Küsmeee benden bugün geldim iki saat bekledim kimse gelmedi bende küstüm gelmedim ama yine merak ettim geldim :)bazen gerçekten hiç karşılaşamıyoruzyien ben geldim ama kimse yokuzun zamandır yapmadığım kendimle muhabbet ve iç yolculuğuma döndürüdnüz beni yahu bekliyorum gelen giden yok yok arkadaş o zaman kendinize iyi bakın canlarım iyi geceler şmdiden napayım küstüm gidiyorum yarın görüşürüz artık
Nasılsın canım naptın nasıl geçti günün bu güzel sürprizle
Yogun gecti canm her zamanki gibi dinlenmeye firsatim olmadi yeni kavutum yatagima.. Bi de feci gaz sancim var bugun yarin kan vercem tekrar degere bakilacak.. Daha kimsenin haberi yok kalp atisi duymadan demicem de.. Sen naptin bugun guzek kilolar verilmis liste ic acici:)Nasılsın canım naptın nasıl geçti günün bu güzel sürprizle
Çok güzel herşey yaa kusursuz benceselam kızlar bende yatmadan tekrar uğrayım dedim spor yaptım da ben bir zahmet anca geldim ya
bu arada dünkü menümü yazmadım neydi ki acabahatırlıyorum yazmaya başlayım gelir aklıma
kahvaltı: 4yk lor peynir 1 yumurtalı omlet 2dilim ekmek maydanoz
öğle:öğlen 1 su bardagı ılık tarçınlı süt 2 kepekli bisküvi 5 tane çiğ badem 5 tane antep fıstığı
akşamda: 1 kepçe çorba 3 yk zeytinyağlı fasulye 2 parça ızgara tavuk göğsü
su 2 lt spor jillian level1+ 10 dk karın videosu+ 15 dk kalça bacak videsu + 10 dk streching videosu
evet kimseye söyleme 3 aylık olsun o zaman söyle hatta doğana kadar söyleme nazar falan değmesin dur sana nazar boncukları takayımYogun gecti canm her zamanki gibi dinlenmeye firsatim olmadi yeni kavutum yatagima.. Bi de feci gaz sancim var bugun yarin kan vercem tekrar degere bakilacak.. Daha kimsenin haberi yok kalp atisi duymadan demicem de.. Sen naptin bugun guzek kilolar verilmis liste ic acici:)
Canım çok yorma kendini aman hamilesin ilk günler çok önemli özellikle o ilk üç ayYogun gecti canm her zamanki gibi dinlenmeye firsatim olmadi yeni kavutum yatagima.. Bi de feci gaz sancim var bugun yarin kan vercem tekrar degere bakilacak.. Daha kimsenin haberi yok kalp atisi duymadan demicem de.. Sen naptin bugun guzek kilolar verilmis liste ic acici:)
tabikii herşeyi iyi çok çaba gösteriyor her konudaÇok güzel herşey yaa kusursuz bence
teşekkür ederim april
takım ruhu iştee çok önemli,yoksa hiç bir anlamı kalmaz ki canım.Özlüyorum ben hepinizi o yüzden burdayım İnşallah da hep olacağım olacağızteşekkür ederim aprilözellikle dagatesinin fikirleriyle ve senin yardımınla takılıyorum ayrıca afrodit loyalty ve ispanyolun muhabbetleri olması uğramak için sebebim kalmaz kaptanı da unutmamak lazım tabi
afrodit al bu smiley sana gelsin ben bunu kilo almışım sanıyordum anne adayı imiş adı hiç kullanamadım kullanamadığım tek smiley onu da sana yolluyorumYogun gecti canm her zamanki gibi dinlenmeye firsatim olmadi yeni kavutum yatagima.. Bi de feci gaz sancim var bugun yarin kan vercem tekrar degere bakilacak.. Daha kimsenin haberi yok kalp atisi duymadan demicem de.. Sen naptin bugun guzek kilolar verilmis liste ic acici:)
Canım Maşallah onlara kırkbirkereafrodit al bu smiley sana gelsin ben bunu kilo almışım sanıyordum anne adayı imiş adı hiç kullanamadım kullanamadığım tek smiley onu da sana yolluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?