• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hayal ettim o durumu cok komik olmuş ya:-) bende cok şu içerim normalde ama hep unutuyorum kışın özellikle izin rahat 3 oluyorda kışın olmuyor 2 bile

jilliani hemen deneme ama ıspanyol öncesinde birkaç ay bölgesel videolardan yap pilates falan yap vücudunu alistir da jillian biraz zor gelir yoksa birde kilo verince yapman daha iyi ben 73 kiloda denemistim ilk o zaman dizlerim cok agrimisti bırakmıştım ama cok iyi inceltiyor tavsiye ederim :KK66:
evet canım 60 ları göreyim öyle yapcam 2 yıl önce yapmıştım 10 günde baya icelmiştim.. sonra devam edemedim..
ıspanyol ben spor yapmaya cikiyorum önce yürüyüş sonra jillian falan haberin olsun görüşürüz sonra kendine ve bebise iyi bak :KK66: spordan sonra gelcem:KK19:
kolay gelsin tatlımmm
ceza mı ?:KK57::KK57:
ne olacak peki?
3 gün yemek vermeyecekleeeerrrr:KK62::KK62:

Aferin size kislar herkes menusnu yazmis sanirsam sohbetler de edilmis bnm bugun biraz agrim var kahv. Esim haziladi yedim uzandim aldim teli
canım dikkat et kendine yorulma sakın..
daha önce sordum sana da förmedin.. benim so adet tarihim 19 aralıktı seninde öylemi. beklenen doğum tarihimiz aynı.. ama benim kzum 11inde doğdu

canım dikkat et kendine yorulma sakın..
daha önce sordum sana da förmedin.. benim so adet tarihim 19 aralıktı seninde öylemi. beklenen doğum tarihimiz aynı.. ama benim kzum 11inde doğdu
Yaa gormedim canm kacirmisim yazini.. Benm de 20 aralik son adet tarihim ayni tarihe geliyor hep istedim yaz bebegi olsun ama yok kis bebegi oldu :)

dünkü menüm
11:30 1 kaşık lor, 1kk beyaz peynir, yağsız tavada yumurta, 2 dilim ekmek 4 zeytin, 3 ceri domates
15:30 nescafe 2si birarada 2 ceviz 10 badem 2 günkurusu
19:00 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
su 4 lt
spor 45 dk leslie ile 3 mil, 2 saat temizlik
Canım çok güzel menün böyle devam ;)

Kızlar günaydın yazdım kayboldum. bugun cok yogunum. hem h.sonu hem de dün yatınca tabi işler yıgıldı dag oldu. simdi de yemek yiyemedim daha yemeden bir bakayım sonra yine yazamam dedim. cünkü aksam da evde olmayacagım maalesef.

benden de gunaydin :-) alıntı yapamadım yine böyle idare edelim bari:-) loyalty bende geçen annemle ona gittim neselenmek icin doğru bir film değil :-)
dagatesi dagatesi nasıl oldun daha iyimisin baya kötü hasta oldun galiba :KK43:
bugün nasılsınız kızlar herşey yolunda mi:KK66:

canım simdi az daha iyiyim ama hala kolumu kaldıracak dermanım yok. bıraksalar evde yatardım ama nerdeee ;)

günaydın canlaaaaarrr

aksam oldu ama olsun günaydıııııın :D

Tünaydınlar olsun kızlar...
Hemmen menümü paylaşıyorum.
sabah(08:15) kepekli tost ekmeği, 1 şekersiz çay
ara(10:30) 3 tane ceviz.
öğlen (12:30) 1 ızgara but
ara(14:30) 1 elma
akşam(19:30) 5 kaşık lahana çorbası, 1 yk közlenmiş biber, çok az mısır ekmeği.
ara(21:00) 1 ekler, 5 tane fıstık.
su 1,5 litre, spor yarım saat tempolu yürüyüş.. :)

menün harika olmus.

dünkü menüm
11:30 1 kaşık lor, 1kk beyaz peynir, yağsız tavada yumurta, 2 dilim ekmek 4 zeytin, 3 ceri domates
15:30 nescafe 2si birarada 2 ceviz 10 badem 2 günkurusu
19:00 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
su 4 lt
spor 45 dk leslie ile 3 mil, 2 saat temizlik

oo spora bak hele sporaaa :) süpersin ispanyol. menün de cok güzel

ben burdayım ıspanyolcum paylaşım alanına mesaj yazıyordum bu hafta derece yapmazsak 4hafta ceza alıyoruz 1. takım olarak onu duyurmus seabahar bu tür ne çabuk geçti ya özellikle 8 hafta yani :KK43: bu hafta listede sen ben april dagatesi ve jasmine var sadece hepimizin bir şekilde kilo vermesi şart cezadan yırtmak icin ama kilo vermekte yetmiyor ışte nasıl dereceye gircez onu düşünüyorum:KK43:

ya bizim dereceye girmemiz için diğer takımların durmadan yemesi lazım :D takımlara pasta börek mi ısmarlasak. ya da sayfalarına girip sabotaj mı yapsak pasta börek fotograflarıyla :D

Selam büyük oğlum 12 Ortanca oğlum 7 kızım da 4 yasinda iyi gidiyor sadece bugün hiç yemek yemek istemiyorum ama metabolizma durmasın diye mecburen yiycem:KK23:

yogurt kuru meyve ye canım yoksa gücten düşersin kötü olur daha sonra;)

teşekkür ederim canım birde yediklerime dikkat edip kilo versem tam olacak:-) 2. levelde ek olarak bölgesel videolar yapmayı planlıyorum bakalım :KK66:

evet 3günde herşey olabilir azim geldi bana of ya bir haftamiz daha olsaydı anca kendimize geliyorduk biz

ben hala 2. leveldan bir halt anlamadım deadline, yarısını yapamadım hastalıktan. inşallah yarından sonra toparlarım diye ümitliyim.

seviyorum yaa.. kışın 2 lt yazın 3-4 lt içerim zaten..
üniversitedeyken üroloji bölümü bir araştırma yapıyordu.. kontrol grubu olarak da öğrencileri aldılar. 24 saatlik idrar istediler bizden.. herkes 1.5 ltlik pet şişeye koymuş getirmiş. ben 5 lt getirmiştim.. hoca da kızım damacanaya doldursaymışsın demişti..

hahahah süper !!

ben de 7-8 kilo vereyin 6 ayımı da doldurayım jillian yapıcam.. mekik falan da 6 aya kadar çekme demişti dr

yüksek kiloyla jullian kesinlikle dizi cok yorar. leslie grubunun linkini atsana ispanyol bi bakayım :)

yemicez.. çatlayana jkadr spor yapcez :-) :-)

heheh. yine de dereceye giremeyebiliriz. diger takımlar masallah. yemeyip içmeyip catlayıp kiloları verip geliorlar :D

canım işyerinde oluyor özellikle az yağlı geliyor ...

aa süpermiş

benim cok muhtesem menüm de söyle,

sabah 9
1 greyfurt
10 badem

saat 12.30-16.30 arası 1 kase kuruyemiş (badem-fındık-ceviz ve kajudan)

19.30
1 tabak yogurtlu makarna

spor yok :( hareket yok :( anca yattım uyudum yatakta kitap okudum.

bu arada ben artıdayım kızlar :(

Canım çok güzel menün böyle devam :KK66:
tşikkiler spirminn
Kızlar günaydın yazdım kayboldum. bugun cok yogunum. hem h.sonu hem de dün yatınca tabi işler yıgıldı dag oldu. simdi de yemek yiyemedim daha yemeden bir bakayım sonra yine yazamam dedim. cünkü aksam da evde olmayacagım maalesef.

canım simdi az daha iyiyim ama hala kolumu kaldıracak dermanım yok. bıraksalar evde yatardım ama nerdeee :KK66:

aksam oldu ama olsun günaydıııııın :D

menün harika olmus.

oo spora bak hele sporaaa :) süpersin ispanyol. menün de cok güzel

ya bizim dereceye girmemiz için diğer takımların durmadan yemesi lazım :D takımlara pasta börek mi ısmarlasak. ya da sayfalarına girip sabotaj mı yapsak pasta börek fotograflarıyla :D

yogurt kuru meyve ye canım yoksa gücten düşersin kötü olur daha sonra:KK66:

ben hala 2. leveldan bir halt anlamadım deadline, yarısını yapamadım hastalıktan. inşallah yarından sonra toparlarım diye ümitliyim.

hahahah süper !!

yüksek kiloyla jullian kesinlikle dizi cok yorar. leslie grubunun linkini atsana ispanyol bi bakayım :)

heheh. yine de dereceye giremeyebiliriz. diger takımlar masallah. yemeyip içmeyip catlayıp kiloları verip geliorlar :D

aa süpermiş
link atmayı bilmiyorumkiii..vdownload.eu dan indirdim

sabah 9
1 greyfurt
10 badem

19.30
1 tabak yogurtlu makarna

spor yok :KK43: hareket yok :KK43: anca yattım uyudum yatakta kitap okudum.

bu arada ben artıdayım kızlar :KK43:
yaaa artı yok olmamamalıııııı.. cumaya kadar toparlamalıyııızzzz

tşikkiler spirminn

link atmayı bilmiyorumkiii..vdownload.eu dan indirdim

yaaa artı yok olmamamalıııııı.. cumaya kadar toparlamalıyııızzzz
yok ya kk ya konu acmıstın ya onu sormustum, spor bölümünde bulamam diye. hoş hiç bakmadım bir bakayım

selam kızlar ben hala spor yapamadım spora gidecektim gelen gelene kapı susmadı bugün sonra alışverişe çıktım ev için yiyecek falan annemle geldim kaşsm yemeği yedim buraya uğrayamadım spor da yapamadım çok mutsuzum ben:KK12: yemeği de yeniyedim sayılır şimid 2 saat bekleyecem spor yapmak için kendimi çok şiş hissediyorum zaten anlamadım da bugün :KK67: kendime bunları gönderesim var çok pis:KK67::KK67:

selam kızlar ben hala spor yapamadım spora gidecektim gelen gelene kapı susmadı bugün sonra alışverişe çıktım ev için yiyecek falan annemle geldim kaşsm yemeği yedim buraya uğrayamadım spor da yapamadım çok mutsuzum ben:KK12: yemeği de yeniyedim sayılır şimid 2 saat bekleyecem spor yapmak için kendimi çok şiş hissediyorum zaten anlamadım da bugün :KK67: kendime bunları gönderesim var çok pis:KK67::KK67:
slm canım bugün bende yoğundum bide üstüne tel sinir etti beni yazıyorum hopp yine başa dönüyor düzelmişti ama geldiler yani bana yine :confused:canım yaparsın birazcık bekle üzme kendini :KK36:aksilik olmuş olsun geçmiş bitmiş :KK67:ya İnşallah bu hafta dereceye gireriz yoksa ceza kapıda desene bende buna çok üzüldüm ben kendi adıma çok dikkat ediyorum ama bakalım İnşallah hepimiz birazcık da olsa veririz:cry:

seviyorum yaa.. kışın 2 lt yazın 3-4 lt içerim zaten..
üniversitedeyken üroloji bölümü bir araştırma yapıyordu.. kontrol grubu olarak da öğrencileri aldılar. 24 saatlik idrar istediler bizden.. herkes 1.5 ltlik pet şişeye koymuş getirmiş. ben 5 lt getirmiştim.. hoca da kızım damacanaya doldursaymışsın demişti..
ayy çok komikmiş çok güldüm:KK70:o kadar pis içerim yani diyorsun helal olsun sana suyu sevmen çok güzel :KK54:
yemicez.. çatlayana jkadr spor yapcez :-) :-)
aynenn öyle devam kızlar bu hafta özellikle daha dikkatli olunsun daha çok hareket ve az yemek uygulansın dereceye girmemiz lazım boşvermek yok:KK67::KK28:

sabah 9
1 greyfurt
10 badem

19.30
1 tabak yogurtlu makarna

spor yok :KK43: hareket yok :KK43: anca yattım uyudum yatakta kitap okudum.

bu arada ben artıdayım kızlar :KK43:
yok öyle dagatesi ben artıdayım falan yok lütfen toparlan sen bunu yaparsın :KK66::KK66:bildirim gününe hazırlan tut kendini zaten az yemişsin tamam hareketin az ama durumu değiştirmek senin elinde:KK49:

slm canım bugün bende yoğundum bide üstüne tel sinir etti beni yazıyorum hopp yine başa dönüyor düzelmişti ama geldiler yani bana yine :confused:canım yaparsın birazcık bekle üzme kendini :KK36:aksilik olmuş olsun geçmiş bitmiş :KK67:ya İnşallah bu hafta dereceye gireriz yoksa ceza kapıda desene bende buna çok üzüldüm ben kendi adıma çok dikkat ediyorum ama bakalım İnşallah hepimiz birazcık da olsa veririz:cry:
biraz kilo vermekle olacak gibi değil april ya azıcık casusluk yaptım geldim diğer takımlarda deli gibi spor yapıp hiç yemeyen insanlar toplanmış tamam sğlıklı değil çoğu ama sonuçta dereceye girebilit durumda olduğumuzu düşünmüyorum elimizden geleni yapalım da yine ceza geldi gelecek:KK57:

MOtivasyon fotomuz da GELsinnn
ricky-lee-before-and-after-weight-loss.webp

biraz kilo vermekle olacak gibi değil april ya azıcık casusluk yaptım geldim diğer takımlarda deli gibi spor yapıp hiç yemeyen insanlar toplanmış tamam sğlıklı değil çoğu ama sonuçta dereceye girebilit durumda olduğumuzu düşünmüyorum elimizden geleni yapalım da yine ceza geldi gelecek:KK57:
CAnım pes etmemeliyiz o gün ne olacağı belli olmaz:KK17:casus DEadline bizde çok kalabalık değiliz sonuçta iyi bir ortalama alırsak toplamda çok kişiye bölünmeyecek belli olmaz belki birinci bile oluruz:KK57:ÇOK attım galiba :KK57:

CAnım pes etmemeliyiz o gün ne olacağı belli olmaz:KK17:casus DEadline bizde çok kalabalık değiliz sonuçta iyi bir ortalama alırsak toplamda çok kişiye bölünmeyecek belli olmaz belki birinci bile oluruz:KK57:ÇOK attım galiba :KK57:
:KK48::KK48: evet umut dünyası sonuçta april napalım olabilir neden olasın jasmine sen ve ispanyol geçen haftadaki gibi verseniz mesela ben ve dagatesi ki bizde geçen haftaki kadar olmayacak bari yaklaşsak diğer takımlara da sabotaj düzenlersek olabilir:KK53: ya o değilde gerçekten canlı bir ortamda yarışıyor olsaydık kurallar olmadan takımlar arası pasta börek yollar sabotaj yapardık net üzerinden olmuyor resim falan atalım sayfalarına pasta börek canları çeker belki nasıl fikir:KK53::KK53:

:KK48::KK48: evet umut dünyası sonuçta april napalım olabilir neden olasın jasmine sen ve ispanyol geçen haftadaki gibi verseniz mesela ben ve dagatesi ki bizde geçen haftaki kadar olmayacak bari yaklaşsak diğer takımlara da sabotaj düzenlersek olabilir:KK53: ya o değilde gerçekten canlı bir ortamda yarışıyor olsaydık kurallar olmadan takımlar arası pasta börek yollar sabotaj yapardık net üzerinden olmuyor resim falan atalım sayfalarına pasta börek canları çeker belki nasıl fikir:KK53::KK53:
canım biz kendi çabamızı bir deneyelim pes etmek yok hem kötüde olmuyor ne güzel kilolar gidiyor hiçç boçuna değil uğraşımız devammm canım bakıcaz görücez:KK66::KK66:sabotaj fikri çok hoşuma gitti ama birde ters teperse daha da hırslanabilirler unutma bunu :KK56:yenicez yenicez laaaylayylalalla:KK31:gibi ....

Back
X