Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hayır deadline dışardada yesen dikkat etmelisn bahanen olmasın sakın dışardada salata var çorba var hiç olmadı bir tost ye geçir yok öyle birşey bak çok kızarım
smileylerim çok ağır oldu evet bunu unutmamlıyım ben o kadar uğraştık değil mi sonuçta uslu yiyecekler bulabilirim

hayır deadline dışardada yesen dikkat etmelisn bahanen olmasın sakın dışardada salata var çorba var hiç olmadı bir tost ye geçir yok öyle birşey bak çok kızarım
april haftaya böyle devam edebilirsek sen çok iyi gidiyorsun ispanyol eski haline dönerse senle beraber bizde dagatesiyle elimizden gelni yaparsak yine iyi bir sonuç yakalarız inşallah

ben bu haftalık hedefimi 500 gr koyuyorum spor yapamazsam diye o zaman haftaya bakıcam duruma hedefleri alalım

offf amma .çok yazmışsınız yqaaa
deadline canım dışardaysan da ızgara et yanuna salata veya corbqa fln ye aman bozayım deme
bu arada yüzdemiz çok iyi

henüz listede olmayan takım arkadaşlarımız size de sesleniyorum haftalık hedefleri alayım şimdiden bakalım kim ne kadar istekli bu hafta

offf amma .çok yazmışsınız yqaaa
deadline canım dışardaysan da ızgara et yanuna salata veya corbqa fln ye aman bozayım deme
bu arada yüzdemiz çok iyi
kız tüm takımlar %1 e yakın nerdeyse derece yine hayal oldu ama bu 1. takımın kendi içinde bir derece şu an benim anlamadığım bizim yüzdemizin yüksek olduğu hafta neden acaba diğer takımlar deli gibi yüzde yapıyor bize fırsat versinler bir kerecik ne olur tamamdır ispanyol elimden geleni yapacağım

• 1- Her gün 45 dakika yürüyüş yapın. (yapılıyor )
    • 2- Her gün 3 litre su için. (2 yi yaparsam 3 geçerim tabi yazın 3 içiyordum da kışın aklıma gelmiyor su bazen)
    • 3- Uyanır uyanmaz yarım litre, yarım limonlu ılık su için. ( bu maddeyi yapamam midem ağrıyor ılık su içiyorum ama )
    • 4- Akşam yemeğini en geç 18:30’da tüketin. (şu anda en iyi uyduğum madde kendisi bazen akşam yemeğimi 16 30 da bitiriyorum ben)
    • 5- En son ara öğünü en geç saat 30:30’da yapın ( kız 30 diye bir saat mi var bizim gezegende yok ama sizin orda varsa bilemem yaparız seni mi kırcaz
    • 6- Salatalarınıza yağ, mısır, nar ekşisi eklemeyin. (nar eksisi kötü oldu be! diyen dagatesine katılıyorum olamaz)
    • 7- Beyaz ekmekten uzak durun ( dagatesi ne demiş: hep bugday, tam bugday! bize laf düşmez arkadaş)
    • 8- 3 kupa yeşil çay tüketin ( 1i bile içiyorum bazen ben siyah çay içiyorum ama demir emilimini engelliyormuş ayrıca kilo vermeyi de)
    • 9- Asansör kullanmayın ( biri asansör mü dedi varsa hiç kaçırmam neyse artık da bizim bianada merdiven yok yangın merdiveni var o da karanlık bacım)
    • 10- Sebze yemeklerini az yağ ile pişirin ( tamamdır)
    • 11- Kızartmayı hayatınızdan çıkarın (pek kızrtma yemiyorum midem ağrıyor ya halbuki severdim )
    • 12- Her gün 2 kase yoğurt tüketin (son 1 haftadır yapıldı evet bende )
    • 13- Her gün tatlı tüketmeyin (haftada 1 ödül olsun: diyen dagatesine bir artı da benden)
    • 14- Yemeklerin yanında içecek içmeyin (kalorisiz de olsa) (zaten sevmem yaemek yemenin anlamı kalmıyor tabi ayran hariç onu da ispanyolcum yasakladı ya )

• 15- Günlük 3 porsiyondan fazla meyve tüketmeyin ( ben meyve de neymiş ya katagorisindeyim aramam biile ayda 3 porsiyon yersem kar)
  • 16- Kahvaltınız 09:00’a kadar bitmiş olsun ( off 9 da anca kalkıyorum ama ben)
  • 17- İkindi ara öğününü asla atlamayın (tamamdır
  • 18- Aşırı açlık durumunda 3 hurmadan fazlasını yemeyin (hurmayı da hiç sevmem )
  • 19- Himalaya ya da kaya tuzunu kullanmayı tercih edin ( tuz mu bizim eve tuz girmiyor annemin tansiyonu var bizede tuzsuz yedirir kendsi)
  • 20- Baharat kullanın (ev baharatcı dükkanı gibi aynen)
  • 21- Çay ve kahvenizi sade için ( 2 yıl oldu ben şekeri bıraktım ki)
  • 22- Tatlandırıcıdan uzak durun ( o ney ? hakikaten )
  • 23- Paketlenmiş gıdalardan uzak durun ( paket gıda mı olur oturun yapın arkadaaşım)
  • 24- Stresi en aza indirin (Stres yağ depolamanıza neden olur) ( stres benim göbek edım her işim acelecilik üstüne)
  • 25- Gece uyuyun, gündüz hareket edin! Uyumanız gereken süre 6-8 saat arasıdır. Azı da fazlası da zararlıdır. Ayrıca bu sürenin hangi saatler olduğu da çok önemlidir (23:00’da yatakta olmalısınız ki gece kilo vermenizi sağlayan hormonlarınız çalışsın) ( bende gece lak lak ediyorum aha dagatesi yatamam ben o saatte)
  • 26- Ayaktayken hiçbir şey yemeyin (zaten yemem)
  • 27- Yemek yerken başka işlerle meşgul olmayın (tamamdır)
  • 28- Ağzınızdaki lokma bitmeden çatalınıza diğer lokmayı almayın ( ben zaten o kadar yavaş yerim ki niye kilo almışım ben yahu)
  • 29- Bağımlısı olduğunuz yiyeceğe bir sınır getirin. Örneğin cipsi çok seviyorsanız başlangıçta haftada 2 kez 2 avuç gibi küçük kısıtlamalarla yavaş yavaş azaltın. (tatlılar bisküvile yaş pastalar bingo neden kilo aldığımı buldum )
  • 30- Aç uyuyun! Asla çok tok uyumamalısınız. Bu sizi şişmanlatmanın yanı sıra yaşlandırır. Son küçük öğünü 20:00’da yaptıktan sonra bol bol su içip yatağınıza hafif aç şekilde geçin. ( valla bu hafta aç uyudum dagatesine sorun

• 1- Her gün 45 dakika yürüyüş yapın./yapıyorum
    • 2- Her gün 3 litre su için./yaklaşık o kadar içiyorum
    • 3- Uyanır uyanmaz yarım litre, yarım limonlu ılık su için. /yapmıyorum
    • 4- Akşam yemeğini en geç 18:30’da tüketin./çalıştığım için yapamam en erken 19:00
    • 5- En son ara öğünü en geç saat 30:30’da yapın/yapıyorum
    • 6- Salatalarınıza yağ, mısır, nar ekşisi eklemeyin./seviyordum ama tamam eklemem
    • 7- Beyaz ekmekten uzak durun/yapıyorum
    • 8- 3 kupa yeşil çay tüketin /yapmıyorum,sevmiyorum, kusarım ,üzgünüm!
    • 9- Asansör kullanmayın /iş yerinde kullanıyorum sadece
    • 10- Sebze yemeklerini az yağ ile pişirin /kesinlikle hatta hiç yağ koymayalım!
    • 11- Kızartmayı hayatınızdan çıkarın /arada bir olur canım ayda bir ok?
    • 12- Her gün 2 kase yoğurt tüketin/severim yaparım
    • 13- Her gün tatlı tüketmeyin /zaten nasıl yapalım yoksa valla bu kk kızları üzerime çöker !
    • 14- Yemeklerin yanında içecek içmeyin /içmiyorum
  • 15- Günlük 3 porsiyondan fazla meyve tüketmeyin /ok zaten sadece diyetteyken arkadaşız pek severek yemem
  • 16- Kahvaltınız 09:00’a kadar bitmiş olsun /sabahın 7sinde yaptığım için tabiki ok
  • 17- İkindi ara öğününü asla atlamayın /tamam canım
  • 18- Aşırı açlık durumunda 3 hurmadan fazlasını yemeyin/zaten yemem
  • 19- Himalaya ya da kaya tuzunu kullanmayı tercih edin/denemeliyim
  • 20- Baharat kullanın/kullanıyorum ama eşim çok sevmiyor
  • 21- Çay ve kahvenizi sade için/zaten öyle yaparım ama çaya bir şeker malesef
  • 22- Tatlandırıcıdan uzak durun/hiç kullanmadım
  • 23- Paketlenmiş gıdalardan uzak durun/aburcubur mu çok severim ama yassak !
  • 24- Stresi en aza indirin (Stres yağ depolamanıza neden olur)/yapmaya çalışırım ama stressiz hayat varmıki?
  • 25- Gece uyuyun, gündüz hareket edin! Uyumanız gereken süre 6-8 saat arasıdır. Azı da fazlası da zararlıdır. Ayrıca bu sürenin hangi saatler olduğu da çok önemlidir (23:00’da yatakta olmalısınız ki gece kilo vermenizi sağlayan hormonlarınız çalışsın) /dikkat ediyorum
  • 26- Ayaktayken hiçbir şey yemeyin/ayakta bişey yenmez zaten yapmam
  • 27- Yemek yerken başka işlerle meşgul olmayın /ayy hiç olurmuyum yemeğimle beni kimse rahatsız etmesin!
  • 28- Ağzınızdaki lokma bitmeden çatalınıza diğer lokmayı almayın/dikkat edeceğim ilginç
  • 29- Bağımlısı olduğunuz yiyeceğe bir sınır getirin. Örneğin cipsi çok seviyorsanız başlangıçta haftada 2 kez 2 avuç gibi küçük kısıtlamalarla yavaş yavaş azaltın./cips sevmem ama diğerlerine yapıyorum
  • 30- Aç uyuyun! Asla çok tok uyumamalısınız. Bu sizi şişmanlatmanın yanı sıra yaşlandırır. Son küçük öğünü 20:00’da yaptıktan sonra bol bol su içip yatağınıza hafif aç şekilde geçin./bak bunuda bilmiyordum en son öğün 20:00 ozaman ok!

dagatesi ellerine sağlık güzel bilgiler güzel fikirler...

ayni anda yapmışız april ama ben senden 1 sn önce cevapladım

april haftaya böyle devam edebilirsek sen çok iyi gidiyorsun ispanyol eski haline dönerse senle beraber bizde dagatesiyle elimizden gelni yaparsak yine iyi bir sonuç yakalarız inşallah
öyle yapacağız zaten salmak yok sakın kızlar

ben bu haftalık hedefimi 500 gr koyuyorum spor yapamazsam diye o zaman haftaya bakıcam duruma hedefleri alalım
bende iki haftadır çok verdim 300 gr diyeyim belki vücut durur bilemiyorum şuan ama tabi zorluyacağım kendimiyemek yok

çok tatlısın sen yaa he canım he verirler sana fırsat
ayni anda yapmışız april ama ben senden 1 sn önce cevapladım
aynen canım bende şaşırdım ben nasıl cvpladım böyle diye meğerse seninmiş kafam bi an allak bullak oldu pc kendi kendine takıldı kafasına göre herhalde dedim

çok güldüm çok şakacı seni

evet canım senin hedef 300 gr yeter hatta 100 falanda yeter 2 hafta baya yi verdin koruman lazım bende baktım ben kırmızıyla yazmadım faln diyodum sen de yapmışşsın
cevaplar dagatesine ithafen yapıldı ama gerçek hislerimle birlikte ondan azıcık şakalı oldu ama gerçekler

korumak lazım evet bakalım yine uğraşacağız aynen canım bende o şekilde ceyapladım sanki dagatesi bizi sınava tabi tutmuş gibi hissettim İnşallah geçmişizdir

kızlar hu huupaylaşım alanında oylama var oylarınızı veriniz lütfen dikkat

valla canm normal zamanda misafir gelmeyecekse ben de 3ile 5 saatleri arası yapmayı seviyorum temizlik yoksa sartlandırınca kendimi sevmiyorum itici geliyo bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…