• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyiyim canım sen nasılsın ? Özledim seni napiosun ?
Yatiyorum 3 gündür evde bugun daha iyiyim grip oldum da agır gecti bu kez..Neyse menü paylasmaya falan devam edicem yoksa hemen yayiyorum nasi alıstiysam buraya..Ama takimda izinli yazilsin cünku artilarda geziyorum egzersiz yapmicam ama yürim 2 gunde bir dimi april yani her egzersiz yapanin da hormonu firlicak deil ya..Tam da esim b-fit e yazilmama izin vermisti..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ma-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/ kızlar tıklayın ve oyunuzu kullanın herkes kullansın ve ilgilensin lütfen.Editörümüz o kadar uğraşıyor :KK66::KK66:
kullandım bile:cool:

EVET BU HAFTAKİ TAKIMİÇİ RAPORUMUZ DA ŞÖYLE ;

Eki Görüntüle 1377177 APRİLLLL

Eki Görüntüle 1377179 JASMİNEEE

Eki Görüntüle 1377185 DAGATESİİİ VE DEADLİNEEE
ay bu çok tatlı bişey olmuş:KK68:

Nerdesiniz kızlar ?
budayımm:KK49:
Yatiyorum 3 gündür evde bugun daha iyiyim grip oldum da agır gecti bu kez..Neyse menü paylasmaya falan devam edicem yoksa hemen yayiyorum nasi alıstiysam buraya..Ama takimda izinli yazilsin cünku artilarda geziyorum egzersiz yapmicam ama yürim 2 gunde bir dimi april yani her egzersiz yapanin da hormonu firlicak deil ya..Tam da esim b-fit e yazilmama izin vermisti..
geçmş olsun loyalty çok kesinlikle menü bildirimi yapmalısın takıl bize bence de hafif tempoda yürüyüş yapabilirisin ama çok uzun süre değil sanırım ağır sporlar hormonlarını yükseltti birazcık hareketten zarar gelmez sanki:KK15:

@loyaty88 nasılsın canım daha iyi mi boğazın ayrıca bayadır gelmedin merak ediyordum seni:KK19: bırakma bizi lütfenn:KK60:

[QUOTE="deadline, post:geçmş olsun loyalty çok kesinlikle menü bildirimi yapmalısın takıl bize bence de hafif tempoda yürüyüş yapabilirisin ama çok uzun süre değil sanırım ağır sporlar hormonlarını yükseltti birazcık hareketten zarar gelmez sanki:KK15:[/QUOTE]
Insallah bu hormon öyle bi kerelik yükselmistir de ilacla düser..Arada kalmak cok kotu tam alismistim..Neyse dedigin dogru canim yaymaya cok musait bi bünyem var:)Ama bide bugun ygsye kaydoldum..Son bi kez kendimi denicem.zaten bi bucuk ay var test cözcem surekli giremezsemde haber veririm oldumu?

@loyaty88 nasılsın canım daha iyi mi boğazın ayrıca bayadır gelmedin merak ediyordum seni:KK19: bırakma bizi lütfenn:KK60:
Bugun daha iyiyim saol canim..Birakmadim sadece sürekli giremedigim icin bide egzersiz yapmadigim icin listeden cikmis oldum ugruyorum yine..

ispanyol hoşgeldin canım nasılsın:KK54:
iyiyim canım.. oğluşum okuldan geldi, yemeğini tabağa kydum seslendim gelmedi, bi baktım uyumuşş hala uyuyor, eşim de az önce tv izlerken uyudu. kızı da yere koydum yüzüstü dönme çabaları içinde..
ben de bu arada bi bakayım dedim .. aklım hep sizde benimm

Geçmis olsun canimm,herzaman paylaş hep burda ol takil yani kafana göre aman sakin boşlama falan olmasin ;) bence hormonlara daha iyi gelmesi lazim ama sporun sende kendini yormadan ve isteyerek yap canim .keyfine göre davran yani ;)

Bugun daha iyiyim saol canim..Birakmadim sadece sürekli giremedigim icin bide egzersiz yapmadigim icin listeden cikmis oldum ugruyorum yine..
kız listeden silimek diye bir şey mi var takımcak kaynasıyoruz burda muhabbetten izin almadın ya:KK66: takıl bizimle kilo alma hem:KK19:
canım benimmm, iyi bebişim , şimdi yerde dönmeye çalışıyor yüzüstü..
ay çok komiktir ya orda olcan izliycen o böceği:cool::KK70:

iyiyim canım.. oğluşum okuldan geldi, yemeğini tabağa kydum seslendim gelmedi, bi baktım uyumuşş hala uyuyor, eşim de az önce tv izlerken uyudu. kızı da yere koydum yüzüstü dönme çabaları içinde..
ben de bu arada bi bakayım dedim .. aklım hep sizde benimm
bende işim olsada gelmeden duramıyorum:KK50:

Back
X