listenizi kontrol ettim,doğru kızlar yerimseniben başarılara.s.
mavidenizcim herhafta bir bahane sende ki yahuu
üstelik bi zahmet yapıverseniz yookk
bu takıdam kalıcı olmanın genel kuralı herkes kendi hesabını kendisi yapacak ve lsiteye kendisi editleyecek
çok zor bişi deil inanyerimseniben
yaapbilrisina.s
üstelik not:hani hamur işi makarna pilav yoktu 68 olana kadar hı??sanırım sen bu takım işini beceremeyeceksin hı?biraz gayret hadi bakalımmmm
((sanırım sen bu takım işini beceremeyeceksin hı?)) merhaba sanırım ben bu işi beceremeyecegim..bahane degil benimkisi oldugunu gibi yazdım buraya ama bahane olarak görüyorsuanız bir lafım yok..evet biraz aksilikler oldu tartılmam da..kalıcı olmamdaki kuralı yerine getiremiyorum malesef...bu takımdan farklı bir şekilde ayrılmak isterdim ama olmadı umarım hepiniz istedigin kiloya ulaşırsınız.... başarılar..
((sanırım sen bu takım işini beceremeyeceksin hı?)) merhaba sanırım ben bu işi beceremeyecegim..bahane degil benimkisi oldugunu gibi yazdım buraya ama bahane olarak görüyorsuanız bir lafım yok..evet biraz aksilikler oldu tartılmam da..kalıcı olmamdaki kuralı yerine getiremiyorum malesef...bu takımdan farklı bir şekilde ayrılmak isterdim ama olmadı umarım hepiniz istedigin kiloya ulaşırsınız.... başarılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?