• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım stres yapma bebişine de sana da zarar :KK66: sen söyleme esin konussun kibarca. hatta baska nereye gidebilirse oradaki kişilerle organize olup konussun. hani anne afrodit biraz rahatsız siz abimlere gitseniz fln dese abiler de evet anne bize gel dese. korkma canım bol bol dua et. benim genel felsefem bir sey olacaksa sen naparsan yap olacaktır, sen güzel seyler olması için caba harca,dertlenme, gerisi bırak derim hep. o yüzden endişelerle kendini gereksiz yere bogma, Allah dilediyse o bebegi saglıkla kucagına alacaksın insallah :KK66:

mesela benim aprildan sonra yazdıgım mesajım :D

canım harikasın! konustugumuz videoyu yapabildin mi ? deadline ile yapıyoruz.

beni görmezden gelmeeee cemree :p bende iş yerinden kacak giriyorum :D bir gün çökecekler üzerime burada kıkırdarken :D
abisi değil de ablası var canm şimdi orada kalıyor onlar da zaten ilk önce biz alalım biz yarıyıl tatilinde tatile gidicez dedi o da kendini düşündü yani.. gidebileceği bi erkek kardeşi var kvnin.. dün gece eşime ilk 3ay bari dinleneyim gelen gidene nasıl yetişcem dinlenemem yine aynısı olacak diye korkuyorum dedim kimse gelmez bize dedi halbuki biliyor ilk ameliyatında bizim ev türbe gibiydi gece gunduz ev boş kalmadı canm cıktı bi de hamile halimi düşünemiyorum.. bu aralar sinirlyim olura olmaza bağırabiliyorum onlar varken de aynısı olucak eşimle tartışcaz hiç yokken off of gelde stres yapma dağateşim.. duamı dilimden hiç eksik etmiyorum zaten ama işte..

abisi değil de ablası var canm şimdi orada kalıyor onlar da zaten ilk önce biz alalım biz yarıyıl tatilinde tatile gidicez dedi o da kendini düşündü yani.. gidebileceği bi erkek kardeşi var kvnin.. dün gece eşime ilk 3ay bari dinleneyim gelen gidene nasıl yetişcem dinlenemem yine aynısı olacak diye korkuyorum dedim kimse gelmez bize dedi halbuki biliyor ilk ameliyatında bizim ev türbe gibiydi gece gunduz ev boş kalmadı canm cıktı bi de hamile halimi düşünemiyorum.. bu aralar sinirlyim olura olmaza bağırabiliyorum onlar varken de aynısı olucak eşimle tartışcaz hiç yokken off of gelde stres yapma dağateşim.. duamı dilimden hiç eksik etmiyorum zaten ama işte..

canım abiyi farazi yazmıstım. bence esinle kavga etsen bile aranız bir sekilde düzeliyor cok kırıcı laflar edilmedikce saygı asılmadıkca. örneklerle sakince anlat. suclayarak bişeyler anlatırsan dinlemez bile. tatlı tatlı işveli cilveli kocacıgım bak böyle böyle olmustu sunlar sunlar gelmişti. ben hiç dinlenememiştim de. bebegimizi kaybetmek cok agır geliyor bana destek ol, bir orta yol bulalım vs de. yakınlarınızda esinin teyzesi vs varsa onlara teklif götürsün. yine diyorum her sey olacak olana gidiyor, stres yapma sen, su akıyor yolunu buluyor. bir cıkar yol bulunur elbet ama sakince konusarak

Kolay gelsin ve allah hayırlı etsin inşaallah. Eşlerin bu durumda çok anlayışlı olmaları lazım . Bunları söylemek ne kadar doğru olur bilmem ama sen gelene gidene bakma ne olursa olsun kendini ve bebisini düşün zamanında bunları n tam tersini yapmış biri olarak nacizane tavsiyemo_O

Kolay gelsin ve allah hayırlı etsin inşaallah. Eşlerin bu durumda çok anlayışlı olmaları lazım . Bunları söylemek ne kadar doğru olur bilmem ama sen gelene gidene bakma ne olursa olsun kendini ve bebisini düşün zamanında bunları n tam tersini yapmış biri olarak nacizane tavsiyemo_O
canm bazen çok gücüme gidiyor eşim annesinin etrafında dönüyor o daha lafını bitirmeden eşim isteğini yerine getiriyor ben bişey istesem oflaya pofllaya yapıyor ben de yalan yok valla 2 gündür nazlanıyorum oram buram diye dün kvye gittik hiç yüz vermedim zorla araya kıskançlık sokuyor söyleyince ben suclu oluyorum abartıyo oluyorum ama öyle yani.. kusura bakmasınlar ilkinde bilmediğim için ardıla ardıla duvarlarını sildim kvnin mutfak dolaplarını sildim vs vs bisürü işin yaptım bebeğin tutunma zamanıymış olması gerken yerden aşağı tutunmuş bebek dinlenemedim çünkü o günlerde hiç kusura bakmasınlar bunu da onlara heba edemicem kp zengin en olmadı eve kadın tutsun baktırsın valla..

canm bazen çok gücüme gidiyor eşim annesinin etrafında dönüyor o daha lafını bitirmeden eşim isteğini yerine getiriyor ben bişey istesem oflaya pofllaya yapıyor ben de yalan yok valla 2 gündür nazlanıyorum oram buram diye dün kvye gittik hiç yüz vermedim zorla araya kıskançlık sokuyor söyleyince ben suclu oluyorum abartıyo oluyorum ama öyle yani.. kusura bakmasınlar ilkinde bilmediğim için ardıla ardıla duvarlarını sildim kvnin mutfak dolaplarını sildim vs vs bisürü işin yaptım bebeğin tutunma zamanıymış olması gerken yerden aşağı tutunmuş bebek dinlenemedim çünkü o günlerde hiç kusura bakmasınlar bunu da onlara heba edemicem kp zengin en olmadı eve kadın tutsun baktırsın valla..
Çok haklısın insanın gücüne gidiyor malese f evliliklerinin bir çoğunda bu böyle sen kararlı durdukca inşaallah hersey yoluna girecek ben 14 yıllık evliyim ve bunların bir çoğunu yaşadım erkeklere biraz ters köşe yapmak lazım

canım abiyi farazi yazmıstım. bence esinle kavga etsen bile aranız bir sekilde düzeliyor cok kırıcı laflar edilmedikce saygı asılmadıkca. örneklerle sakince anlat. suclayarak bişeyler anlatırsan dinlemez bile. tatlı tatlı işveli cilveli kocacıgım bak böyle böyle olmustu sunlar sunlar gelmişti. ben hiç dinlenememiştim de. bebegimizi kaybetmek cok agır geliyor bana destek ol, bir orta yol bulalım vs de. yakınlarınızda esinin teyzesi vs varsa onlara teklif götürsün. yine diyorum her sey olacak olana gidiyor, stres yapma sen, su akıyor yolunu buluyor. bir cıkar yol bulunur elbet ama sakince konusarak
anladım canm ben onu:) evet sakin konustuktan sonra ikna ederim ben onu şimdilik duyurmuş oldum sadece .. hele bi dra gideyim de durumumuzu öğreneyim ..

canım harikasın! konustugumuz videoyu yapabildin mi ? deadline ile yapıyoruz.

beni görmezden gelmeeee cemree :p bende iş yerinden kacak giriyorum :D bir gün çökecekler üzerime burada kıkırdarken :D
CANIM VİDEOYU DENEDİM AMA ÇOK ZORLADI BENİ, 6 AYIM DOLSUN O ZAMAN YAPAYIM, DRUM 6 AYDAN ÖNCE AĞIR KARIN EGZERSİZİ YAPMA DEMİŞTİ.
Yani bende aslında yemeğin yanında birşeyler içiyorum. Ama bunun zararlı olduğunu bilmiyordum aksine yemekten çok ayran veya şalgam içiyordum ki yemeğimi daha az yemiş olayım diye demek yanlışmıymış bu :oops:
YANLIŞ DEĞİL DE , DAHA FAYDALISI BÖYLE
yogurtlu iskender yiyemeyacahmuyuh ispanyol bacı :D (ay igrencim kendimden tiksindim bir an :D ) doktorumuzdan hayati bilgiler :KK66:
YEMEYACAĞUUKKK BACUMMM..
bir rutin ofisim var ayrıca 2. bir freelance işim daha var. editör yardımcısyım ve idari işler müdürüyüm. o yüzden dönem dönem cok yogun oluyorum. şu an tembellik ediyorum ama aslında kafamı kaldırmadn calısmam lazım, enerjim düştü biraz :KK43:
SEN BAYA YOĞUNMUŞSUN YAAA.. KAÇ İŞ YÜRÜTUYORSUNNN MAAŞALLAH
Beyaz çayı da yeşil çay gibi aktarlardan mı alacaz ya da belli bir markası var mı
BEN MİGROSTAN ALDIM DOĞADAN MARKA.. AKTARLARDA ZOR BULUNUYOR. ASLINDA BULSAM O DAHA İYİ..SONUÇTA İŞLEM GÖRMEMİŞ OLUYOR
ispanyol süper olmuuus :) @cemre cemre senden de bekliyorum böyle. kızlar sizden de. bence cok eglenceli yazması değil mi ispanyol
BEN ÇOK EĞLENDİM VALLA
Kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim. önümüzdeki 4 gün pek sıklıkla giremeyeceğim. Yatılı misafirliğe gidecez Şehir dışına o yüzden fırsat buldukça girmeye çalışacağım. Çarşamba günü burdayım.
GÜLE GÜLE GİT GEL CANIM
Ay inşallah benim de bebeğim olur. Eğer ben hamile olursam doğuma kadar söylemeyi düşünmüyorum.
HAAHHAAA DOĞURUNDCA GÖRSÜNLER ..
ispanyol ispanyol kahvenin kreması kac kalori ? süt olmuyor mu illa kremamı ? sen kahve insanısın bence :KK66: bir de sabahları daha erken kalkıp( kacta kalkıyorsun bilmiyorum ama saatlerini belki biraz erkene cekebilirsen) 9-9.30 arası kahvaltı yapsan da olabilir. ben bir ara diyetisyene gitmiştim. 9.30 a kadar izin veriyordu
SÜTLE PEK SEVMİYORUM AMA ARTIK GECMEM LAZM SÜTE..SBAH 630- 7 GİBİ KALKIYORUM ASLINDA, AMA OĞLANI OKULA YOLLA MİNİĞİ EMZİR YATIR ANCAK 8 45 GİBİ SPOR BAŞLIYORUM DUŞ VS 10 30 EN ERKEN OLUYORKAHVALTI İÇİN..
BENCE EŞİNİN AİLESİNE SÖYLEMELİSİN ANLAYIŞ GÖSTERECEKLERDİR

CANIM VİDEOYU DENEDİM AMA ÇOK ZORLADI BENİ, 6 AYIM DOLSUN O ZAMAN YAPAYIM, DRUM 6 AYDAN ÖNCE AĞIR KARIN EGZERSİZİ YAPMA DEMİŞTİ.

YEMEYACAĞUUKKK BACUMMM..

BEN MİGROSTAN ALDIM DOĞADAN MARKA.. AKTARLARDA ZOR BULUNUYOR. ASLINDA BULSAM O DAHA İYİ..SONUÇTA İŞLEM GÖRMEMİŞ OLUYOR

BEN ÇOK EĞLENDİM VALLA

GÜLE GÜLE GİT GEL CANIM

SÜTLE PEK SEVMİYORUM AMA ARTIK GECMEM LAZM SÜTE..SBAH 630- 7 GİBİ KALKIYORUM ASLINDA, AMA OĞLANI OKULA YOLLA MİNİĞİ EMZİR YATIR ANCAK 8 45 GİBİ SPOR BAŞLIYORUM DUŞ VS 10 30 EN ERKEN OLUYORKAHVALTI İÇİN..

eşimi ikna edip sölicez canm caresi yok.. annem yazık hasta bile değil daha bana faydası bile varken rahat edemedi gittiler bugun evlerine.. dinlenemedin bizim yüzümüzden diye..

canım naz hakkını saklı tut, hani sürekli nazlanınca bu sefer bıkabilir. azıcık azıcık faydalı olacak zamanlara da sakla. bir de oflasa bile hani biliyorum insanın için yapmaz olaydın be adam! diye bagırmak geliyor ama sen yine de bugun benim için bunları yaptın ya cok mutlu oldum vs de. sevgi göster, notlar yaz ver ;) alıstır nazına. ha bi sor sen yapıyor musun diye ben genelde yapma yapma ne yapıyosun hoflanacaksan seklinde sevgi gösteriyorum :D:D::D

Çok haklısın insanın gücüne gidiyor malese f evliliklerinin bir çoğunda bu böyle sen kararlı durdukca inşaallah hersey yoluna girecek ben 14 yıllık evliyim ve bunların bir çoğunu yaşadım erkeklere biraz ters köşe yapmak lazım

YEMEYACAĞUUKKK BACUMMM..

BEN ÇOK EĞLENDİM VALLA

GÜLE GÜLE GİT GEL CANIM

canım 6 ayını doldur gel o halde bekliyoruz. cok hoslandık biz o videodan. erken kalkıyormussun. bence kalkınca yao kahvaltını sonra bebişi doyur oglanı gönder esini gönder. o zamana zaten 2 saat geciyormus sonra spor yap ;)

Geçmiş olsun önemli bir şey yoktur umarim
Saolasın canım bel ağrım vardı onun için gittim ilaç yazdırdım geçmezse beyin cerrahi yolu gözükecek bana malesef ne ilaç içmeyi nede dra gitmeyi seviyorum:KK43::KK43:
Merhaba kızlar.. Cumanız hayırlı olsun :)
dünkü menümü de paylaşayım:
sabah: 2kk kadar peynir, 6 zeytin., 2dlm ekmek.
öğle: 4 köfte. 4 yk yoğurt.
ara: 1 elma.
akşam: 5 kaşık kara lahana çorbası, 1 yk kadar ciğer, ortaboy kase yoğurt.
ara: 5-6 tane fıstık, çeyrek elma, çeyrek portakal, çeyrek hurma.
1 saat spor, 2 lt.su...

Umarım gününüz güzel geçer kızlar.. Haftanın son günü, dudişleri asmak yok :) :)
CAnım menünde lütfen saatleri de yaz onun haricinde iyi olmuş menün:KK54:
Gecen sefer de 6. Haftada duyulmustu canm bu sefer de oyleolur heralde esime kalsa hemen solicek onun ailesi bilmiyor daha annemler biliyor onlarda bizde kaliyor o yuzden biliyor.. Herkese degilde esimin ailesine demem lazim ilk 3 ayim onemli korkuyorum bu da duserse diye kv de zaten hasta bana ameliyatini olup gelecekti ama bi sure almak istemyorum sulalesi gecmis olsuna bana gelecek hic ugrasamam bu halde nasil solicem onu da bilmiyorum stresliyimmm
Canım neee sakın gelmesin sana bir yolunu bul ilk üç ay önemlii ve streestende uzak durman lazım.Bide lütfen şu düşerse lafını bi daha duymak istemiyorum deme öyle at kafandan şunu bu yeni bir başlangıç tertemiz bir sayfa kuzunla:anneadayı:

Ben elimden geldiğinde yetişmeye çalışıyorum hafta içi işyerinden yasak olmasına rağmen giriyorum. Akşamları yemek misafir valla hayat koşuşturmacası arasında zamanın nasıl geçtiğini bir türlü anlayamıyorum. ama mutlaka fırsat buldukça girmeye çalışıyorum hem bana seslenip de benim yanıt vermediğimi hatırlamıyorum. Eğer gözümden kaçmış bir mesaj varsa kusura bakmayın.
CAnım herkes zarzor giriyor genelde yetişmeliyiz burayada !Şimdi bizde çalışıyoruz ama işten yine yazıyoruz kaçak kaçak o_OSAna evet seslenildi sana ve sosyal bilgilere ama her seferinde cvp vermediniz gözünden kaçmış evet lütfen daha dikkatli olalım menülerimizde ve paylaşımlarınızda...

dünkü menüm deadline deadline
sabah 10:30 1 .5 dlim ekmek, 1 kaşık lor, 1 kk beyaz peynir, 3 çeri domates, 5 zeytin, sucuklu yumurta ( 2 dilim sucuk ve 2 yumurtalı)
12:30 1 elma
16:30 5 badem 1 portakal 2 ceviz
19:00 4 köfte, yağsız salata, yarım dilim ekmek,5 tane patates kızartması
20:30 1 avuç kuruyemiş, 1 portakal
su 4 lt
spor 45 dk leslie ile 3 mil
Canım tabii o kadar su içersen bu kadar azcık menüyle doyarsın çok güzel sağlıklı bir menü çok iyisin:KK15:

kızlar bişey paylaşmak istiyorum.. çoğumuz yemeğin yanında yoğurt ve ayran tüketiyoruz.. ancak yediğimiz yemekte et varsa eğer , süt ve süt ürünleri etteki demiri almamızı engelliyor..süt ürünlerinin içerdiği kalsiyum demiri bağlıyor ve emilimi azaltıyor..
benim kan seviyem yani hemoglobinim genelde 11 seviyesindedir, gebelikte ve doğumda iyice düştü..doğumdan sonra süt ürünleri ile et ürünlerini ayrı yemeye başladım.. mesela köfte yerken artık ayran içmiyorum, salata ve su yeterli oluyor..en son hemoglobin 13.5 geldi,
zaten az yiyoruz bari yediklerimizden maksimum fayda görelim değil mi
Dikkate alacağım bunu saol canım:KK52:

CAnım eşinede o açıdan bakma ne güzel anne sevgisi olan adam vicdanlı hissiyatlı birisidir,annesini artık az görüyor tabii özlem giriyor araya çok normal böyle davranması.Ama gerçekki seni hergün görüyor sana nazı geçip seni bazen takmıo hareketleri yapabilir ama aslında enn en çok seni sevio sadece yanında herdaim olduğun için böylesi davranışlar çok normal sen de takılma araya kıskançlık falan sokma sakınnn:KK17:İş güç temizlik konusuna gelince yapma yavaş yap herşeyi dinlene dinlene yap.Tabi otur hiç hareket etme de demem öyle şey olmaz herşey Allah'tan canım o korur ve gözetir...

tişikkirler sipirmen :D kızlar cidden cok mutlu oldum. :KK68: :KK68: :KK68: cünkü kendi kendime sıkca acaba fazla samimi mi yazıyorum acaba fazla mı bilmiş bir yorum oldu bu diye düşünüyorum. duymak iyi geldi :KK19:
Seni gidi çok bilmiş seniii:KK30::KK30:iyiki varsın:KK68:

Saolasın canım bel ağrım vardı onun için gittim ilaç yazdırdım geçmezse beyin cerrahi yolu gözükecek bana malesef ne ilaç içmeyi nede dra gitmeyi seviyorum:KK43::KK43:

CAnım menünde lütfen saatleri de yaz onun haricinde iyi olmuş menün:KK54:
Canım neee sakın gelmesin sana bir yolunu bul ilk üç ay önemlii ve streestende uzak durman lazım.Bide lütfen şu düşerse lafını bi daha duymak istemiyorum deme öyle at kafandan şunu bu yeni bir başlangıç tertemiz bir sayfa kuzunla:anneadayı:

CAnım herkes zarzor giriyor genelde yetişmeliyiz burayada !Şimdi bizde çalışıyoruz ama işten yine yazıyoruz kaçak kaçak o_OSAna evet seslenildi sana ve sosyal bilgilere ama her seferinde cvp vermediniz gözünden kaçmış evet lütfen daha dikkatli olalım menülerimizde ve paylaşımlarınızda...

Canım tabii o kadar su içersen bu kadar azcık menüyle doyarsın çok güzel sağlıklı bir menü çok iyisin:KK15:

Dikkate alacağım bunu saol canım:KK52:

CAnım eşinede o açıdan bakma ne güzel anne sevgisi olan adam vicdanlı hissiyatlı birisidir,annesini artık az görüyor tabii özlem giriyor araya çok normal böyle davranması.Ama gerçekki seni hergün görüyor sana nazı geçip seni bazen takmıo hareketleri yapabilir ama aslında enn en çok seni sevio sadece yanında herdaim olduğun için böylesi davranışlar çok normal sen de takılma araya kıskançlık falan sokma sakınnn:KK17:İş güç temizlik konusuna gelince yapma yavaş yap herşeyi dinlene dinlene yap.Tabi otur hiç hareket etme de demem öyle şey olmaz herşey Allah'tan canım o korur ve gözetir...

Seni gidi çok bilmiş seniii:KK30::KK30:iyiki varsın:KK68:
tamam demicem :) değerim yükselmiş ilki 74tü bugun 201 cıktı betam.. elimde değil ben kıskancım hala annemi diğer kız kardeşlerimden kıskanırım kocayi sen düşün:KK53: valla sabahtan beri 2oda temizledim oturdum kasığım ağrıyo bıraz dinleniyim biraz daha yapıcam artık böle :)

yorumlara başlıyorum kızlar anca geldim maruzatımı anlatıcam:D

verirsin niye veremeyceksin ki disiplinli olursan eğer 4 ayda gider o kilolar :KK54:
hadi diyelim 5 olsun april:cool:
Evet umutsizlik sen şöyle dur :63::KK12:dün hayaller kurmaya başladım .25 kg müthiş bir şey tebrikler darısı basima:KK9:
ay veriliyor ya bende şimdiye kadar nasıl gitck falan diyordum şaka maka 8 kilo vermişim gerçi takıma gelmeden önce verdiklerimde dahil:KK66:

he şöyleee kendini alıştır bak bugünden sonra gidecek o kilolar:KK20:sadece çok iste yeter ve burada devam et:D29 yaşında ve üç çocuk çok hızlısın canım yaşları kaç?

Çok çok çok istiyorum kg vermeyi ve burayı bırakmayı hiç istemiyorum internet imde sorun olmadığı müddetçe başınızın sisko belasiyim:KK19:. Evet hayata biraz hızlı başladım. Büyük oğlum 12 Ortanca oğlum 7 kızım da 4 yasinda:anneadayı:
kız kaç yaşında evlendin sana göre evde kaldım galiba ben :KK57: hayırlısı diyeli ya adayım bile yok çok çok çok seveceğim beni seven benim için mükemmel bir insan bulurum umarım herkese herşeyin hayırlısını versin allahım:KK68:

Takım adına değil sahsım adına yazacagım.

1. kahvaltı yapamasan bile hemen uyandıgında /ya da cok erken işee gittiğinden vs vucudunu 12 ye kadar ac bırakmak bir eziyet. bunu menüler acısından değil saglıgın için söylüyoruz. sanırım memursun. peynir zeytinli kahvaltıyı sevmiyorsan nesfit tarzı kahvaltı yapabilirsin ya da sandvic /simit tarzı. metabolizma ilk yemek yemeye basladıgın anla calısmaya baslar. o yüzden erken kahvaltı her zaman daha iyidir. hiç birini yapamam diyorsan sabah yazdıgım mesajdaki kuru meyveyi deneyebilirsin. saglıgına zarar. bu konuya bence bir çözüm bulmalısın.kendin için saglıgın için!

2. konusmaya atlayabilirsin ki atlamalısın da. ben de takıma sonradan geldim, hatta deadline ve benden sonra geldi. yani okuyorsan mesela yesil cayla ilgili bir sey yazdı ispanyol oyle genel bilgilere cevap yazabilirsin, ya da begenebilirsin. hani begenirsen geldiğini daha cok hissederiz. hepimiz böyle konusmalara atlayarak geldik :KK66: demem o ki cekinme

3. sahsi görüşüm menülerinle ilgili, ciddiye almadıgındı. ki ben sana birinde uzun uzun yazmıstım ve o an (simdiki kadar bos değildim) telefondan dar bir vakitte yazdım ve öylesine konusmusum hissi uyandırdı bende. sanki bana içinden ne diyorsun, ben bildiğimi yapmaya devam ederim demişsin gibi hissettim. ve acıkcası bunu sonrasında yazdıgım bir kac mesajda da hissettim cünkü neredeyse hiç geri bildirim alamadım senden. o da insanın yorum yazma sevkini kırıyor

4. spor olmadan olmaz. sabah da yazmıstım. spor yapmazsan yag hücrelerinden önce kasların erir. simdi farketmezsn ama kötü beslenme ve yanlıs diyetler ileri de yaslanınca acısı cıkar. ki kötü beslenme ciddi de bozuyor. güzellik noktasında hemen cıkıyor etkisi. ya da sok diyetlerde insanın yüzü çöküyor. eger dokundugunda içe çöküyorsa vucudun kasların eriyor demektir. dikkat!

5. pes etmeyip, sorun neyse çözelim kızlar demen beni daha mutlu ederdi. böyle pes etmişsin gibi olmus. eger burada mutlu değilsen/işe yaramadıgını düşünüyorsan karar senin.
konuşma çok güzel olmuş ya keşek takımda konuşmacı motive edici diye bir pozisyon olsa seni alırdık:KK19::KK68: öyle bir pozisyon yoksa da ben seni ilan ettim bile:KK28:

yogurtlu iskender yiyemeyacahmuyuh ispanyol bacı :D (ay igrencim kendimden tiksindim bir an :D ) doktorumuzdan hayati bilgiler :KK66:

işte bunu demeyecektin ispanyol:KK17: dagatesi napcaz biz şimdi:KK53:
aslında aktardan alıp demlersen dha güzel oluyor. ama demlerken dikkat etmek lazım. bazen yalan yanlıs bitki cayı demliyor kafeler sinir oluyorum! :D

kızlar aslında beyaz cay yesil cayın işlenmemiş hali. yani işlem gördükce söyle oluyorlar

beyaz cay-yesil cay- siyah cay
bilmiyordum bunu teşekkürler ispanyol:KK54:
dagatesi dagatesi NE KADAR TATLI ANLATMIŞSIN AFRODİTE.. ÇOK TATLISIN SEN YAAAA..
evet çok tatlıdır kendisi bence de kızarken bile çok tatlı kızıyor :-)
tişikkirler sipirmen :D kızlar cidden cok mutlu oldum. :KK68: :KK68: :KK68: cünkü kendi kendime sıkca acaba fazla samimi mi yazıyorum acaba fazla mı bilmiş bir yorum oldu bu diye düşünüyorum. duymak iyi geldi :KK19:
ben bazen unutuyorum sizi hiç görmediğimi falan sanki aslında tanışıyormuşuz ama uzaktaymışız gibi hissediyorum :KK69: bence fazla bilmiş değilsin biliyorsun bizimle paylaşıyorsun olmaı gerektiği gibi teşekkürler:KK19:

april taşıdın mı paylaşım alanına unuttum onu ben muhabbete daldık yüzde hesapladık mı biz kaç yüzde geçmişten geldim ama bulamadım yüzde falan:KK70: artık günümüze zor geldim ne güzel kaynatmışsınız burda:KK28:

tamam demicem :) değerim yükselmiş ilki 74tü bugun 201 cıktı betam.. elimde değil ben kıskancım hala annemi diğer kız kardeşlerimden kıskanırım kocayi sen düşün:KK53: valla sabahtan beri 2oda temizledim oturdum kasığım ağrıyo bıraz dinleniyim biraz daha yapıcam artık böle :)
oh ne güsel işte yükselsin yükselsin Maşallah:nazar::nazar: yapma kıskançlık güzel birşey değil bırak sen kıskanmayı seni kıskansınlar:KK47: dinlene dinlene işte hatta bırak yarın devam et acelen ne ki aman boşverr:KK76:

oh ne güsel işte yükselsin yükselsin Maşallah:nazar::nazar: yapma kıskançlık güzel birşey değil bırak sen kıskanmayı seni kıskansınlar:KK47: dinlene dinlene işte hatta bırak yarın devam et acelen ne ki aman boşverr:KK76:
pisim var benm yapmayınca içime sinmiyor :) ama gelince kociş yapabilir:)):)

Back
X