Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar geleceğim birazdan sabahtan beri koştur koştur dışardayım eve gidince yazışırız grsz

***1.TAKIM 396.ETAP***

ApriL_2007 (90.3/88.9/1.4/%1.55)
jasmine53 (76.3/75.3/1/%1.31)
ispanyol (75.7/75.2/0.5/%0.66)
dagatesi(63.1/62.5/0.6/%0.95)
loyalty88(55.7/55.5/0.2/%0.35)
afrodit26 (62.5/62.0/0.5/%0.80)
deadline(65.6/65/0.6/0.91%)

1. Takim Ortalamasi:

Benim dunku menum de soyle

sabah
1 kizarmis ekmek
1 greyfurt
1 haslanmis yumurta

oglen
1 hurma
1 su bardagi yogurt

ara
1 hurma
1 elma

aksam
yarim kase corba
yaklasik 50 tane olacak kadar manti

ara
1 kibrit kutusu kek
1 portakal
2 lt su
jillian 1 level
10 dk abs
20 dk dans

kızlar geldim bu hafta hiç tartılmadım ve sabah tartıldığımda şok şokk yaşadım ne kadar çok gitmiş ama bu hafta gerçekten çok dikkat etttim çok hareketliydim evde işte bide tabi spor yaptım hergün o yüzden sanırım kısacası ben çokkk mutluyummmm

CAnım senin yokluğunda boş kalmasın buralar diye ayrı bir özen gösteriyorum tabi hepp aklım buralarda ayrıca deadline ve dagatesi sayesinde tabii onlarada çok
tamam yazarız bebem sen keyfine bak
Bu arada ben de sizi ozledim ama tam olarak duzelmis sayilmam hala inis cikislarim var o yuzden rutin moduma dondugumde gelecegim korkmayinnn
çokkkk özledim bende bendeee
Aloniyorum kaptan beni nedrn yok sayiyosuuuunn :)

Amannn kendimi 80kilo dusunemiyorummmm kesinlikle dikkat eiyorum ve bazen bisiler danisabilirim sze :)
tabii canım hep gel
Superiz kizlar tebrik ediyorum herkesiiii ! (Oynayan ziplayan smileyler )
aynen canım harikayız Maşallah takımıza bakkk ciddiye alınınca fark oluyormuş

50 mantı mı ???

kızlar listeyi yarın sabah taşırız paylaşım alanına değişiklik yapmak isteyen olursa bu akşam bildirsin ki ona göre bilelim ok ?

dünkü menüm deadline
sabah 07:30
bir ince dilim sandviç
bir çay
öğle 12:45
bir kase çorba mercimek
salata
bir dilim ekmek
akşam
iki kase yoğurt
bir salatalık
3.5 lt su(acıktıkça su içtim dün az yedim çünkü)
1 saat tempolu yürüyüş

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
yeni arkadaşların dikkatine !!!

Canim toplamda 6 kasik etmiyordu. Az yedim yarim porsiyomdan daha az. Bir su bardagi bile etmez. Yani 100 gram flndir max 150 gram. Minik kayseri mantisiydi.

Ispanyol senin mesajlarini bir turlu alintilayamadim. genel olarak yazayim. Menun harika! siyah cay demiri tuttugu icin mumkun oldugunca az tuketin diyetteyken deniliyor. Ve yesil cay bir harika. Ben her turlusunu seviyorum. Ama en cok adacayi +yesil cay + nane limon dortlusunu seviyorum. Tarcini ihlamurda seviyorum. Ihlamur tarcin ve bamya cicegi off harika eve gidince iceyim :)))

Cok az yemissin canim. Biraz arttir bugun ki vucudun o kadar aza alismasin. Tarti gunu diye tuttun kendini diye dusunuyorum

Canim toplamda 6 kasik etmiyordu. Az yedim yarim porsiyomdan daha az. Bir su bardagi bile etmez. Yani 100 gram flndir max 150 gram. Minik kayseri mantisiydi.
tamam canım öyleyse çok iyi afiyet olsun

ohh ne güsel bitki çayı sevmek ben hiç sevmiyorum yaa afiyet bal olsun canım
Cok az yemissin canim. Biraz arttir bugun ki vucudun o kadar aza alismasin. Tarti gunu diye tuttun kendini diye dusunuyorum
Evvet tabiki tuttum kendimi bilerek ,eskiden yediklerime sayayım bigünden bişey olmaz ki bana bugünde çok koşuşturmacam vardı fazla yemedim ama dünden iyi

***1.TAKIM 396.ETAP***

ApriL_2007 (90.3/88.9/1.4/%1.55)
jasmine53 (76.3/75.3/1/%1.31)
ispanyol (75.7/75.2/0.5/%0.66)
dagatesi(63.1/62.5/0.6/%0.95)
loyalty88(55.7/55.5/0.2/%0.35)izne ayrılmak istiyor
afrodit26 (62.5/62.0/0.5/%0.80)hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
deadline(65.6/65/0.6/0.91%)

1. Takim Ortalamasi:

Dunki menüm de çok karisik bayanlar oğlum hasta olduğundan sürekli ayakta atistirdim belli bi kahvaltı yemek duzenim yoktu aksam da kahvaltı yedim o yüzden düzenli birşeyler yazamiycam. 1 buçuk litre kadar su ,1 saat kadar da temizlik yaptım oönümüzdeki hafta düzene giricem bakalım

Sagol kuzum :) son hafta kiyagi oldu benen size yarimkilo.. Aslinda su kritik donrmi atlatayim hamislikte dekilo almak istemem takilicam buraya
afrodit eğer zararlı şeyler yemezsen ki yeme yani bebeğe yararlı olacak şeyler ye kızartma falan yeme canın çekmedikçe o zaman da az ye daha hafif şeylere yönelirsen hamileliğin ilk aylarında kilo veriliyormuş bebiş kaloro harcatıyor ya dikkat et ama kendine buraları da terketme

Hayirdir canim neyin var..Gerci bende pek farkli sayilmam ruhen bedenen bitik durumdayim valla..Ama olsun napim Allah büyük..

Sagol canim insallah..
loyalty sende gitme canım buralardan izinde olabilirisn ama uğra hep eskisi gibi menü paylaşımı falanda yap istersen yediklerini kontrol etmiş olursun belki kilo bile veririsin rahatlyınca gitme terketme bizi

aprill so kilona bak 80 leri gördün ya darısı 70 lere inşallah senin boyun kaçtı birde hedefin gittikçe hedefe yaklaşıyorsun

kızlar listeyi yarın sabah taşırız paylaşım alanına değişiklik yapmak isteyen olursa bu akşam bildirsin ki ona göre bilelim ok ?
tamam canım ben bu hafta acayip yoğunum ay bende anlamadım yarın ben taşırım onu öğeleden sonra müsaitim olur mu değişiklik yapacak olan varsa da yapar ben yüzdeyi hesaplayıp taşırım 2 3 gibi olur tahminimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…