Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yoo daha yeni geldim bende paylaşacağım birazdan sanki loyalty 0.36 oluo he yuvarlanınca sayfa 6333 bi bakarmısın?

Amin allah herkese hayırlısı ni versin 16 yaşımda evlendim yok canım niye evde kalmış olasınız ki

***1.TAKIM 396.ETAP***

ApriL_2007 (90.3/88.9/1.4/%1.55)
jasmine53 (76.3/75.3/1/%1.31)
ispanyol (75.7/75.2/0.5/%0.66)
dagatesi(63.1/62.5/0.6/%0.95)
loyalty88(55.7/55.5/0.2/%0.36)izne ayrılmak istiyor
afrodit26 (62.5/62.0/0.5/%0.80)hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
deadline(65.6/65/0.6/0.91%)

1. Takim Ortalamasi:

yoo daha yeni geldim bende paylaşacağım birazdan sanki loyalty 0.36 oluo he yuvarlanınca sayfa 6333 bi bakarmısın?
evet april aynen öyleymiş düzelttim buraya getirdim hem

Amin allah herkese hayırlısı ni versin 16 yaşımda evlendim yok canım niye evde kalmış olasınız ki
amin canım ne güzel genç annesin sende hem genç hem çıtır olacaksın yakında

Kizlar cok tesekkur ediyorum guzel sozleriniz icin :)

deadline sen bir gun yoktun onda da iyi kaynattik :d takimlari yakmaya giderken ates lazim mi geleyim mi ;d ya onlar kalabalik falan filan. Biz iyiyiz toparlaniyoruz guzel kilolar veriyoruz fit oluyoruz onemli olan o

@ afrodit ay ben ev hatunu olsam hic is yapmam gibi hissediyorum. Temizlikleri hep isten gelincd yapiyorum hafta sonlari hep geziyorum ya da evde aylaklik ediyorum. Cok ozeniyorum sabah erkenden kalkip temizlik yapip isleri bitiren hanimlara. Ben sabah erken kalksam bile kesin kkya dalar laklak yapardim ahahaha :d

April kocisler temizlik icindir :d hagtasonu bezleri ellerine verip kk da laflayalim

evet ben birde 3 gün varla yok arası olacam burda off birde bende sabahtan akşama evdeyim arada işin ucundan tutuyorum benden ev hanımı olmaz onu anladım ya hep aynı şeyler yemek yap evi temizle bulaşıkları topla tekrar evi temizle ay daraldım yazarken neyse işte annem atom karınca misali iş bırakmıyor çoğu zaman ben bir tek yamek yapmayı seviyorum diğerleri mecburiyetten işte kendi evim olsa mecburen yaparım tabi ama önce işe başlaam lazım

Sana kocaman aydinlik ve icinde hep mutlu olacaginiz koca bir mutfakli ev alacak, pasaklari toplamak icin boy boy hizmetciler dizecek bir koca bul deadline ;d pastalari borekleri yemekleri yapip yapip yeme bak takimca doveriz seni :d

april yine derece yapamayacaz ya takımlar hep 1 yüzdeli sinir oldum ha gidip yakasın var orayı benim
sorma canım yaa neyseki sonuncu olmuyacağız he hee :) ama biz kendimizi yeni yeni bulmaya başladık ben yine sonuçtan memnunum böyle devam etmeliyiz ama bütün arkadaşlarımın emeğine sağlık

oh tabi anne yapsın tabi seversin yemek yapmayı sen bi evlende gör

Sana kocaman aydinlik ve icinde hep mutlu olacaginiz koca bir mutfakli ev alacak, pasaklari toplamak icin boy boy hizmetciler dizecek bir koca bul deadline ;d pastalari borekleri yemekleri yapip yapip yeme bak takimca doveriz seni :d
Amin İnşallah bulur hep mutlu olsunhele bi yesin evini basarız onun demi yok öyle boşlamak

***1.TAKIM 396.ETAP***

ApriL_2007 (90.3/88.9/1.4/%1.55)
jasmine53 (76.3/75.3/1/%1.31)
ispanyol (75.7/75.2/0.5/%0.66)
dagatesi(63.1/62.5/0.6/%0.95)
loyalty88(55.7/55.5/0.2/%0.36)izne ayrılmak istiyor
afrodit26 (62.5/62.0/0.5/%0.80)hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
deadline(65.6/65/0.6/0.91%)

1. Takim Ortalamasi: % 0.93

son durumumuz da bu kızlar hepinizin emeğine sağlık başarılarımızın devamını dilerim günlerce

Kizlar ben cikiyorum artik. Dogru duzgun is yapmadim. Aksam gec cikmak istemiyorsam acilen ise donmeliyim. Hadi kolaugelsin herkese.cok laklak yapin gelince okuyacak cok sayfa olsuuun :d

amin bulayım ben ilanda vereyim mi daha kolay olur sanki

basın gerçekten ya o kadar uğraştın falan deyin unutturmayın hedefe ulaşayım o zamanda rapor vern bana
birde april benim yarın arkadaşım geliyor 3 gün bende kalacak çarı pazar gezip elbise bakacaz nişanlanıyorda o nedenle giremezsem haberiniz olsun tamam mı beni 3 gün idare edermisin canım bu hafta
Kizlar ben cikiyorum artik. Dogru duzgun is yapmadim. Aksam gec cikmak istemiyorsam acilen ise donmeliyim. Hadi kolaugelsin herkese.cok laklak yapin gelince okuyacak cok sayfa olsuuun :d
güle güle inşallah oyle olur tabikisi ben yine dışarı çıkıcam off bir yerimde duramadım ya gelmeye çalışıcam

yalnız 5 kişicik kaldık listede haftaya herşey bize bağlı kızlar ve benim arkadaşalr gelecek benim bir çözüm bulmam lazım dısarda yerim çünkü hep

özlücemm hadi kolay gelsin işlerini bitir yine gel
tamam canım ugra ama sık sık sen yinede dayanmazsın

yalnız 5 kişicik kaldık listede haftaya herşey bize bağlı kızlar ve benim arkadaşalr gelecek benim bir çözüm bulmam lazım dısarda yerim çünkü hep
hayır deadline dışardada yesen dikkat etmelisn bahanen olmasın sakın dışardada salata var çorba var hiç olmadı bir tost ye geçir yok öyle birşey bak çok kızarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…