- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CAnım senin yokluğunda boş kalmasın buralar diye ayrı bir özen gösteriyorum tabiCanim cok cok cok tebrik ederim hayirli ugurlu olsun bosunaymis stresin uzuntulerin bak. Kizlardeadline ve
ApriL_2007 super goturuyorsunuz buralari Afrodite hamilelik nedeniyle izne ayrilmak istiyor yazarsiniz, opuldunuz insallah guzel kilolar verilmistir
çokkkk özledim bende bendeeeBu arada ben de sizi ozledim ama tam olarak duzelmis sayilmam hala inis cikislarim var o yuzden rutin moduma dondugumde gelecegim korkmayinnn![]()
Aloniyorum kaptan beni nedrn yok sayiyosuuuunn :)
tabii canım hep gelAmannn kendimi 80kilo dusunemiyorummmm kesinlikle dikkat eiyorum ve bazen bisiler danisabilirim sze :)
aynen canım harikayız Maşallah takımıza bakkk ciddiye alınınca fark oluyormuşSuperiz kizlar tebrik ediyorum herkesiiii ! (Oynayan ziplayan smileyler)
50 mantı mı ???Benim dunku menum de soyle
sabah
1 kizarmis ekmek
1 greyfurt
1 haslanmis yumurta
oglen
1 hurma
1 su bardagi yogurt
ara
1 hurma
1 elma
aksam
yarim kase corba
yaklasik 50 tane olacak kadar manti
ara
1 kibrit kutusu kek
1 portakal
2 lt su
jillian 1 level
10 dk abs
20 dk dans
CAnım senin yokluğunda boş kalmasın buralar diye ayrı bir özen gösteriyorum tabihepp aklım buralarda
ayrıca deadline ve dagatesi sayesinde tabii onlarada çok
tamam yazarız bebem sen keyfine bak
çokkkk özledim bende bendeee
tabii canım hep gel
aynen canım harikayız Maşallah takımıza bakkk ciddiye alınınca fark oluyormuş
50 mantı mı ???![]()
Cok az yemissin canim. Biraz arttir bugun ki vucudun o kadar aza alismasin. Tarti gunu diye tuttun kendini diye dusunuyorumdünkü menümdeadline
sabah 07:30
bir ince dilim sandviç
bir çay
öğle 12:45
bir kase çorba mercimek
salata
bir dilim ekmek
akşam
iki kase yoğurt
bir salatalık
3.5 lt su(acıktıkça su içtim dün az yedim çünkü)
1 saat tempolu yürüyüş
tamam canım öyleyse çok iyiCanim toplamda 6 kasik etmiyordu. Az yedim yarim porsiyomdan daha az. Bir su bardagi bile etmez. Yani 100 gram flndir max 150 gram. Minik kayseri mantisiydi.
ohh ne güsel bitki çayı sevmek ben hiç sevmiyorum yaa afiyet bal olsun canımIspanyol senin mesajlarini bir turlu alintilayamadim. genel olarak yazayim. Menun harika! siyah cay demiri tuttugu icin mumkun oldugunca az tuketin diyetteyken deniliyor. Ve yesil cay bir harika. Ben her turlusunu seviyorum. Ama en cok adacayi +yesil cay + nane limon dortlusunu seviyorum. Tarcini ihlamurda seviyorum. Ihlamur tarcin ve bamya cicegi off harika eve gidince iceyim :)))
Evvet tabiki tuttum kendimi bilerek ,eskiden yediklerime sayayım bigünden bişey olmaz ki banaCok az yemissin canim. Biraz arttir bugun ki vucudun o kadar aza alismasin. Tarti gunu diye tuttun kendini diye dusunuyorum
***1.TAKIM 396.ETAP***
ApriL_2007 (90.3/88.9/1.4/%1.55)
jasmine53 (76.3/75.3/1/%1.31)
ispanyol (75.7/75.2/0.5/%0.66)
dagatesi(63.1/62.5/0.6/%0.95)
loyalty88(55.7/55.5/0.2/%0.35)izne ayrılmak istiyor
afrodit26 (62.5/62.0/0.5/%0.80)hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
deadline(65.6/65/0.6/0.91%)
Sosyal bilgiler( 58.0/57.6/0.4/%0.68)
1. Takim Ortalamasi:
afrodit eğer zararlı şeyler yemezsen ki yeme yani bebeğe yararlı olacak şeyler ye kızartma falan yeme canın çekmedikçe o zaman da az ye daha hafif şeylere yönelirsen hamileliğin ilk aylarında kilo veriliyormuş bebiş kaloro harcatıyor yaSagol kuzum :) son hafta kiyagi oldu benen size yarimkilo.. Aslinda su kritik donrmi atlatayim hamislikte dekilo almak istemem takilicam buraya
loyalty sende gitme canım buralardan izinde olabilirisn ama uğra hep eskisi gibi menü paylaşımı falanda yap istersen yediklerini kontrol etmiş olursun belki kilo bile veririsin rahatlyıncaHayirdir canim neyin var..Gerci bende pek farkli sayilmam ruhen bedenen bitik durumdayim valla..Ama olsun napim Allah büyük..
Sagol canim insallah..
***1.TAKIM 396.ETAP***
ApriL_2007 (90.3/88.9/1.4/%1.55)
jasmine53 (76.3/75.3/1/%1.31)
ispanyol (75.7/75.2/0.5/%0.66)
dagatesi(63.1/62.5/0.6/%0.95)
loyalty88(55.7/55.5/0.2/%0.35)
afrodit26 (62.5/62.0/0.5/%0.80)
deadline(65.6/65/0.6/0.91%)
1. Takim Ortalamasi:
kızlar geldimbu hafta hiç tartılmadım ve sabah tartıldığımda şok şokk
yaşadım ne kadar çok gitmiş ama bu hafta gerçekten çok dikkat etttim çok hareketliydim evde işte bide tabi spor yaptım hergün o yüzden sanırım kısacası ben çokkk mutluyummmm
![]()
tamam canım ben bu hafta acayip yoğunum ay bende anlamadım yarın ben taşırım onu öğeleden sonra müsaitim olur mu değişiklik yapacak olan varsa da yapar ben yüzdeyi hesaplayıp taşırımkızlar listeyi yarın sabah taşırız paylaşım alanına değişiklik yapmak isteyen olursa bu akşam bildirsin ki ona göre bilelim ok ?![]()