kız listeden silimek diye bir şey mi var takımcak kaynasıyoruz burda muhabbetten izin almadın yatakıl bizimle kilo alma hem
:) kac gündur bi bosluk hissediyorum..bi sucluluk hissi ustumdesanki biri beni izliyo
ay çok komiktir ya orda olcan izliycen o böceği
bende işim olsada gelmeden duramıyorum
Iyiyim canim sagol..Sen nasilsın?Selam kizlar loyalty hosgeldin simdi sagligin nasil ?. Ispanyol seni aksamlari gormeyeli cook olmustu. April ellerine saglik super olmus derecelendirme.
kizlar eve gec geldim biraz. Bazi mesajlara cevap atamadim ama aklimda sabah atacagim insallah. Bugun de 6.30 da ayaktaydim ve gece 2 de yatmistim o yuzden biraz yorgunum. Her an sizip kalabilirim
Canım ben şuan tv izliyorum eşim pcdesiz nasılsınız nele yapıtyorsunuz
sağol teyzesi ısırmakiçin daha çok ufaaaakkkk ama tam öpülmelikTam ısırmalık zamanlari :) resmini gördüm massallah
evet yapalım.. haftaya dereceye girmeliyimmmmHer hafta yapalım o zaman renk katar gruba dimi amabencede güzel oldu
evet akşamalrı giremiyorum,, oğlanı bağımlılıktan kurtarmak için o gelmeden kaldırıyorum tlf pc. tamirde diyoruz hep..Selam kizlar loyalty hosgeldin simdi sagligin nasil ?. Ispanyol seni aksamlari gormeyeli cook olmustu. April ellerine saglik super olmus derecelendirme.
kizlar eve gec geldim biraz. Bazi mesajlara cevap atamadim ama aklimda sabah atacagim insallah. Bugun de 6.30 da ayaktaydim ve gece 2 de yatmistim o yuzden biraz yorgunum. Her an sizip kalabilirim
ayyyyy hiç bakamam onaaaaaa iyyyyyyyyyyyCanım ben şuan tv izliyorum eşim pcdeöyle cuma akşamı sakinliğinde takılıyoruz işte iyiyiz şükür. yarışma prog vardi ona bakiyorum ayyyy adam örümcekleri koydu kafasında gezdiriyor bitaneside hamam böceklerini aldı ağzına soktu bende burda mahvoldum kaşınmaktan offf...Sen napiosun canim ?
Canım iyi geceler sanaa öpüldünkızlar iyi geceler sizee minnakım mızıldaniyor uyutabilirsem geri gelirim, öptüm hepiniziiiiii
Rica ederim canım artik her hafta yapioz ona göre ekstra bir eğlence olur bizeeeSelam kizlar loyalty hosgeldin simdi sagligin nasil ?. Ispanyol seni aksamlari gormeyeli cook olmustu. April ellerine saglik super olmus derecelendirme.
Sanada iyi geceler canım grsrzKizlar bende gidiyorum iyi aksamlar yarin gorusuruz..
tamam ben yarın uğrayamayacağım pek artık bensiz takılın napayımSelam kizlar loyalty hosgeldin simdi sagligin nasil ?. Ispanyol seni aksamlari gormeyeli cook olmustu. April ellerine saglik super olmus derecelendirme.
izliyorum seni loyalty gözüm üstündeIyiyim canim sagol..Sen nasilsın?
ıyy bende kaşınmaya başladım şimdi okuyunca hiç sevmemCanım ben şuan tv izliyorum eşim pcdeöyle cuma akşamı sakinliğinde takılıyoruz işte iyiyiz şükür. yarışma prog vardi ona bakiyorum ayyyy adam örümcekleri koydu kafasında gezdiriyor bitaneside hamam böceklerini aldı ağzına soktu bende burda mahvoldum kaşınmaktan offf...Sen napiosun canim ?
april yine biz kaldık iyi miSanada iyi geceler canım grsrz
Inşallah inşallah canım yatamamdır görücez bakalım 500 verebilirsin inanıyorum hatta daha fazlasını veririsin sporla
olur tatlım bende takıma ilk geldiğimde diyordum ya verebilirmiyim diye inanınca yavaş yavaş gidiyor spor şart tabiInşallah inşallah canım ya
hoş geldin afroditcmben de geldim:)
sağlık ocagında kan verdim bugun dğerim güzel artmış 74tü 201 olmuş bi daha bakmıcam kana haftaya cumartesi giderim doktoruma keseyi görmeye belki bebişi de görürüm belki kalp atışı bile duyarım yani inşallah :):) bol bol gaz var ama biraz da kasık ağrım idare ediyorum..hoş geldin afroditcmnasılsın doktora gittin mi kan tahlili falan yaptırdın demi soramadım ya unutmusum aklıma geldi
inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah bu sefersağlık ocagında kan verdim bugun dğerim güzel artmış 74tü 201 olmuş bi daha bakmıcam kana haftaya cumartesi giderim doktoruma keseyi görmeye belki bebişi de görürüm belki kalp atışı bile duyarım yani inşallah :):) bol bol gaz var ama biraz da kasık ağrım idare ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?