- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ugradim burdayim kaptancm nasılsin?Nerdesiniz kızlar ?
İyiyim canım sen nasılsın ? Özledim seni napiosun ?Ben ugradim burdayim kaptancm nasılsin?
Yatiyorum 3 gündür evde bugun daha iyiyim grip oldum da agır gecti bu kez..Neyse menü paylasmaya falan devam edicem yoksa hemen yayiyorum nasi alıstiysam buraya..Ama takimda izinli yazilsin cünku artilarda geziyorum egzersiz yapmicam ama yürim 2 gunde bir dimi april yani her egzersiz yapanin da hormonu firlicak deil ya..Tam da esim b-fit e yazilmama izin vermisti..İyiyim canım sen nasılsın ? Özledim seni napiosun ?
kullandım bilehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ma-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/ kızlar tıklayın ve oyunuzu kullanın herkes kullansın ve ilgilensin lütfen.Editörümüz o kadar uğraşıyor![]()
ay bu çok tatlı bişey olmuşEVET BU HAFTAKİ TAKIMİÇİ RAPORUMUZ DA ŞÖYLE ;
Eki Görüntüle 1377177 APRİLLLL
Eki Görüntüle 1377179 JASMİNEEE
Eki Görüntüle 1377185 DAGATESİİİ VE DEADLİNEEE
budayımmNerdesiniz kızlar ?
geçmş olsun loyalty çok kesinlikle menü bildirimi yapmalısın takıl bize bence de hafif tempoda yürüyüş yapabilirisin ama çok uzun süre değil sanırım ağır sporlar hormonlarını yükseltti birazcık hareketten zarar gelmez sankiYatiyorum 3 gündür evde bugun daha iyiyim grip oldum da agır gecti bu kez..Neyse menü paylasmaya falan devam edicem yoksa hemen yayiyorum nasi alıstiysam buraya..Ama takimda izinli yazilsin cünku artilarda geziyorum egzersiz yapmicam ama yürim 2 gunde bir dimi april yani her egzersiz yapanin da hormonu firlicak deil ya..Tam da esim b-fit e yazilmama izin vermisti..
Bugun daha iyiyim saol canim..Birakmadim sadece sürekli giremedigim icin bide egzersiz yapmadigim icin listeden cikmis oldum ugruyorum yine..@loyaty88 nasılsın canım daha iyi mi boğazın ayrıca bayadır gelmedin merak ediyordum senibırakma bizi lütfenn
![]()
Ay ispanyol:) nasilsin epeydir denk gelemedik bebek nasil hastaydi bi ara..loyalty88 özledik seniiiii.. daha iyisindir umarım canım
ispanyol hoşgeldin canım nasılsınşşştt kızlaaarrr
canım benimmm, iyi bebişim , şimdi yerde dönmeye çalışıyor yüzüstü..Ay ispanyol:) nasilsin epeydir denk gelemedik bebek nasil hastaydi bi ara..
iyiyim canım.. oğluşum okuldan geldi, yemeğini tabağa kydum seslendim gelmedi, bi baktım uyumuşş hala uyuyor, eşim de az önce tv izlerken uyudu. kızı da yere koydum yüzüstü dönme çabaları içinde..ispanyol hoşgeldin canım nasılsın![]()
Geçmis olsun canimm,herzaman paylaş hep burda ol takil yani kafana göre aman sakin boşlama falan olmasinYatiyorum 3 gündür evde bugun daha iyiyim grip oldum da agır gecti bu kez..Neyse menü paylasmaya falan devam edicem yoksa hemen yayiyorum nasi alıstiysam buraya..Ama takimda izinli yazilsin cünku artilarda geziyorum egzersiz yapmicam ama yürim 2 gunde bir dimi april yani her egzersiz yapanin da hormonu firlicak deil ya..Tam da esim b-fit e yazilmama izin vermisti..
kız listeden silimek diye bir şey mi var takımcak kaynasıyoruz burda muhabbetten izin almadın yaBugun daha iyiyim saol canim..Birakmadim sadece sürekli giremedigim icin bide egzersiz yapmadigim icin listeden cikmis oldum ugruyorum yine..
ay çok komiktir ya orda olcan izliycen o böceğicanım benimmm, iyi bebişim , şimdi yerde dönmeye çalışıyor yüzüstü..
bende işim olsada gelmeden duramıyorumiyiyim canım.. oğluşum okuldan geldi, yemeğini tabağa kydum seslendim gelmedi, bi baktım uyumuşş hala uyuyor, eşim de az önce tv izlerken uyudu. kızı da yere koydum yüzüstü dönme çabaları içinde..
ben de bu arada bi bakayım dedim .. aklım hep sizde benimm
Tam ısırmalık zamanlari :) resmini gördüm massallahcanım benimmm, iyi bebişim , şimdi yerde dönmeye çalışıyor yüzüstü..
Her hafta yapalım o zaman renk katar gruba dimi amaApriL_2007 takım içi derecelendirme çok güzel olmuşşş