• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugün senden ve benden başka kimse girmemiş canım yaaa..
nasılsın napıyorsun
Evet zaten pek kimse de kalmadi takimda yeni arkadaslar aliriz biraz canlanir ;) ben iyiyim canim calisiorum kacak kacak giriorum telden ;) bugün cok uykum var aksam olsada bi gitsen evime :(

can sıkıntısı değil de kızlara özendim onlar jillian grubundalar yaa ne güzel incel miş hepsi dee..
en şimdilik leslie yapıyorum.. yanıma birlaç arkadaş gelsi de biz de alalım ölçülerimiz, diye düşündüm..1 haftadır düzenli yapıyorum lesliye, .. kimse gelmezse kendi kendime ölçer biçer devam ederim
Canım iyi yapmışsın ;) hem vakit gecer hemde spor yapmis olursun daha zevkli hale gelir. Burda kimse olmayinca orada olur takilirsin güzel yapmişsın ;)

Evet zaten pek kimse de kalmadi takimda yeni arkadaslar aliriz biraz canlanir :KK66: ben iyiyim canim calisiorum kacak kacak giriorum telden :KK66: bugün cok uykum var aksam olsada bi gitsen evime :KK43:
ben hala telden giremiyorum..
pazartesi hya bugünn .. az kaldı akşama dayan birazcık daha..
yeniarkadaş alalım evet .. onlar da yok bugün.. mlyt giriyordu ama .. herkes yoğundur pazartesi nedeniyle.. akşam dökülürler.. ama alkaşam da ben giremiyorum

qklımdaken yazayım alıntı yapamadım ama..
mlyt mlyt canım harika bir duygu olmalı küçük bedene girmek..
düşünsene 1 değil iki değil kaç beden küçüğü olmuş.. inşallah 36 38 leri de görürsün

ben hala telden giremiyorum..
pazartesi hya bugünn .. az kaldı akşama dayan birazcık daha..
yeniarkadaş alalım evet .. onlar da yok bugün.. mlyt giriyordu ama .. herkes yoğundur pazartesi nedeniyle.. akşam dökülürler.. ama alkaşam da ben giremiyorum
Aynen öyle canım sende kaçak fırsatlar bulduğunda gel ;) akşamları da daha rahat oluyor zaten bizim için genelde ;)

qklımdaken yazayım alıntı yapamadım ama..
mlyt mlyt canım harika bir duygu olmalı küçük bedene girmek..
düşünsene 1 değil iki değil kaç beden küçüğü olmuş.. inşallah 36 38 leri de görürsün
Amiiin inşaallah canım Gerçekten harika bir duygu:KK76: 36 38 değilde 40 olsam da yeter bana boyum çok uzun değil de:oops:

Kizlar ya ben tum gun yattim yine. Felaketim. Ise de gidemedim. Simdi kalkio yemek hazirlayacagim ama cok useniyorum inanilmaz yorgun hissediyorum kendimi. Iki gundur 36 saat uyumus olabilirim :d yarin ise nasil gideceksem...

mlyt bence 1 beden kuculmek bile super bisey. Bir ara bende 44 fln giyiyordum. Bir sure zayifladigimi idrak edemeyip sordujlarinda 40 diyordum. Sonra 38 i deniyordum. Son alisverise ciktigimda 36 ya sigdim ki utanmasam avmnin orta yerinde zip zip hoplayacaktim.

ispanyol, ben sana eslik etmeye calisirim. Jullian 2 ye gectik bugun. Bende toplamda 11 cm incelme var ama deadline benden cok cok daha iyi. benimde evi iyi bir temizlemem gerekiyor biraz iyi olayim hemen el atmaliyim. Etraf cok vahim halde

Aprilcigim ben hala yatiyorum. Insallah bu hafta artiya gecmem. Sporu birak rutin hareketleri bile yapamiyorum. Ve bir de bende tarti gunlerinde regl olma ihtimali olanlardanim. Canim cok tatli cekiyor. Dun aksam cikolataaa diye surundum ama evde yoktu :d var olanlari da ben begenip yemedim. Oyle iste kizlar. Benden havadisler bunlar.

simdi gidip yemek yapmayi deneyeyim ya da disaridan mi yesek ki :/

Kizlar ya ben tum gun yattim yine. Felaketim. Ise de gidemedim. Simdi kalkio yemek hazirlayacagim ama cok useniyorum inanilmaz yorgun hissediyorum kendimi. Iki gundur 36 saat uyumus olabilirim :d yarin ise nasil gideceksem...

mlyt bence 1 beden kuculmek bile super bisey. Bir ara bende 44 fln giyiyordum. Bir sure zayifladigimi idrak edemeyip sordujlarinda 40 diyordum. Sonra 38 i deniyordum. Son alisverise ciktigimda 36 ya sigdim ki utanmasam avmnin orta yerinde zip zip hoplayacaktim.

ispanyol, ben sana eslik etmeye calisirim. Jullian 2 ye gectik bugun. Bende toplamda 11 cm incelme var ama deadline benden cok cok daha iyi. benimde evi iyi bir temizlemem gerekiyor biraz iyi olayim hemen el atmaliyim. Etraf cok vahim halde

Aprilcigim ben hala yatiyorum. Insallah bu hafta artiya gecmem. Sporu birak rutin hareketleri bile yapamiyorum. Ve bir de bende tarti gunlerinde regl olma ihtimali olanlardanim. Canim cok tatli cekiyor. Dun aksam cikolataaa diye surundum ama evde yoktu :d var olanlari da ben begenip yemedim. Oyle iste kizlar. Benden havadisler bunlar.

Çok çok geçmiş olsun yorma kendini iyilesince yaparsın

Selamlar fıstıklar nasılsınız bakalım uğrayamadım uzun zamandır.

can sıkıntısı değil de kızlara özendim onlar jillian grubundalar yaa ne güzel incel miş hepsi dee..
en şimdilik leslie yapıyorum.. yanıma birlaç arkadaş gelsi de biz de alalım ölçülerimiz, diye düşündüm..1 haftadır düzenli yapıyorum lesliye, .. kimse gelmezse kendi kendime ölçer biçer devam ederim
ispanyolcum napıyosun :) ben kendimi çok şiş hissediyorum ama spor da yapamıoyrum azcık yürüsem kasığımda ağrımaya baslıyor:( bu leslieyi ben de yapıyodum acep diyorum 3ayı doldurunca tekrar baslasam bi zararı olur muu

tatlılar napıyosunuz bakalım dagateşi geçmiş olsun canm deadline ı hiç göremedim bugun sanki :)

Selamlar fıstıklar nasılsınız bakalım uğrayamadım uzun zamandır.
Tşkrlerr iyiyiz zayıflamakla meşgul bir şekilde devam etmekteyiz biliyorsundur gogocum son zamanlarda pek iyi gitmiyoruz ondan ötürü biraz sıkıyönetim var bizim takımda:KK49:o_Osen nasılsın?nasıl gidiyor canım ?

Canım geçmedi demek Allah'tan acil şifalar dilerim en kısa zamanda geçsin İnşallah...AAA yok öyle kabullenişler falan artı çıkarım olmaz tamam hareket etmiyor olabilirsin ama kilo da alma canım :KK67:çikolata krizine ise çözüm bulamıyorsan ye bitane canım sıkma kendini:KK68:Neden kendini yoruyorsun dışardan ye tabi ben hasta olsam mutfağa bile girmem:KK73:

tatlılar napıyosunuz bakalım dagateşi geçmiş olsun canm deadline ı hiç göremedim bugun sanki :)
evet canım deadline kayıpp aranıyor:confused:bende işten geldim biraz takılıp çıkacağım eş gelene kadar yani:KK52:sen nasılsın napıyosun ?

ben
Canım geçmedi demek Allah'tan acil şifalar dilerim en kısa zamanda geçsin İnşallah...AAA yok öyle kabullenişler falan artı çıkarım olmaz tamam hareket etmiyor olabilirsin ama kilo da alma canım :KK67:çikolata krizine ise çözüm bulamıyorsan ye bitane canım sıkma kendini:KK68:Neden kendini yoruyorsun dışardan ye tabi ben hasta olsam mutfağa bile girmem:KK73:

evet canım deadline kayıpp aranıyor:confused:bende işten geldim biraz takılıp çıkacağım eş gelene kadar yani:KK52:sen nasılsın napıyosun ?
de bugun pazara gittim annemlere uğradım biraz yrüyünce kasıklarım ağrıdı bi de cok soğuktu üşüdüm valla büründüm pc önümde oturuyorum sanırım hasta olucam hapsuruk burun akıntısı basladı:KK1:

ben

de bugun pazara gittim annemlere uğradım biraz yrüyünce kasıklarım ağrıdı bi de cok soğuktu üşüdüm valla büründüm pc önümde oturuyorum sanırım hasta olucam hapsuruk burun akıntısı basladı:KK1:
sizi gidi evde oturan narin kuşlar hemen hastalanıyorsunuz,ama takımca hastalık vurdu bizi çokk geçmiş olsun canımm dikkat et kendine ve bebişe ağrın olduğu zaman elindeki işi bırak hemen git uzan :KK3:

Bencede .Esim de cok zayiflayinca çirkin oluyor sun diyor
bende öyleyim 58 e falan düşünce çirkinleşmeye başlıyorum 60 iyi banada...

Back
X