canlarıımm slm :)
hemen de çözümler üretilmişş
öncelikle elektronik ve yazılım mühendislerim selamlar,
ben şehir plancısıyım ancak işten çıkartılmadan önce yazılım, kodlar, java üzerine naçizane kafa yoran biriyimm. Ama şuan işsizim, inşallah en hayırlıs zamanda tüm işsizler iş bulur inşallahh
şimdi mesele hesapları yapmak deil, tabiki de bir kişi ya da ben de yapabilirm bu işi, amacım takım gibi hareket etmek, sadece herkes üzerine düşen sorumluluğu alabilsin, dünyanın binbir türlü hali var, benim ya da neşemeşenin bir iş çıksa, sizler bizim destek ve de yardımımız olmadan bu işi paylaşım alanına aktarabilmelisiniz...Amacım bunu geliştirmek, tabiki sizin yardımlarınız ve desteğinizle olabilecek birşey...
ancak takım olarak hareket edebilemk bir takım sorumlulukalrı da beraberinde getiriyor takdir edersinzi ki, bunlardan birisi de takım içi koyulmuş kurallara uyabilmek, ancak uyamadığımız kurallar var ise el birliği ile o kuralı modifiye ederek hep birlikte karara ulaşabilemek de güdülmelidir. Eşitlik, saygı, hep birlikte hareket etmek bizi başarıya götürecektir diye düşünüyorum. Amaç hep birlikte sağlıkla kilo vermeka.s
inşallah bu amacımıza da ulaşacağız, ben mavişe sadece uyarıda bulundum o da motivasyonunu artırmak içina.s çünkü kendisi ısrarla motivasyon istemekteydi :))
hiç bir kötü niyet gütmedim bilmenizi isterim, maviş gitmek isterse özgürdür, ancak kalmasını tabi ki takım olarak isteriza.s
iyilikler diliyorum herkese