• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kizlar ,

sabah kahvaltim:
=============
1 adet tost (kepek ekmekli)
4 adet siyah zeytin
2 dilim domates
1 tatli kasigi marmelat
bitki cayi

yorumum : cok iyi. sabah boyle metabolizmanin calismasi icin dugmeye basmak gibi kahvalti. olcek hebal olcek insallah. kaydirigubbakcemile

ya saka maka , ben bu saglikli yeme isini cok sevdim. kendimi iyi hissediyorum. aksamlari uyku bastirmiyo, kizis uyuduktan sonra bi dolu sey okuyacak kadar zihnim acik oluyo. :nazar:
çok harika gidiyorsun herbalcimm
olcakk bu işşş:hooray:
ancaakk b isonraki mesajında söylediğin 6 günde 2,5 kilo ben sana hayal diiym
uzmanlar haftada 1 kilonun normal olduğunu söylüyorlara.s lütfen dikkat et burda sağlıkla zayıflıyacağız inşallahhh:1hug:

çelikcim bence menün süper
sen emziren bi annesin oldukça da normal yemişsin
bol su süt için evettt
süt kendin de iç lütfen özellikle ara öğünde meyve ile birlikte
kayısı suyundan dahaa faydalıdır :)) en azından kimyasal diila.s

mavidenizcim biraz daha gayret hadi diyorum, beni yanlış anlayacağını ve alınacağını düşünemedim açıkcası...
diyorum ki hesap işi çok basit anlamadığın neresi ise beraber yapalım ancak birileri snein adına yapmak zorunda deil bu işi
baştan beri herkese söylüyorum bunu sadece sana değil alınma..
kalıcı olmak için hesabı yapmak şart maalesef ki...
ancak gayret göstermeyip öğrenmeyeceğim dersen bilemem, kendi isteiğinle ayrılmış olursun ki bunu hiç istemem
burası sağlıkla zayıflama yeri..
ben bahane olayında da esasında seni biraz daha motive etmek istedim zira, takımca sana ceza veriyoruz üstüne yine pilav makarna yiyiosun, hani belki burda skıştırırsak motivasyon motivasyon diye geçtiğimiz hafta söylendiğin konuyu yerine getirmiş oluruz takım olarak diye düşndüm..
o sebeple alınack bişi yokyerimseniben

nrmyncim kafama takıldı benim,
ben gecen hafta başka bir takımda biraz bulundum.
orada bütün hesaplamaları kaptan yapıyordu,bi tane de yardımcısı vardı,
bazen ondan istiyordu.
neyse..

ben bu konuda herkesi zorlamak yerine eğer takıma alınırsam
bu hesap işini üzerime almak istiyorum.
en fazla 5 dk.mı alır,seve seve de yaparım.
sırf bu sebepten bi arkadasımızı da kaybetmeyelim derim ben.

kırılın arkadasımıza da tek tek hepmiz mesaj atıp ısrar etsek de geri gelmeye ikna etsek.
böyle kırgınlıklar üzüyor benicünkü..

herbal kız yarışalım mı sevgililer gününe kadar ben 69.9 olmak istiyorum senin şu 90 ıda 89.9 yapalım 8o li sayılara inmiş ol belki biraz daha motive oluruz ne kadar verdiğimizi birbirimize söyleriz kıskançlık yaparız tamam mı canım kaybeden kazananın yarışma için kilo hesabınıo yapsın hemde 2 hafta

tamam ben varim. iyi olan kazansin. kaydirigubbakcemile5

canimcim sen kac kilosun simdi? benim 90 olmam demek 2,5 kilo vermem demek 9 gunde. daha fazla veremem ki ama :uhm:

sen simdi 69 olmak icin kac kilo vermen lazim celikcim onu bi yaz da ona gore adil olsun de mi kaydirigubbakcemile3

bi de kesin spor yapmamiz lazim celik.
ayrica senin yediklerin super, benim kilom normalin epey uzerinde oldugu icin, sen de yeni dogum yaptigin icin kilolarimiz eger biraz dikkat edip, spor yaparsak kolay gidecek insallah. yeterki bozmadan azmedip devam edelim.
senin cok az yiyip, hasta olmani istemiyom. bebisin enerjik ve mutlu bi anneye ihtiyaci var.

ama aslinda benim de gozum 80lere inmekte. yani 89 olsam pek bi sevinicem kaydirigubbakcemile4

sinav felan yapmican dimi bhk :Saruboceq:

ben haziranda isten cikartilacak olan yazilim muhendisiyim bhk cim :çok üzgünüm:

aman ne sınavı,ben bıkmışım okumaktan yıllarca..:delphin:
ben de elektirk elektronik mühendisliği okudum.
eşim yazılım mühendisi benim hihoyyyt

neden işten cıkarılıyorsun ya ...

en son ihtiyacimiz olan sey moral bozuklugu dimi. :çok üzgünüm:

birbirimize iyi bakalim. :teselli: , destek olalim kislar.

boyle isi kolaylastiracak cozumler varsa cok guzel olur bhk cim. a.s.

nrmyncim kafama takıldı benim,
ben gecen hafta başka bir takımda biraz bulundum.
orada bütün hesaplamaları kaptan yapıyordu,bi tane de yardımcısı vardı,
bazen ondan istiyordu.
neyse..

ben bu konuda herkesi zorlamak yerine eğer takıma alınırsam
bu hesap işini üzerime almak istiyorum.
en fazla 5 dk.mı alır,seve seve de yaparım.
sırf bu sebepten bi arkadasımızı da kaybetmeyelim derim ben.

kırılın arkadasımıza da tek tek hepmiz mesaj atıp ısrar etsek de geri gelmeye ikna etsek.
böyle kırgınlıklar üzüyor benicünkü..

hayırlısı olsun herbalcim..
cidden çok zorluyor bu kriz heryeri,herkesi..
Allah kolaylık versin..

hadi ben de yatıyorum,kızı da uyuttum çok şükür..
uyuyalım bi an önce de sabah olsun kahvaltı yapalım-tatlicadiarzu-

kizlar siz yatmadan hemen ogle yemegimi yazayim:
=====================================
brokolili omlet ( 1 tatli kasigi zeytin yagi kullandim.)
bu sefer normal bi cay

ara ogun
=======
yok

aksam
=====
yagsiz balik var firinda
1 dilim kepek ekmegi yemegi dusunuyorum.
yesil salata

gece
====
elma yiycem

onemli bi degisiklik olursa yazicam. cokacimcoook

hayırlısı olsun herbalcim..
cidden çok zorluyor bu kriz heryeri,herkesi..
Allah kolaylık versin..

hadi ben de yatıyorum,kızı da uyuttum çok şükür..
uyuyalım bi an önce de sabah olsun kahvaltı yapalım-tatlicadiarzu-

canim ya ac misin cokacimcoook

ekonomik kriz alistik be bhk cim. saglik olsun ne yapalim. daha baska imkanlar cikar insallah. saol canim

canlarıımm slm :)
hemen de çözümler üretilmişş
öncelikle elektronik ve yazılım mühendislerim selamlar,
ben şehir plancısıyım ancak işten çıkartılmadan önce yazılım, kodlar, java üzerine naçizane kafa yoran biriyimm. Ama şuan işsizim, inşallah en hayırlıs zamanda tüm işsizler iş bulur inşallahh

şimdi mesele hesapları yapmak deil, tabiki de bir kişi ya da ben de yapabilirm bu işi, amacım takım gibi hareket etmek, sadece herkes üzerine düşen sorumluluğu alabilsin, dünyanın binbir türlü hali var, benim ya da neşemeşenin bir iş çıksa, sizler bizim destek ve de yardımımız olmadan bu işi paylaşım alanına aktarabilmelisiniz...Amacım bunu geliştirmek, tabiki sizin yardımlarınız ve desteğinizle olabilecek birşey...

ancak takım olarak hareket edebilemk bir takım sorumlulukalrı da beraberinde getiriyor takdir edersinzi ki, bunlardan birisi de takım içi koyulmuş kurallara uyabilmek, ancak uyamadığımız kurallar var ise el birliği ile o kuralı modifiye ederek hep birlikte karara ulaşabilemek de güdülmelidir. Eşitlik, saygı, hep birlikte hareket etmek bizi başarıya götürecektir diye düşünüyorum. Amaç hep birlikte sağlıkla kilo vermeka.s
inşallah bu amacımıza da ulaşacağız, ben mavişe sadece uyarıda bulundum o da motivasyonunu artırmak içina.s çünkü kendisi ısrarla motivasyon istemekteydi :))
hiç bir kötü niyet gütmedim bilmenizi isterim, maviş gitmek isterse özgürdür, ancak kalmasını tabi ki takım olarak isteriza.s
iyilikler diliyorum herkese

Back