Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlar yine bir tartı günü ve sonrası sendromuna mı girdik acaba kimsecikler gelmiyor şekerler neyse bu seferlik görmezden geliyorum çünkü hepimiz kilo verdik bu hafta hadi iyisiniz

yien ben geldim ama kimse yok uzun zamandır yapmadığım kendimle muhabbet ve iç yolculuğuma döndürüdnüz beni yahu bekliyorum gelen giden yok yok arkadaş o zaman kendinize iyi bakın canlarım iyi geceler şmdiden napayım küstüm gidiyorum yarın görüşürüz artık

Küsmeee benden bugün geldim iki saat bekledim kimse gelmedi bende küstüm gelmedim ama yine merak ettim geldim :)bazen gerçekten hiç karşılaşamıyoruz

selam kızlar bende yatmadan tekrar uğrayım dedim spor yaptım da ben bir zahmet anca geldim ya
bu arada dünkü menümü yazmadım neydi ki acaba hatırlıyorum yazmaya başlayım gelir aklıma
kahvaltı: 4yk lor peynir 1 yumurtalı omlet 2dilim ekmek maydanoz
öğle:öğlen 1 su bardagı ılık tarçınlı süt 2 kepekli bisküvi 5 tane çiğ badem 5 tane antep fıstığı
akşamda: 1 kepçe çorba 3 yk zeytinyağlı fasulye 2 parça ızgara tavuk göğsü

su 2 lt spor jillian level1+ 10 dk karın videosu+ 15 dk kalça bacak videsu + 10 dk streching videosu

Nasılsın canım naptın nasıl geçti günün bu güzel sürprizle
Yogun gecti canm her zamanki gibi dinlenmeye firsatim olmadi yeni kavutum yatagima.. Bi de feci gaz sancim var bugun yarin kan vercem tekrar degere bakilacak.. Daha kimsenin haberi yok kalp atisi duymadan demicem de.. Sen naptin bugun guzek kilolar verilmis liste ic acici:)

***1.TAKIM 396.ETAP***

ApriL_2007 (90.3/88.9/1.4/%1.55)
jasmine53 (76.3/75.3/1/%1.31)
ispanyol (75.7/75.2/0.5/%0.66)
dagatesi(63.1/62.5/0.6/%0.95)
loyalty88(55.7/55.5/0.2/%0.35)izne ayrılmak istiyor
afrodit26 (62.5/62.0/0.5/%0.80)hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
deadline(65.6/65/0.6/0.91%)

1. Takim Ortalamasi:
sosyal bilgiler (58/57.6/0.4/%0.68) takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 54
cemre cemre (68.4/68/0.4/%0.58)takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 63

Çok güzel herşey yaa kusursuz bence

evet kimseye söyleme 3 aylık olsun o zaman söyle hatta doğana kadar söyleme nazar falan değmesin dur sana nazar boncukları takayım iyi haberini bekliyoruz canım 4 haftada kalp atışları anca duyuluyor zaten o zaman adar kesin söyleme

Canım çok yorma kendini aman hamilesin ilk günler çok önemli özellikle o ilk üç ayaynen öyle yap hayırlısıyla bir başlasın kalp atışı ondan sonra söyle.kaç haftalık peki şuan ?

tabikii herşeyi iyi çok çaba gösteriyor her konuda deadline saolsun ilk geldiği günden beri
teşekkür ederim april özellikle dagatesinin fikirleriyle ve senin yardımınla takılıyorum ayrıca afrodit loyalty ve ispanyolun muhabbetleri olması uğramak için sebebim kalmaz kaptanı da unutmamak lazım tabi

S sosyal bilgiler canım takıma ne zaman gireceğini sormuşsun zaten burda yazarak takımdasınız sadece listede değilsiniz cemreyle ilk nedeni deneme haftası diye bir kural var ve deneme haftanızı en az 3 hafta olarak söylemiştim başta ilk neden o henüz listeye giremiyorsunuz yarışma kuralı olarak bu 3 haftayı geldiğiniz ilk cumadan itibaren sayıyoruz ilk kilo bildirim gününden yani birde ilk hafta deneme süresini başarıyla geçemediğiniz için deneme süreniz 4 hafta olarak artmış oldu sen ilk hafta kilo veremediğin cemre de bildirim yapmayı unuttuğu için çünkü ilk hafta gelen üyenin motivasyonu ve adaptasyonunu gösterir bir sonraki ayın 6 sında anca listeye dahil olabileceksiniz zaten ikinci olarak şöyle bir düşüncem var cemre cemre ve sen hedefe çok yakınsınız yani listeye girene kadar hedefe daha da yaklaşmış olacaksınız listeye girmenizin pek anlamı yok diye düşünüyorum amaç motive olmak ve takım olarak birbirimizi motive etmek olduğundan sizin için sorun olmazsa listeye girmeden ama 1. takım dahilinde hedefe beraber ulaşmamızda sizin için sorun olur mu diye sormak istiyorum bu benim şahsi düşüncem olmasına rağmen bunu takım arkadaşlarımızın ve kaptan yardımcımız ApriL_2007 in de düşüncesini almak istiyorum çünkü takımız ve çoğunluğa uymak en mantıklısı ve burda sizin de düşüncelerinizi almak isterim tabiki ayrıca umarım 6 sına kadar da hedefinize çok çok yaklaşmış olacaksınız kızlarherkesin fikirlrini de ayrıca bekliyorum

teşekkür ederim april özellikle dagatesinin fikirleriyle ve senin yardımınla takılıyorum ayrıca afrodit loyalty ve ispanyolun muhabbetleri olması uğramak için sebebim kalmaz kaptanı da unutmamak lazım tabi
takım ruhu iştee çok önemli,yoksa hiç bir anlamı kalmaz ki canım.Özlüyorum ben hepinizi o yüzden burdayım İnşallah da hep olacağım olacağız

afrodit al bu smiley sana gelsin ben bunu kilo almışım sanıyordum anne adayı imiş adı hiç kullanamadım kullanamadığım tek smiley onu da sana yolluyorum

afrodit al bu smiley sana gelsin ben bunu kilo almışım sanıyordum anne adayı imiş adı hiç kullanamadım kullanamadığım tek smiley onu da sana yolluyorum
Canım Maşallah onlara kırkbirkere Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…