Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar dün ofiste parti oldugundan ve gece de eve dönmediğimden ( alemlere aktım ) telefonumun sarjı az kaldıgından ve biraz da cok görüşemediğim insanların yanında telefonla ilgilenmeyi saygısızlık olarak gördüğümden yazamadım. şimdiii uzun bir mesaj geliyor

Yok kuzum yemegimi meyvei yerim de zaten cipstir cikolatadir vs yemem yinede yoksa ipin ucu kacar buranin sayesinde 6ya yakin klo Verdim olabildigince az almaliyim

canım saglıgına cok cok dikkat et. şimdi beslenmene her zamankinden daha cok dikkat etmelisin öyle cips abur cubur yeme kola fln icme

aprilcıgım seni tekrar tekrar tebrik ediyorum cünküüüü 2 haftadır süper verdin

canım cok uzun süre aç kalacagın zamanlarda badem, kuruüzüm, ceviz, incir gibi kuru meyvelerden az miktarlarda yemeni tavsiye ederim. hem direncin düşmez hem de cok asırı acıkıp birden saldırmazsın yemege

dagatesi aynı gramı vermişiz senle sporlar falan aynıydı ya iyi takip etmişiz çekmişiz birbirimizi değil mi

çekmeye devaaaaammm !

acıklamam yukarıda gelip de kimseyi bulamamak cok sinir bozucu oluyor

bence söyle 4-5 aylık olana kadar kimselere deme. nazar etmesinler.

haklısın april gercekten ilk hafta misafir gibilerdi..

sanırım acıklamamla kurtarmısımdır pacamı kara listeden

canım katılıyorum sana. dikkat ederlerse 4 haftaya kalmadan hedeflerine cok yaklasmıs olurlar

selam kızlaaarrr..sabah sporu kahvaltı derken ancak girebildim nete..
geçmişi okudum ama alıntılayamadım..
mlyt hoş geldin canımmm
cemre cemre menün çok az ama.. bence biraz daha artırmalısın sonra pişman olursuuuunn..
deadline yeni arkadaşlar için bence erken sosyalbilgilerin paylaşımı az ama fena değil, ancak cemre cemre nin paylaşımı çok yetersiz göründü. 1 hafta daha deneyelm derim liste için

Gunaydim kizlaaar

günaydınnn güseller
Kizlar guzel kilolar verilmis tebriklerrr
tabiki de kaptancığım diyorum ya hepp o kilolar gidecekçok tşkrlerr
Günaydın kızlar.
günaydın canım

su az ve spor yok olmazzz lütfen daha dikkatli ol canım ve kahvaltı yap o da olmaz

Merhabalar bende yarışmaya katilmak istiyorum ama kuralları okuyunca zor gibi geldi.bide benim kendi topicigim var yinede buraya katılabilir miyim
tabiki eğer istiyorsan katılabilirsin kaptan sosyestetik yardımcılarıda ben ve deadline tanıştığımıza memnun oldum....neden topiğinde devam etmiyorsun peki?Canım arkadaşlar zaten sana gayet açıklamışlar takım kurallarını eğer varım diyorsan buyur başla 2 haftalık deneme süresinde olacaksın ilk etapda .Takıma kabul edildiğn zaman listeye sen de gireceksin.tabii bu paylaşımlarına ve bu işi ciddiye almana bağlı grsrz

Bir de burada ki Insanlar birbirlerine çok yardımcı oluyor çok sıcak kanlı insanlar siniz harika bir ortaminiz var
Evet canım bizim ortamımız çok iyidir çünkü hepimiz birbirimizi çok seviyor ve saygı duyuyoruz tekrar tŞkr

Kızlar dünkü menüm söyle

sabah 6.30
yarım dilim kızarmıs ekmek
7 zeytin
yarım elma

ara 11
Yarım muz

öglen 13.30
1 kase haslanmıs yogurtlanmıs karnıbahar

ara
4 adet yaprak sarma (etliydi, hiç sevmem ama bilmeden tabagıma aldıgım için ve yiyecek atmaktan hoslanmadıgım için yedim. gereksiz bir yeme oldu kabul ediyorum)
kibrit kutusu büyüklüğünde ıspanaklı börek

aksam 19.00
5 yk kabak yemegi

ara
1 portakal
10 badem

1.5 lt su
jillian 1 level
1 saat tempolu yürüyüş.

Bende tanistigima memnun oldum kararlı yım azimli yım ve devam etmek istiyorum tabi sizlerle topigi më devam ediyorum ama yarışmak daha iyi gibi geldi

Hoş buldum

tamam ozaman senden de ok aldık

ok sende bizimle aynı fikirdesin o zaman

O zaman ben gidiyim yarın gelirim artık

Bende tanistigima memnun oldum kararlı yım azimli yım ve devam etmek istiyorum tabi sizlerle topigi më devam ediyorum ama yarışmak daha iyi gibi geldi
tamam canım ozaman deneme süren başladı , yarışmak tabi daha iyi her gün buraya gel yeter o takım ruhuna alış gerisi gelir...kendinden bahsedermisin biraz ?napıyosun kaç yaşındasın çalışıyormusun şuan kilon kaç hedef kilon ne gibi ???

canım çok güzel devam böyle sadece su az sende farkındasındır

bugun gidip yarın gelme, daha sık ugramaya calıs bir görünüp bir kaybolma :)

aprilcıgım arkadasa ben aynı soruları sormustum cevaplamıstı saolsun dur mesajını bulayım

oyle yarın gel falan olmaz muhabbet edelim yahu çalışıyor musun evde misin kac çocuğun var kac yaslarinda bildigin muhabbet ediyoruz aynı zamanda birde hedefin kac en son ki kilon tam olarak kac not almamız lazım bunları;-)

aynen katiliyorum

bugun gidip yarın gelme, daha sık ugramaya calıs bir görünüp bir kaybolma :)

aprilcıgım arkadasa ben aynı soruları sormustum cevaplamıstı saolsun dur mesajını bulayım
canım onu okudum ama eksiklikler olduğu için tekrar sordum ilgin için saol

demiş arkadasımız.

Ben 29 yaşındayım boy 159 kg 86ydi biraz dikkatle 79 oldu ev hanımı 3 tane çocuk sahibi bir anneyim ve malesef tombisim 2 numara oğlum beni öyle sever de

Ben 29 yaşındayım boy 159 kg 86ydi biraz dikkatle 79 oldu ev hanımı 3 tane çocuk sahibi bir anneyim ve malesef tombisim 2 numara oğlum beni öyle sever de
peki hedef kilon nedir ?kaça kadar düşmek istiyorsun ?not alacağızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…