Canimm hayirli olsun tebrikler. Allah anali babali saglikla kucagina almanizi nasip etsinkızlar özür diliyorum bugun hiç gelemedim ama mazeretim sanırım gecerli..
hamileyiiimmmmm :):):)
500gr vermişim kızlar bi süre izinli sayılacağım sanırım ama kopmıcam burdan hepinizi merak ediyor olucam çünkü :) yarın yine yazarım burası epey gerginmiş ve haklısınız
Canim cok cok cok tebrik ederim hayirli ugurlu olsun bosunaymis stresin uzuntulerin bak. Kizlarkızlar özür diliyorum bugun hiç gelemedim ama mazeretim sanırım gecerli..
500gr vermişim kızlar bi süre izinli sayılacağım sanırım ama kopmıcam burdan hepinizi merak ediyor olucam çünkü :) yarın yine yazarım burası epey gerginmiş ve haklısınız
Gunaydinlar herkese ilk yine ben bildireyim kilomu57.6 bayanlar 400 gr gitmis saglikli kilo vermek baya zormus ama yaa alismistim sok diyetlerle haftada 2 vermeye bu az geldi ama dusununce o dusen kilolar yag degil su kaybi 1 haftada geri geliyo . dikkat edersem bu 400 geri gelmeyeceekkk
Aloniyorum kaptan beni nedrn yok sayiyosuuuunn :)Canim cok cok cok tebrik ederim hayirli ugurlu olsun bosunaymis stresin uzuntulerin bak. Kizlardeadline ve ApriL_2007 super goturuyorsunuz buralari Afrodite hamilelik nedeniyle izne ayrilmak istiyor yazarsiniz, opuldunuz insallah guzel kilolar verilmistir
günaydın kızlar
Kilo bildirimi yapacaktımama yüzde olarak bildirmemiz gerekiyormuş sanırım yüzde olarak hesaplamaya çalıştım da net bir şey anlamış değilim bir türlü hesaplayamadım.
ne kadar verdin canım ben simdi cikiyorum aksam kontrol ederim ama doğrudur muhtemelen mesela 400 gr verdiysen 0.4 kg oluyor ya onu gecen haftanın kilosuna bölüp 100 le carpacaksinKızlar hesapladım ve 0,5 çıktı
canımmmm çook sevindim.. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.. izne ayrıl ama buraya da takıl olur muukızlar özür diliyorum bugun hiç gelemedim ama mazeretim sanırım gecerli..
Evet canım 04/68,400 = 0,005847953 Bunu da 100 le çarpınca 0,584795322 çıkıyor.ne kadar verdin canım ben simdi cikiyorum aksam kontrol ederim ama doğrudur muhtemelen mesela 400 gr verdiysen 0.4 kg oluyor ya onu gecen haftanın kilosuna bölüp 100 le carpacaksin
ama ama merak ederiz ki biiiiizzzzGunaydiiiin kizlar. Tartildim ama yazmak istemiyorum su anaksama dogru yazacagim cunku bugun ofiste parti var ve kilom hep aklimda olsun ki cok yemeyeyim
olsun canım .. sağlıklı zayıflayalım kalıcı olsun.. tebriklerGunaydinlar herkese ilk yine ben bildireyim kilomu57.6 bayanlar 400 gr gitmis saglikli kilo vermek baya zormus ama yaa alismistim sok diyetlerle haftada 2 vermeye bu az geldi ama dusununce o dusen kilolar yag degil su kaybi 1 haftada geri geliyo . dikkat edersem bu 400 geri gelmeyeceekkk
tebrikler canım.. ben de yarın tartıda daha az çıkarsam düzelteyim o zamano kadar spora falan azicik daha gitseydi keşke yarın bir daha tartilcam değişirse yazarım kızlarafrodit hayırlı olsun canım akşama gelmem dayanamadim girdim boş anımda dagatesi bekliyorum bildirimi
Sagol kuzum :) son hafta kiyagi oldu benen size yarimkilo.. Aslinda su kritik donrmi atlatayim hamislikte dekilo almak istemem takilicam burayao kadar spora falan azicik daha gitseydi keşke yarın bir daha tartilcam değişirse yazarım kızlarafrodit hayırlı olsun canım akşama gelmem dayanamadim girdim boş anımda dagatesi bekliyorum bildirimi
hic birAkirmiyim sizi :) sagol canm bnmcanımmmm çook sevindim.. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.. izne ayrıl ama buraya da takıl olur muu
evet canım yaa dikkat et hamilelikte.. bak ben 22 aldım resmen sürünüyorum vericem diye..Sagol kuzum :) son hafta kiyagi oldu benen size yarimkilo.. Aslinda su kritik donrmi atlatayim hamislikte dekilo almak istemem takilicam buraya
hic birAkirmiyim sizi :) sagol canm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?