Takım adına değil sahsım adına yazacagım.
1. kahvaltı yapamasan bile hemen uyandıgında /ya da cok erken işee gittiğinden vs vucudunu 12 ye kadar ac bırakmak bir eziyet. bunu menüler acısından değil saglıgın için söylüyoruz. sanırım memursun. peynir zeytinli kahvaltıyı sevmiyorsan nesfit tarzı kahvaltı yapabilirsin ya da sandvic /simit tarzı.
metabolizma ilk yemek yemeye basladıgın anla calısmaya baslar. o yüzden erken kahvaltı her zaman daha iyidir. hiç birini yapamam diyorsan sabah yazdıgım mesajdaki kuru meyveyi deneyebilirsin. saglıgına zarar. bu konuya bence bir çözüm bulmalısın.kendin için saglıgın için!
2. konusmaya atlayabilirsin ki atlamalısın da. ben de takıma sonradan geldim, hatta deadline ve benden sonra geldi. yani okuyorsan mesela yesil cayla ilgili bir sey yazdı ispanyol oyle genel bilgilere cevap yazabilirsin, ya da begenebilirsin. hani begenirsen geldiğini daha cok hissederiz. hepimiz böyle konusmalara atlayarak geldik

demem o ki cekinme
3. sahsi görüşüm menülerinle ilgili, ciddiye almadıgındı. ki ben sana birinde uzun uzun yazmıstım ve o an (simdiki kadar bos değildim) telefondan dar bir vakitte yazdım ve öylesine konusmusum hissi uyandırdı bende. sanki bana içinden ne diyorsun, ben bildiğimi yapmaya devam ederim demişsin gibi hissettim. ve acıkcası bunu sonrasında yazdıgım bir kac mesajda da hissettim cünkü neredeyse hiç geri bildirim alamadım senden. o da insanın yorum yazma sevkini kırıyor
4.
spor olmadan olmaz. sabah da yazmıstım.
spor yapmazsan yag hücrelerinden önce kasların erir. simdi farketmezsn ama kötü beslenme ve yanlıs diyetler ileri de yaslanınca acısı cıkar. ki kötü beslenme ciddi de bozuyor. güzellik noktasında hemen cıkıyor etkisi. ya da sok diyetlerde insanın yüzü çöküyor.
eger dokundugunda içe çöküyorsa vucudun kasların eriyor demektir. dikkat!
5. pes etmeyip, sorun neyse çözelim kızlar demen beni daha mutlu ederdi. böyle pes etmişsin gibi olmus. eger burada mutlu değilsen/işe yaramadıgını düşünüyorsan karar senin.