Tebrikler canim..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..kızlar özür diliyorum bugun hiç gelemedim ama mazeretim sanırım gecerli..
hamileyiiimmmmm :):):)
500gr vermişim kızlar bi süre izinli sayılacağım sanırım ama kopmıcam burdan hepinizi merak ediyor olucam çünkü :) yarın yine yazarım burası epey gerginmiş ve haklısınız
Amannn kendimi 80kilo dusunemiyorummmm kesinlikle dikkat eiyorum ve bazen bisiler danisabilirim sze :)evet canım yaa dikkat et hamilelikte.. bak ben 22 aldım resmen sürünüyorum vericem diye..
Amin kuzum en kisa zamanda sen de bu mutlulugu tat insallah:)Tebrikler canim..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Hayirdir canim neyin var..Gerci bende pek farkli sayilmam ruhen bedenen bitik durumdayim valla..Ama olsun napim Allah büyük..Günaydın hatunlar..
neredeyse 2 haftadır yanlızca kilo bildirimine geliyorum..Üzgünüm.. bitkinim, mutsuzum, sümüklüyüm İnşallah en yakın zamanda hem bedenen hem de ruhen kendimi toparlarım da yeniden sahalara dönerim.. Bu hafta 1 kilo vermişim.. sanırım yavaş yavaş spor+ diyetin faydasını görmeye başlıyorum :)
Sagol canim insallah..Amin kuzum en kisa zamanda sen de bu mutlulugu tat insallah:)
Afrodit, hayırlı olsun tatlım.. Rabbim doğduğu büyüdüğü günleri de göstersin inşaAllah.. :)Yalniz bu hafta yuzdeler gayet iyi geldi
aslında pazartesiden beri 800 gr verdim ama cuma baz alındığı için 500 gr gittiiiiiii..
haftaya daha da güzel olacak ..
yarın tartılıcam ben de daha az gelirsem düzeltirim olur mu
harikasın tatlımAslinda bende c.tesiden beri 1.5 kilo verdim ama iste liste saolsun :))
Sagol tatlimcanım ne güzel haber bu tebriklerrgözünüzaydın şükürler olsun... Yarın yine konuşuruz canım iyi geceler
Amin canmmCanimm hayirli olsun tebrikler. Allah anali babali saglikla kucagina almanizi nasip etsin
amin kaptan sagol:)Canim cok cok cok tebrik ederim hayirli ugurlu olsun bosunaymis stresin uzuntulerin bak. Kizlardeadline ve ApriL_2007 super goturuyorsunuz buralari Afrodite hamilelik nedeniyle izne ayrilmak istiyor yazarsiniz, opuldunuz insallah guzel kilolar verilmistir
Yok kuzum yemegimi meyvei yerim de zaten cipstir cikolatadir vs yemem yinede yoksa ipin ucu kacar buranin sayesinde 6ya yakin klo Verdim olabildigince az almaliyimAfrodit, hayırlı olsun tatlım.. Rabbim doğduğu büyüdüğü günleri de göstersin inşaAllah.. :)
Şimdi yemene içmene daha da dikkat etmelisin.. sakın kilo alırım diye yemekten çekinme , ama çok abur cubura da kaçma canım.. belkim canın çekipte yemediğin besin, bebişin vitamini olacakSakın haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?