- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
aminCanım Maşallah onlara kırkbirkereAllah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminCanım Maşallah onlara kırkbirkereAllah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
![]()
Canım düşüncene katılıyorum arkadaşlarımızın zaten öylee çok verecek kiloları yok her zaman misafirimiz olabilirler.Zaten bu iki haftalık dönemde paylaşım konusunda açıkçası yetersiz buldum kendilerini sanki takımın bir parçası değillerde misafir gibilerdi.tabii alınma falan olmasın ama sakın kızlar gerçekçi bir şekilde eleştirmem lazım.Birazda yoğunsunuz sanırım tabiki olur öyle şeyler biz her zaman bekleriz gelin yine devam edelim sohbete benim de fikrim bu.Diğer arkadaşlardan da fikirlerini alır ortak bir karar veririz kızlar...yorumları bekliyorumS sosyal bilgiler canım takıma ne zaman gireceğini sormuşsun zaten burda yazarak takımdasınız sadece listede değilsiniz cemreyle ilk nedeni deneme haftası diye bir kural var ve deneme haftanızı en az 3 hafta olarak söylemiştim başta ilk neden o henüz listeye giremiyorsunuz yarışma kuralı olarak bu 3 haftayı geldiğiniz ilk cumadan itibaren sayıyoruz ilk kilo bildirim gününden yanibirde ilk hafta deneme süresini başarıyla geçemediğiniz için deneme süreniz 4 hafta olarak artmış oldu sen ilk hafta kilo veremediğin cemre de bildirim yapmayı unuttuğu için çünkü ilk hafta gelen üyenin motivasyonu ve adaptasyonunu gösterir
bir sonraki ayın 6 sında anca listeye dahil olabileceksiniz zaten
ikinci olarak şöyle bir düşüncem var
cemre cemre ve sen hedefe çok yakınsınız yani listeye girene kadar hedefe daha da yaklaşmış olacaksınız listeye girmenizin pek anlamı yok diye düşünüyorum amaç motive olmak ve takım olarak birbirimizi motive etmek olduğundan sizin için sorun olmazsa listeye girmeden ama 1. takım dahilinde hedefe beraber ulaşmamızda sizin için sorun olur mu diye sormak istiyorum
bu benim şahsi düşüncem olmasına rağmen bunu takım arkadaşlarımızın ve kaptan yardımcımız
ApriL_2007 in de düşüncesini almak istiyorum çünkü takımız ve çoğunluğa uymak en mantıklısı ve burda sizin de düşüncelerinizi almak isterim tabiki ayrıca umarım 6 sına kadar da hedefinize çok çok yaklaşmış olacaksınız kızlar
herkesin fikirlrini de ayrıca bekliyorum
![]()
tamam canım iyi geceler listenin son hali bu değilmi ? değiştiricem diyen de çıkmadı yarın ben paylaşırsam ben hala paylaşmadıysam sen paylaş ok ? grsrzzz iyi uykularaminaprilll saat kaç olmuş yatalım hadi gidip yoksa yarın kalkamayacağız sabah erken kalkmam lazım
o zaman iyi geceler diyelim gidelim sadece biz kalmışız zaten galiba
![]()
Yaptigin o kadar sagliksiz kim bu sekilde kilo versen bile geri alirsin bir sure sonra. Arti eger spor yapmayip sadece diyet yaparsan vuxut kaslari yakiyor once yag yerine ama kaslarini calistirirsan yagdan gidiyor. Yani kahvalti yapamayabilirdin hadi diyelim yanina bisey almak icin aksamdan hazirlamiyorsun 10-12 cig badem 2 incir alsan ve yesen daha iyi. Yorum yapmayayim karismayayim diyorum ama bu yaptigin dogru bir sey degil. Sagliginla oynuyorsun.Hemen dünkü menümü paylaşayım.
Sabah (bir şey yiyemiyorum ya sabah ancak kalkıp hazırlanıp evden çıkıyorum çıkarken de yanıma hiç bir şey alamıyorum)
Sınırsız çay
saat 12,00 Öğle 1 tane karışık tost
sınırsız çay
Saat 7,00Akşam 1 porsiyon pırasa yemeği 2 kaşık plav
Saat 8,30 2 dilim armut 3 dilim portakal
1 Litre de su içtim günboyu, dün spor yapamadım.![]()
Aslinda cok agir kurallarimiz yok. Mesela sana hangisi agir geldi?Merhabalarbende yarışmaya katilmak istiyorum ama kuralları okuyunca zor gibi geldi.bide benim kendi topicigim var yinede buraya katılabilir miyim
![]()
Diskalifiye gibi şeyler korkuttu biraz gözümübenim hep kilolu bir geçmişi m oldu 3.cocuga hamile kalmadan önce 65 oldum hamileliğin de fazla kg almadım rahatsızlığım dan dolayı 86 ya ciktim
4 aydir biraz DİKKAT le 79 OLDUM simdi hala 79 KK ile tanistim BURAYA uye olursam veririm BELKİ diye geldim Inşallah OLUR ve zayiflarim boy 159 kg 79 YAŞ 29
![]()
teşekkürler kaptancim bende geçen hafta koyduğum hedefe ulaştım cok mutluyum ama bayan uğraştımKizlar guzel kilolar verilmis tebriklerrr![]()
Diskalifiye gibi şeyler korkuttu biraz gözümübenim hep kilolu bir geçmişi m oldu 3.cocuga hamile kalmadan önce 65 oldum hamileliğin de fazla kg almadım rahatsızlığım dan dolayı 86 ya ciktim
4 aydir biraz DİKKAT le 79 OLDUM simdi hala 79 KK ile tanistim BURAYA uye olursam veririm BELKİ diye geldim Inşallah OLUR ve zayiflarim boy 159 kg 79 YAŞ 29
![]()
teşekkür ederiz canım diskalifiye olmak oyle kolay değil canım gözünü korkutan o mu yaniBir de burada ki Insanlar birbirlerine çok yardımcı oluyor çok sıcak kanlı insanlar siniz harika bir ortaminiz var
Ilginiz için çok teşekkür ederim. O zaman bu gün ki menüden başlayayım.
Sabah 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 bardak şekersiz bitki çayı
Ara 1 yeşil elma
Öğlen 1 tane Kaşarlı tost
Ara ceviz badem
Aksam harika bir tavuklu salata
Ve gün içinde fitness