişte yaşadık kaptanın ve yardımcısının özel durumları yüzünden giremedikleri ve bildiri yapılamadığı çok oldu diskalifiye olmakla yüzyüze gelindi. sadece bizim takım değil pekçok takımın başına geldi ben burdayken şahit oldum. Bu yüzden şu yukarıdaki listemizi görüyor musunuz? İşte ordaki sıraya göre herkes sorumlu bu bildirim işinden. Kaptan yoksa ben ben yoksa sıradaki.....Ta ki son üyemize kadar herkes hesabın tüm aşamalarını öğrenmeli. Öyle zamanlarım oluyor ki değil nete girmek saçımı tarayacak vaktim olmuyor, ister inanın ister inanmayın. Bu yüzden kaptan haklı, hepiniz en kısa zamanda hesaplama yapmayı öğrenin takıldığınız noktayı sorun bize. İsterseniz deneme hesabı yapabiliriz hepinizle, ne dersiniz?

slm kızlar bhk cim masjların için çok ama çok teşekkür ederim cnm arkadaşım..alınganlık belki nermyncim ama bu işi beceremeyeceksin takım işi yapamayacaksın tartızda kelimeler sarfedilince farklı bir şekilde düşünemezdim evet motivasyon istiyorum inkar etmedim ama bu kelimeler bana motivasyonu çagrıştırmadı..tabii ki yediklerimi eleştireceksiniz aksi durum olsa zaten takımın amacı olmaz evet bu aralar biraz boşladım sanırım ögle yemegi burada ne çıkarsa yiyordum bazen yemegi begenmeyip çorba ve pilav yedigim oluyordu..ama daha dikkatli olacak bundan sonra buradan gitsem bile sizi zaten takip edecektim ben başka zayıflama topiklerinede bakıyorum zaten.bu aralar cnm fena sıkkın bebek konusunda sanırım kendimi iyice bırakmaya başladım tabii yemek konusundada..bazen agzıma tek lokma koymak istemiyor cnm bazende deli gibi yemek o anki psikolojim belli olmuyor..üzgünüm :çok üzgünüm:bu ara psikolojik olarak çok yogun duygular içerisindeyim iyi hissetmiyorum kendimi..nrmyn cim seni yanlış anlmak bende istemezdim sonuçta seni sevdim ben ama o kelimeleri okuyunca inanki anladıgımdan farklı bir şekilde kimse düşünmezdi tamam sen yazarken bunları kasetmedin ama dışarıda başka biri okudugunda farklı algılayabilir ve bunuda bu şekilde algıladıgım için de yargılayamam kendimi..tamam konuyu uzatmak derdinde degilim zaten sadece bende beni anlamam için yazdım..yoksa sizi bırakmak inan benimde içimden gelmiyor:1no2: azda görüşsek yazını her gördügümde hah geldi kaptanımız diye merakla okuyordum yazını inan bana ..hesap işine gelince bir kaç kez neşe anlatmaya çalıştı ama pek anlamdım sonrada açıkcası üzerine düşmedim ha ben madem herkes kendisi yapmak zorunda ben yapamayacagım diye üzüldüm hem o kelimler hem bu üstüste gelince gitmek istedim..ama gönüllü olarak bhk cim yapmak isterse sevinirim msjındada belirtmiş zaten özeldede..sen,n için kaptanım sakıncası yoksa zaten..yinede daha gayret edip ögrenmeye çalışırım bu hesap işini...yuvarlamak falan bahsediyorsunuz ya ben zaten matematigi oldum olası sevmem birde incigi cincigi çıkınca ooo dedim :roflol:kafamçokkarıştı duurm budur yaniii...neysem neşem nerde yahuuu girmemiş dünden beri kızlar hafta sonu girmeyebilirim evde net var ama baglantı sürekli gidp geliyor ama girmeye çalışırım yine..

Canım sen çabucak pes edecek biri değilsin. Gel seninle bir anlaşma yapalım bu hafta perşembe sabahı en çok kilo veren diğerine istediği cezayı verecek:)) var mısın? Biz de seninle yarışalım. Bak kızlar hemen kendi aralarında yarışa girdi, ikimizin de amacı aynı, daha iyi anlıyoruz birbirimizi. hemen tüm amzeretleri bir kenara koyup bebişlerimiz için kilo verelim ne dersin? Var mısın?

yulafcım görürsem söylerim dermişim :roflol::roflol::roflol: şaka bir yana valla ben kendi adıma söyleyeyim dikkat etrmeye çalışıyorum bende bir adam varki valla aklına gelen şeyi zorda olsa yapıp yemek ister laf aramaızda damak tadınada düşkün e birazda birbirimize uyuyoz zor oluyor ama kesin söylüyorum beni zorlama yardımcı ol bana biraz diye bırak fiziksel görünüm olarak görünmeyi cidden saglık olarak rahatsız oluyorum ianan kaldıramıyorum bazen kilomu hemen yoruluyorum.daha gencim ayoll dimi ama kızlar hadi bakalım zayıflayacaz başka yolu yok..

Benim eşim de ağır şeyler istiyor bazen ama hani bir reklam vardı hatırlar mısın kadın süper bir sofra hazırlayıp herkesin önüne koyuyordu sonra da oturup elma yiyordu biz o kadar yapamasak da tadımlık alıp sağlıklı yiyeceklerimize devam edelim.

Kızlar size bir uygulama akşam yemeklerine kırmızı yada beyaz lahanayı ince kıyıp karıştırıp salata yapın, hem iştahı kesiyor hem tok tutuyor. Emzirenler dikkat felaket gaz yapabilri. Siz başak bişilerden salata yapın:))

Canım tuvalete çıkmak için günkurusu denen şu kahverengi kayısı kurularından ye ve bol su iç. Bak bakalım nasıl rahat çıkabilecek misin:)) kaptanım tavsiye etmişti aylaröncesi bunu bana..Biraz değişik bir versiyondu ama işe yarıyor herşekilde...

canim zaten benim yedigim kayisi da ondan. gun kurusu yiyorum. zaten bol su icen bir insanim. neden boyle oldu anlayamadim. umarim en kisa surede atlatirim.:çok üzgünüm:

herbal tatlım aferin kız bize çalış biraz sengözlerimebaksanab alsınlar takıma bak nasıl kilo veririzhihoyyyt bide yulafıda alsınlar oda çok az yiyo hırs yaparız 1. biz oluruz :lepi:
zaten süper hissediyorum kendimi çok fit oldum yahu:sm_cool: kociş bile kaynatamlarda yanımdan geçerken güzelsin diye ne hava atıyon dedi çok şımadımsırnaşık şey doğumdan sonra pek soğumuştum keratadanda bakalım kalbimi kazanıyo ve diyetimde acayip destek benle beraber sevmediği halde karnıbahar yedi cnm ya:asigim: nasıl kızmışım ben ona :mymeka:lohusalık acayip bişey yahu

benimde karakaplı küçük bi ajandam vardı gün gün yazarım diyodumda herbal ın defterini kıskandım bende alacağım:dilcikar:

--------------------------------------------------------------------------------

KAHVALTI:

1 su bardağı şekerli süt (200ml)(kalsiyumla zanginleştirilmiş)
1 yumurta veya 1 kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
1-2 ince dilim ekmek
1 yemek kaşığı pekmez veya bal veya reçel
1 adet meyve, 1 havuç veya domates

ARA ÖĞÜN:

1 porsiyon meyve

ÖĞLE:

1 porsiyon etli sebze yemeği(sebzeli köfte,tavuk,balık)
1 porsiyon pilav veya makarna
1 kase yoğurt veya ayran
1 ince dilim ekmek
1 meyve
mevsim salata

ARA ÖĞÜN:

1 kibrit kutusu kadar peynir
Taze sıkılmış meyve suyu
1 adet peynirli poğaça veya 1 bardak süt
Domates veya meyve

AKŞAM:

Çorba (tarhana,mercimek,sebze,yoğurtlu çorba)
Balık,tavuk veya kıymalı sebze yemeği
1 kase yoğurt veya sütlü tatlı
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
Mevsim salata, 1 adet meyve
1 dilim ekmek
YATARKEN:

1 bardak süt veye sütlü tatlılar veya yoğurt

NOT:Yemek aralarında ıhlamur, nane, papatya gibi bitki çayları, az şekerli limonata ve komposto içilebilir.
bhk cım emziren anne diyetiymiş onların hepsi yenilip kilo verilir mi bea

inşallah beğenirsiniz

Trafik kazası

Henüz trafik kazalarında tutanak tutulmaya başlanmamış. İki araba çarpışıyor, şoförlerden biri erkek diğeri kadın. Kadın adama dönüyor ve cilveli bir şekilde:

"Bu kaza tanışmamız için bir bahane sanıyorum, arabada şarap var tanışmamız şerefine içelim isterseniz."

Adam bayılıyor tabi bu teklife, şişenin yarısına gelince farkediyor ve kadına soruyor:

"Siz neden içmiyorsunuz?"

"Ben polis geldikten sonra içecegim."

merhaba hayat70.

ben de bgnku yediklerimi yazabilirim artik.

08.02.2009 Pazar

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: yarim corek, 4 cherry domates, 1 kucuk salatalik, 1 fincan sekersiz cay
15.00: 2 adet form misir-pirinc patlagi
18.15: 1 tabak corba

2.5-3 litreye yakin su, yesil cay (21.00 gibi icilecek) , elma sirkesi+bal+ilik su (uyumadan)

bugun pek hareket yapamadim. 10dk yurudum sadece.

Back