karalisteyi paylaştım arkasından temiz bir sayfa açtımKara listemiz de burdaymış bir görelim bakalım !!!
Sabah ilk kalktığın zaman tartıl sakın unutma tamam mı canım yarın bahane falan istemiyorum !!Yarin mutlaka tartilmaliyim
april ben çıkıyorum iyi geceler uralar sana emanet yarınKara listemiz de burdaymış bir görelim bakalım !!!
bakalim neler olacak bende bekliyorum bugün o kadar hafif yedim ki İnş herkes ciddiye almış ve gerekeni yapmıştır canım ayrıca liste için tŞkkaralisteyi paylaştım arkasından temiz bir sayfa açtımumarım öyle olur yarın kimseden ses çıkmıyor gerçi de şu an kilo almasın kimse yarın
Tamam tatlım iyi geceler...april ben çıkıyorum iyi geceler uralar sana emanet yarıngörüşürüz
Geçmiş olsun kuzucuna ....Tesekkur ederimcanım benim daha iyi artik da burnumuz hala felaket akıyorİyi usuttu kuzum bu sefer
Kizlar insallah yarin 800 gr vermisimdir
Yarin mutlaka tartilmaliyim
kızlar listemiz yukarda görüyorsunuz düzenlemeleri üstünde yaparsınız yarın benim şlerim var akşama kadar uğrayamayabilirim geldiğmde güze sonuçlar görürüm umarımkendinize iyi bakın iyi geceler
Tesekkur ederimcanım benim daha iyi artik da burnumuz hala felaket akıyorİyi usuttu kuzum bu sefer
karalisteyi paylaştım arkasından temiz bir sayfa açtımumarım öyle olur yarın kimseden ses çıkmıyor gerçi de şu an kilo almasın kimse yarın
bakalim neler olacak bende bekliyorum bugün o kadar hafif yedim ki İnş herkes ciddiye almış ve gerekeni yapmıştır canım ayrıca liste için tŞk
ooooo desene kimse yok artik bende gelmemKızlar ben de yarın ofis etkinliği oldugu için bilgisayar basında pek duramayacagım. Şimdiden kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenlere iseee
İyi geceler herkesee
ooooo desene kimse yok artik bende gelmem
Aynen öyle bu durum bazen çok sıkıcı bir hal alıyor isteksizlik oluşuyor yok yani yakında bizde gelmek istemiyeceğiz dahada kötü olacak ! Kimseler olmayacak ama hepp dediğim gibi buna bir çözüm bulmalıyız...güya 10 kişiyiz ama hep deadline sen ben ve ispanyol buralarda. bazen takım dördümüzden ibaret sanıyorum. izinli kaptanımız bazı takım üyelerimizden fazla ugruyor!
Aynen öyle bu durum bazen çok sıkıcı bir hal alıyor isteksizlik oluşuyor yok yani yakında bizde gelmek istemiyeceğiz dahada kötü olacak ! Kimseler olmayacak ama hepp dediğim gibi buna bir çözüm bulmalıyız...
ağzına sağlık ! Aslında tamam günün her dakikası da burda olunmaz ama yeterli değil işte paylaşımlar tabiki yoğun olunan günler olur ama uzun sürmemeli ve de giremem çünkü şöyle sebeplerim de var da denilmemeli o en son çare olmalı o çünküler....hani takımda kimse olmasa deriz ki ya işte bu kadarız. tamam insan mesgul olabilir (ki ben gecen ay inanılma yogundum, ama ona ragmen hemen her gün sabah ve aksam 2 kere girmeye calısıyordum. ya da artıyla gelmemeye calısıyordum. ya da girip yogun olacagım giremiyorum vs diyordum. mesela ispanyol haber etti, aksamları cocugumu teknoloji bagımlılıgındn kurtarmak için giremiyorum dedi. bugun gibi bir acıklama. cok zor olmasa gerek.
bir de sey yok april o da benim moralimi bozuyor. sunu yapalım söyle daha etkili zayıflarız vs yok. mesela benim bugun yaptıgım pms paylasımı gibi, ya da spor için video paylasımı gibi. bireysel vereceksek neden buradayız diye soruyorum kendi kendime ? teşvik yok april tek kelimeyle özeti bu benim taraftan bakınca...
iyi geceler canım, sabah erkenden kalkıyoruz ikimiz de gec olduNeyse canım sonra yine devam ederiz bizde gidelim artıkyarın görüşmek üzre iyi geceler tatlı rüyalar :)
canım ne güzel haber bu tebriklerrkızlar özür diliyorum bugun hiç gelemedim ama mazeretim sanırım gecerli..
hamileyiiimmmmm :):):)
500gr vermişim kızlar bi süre izinli sayılacağım sanırım ama kopmıcam burdan hepinizi merak ediyor olucam çünkü :) yarın yine yazarım burası epey gerginmiş ve haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?