Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

abisi değil de ablası var canm şimdi orada kalıyor onlar da zaten ilk önce biz alalım biz yarıyıl tatilinde tatile gidicez dedi o da kendini düşündü yani.. gidebileceği bi erkek kardeşi var kvnin.. dün gece eşime ilk 3ay bari dinleneyim gelen gidene nasıl yetişcem dinlenemem yine aynısı olacak diye korkuyorum dedim kimse gelmez bize dedi halbuki biliyor ilk ameliyatında bizim ev türbe gibiydi gece gunduz ev boş kalmadı canm cıktı bi de hamile halimi düşünemiyorum.. bu aralar sinirlyim olura olmaza bağırabiliyorum onlar varken de aynısı olucak eşimle tartışcaz hiç yokken off of gelde stres yapma dağateşim.. duamı dilimden hiç eksik etmiyorum zaten ama işte..

canım abiyi farazi yazmıstım. bence esinle kavga etsen bile aranız bir sekilde düzeliyor cok kırıcı laflar edilmedikce saygı asılmadıkca. örneklerle sakince anlat. suclayarak bişeyler anlatırsan dinlemez bile. tatlı tatlı işveli cilveli kocacıgım bak böyle böyle olmustu sunlar sunlar gelmişti. ben hiç dinlenememiştim de. bebegimizi kaybetmek cok agır geliyor bana destek ol, bir orta yol bulalım vs de. yakınlarınızda esinin teyzesi vs varsa onlara teklif götürsün. yine diyorum her sey olacak olana gidiyor, stres yapma sen, su akıyor yolunu buluyor. bir cıkar yol bulunur elbet ama sakince konusarak

Kolay gelsin ve allah hayırlı etsin inşaallah. Eşlerin bu durumda çok anlayışlı olmaları lazım . Bunları söylemek ne kadar doğru olur bilmem ama sen gelene gidene bakma ne olursa olsun kendini ve bebisini düşün zamanında bunları n tam tersini yapmış biri olarak nacizane tavsiyem

canm bazen çok gücüme gidiyor eşim annesinin etrafında dönüyor o daha lafını bitirmeden eşim isteğini yerine getiriyor ben bişey istesem oflaya pofllaya yapıyor ben de yalan yok valla 2 gündür nazlanıyorum oram buram diye dün kvye gittik hiç yüz vermedim zorla araya kıskançlık sokuyor söyleyince ben suclu oluyorum abartıyo oluyorum ama öyle yani.. kusura bakmasınlar ilkinde bilmediğim için ardıla ardıla duvarlarını sildim kvnin mutfak dolaplarını sildim vs vs bisürü işin yaptım bebeğin tutunma zamanıymış olması gerken yerden aşağı tutunmuş bebek dinlenemedim çünkü o günlerde hiç kusura bakmasınlar bunu da onlara heba edemicem kp zengin en olmadı eve kadın tutsun baktırsın valla..

Çok haklısın insanın gücüne gidiyor malese f evliliklerinin bir çoğunda bu böyle sen kararlı durdukca inşaallah hersey yoluna girecek ben 14 yıllık evliyim ve bunların bir çoğunu yaşadım erkeklere biraz ters köşe yapmak lazım

anladım canm ben onu:) evet sakin konustuktan sonra ikna ederim ben onu şimdilik duyurmuş oldum sadece .. hele bi dra gideyim de durumumuzu öğreneyim ..

canım harikasın! konustugumuz videoyu yapabildin mi ? deadline ile yapıyoruz.

beni görmezden gelmeeee cemree bende iş yerinden kacak giriyorum bir gün çökecekler üzerime burada kıkırdarken
CANIM VİDEOYU DENEDİM AMA ÇOK ZORLADI BENİ, 6 AYIM DOLSUN O ZAMAN YAPAYIM, DRUM 6 AYDAN ÖNCE AĞIR KARIN EGZERSİZİ YAPMA DEMİŞTİ.
YANLIŞ DEĞİL DE , DAHA FAYDALISI BÖYLE
yogurtlu iskender yiyemeyacahmuyuh ispanyol bacı (ay igrencim kendimden tiksindim bir an ) doktorumuzdan hayati bilgiler
YEMEYACAĞUUKKK BACUMMM..
SEN BAYA YOĞUNMUŞSUN YAAA.. KAÇ İŞ YÜRÜTUYORSUNNN MAAŞALLAH
Beyaz çayı da yeşil çay gibi aktarlardan mı alacaz ya da belli bir markası var mı
BEN MİGROSTAN ALDIM DOĞADAN MARKA.. AKTARLARDA ZOR BULUNUYOR. ASLINDA BULSAM O DAHA İYİ..SONUÇTA İŞLEM GÖRMEMİŞ OLUYOR
ispanyol süper olmuuus :) @cemre cemre senden de bekliyorum böyle. kızlar sizden de. bence cok eglenceli yazması değil mi ispanyol
BEN ÇOK EĞLENDİM VALLA
GÜLE GÜLE GİT GEL CANIM
Ay inşallah benim de bebeğim olur. Eğer ben hamile olursam doğuma kadar söylemeyi düşünmüyorum.
HAAHHAAA DOĞURUNDCA GÖRSÜNLER ..
SÜTLE PEK SEVMİYORUM AMA ARTIK GECMEM LAZM SÜTE..SBAH 630- 7 GİBİ KALKIYORUM ASLINDA, AMA OĞLANI OKULA YOLLA MİNİĞİ EMZİR YATIR ANCAK 8 45 GİBİ SPOR BAŞLIYORUM DUŞ VS 10 30 EN ERKEN OLUYORKAHVALTI İÇİN..
BENCE EŞİNİN AİLESİNE SÖYLEMELİSİN ANLAYIŞ GÖSTERECEKLERDİR

eşimi ikna edip sölicez canm caresi yok.. annem yazık hasta bile değil daha bana faydası bile varken rahat edemedi gittiler bugun evlerine.. dinlenemedin bizim yüzümüzden diye..

canım naz hakkını saklı tut, hani sürekli nazlanınca bu sefer bıkabilir. azıcık azıcık faydalı olacak zamanlara da sakla. bir de oflasa bile hani biliyorum insanın için yapmaz olaydın be adam! diye bagırmak geliyor ama sen yine de bugun benim için bunları yaptın ya cok mutlu oldum vs de. sevgi göster, notlar yaz ver alıstır nazına. ha bi sor sen yapıyor musun diye ben genelde yapma yapma ne yapıyosun hoflanacaksan seklinde sevgi gösteriyorum :

canım 6 ayını doldur gel o halde bekliyoruz. cok hoslandık biz o videodan. erken kalkıyormussun. bence kalkınca yao kahvaltını sonra bebişi doyur oglanı gönder esini gönder. o zamana zaten 2 saat geciyormus sonra spor yap

Geçmiş olsun önemli bir şey yoktur umarim
Saolasın canım bel ağrım vardı onun için gittim ilaç yazdırdım geçmezse beyin cerrahi yolu gözükecek bana malesef ne ilaç içmeyi nede dra gitmeyi seviyorum
CAnım menünde lütfen saatleri de yaz onun haricinde iyi olmuş menün
Canım neee sakın gelmesin sana bir yolunu bul ilk üç ay önemlii ve streestende uzak durman lazım.Bide lütfen şu düşerse lafını bi daha duymak istemiyorum deme öyle at kafandan şunu bu yeni bir başlangıç tertemiz bir sayfa kuzunla

CAnım herkes zarzor giriyor genelde yetişmeliyiz burayada !Şimdi bizde çalışıyoruz ama işten yine yazıyoruz kaçak kaçak SAna evet seslenildi sana ve sosyal bilgilere ama her seferinde cvp vermediniz gözünden kaçmış evet lütfen daha dikkatli olalım menülerimizde ve paylaşımlarınızda...

Canım tabii o kadar su içersen bu kadar azcık menüyle doyarsın çok güzel sağlıklı bir menü çok iyisin

Dikkate alacağım bunu saol canım

CAnım eşinede o açıdan bakma ne güzel anne sevgisi olan adam vicdanlı hissiyatlı birisidir,annesini artık az görüyor tabii özlem giriyor araya çok normal böyle davranması.Ama gerçekki seni hergün görüyor sana nazı geçip seni bazen takmıo hareketleri yapabilir ama aslında enn en çok seni sevio sadece yanında herdaim olduğun için böylesi davranışlar çok normal sen de takılma araya kıskançlık falan sokma sakınnnİş güç temizlik konusuna gelince yapma yavaş yap herşeyi dinlene dinlene yap.Tabi otur hiç hareket etme de demem öyle şey olmaz herşey Allah'tan canım o korur ve gözetir...

tişikkirler sipirmen kızlar cidden cok mutlu oldum. cünkü kendi kendime sıkca acaba fazla samimi mi yazıyorum acaba fazla mı bilmiş bir yorum oldu bu diye düşünüyorum. duymak iyi geldi
Seni gidi çok bilmiş seniiiiyiki varsın

tamam demicem :) değerim yükselmiş ilki 74tü bugun 201 cıktı betam.. elimde değil ben kıskancım hala annemi diğer kız kardeşlerimden kıskanırım kocayi sen düşün valla sabahtan beri 2oda temizledim oturdum kasığım ağrıyo bıraz dinleniyim biraz daha yapıcam artık böle :)

yorumlara başlıyorum kızlar anca geldim maruzatımı anlatıcam

verirsin niye veremeyceksin ki disiplinli olursan eğer 4 ayda gider o kilolar
hadi diyelim 5 olsun april
Evet umutsizlik sen şöyle dur dün hayaller kurmaya başladım .25 kg müthiş bir şey tebrikler darısı basima
ay veriliyor ya bende şimdiye kadar nasıl gitck falan diyordum şaka maka 8 kilo vermişim gerçi takıma gelmeden önce verdiklerimde dahil

he şöyleee kendini alıştır bak bugünden sonra gidecek o kilolarsadece çok iste yeter ve burada devam et29 yaşında ve üç çocuk çok hızlısın canım yaşları kaç?

kız kaç yaşında evlendin sana göre evde kaldım galiba ben hayırlısı diyeli ya adayım bile yok çok çok çok seveceğim beni seven benim için mükemmel bir insan bulurum umarım herkese herşeyin hayırlısını versin allahım

konuşma çok güzel olmuş ya keşek takımda konuşmacı motive edici diye bir pozisyon olsa seni alırdık öyle bir pozisyon yoksa da ben seni ilan ettim bile

yogurtlu iskender yiyemeyacahmuyuh ispanyol bacı (ay igrencim kendimden tiksindim bir an ) doktorumuzdan hayati bilgiler

işte bunu demeyecektin ispanyol dagatesi napcaz biz şimdi
bilmiyordum bunu teşekkürler ispanyol
dagatesi NE KADAR TATLI ANLATMIŞSIN AFRODİTE.. ÇOK TATLISIN SEN YAAAA..
evet çok tatlıdır kendisi bence de kızarken bile çok tatlı kızıyor
tişikkirler sipirmen kızlar cidden cok mutlu oldum. cünkü kendi kendime sıkca acaba fazla samimi mi yazıyorum acaba fazla mı bilmiş bir yorum oldu bu diye düşünüyorum. duymak iyi geldi
ben bazen unutuyorum sizi hiç görmediğimi falan sanki aslında tanışıyormuşuz ama uzaktaymışız gibi hissediyorum bence fazla bilmiş değilsin biliyorsun bizimle paylaşıyorsun olmaı gerektiği gibi teşekkürler

april taşıdın mı paylaşım alanına unuttum onu ben muhabbete daldık yüzde hesapladık mı biz kaç yüzde geçmişten geldim ama bulamadım yüzde falan artık günümüze zor geldim ne güzel kaynatmışsınız burda

oh ne güsel işte yükselsin yükselsin Maşallah yapma kıskançlık güzel birşey değil bırak sen kıskanmayı seni kıskansınlar dinlene dinlene işte hatta bırak yarın devam et acelen ne ki aman boşverr

pisim var benm yapmayınca içime sinmiyor :) ama gelince kociş yapabilir:)):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…