• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım Maşallah onlara kırkbirkere :anneadayı: Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşallah:nazar::nazar:
amin:nazar::KK51: aprilll saat kaç olmuş yatalım hadi gidip yoksa yarın kalkamayacağız sabah erken kalkmam lazım:KK57: o zaman iyi geceler diyelim gidelim sadece biz kalmışız zaten galiba:cool::KK68:

S sosyal bilgiler canım takıma ne zaman gireceğini sormuşsun zaten burda yazarak takımdasınız sadece listede değilsiniz cemreyle ilk nedeni deneme haftası diye bir kural var ve deneme haftanızı en az 3 hafta olarak söylemiştim başta ilk neden o henüz listeye giremiyorsunuz yarışma kuralı olarak bu 3 haftayı geldiğiniz ilk cumadan itibaren sayıyoruz ilk kilo bildirim gününden yani :KK52:birde ilk hafta deneme süresini başarıyla geçemediğiniz için deneme süreniz 4 hafta olarak artmış oldu sen ilk hafta kilo veremediğin cemre de bildirim yapmayı unuttuğu için çünkü ilk hafta gelen üyenin motivasyonu ve adaptasyonunu gösterir :KK22:bir sonraki ayın 6 sında anca listeye dahil olabileceksiniz zaten:KK19: ikinci olarak şöyle bir düşüncem var cemre cemre cemre cemre ve sen hedefe çok yakınsınız yani listeye girene kadar hedefe daha da yaklaşmış olacaksınız listeye girmenizin pek anlamı yok diye düşünüyorum amaç motive olmak ve takım olarak birbirimizi motive etmek olduğundan sizin için sorun olmazsa listeye girmeden ama 1. takım dahilinde hedefe beraber ulaşmamızda sizin için sorun olur mu diye sormak istiyorum:oops: bu benim şahsi düşüncem olmasına rağmen bunu takım arkadaşlarımızın ve kaptan yardımcımız ApriL_2007 ApriL_2007 in de düşüncesini almak istiyorum çünkü takımız ve çoğunluğa uymak en mantıklısı ve burda sizin de düşüncelerinizi almak isterim tabiki ayrıca umarım 6 sına kadar da hedefinize çok çok yaklaşmış olacaksınız kızlar:KK49:herkesin fikirlrini de ayrıca bekliyorum:KK24:
Canım düşüncene katılıyorum arkadaşlarımızın zaten öylee çok verecek kiloları yok her zaman misafirimiz olabilirler.Zaten bu iki haftalık dönemde paylaşım konusunda açıkçası yetersiz buldum kendilerini sanki takımın bir parçası değillerde misafir gibilerdi.tabii alınma falan olmasın ama sakın kızlar gerçekçi bir şekilde eleştirmem lazım.Birazda yoğunsunuz sanırım tabiki olur öyle şeyler biz her zaman bekleriz gelin yine devam edelim sohbete benim de fikrim bu.Diğer arkadaşlardan da fikirlerini alır ortak bir karar veririz kızlar...yorumları bekliyorum:KK52::KK52:

amin:nazar::KK51: aprilll saat kaç olmuş yatalım hadi gidip yoksa yarın kalkamayacağız sabah erken kalkmam lazım:KK57: o zaman iyi geceler diyelim gidelim sadece biz kalmışız zaten galiba:cool::KK68:
tamam canım iyi geceler listenin son hali bu değilmi ? değiştiricem diyen de çıkmadı yarın ben paylaşırsam ben hala paylaşmadıysam sen paylaş ok ? grsrzzz iyi uykular :KK36:

kızlar iyi geceler herkese bende gidiyorum artık gelende olmaz sanırım biraz sus pus olduk yine :KK12:yarın ve hafta sonu gelemeyeni kara listeye alıcam haaaaaa ona göre bildirim sonrası sendromu olmasın lütfen yine:KK12:iyi uykular arkadaşlar tatlı rüyalar...

Hemen dünkü menümü paylaşayım.
Sabah (bir şey yiyemiyorum ya sabah ancak kalkıp hazırlanıp evden çıkıyorum çıkarken de yanıma hiç bir şey alamıyorum)
Sınırsız çay
saat 12,00 Öğle 1 tane karışık tost
sınırsız çay
Saat 7,00Akşam 1 porsiyon pırasa yemeği 2 kaşık plav:kk77:
Saat 8,30 2 dilim armut 3 dilim portakal
1 Litre de su içtim günboyu, dün spor yapamadım. o_O

Hemen dünkü menümü paylaşayım.
Sabah (bir şey yiyemiyorum ya sabah ancak kalkıp hazırlanıp evden çıkıyorum çıkarken de yanıma hiç bir şey alamıyorum)
Sınırsız çay
saat 12,00 Öğle 1 tane karışık tost
sınırsız çay
Saat 7,00Akşam 1 porsiyon pırasa yemeği 2 kaşık plav:kk77:
Saat 8,30 2 dilim armut 3 dilim portakal
1 Litre de su içtim günboyu, dün spor yapamadım. o_O
Yaptigin o kadar sagliksiz kim bu sekilde kilo versen bile geri alirsin bir sure sonra. Arti eger spor yapmayip sadece diyet yaparsan vuxut kaslari yakiyor once yag yerine ama kaslarini calistirirsan yagdan gidiyor. Yani kahvalti yapamayabilirdin hadi diyelim yanina bisey almak icin aksamdan hazirlamiyorsun 10-12 cig badem 2 incir alsan ve yesen daha iyi. Yorum yapmayayim karismayayim diyorum ama bu yaptigin dogru bir sey degil. Sagliginla oynuyorsun.

Merhabalar:KK54: bende yarışmaya katilmak istiyorum ama kuralları okuyunca zor gibi geldi.bide benim kendi topicigim var yinede buraya katılabilir miyim:oops:

Merhabalar:KK54: bende yarışmaya katilmak istiyorum ama kuralları okuyunca zor gibi geldi.bide benim kendi topicigim var yinede buraya katılabilir miyim:oops:
Aslinda cok agir kurallarimiz yok. Mesela sana hangisi agir geldi?

bir de kendini tanitir misin. Kac kilosun boyun kac. Hedef kilon? Kac yasindasin? Nasil kilo aldin gibi ?

Diskalifiye gibi şeyler korkuttu biraz gözümü o_Obenim hep kilolu bir geçmişi m oldu 3.cocuga hamile kalmadan önce 65 oldum hamileliğin de fazla kg almadım rahatsızlığım dan dolayı 86 ya ciktim :KK61: 4 aydir biraz DİKKAT le 79 OLDUM simdi hala 79 KK ile tanistim BURAYA uye olursam veririm BELKİ diye geldim Inşallah OLUR ve zayiflarim boy 159 kg 79 YAŞ 29 En Büyük KK

Bir de burada ki Insanlar birbirlerine çok yardımcı oluyor çok sıcak kanlı insanlar siniz harika bir ortaminiz var

kızlar geçmişi okumadiniz galiba yorum bekliyorum canlarim ;) aprilden onay aldım sizin düşünceleriniz de önemli;) cemre cemre cemre cemre geçmişi hiç okumadığını farkettim arada sana yapılan yorumları ve sorulan soruları cevaplamiyorsun canım neden acaba?

S sosyal bilgiler canım takıma ne zaman gireceğini sormuşsun zaten burda yazarak takımdasınız sadece listede değilsiniz cemreyle ilk nedeni deneme haftası diye bir kural var ve deneme haftanızı en az 3 hafta olarak söylemiştim başta ilk neden o henüz listeye giremiyorsunuz yarışma kuralı olarak bu 3 haftayı geldiğiniz ilk cumadan itibaren sayıyoruz ilk kilo bildirim gününden yani :KK52:birde ilk hafta deneme süresini başarıyla geçemediğiniz için deneme süreniz 4 hafta olarak artmış oldu sen ilk hafta kilo veremediğin cemre de bildirim yapmayı unuttuğu için çünkü ilk hafta gelen üyenin motivasyonu ve adaptasyonunu gösterir :KK22:bir sonraki ayın 6 sında anca listeye dahil olabileceksiniz zaten:KK19: ikinci olarak şöyle bir düşüncem var cemre cemre cemre cemre ve sen hedefe çok yakınsınız yani listeye girene kadar hedefe daha da yaklaşmış olacaksınız listeye girmenizin pek anlamı yok diye düşünüyorum amaç motive olmak ve takım olarak birbirimizi motive etmek olduğundan sizin için sorun olmazsa listeye girmeden ama 1. takım dahilinde hedefe beraber ulaşmamızda sizin için sorun olur mu diye sormak istiyorum:oops: bu benim şahsi düşüncem olmasına rağmen bunu takım arkadaşlarımızın ve kaptan yardımcımız ApriL_2007 ApriL_2007 in de düşüncesini almak istiyorum çünkü takımız ve çoğunluğa uymak en mantıklısı ve burda sizin de düşüncelerinizi almak isterim tabiki ayrıca umarım 6 sına kadar da hedefinize çok çok yaklaşmış olacaksınız kızlar:KK49:herkesin fikirlrini de ayrıca bekliyorum:KK24:

Diskalifiye gibi şeyler korkuttu biraz gözümü o_Obenim hep kilolu bir geçmişi m oldu 3.cocuga hamile kalmadan önce 65 oldum hamileliğin de fazla kg almadım rahatsızlığım dan dolayı 86 ya ciktim :KK61: 4 aydir biraz DİKKAT le 79 OLDUM simdi hala 79 KK ile tanistim BURAYA uye olursam veririm BELKİ diye geldim Inşallah OLUR ve zayiflarim boy 159 kg 79 YAŞ 29 En Büyük KK

Diskalifiye olman icin bildirimlerini aksatman grup duzenini bozman gerekiyor. 3 haftalik deneme suren olacak zaten. Bu 3 hafta icinde hem buradaki diger arkadaslarla tanismis olursun hem de kurallarin zor olmadigini da gormus olursun. Burasi destek icin olusturulmus bir grup. Kaptan ve kaptan yardimcimiz gelsin sana daha guzel aciklamalar yaparlar.
menulerini her gun paylasman duzenli spor yapman ve her persembe kilo bildiriminde bulunmam gerekiyor.

Kizlar guzel kilolar verilmis tebriklerrr:nazar:
teşekkürler kaptancim bende geçen hafta koyduğum hedefe ulaştım cok mutluyum ama bayan uğraştım:-)

Bir de burada ki Insanlar birbirlerine çok yardımcı oluyor çok sıcak kanlı insanlar siniz harika bir ortaminiz var
teşekkür ederiz canım diskalifiye olmak oyle kolay değil canım gözünü korkutan o mu yani:-) zaten deneme süresi var listeye girmenin icin eğer katilimin yeterli olursa ve kilo verme durumuna bakarız takım tarafından kabul uygun görülürse 3 hafta sonra listeye alınırsin izne falan da ayrilabiliyorsun işin olur bir kac ay olmazsan yani kurallar cok katı değil:-) sadece menü bildirimi zamanında kilo bildirimi yapmalisin bizim menüler yorum yapmalisin onerileri dikkate almalisin canım bu kadar ;)

Ilginiz için çok teşekkür ederim. O zaman bu gün ki menüden başlayayım.
Sabah 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 bardak şekersiz bitki çayı
Ara 1 yeşil elma
Öğlen 1 tane Kaşarlı tost
Ara ceviz badem
Aksam harika bir tavuklu salata
Ve gün içinde fitness

Ilginiz için çok teşekkür ederim. O zaman bu gün ki menüden başlayayım.
Sabah 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 bardak şekersiz bitki çayı
Ara 1 yeşil elma
Öğlen 1 tane Kaşarlı tost
Ara ceviz badem
Aksam harika bir tavuklu salata
Ve gün içinde fitness

canım menüleri bir önceki gün için yazıyoruz aklında olsun. ve porsiyon miktarı yazıyoruz. ne kadar su içtik onu yazıyoruz 2 lt içmeye calısmanı tavsiye ederim her gün. ve menüleri saatli yazmaya calısıyoruz sabah 7 öglen 12 gibi. spor miktarını da aynı sekilde kac dk yaptıgını yazarsan iyi olur hatta 20 dk yürüyüs 20 dk bisiklet gibi yazsan hele cok güzel olur ;)

Anladım bundan sonra daha dikkatli olurum :oops:yani çarşamba gününün menüsü nü perşembe günü yazıyoruz

Back
X