Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canimm hayirli olsun tebrikler. Allah anali babali saglikla kucagina almanizi nasip etsin

Gunaydiiiin kizlar. Tartildim ama yazmak istemiyorum su an aksama dogru yazacagim cunku bugun ofiste parti var ve kilom hep aklimda olsun ki cok yemeyeyim

Canim cok cok cok tebrik ederim hayirli ugurlu olsun bosunaymis stresin uzuntulerin bak. Kizlar deadline ve ApriL_2007 super goturuyorsunuz buralari Afrodite hamilelik nedeniyle izne ayrilmak istiyor yazarsiniz, opuldunuz insallah guzel kilolar verilmistir

Bu arada ben de sizi ozledim ama tam olarak duzelmis sayilmam hala inis cikislarim var o yuzden rutin moduma dondugumde gelecegim korkmayinnn

Gunaydinlar herkese ilk yine ben bildireyim kilomu 57.6 bayanlar 400 gr gitmis saglikli kilo vermek baya zormus ama yaa alismistim sok diyetlerle haftada 2 vermeye bu az geldi ama dusununce o dusen kilolar yag degil su kaybi 1 haftada geri geliyo . dikkat edersem bu 400 geri gelmeyeceekkk

Canim listemize yuzde seklinde yazman lazim. Ilk sayfada var nasil hesaplndigi. 1 sayfa onceki listeyi alintila quotelari sil yuzdeni ekle paylas

Aloniyorum kaptan beni nedrn yok sayiyosuuuunn :)

günaydın kızlar
Kilo bildirimi yapacaktım ama yüzde olarak bildirmemiz gerekiyormuş sanırım yüzde olarak hesaplamaya çalıştım da net bir şey anlamış değilim bir türlü hesaplayamadım.

***1.TAKIM 396.ETAP***

ApriL_2007 (90.3///%)
jasmine53 (76.3///%)
ispanyol (75.7///%)
dagatesi(63.1///%)
loyalty88(55.7///%)
afrodit26 (62.5/62.0/0.5/%0.80)
deadline(65.6/65/0.6/0.91%)

1. Takim Ortalamasi: %

sosyal bilgiler (58/) takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 54
cemre cemre (68.4/)takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 63

o kadar spora falan azicik daha gitseydi keşke yarın bir daha tartilcam değişirse yazarım kızlar afrodit hayırlı olsun canım akşama gelmem dayanamadim girdim boş anımda dagatesi bekliyorum bildirimi

günaydın kızlar
Kilo bildirimi yapacaktım ama yüzde olarak bildirmemiz gerekiyormuş sanırım yüzde olarak hesaplamaya çalıştım da net bir şey anlamış değilim bir türlü hesaplayamadım.

Kızlar hesapladım ve 0,5 çıktı
ne kadar verdin canım ben simdi cikiyorum aksam kontrol ederim ama doğrudur muhtemelen mesela 400 gr verdiysen 0.4 kg oluyor ya onu gecen haftanın kilosuna bölüp 100 le carpacaksin

canımmmm çook sevindim.. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.. izne ayrıl ama buraya da takıl olur muu

ne kadar verdin canım ben simdi cikiyorum aksam kontrol ederim ama doğrudur muhtemelen mesela 400 gr verdiysen 0.4 kg oluyor ya onu gecen haftanın kilosuna bölüp 100 le carpacaksin
Evet canım 04/68,400 = 0,005847953 Bunu da 100 le çarpınca 0,584795322 çıkıyor.

Gunaydiiiin kizlar. Tartildim ama yazmak istemiyorum su an aksama dogru yazacagim cunku bugun ofiste parti var ve kilom hep aklimda olsun ki cok yemeyeyim
ama ama merak ederiz ki biiiiizzzz
olsun canım .. sağlıklı zayıflayalım kalıcı olsun.. tebrikler
o kadar spora falan azicik daha gitseydi keşke yarın bir daha tartilcam değişirse yazarım kızlar afrodit hayırlı olsun canım akşama gelmem dayanamadim girdim boş anımda dagatesi bekliyorum bildirimi
tebrikler canım.. ben de yarın tartıda daha az çıkarsam düzelteyim o zaman

Sagol kuzum :) son hafta kiyagi oldu benen size yarimkilo.. Aslinda su kritik donrmi atlatayim hamislikte dekilo almak istemem takilicam buraya

***1.TAKIM 396.ETAP***

ApriL_2007 (90.3///%)
jasmine53 (76.3///%)
ispanyol (75.7/75,2/0.5/%0,66)
dagatesi(63.1///%)
loyalty88(55.7///%)
afrodit26 (62.5/62.0/0.5/%0.80)
deadline(65.6/65/0.6/0.91%)

1. Takim Ortalamasi: %

sosyal bilgiler (58/) takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 54
cemre cemre (68.4/)takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 63

aslında pazartesiden beri 800 gr verdim ama cuma baz alındığı için 500 gr gittiiiiiii..
haftaya daha da güzel olacak ..
yarın tartılıcam ben de daha az gelirsem düzeltirim olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…