hafta sonu menum
tatilde olmamiza ragmen fazla kacirmadim kacirdigim anlarda spora yuklendim..
cuma:
1 dilim tost
peynir zeytin cay
ogle yoldaydik
1 kase corba
salata
aksam:
firinda sebzeli kofte
3 kasik nohut
3 kasik pilav
salata
yogurt
semaverde cay kus sesleri orman misss gibi hava.. harikaydi..
cumartesi
koy kahvaltisi
1 haslanmis yumurta (tereyaginda kirmislardi esim yedi hepsini)
ara
agactan kiraz
ogle
firinda tavuk
salata
yogurt
ara
1 kase erik
aksam
izgara balik
salata
1 bardak fanta
pazar:
sabah
koy kahvaltisi
bu sefer bende tereyaginda yumurta yedim
ara
1 kucuk cokoprens
ogle+aksam
(yoldaydik cok yagmur bastirmisti duramadik ikisini bir cikardik)
tekirdag da cok guzel bir yerde tekirdag koftesi yedik masayi donattilar aparatif seylerle ustelik peynir tatlisi ve kimbilir kac bardak cay ikramlari oldu 2 kisiye 40 lira odedik
7-8 adet tekirdag kofte
belki 300 gram koy yogurdu harikaydi
salata
piyaz
patlican biber koz salatasi
3 kasik bulgur pilavi
spor olarak bol bol yuzdum
hergun trekking yaptik
esimle aksamlari voleybol oynadik ama cok yordu
guzeldi 3 gunluk guzel bi tatil oldu
kızlar bu arada son ana kadar alanya ya tatile gitme planımız yerini didime bıraktı
cuma akşamı kısmetse 1 haftalığına tatile didim e gidiyoruz
şimdiden girdim valla tatil moduna
ayy bı turlu yazamadım ya ne berbat bi gün anlatamam diz boyu yogunluk var...
nasılsınız hanımlar geçmişe bakamadım cok fazla dönücem simdi tekrar..
haftasonumu anlatayım +cumayı bıde:)
cuma günü öğlen saat 12,30 gibi vardık ankaraya otele yerleştık
kuzen geldı aldı bızı once bı yemege gıttık sonra genclık parkına sonra baska baska yerlere gittik akşam 8e kadar gezdik..
ctesi sabahı erkenden kalktık kocacıgımı sınava götürdük bekledık,sınav sonrasındada ataturk orman cıftlıgıne gittik bide odtü kampüsüne gittik benım kuzenım orda öğr. görevlısı gezdirdi tozdurdu bizi ctesi akşam 5 gibi yola cıktık tekrar ist.a gelınce hopp yatış:)
dün zaten volkanın dayısının ogluna kız ıstenecektı biraz tembellık yaptık sonra hazırlık kuaför vs.. akşamda oraya gittik dünde öyle bitti..
bu sabahta geldım işyerinde bi sürü sorunla boguşurken baktımm kırmızı kalpli bi oyuncak vede kırmızı güller geldi masama..
ne oluyo derken hatırladım evlılık yıldönümümü...
kocacımla acısıyla tatlısıyla geçen 1 yılımızı geride bırakıyoruz bugün..
bana en buyuk hedıye bugün tekrar onun yanımda olması oldu..
ve tabi bide regl oldum oda başka bi hediye oldu..:)
geçmişe bakayım geleyım tekrar:)
karpuz kilo aldırır mı kızlar? bazıları aldırdığını bazıları ise aldırmadığını söylüyor ama bilmiyorum size sorayım istedim ?
Selam kizlar iyisinizdir umarim
Bu pazartesi aslinda heryer tatil kapali ama biz calisiyoruz derken patron ögleden sonrasi için izin verdi yani 12ye kadar burdayim sadece :)
eve gidip güzel bi kahvalti yapmak istiyorum içimde kaldi haftasonu yapamadik agiz tadiyla :)
haftasonum bolll hareketli geçti. Bunun yaninda dünde havuza gidip 1 saat hatta daha fazla yüzdüm
cumada 45 dakikam vardi
ayni zamanda bol yemeklide geçti, iki gün boyunca davetliydik bol bol yedik
azcik artidayim insallah duserim cumaya :)
bidaha giremem sanirim kizlar islerimi halletmem gerek!
yarin görüsürüz
ayyyy canimm nice senelereeeeeayy bı turlu yazamadım ya ne berbat bi gün anlatamam diz boyu yogunluk var...
kuzen geldı aldı bızı once bı yemege gıttık sonra genclık parkına sonra baska baska yerlere gittik akşam 8e kadar gezdik..
ctesi sabahı erkenden kalktık kocacıgımı sınava götürdük bekledık,sınav sonrasındada ataturk orman cıftlıgıne gittik bide odtü kampüsüne gittik benım kuzenım orda öğr. görevlısı gezdirdi tozdurdu bizi ctesi akşam 5 gibi yola cıktık tekrar ist.a gelınce hopp yatış:)
dün zaten volkanın dayısının ogluna kız ıstenecektı biraz tembellık yaptık sonra hazırlık kuaför vs.. akşamda oraya gittik dünde öyle bitti..
bu sabahta geldım işyerinde bi sürü sorunla boguşurken baktımm kırmızı kalpli bi oyuncak vede kırmızı güller geldi masama..
motorla gittik neslim motorumuz buyuk pek bi rahat merak etme
ohh hayat sana güzel tatlım
valla 2 gün tatilden sonra iş hiçç çekilmiyo,bide ben tatil moduna şimdiden girdim galiba
sürprizini büyük bi merakla bekliyorum sehercimhaftasonunda güzel geçmiş,piknikler,sporlar falan
geçmiş olsun elifim,siz çanakkaleye motorlamı gittiniz:26::26:
bu arada eşimin ilerde eskişehir dışında yerleşmek istediği yer çanakkale,bende çok merak ediyorum hiç gitmedim ama çok güzel olduğunu duydum
esramm zaman ne çabuk geçiyo dimievlilik yıldönümüz kutlu olsun,evinizin huzuru hiç bi zaman bozulmasın inş.
ilk seneyi atlatınız ya bak gör 2.3.seneler daha güzel oluyoben kesinlikle şimdi çok daha mutlu çok daha huzurluyum
canım karpuz masum bi meyve gibi gözüksede glisemik indeksi yüksek,şeker var sonuçta,çok abartmamak lazım
harika yaaaa didimi cok sevmistim bu yaz biz de ya didim ya antalyaya gidebiliriz ama hala kararsizim yaa :26:kızlar bu arada son ana kadar alanya ya tatile gitme planımız yerini didime bıraktı
canimmmm yiyorduk vallaaa balkonumuza gecmisiz caylarimizi yudumlarken borekleri güpletiyordukELİFFFFFFFFFFF
atlamışım kuzum yaewww şimdi gördüm nesli alıntı yapınca
demek ıspanaklı börek yaptın bana heee,canım benımmmmmmm
rüyalarda kavuşuyoruz işte fenamı umarım yemişizdir tepsının hepsını,gerçek hayata inatt:)
hastaya bakmak sevaptir ahirette karsiligini gorursun ins :)tatilin çok güzel geçmiş canım , aslında yıl içinde hepimizin böyle aralara ihtiyacı var .biz uzun yıllar tatile gidemedik , kayınvalidem hastaydı ve her yıl onun yanına gidip evden bile dışarı çıkamadık , yıl boyunca çalışıyoruz ve tatile , doğayla içiçe yaşamaya özlem duyuyoruz.yine de çok şükür sağlıklı olmak kadar insanı mutlu eden bir olay yok heralde ...hafta sonu gezileri ile idare ediyoruz artık ..
guzel olmus protein gunun bende yarin basliim bari hala protein yapmadim benohhh maşallah gruba baya hareket gelmiş kilolar gitmeye başladı umuyorum böyle devam edr
pazartesiye protein günüyle başladım
9.30
1 yumurta
3 dilim peynir
11.00
bitki çayı
13.30
1 kase yoğurt
18.30
1 bardak çay
20.00
1 but
1 parça göğüs
birazdan acıkırsam süt içmeyi düşünüyrm
yanlış bişey yapmıyrmdur umarım
ya bu protein gününde bitki çay içiliyormu kararsızım:44:
bi de 45 dk yürüdüm bu hafta yürücem inşallah yürümesem lessliyle koşayım diyrm
canım herşeyin fazlası zarar diye biliyrm ayarını kaçırmazsak aldırmaz bence sonuçta meyvelrde de şeker varya onları da fazka yememk lazımmış diye duydum:26:
karpuz kilo aldırır mı kızlar? bazıları aldırdığını bazıları ise aldırmadığını söylüyor ama bilmiyorum size sorayım istedim ?
miktarını abartmadığın sürece karpuzda sorun yok. yanlız miktarı gerçekten ince bir dilim avuç içiniz kadar parmaklar dahil değil :) ben hastanedeyken vermemeye çalışırdık çok gerekli olursa öğleden sonra ara öğününe dediğim kadar ve incecik bir dilim ve peynir verirdik... yinede tok tutmazdı çünkü bende yerdim hiç posa yokki kardeşim :)
sen bu hareketlilikle eksiye geçersin kedicim..
ayy bı turlu yazamadım ya ne berbat bi gün anlatamam diz boyu yogunluk var...
ohh hayat sana güzel tatlım
valla 2 gün tatilden sonra iş hiçç çekilmiyo,bide ben tatil moduna şimdiden girdim galiba
kızlar bu arada son ana kadar alanya ya tatile gitme planımız yerini didime bıraktı
Selam kızlar bgn hiç yazamadım size bu hafta çok yogunumancak şimdi bitti işlerim ama bi evrak bekliorum halen çıkamıorum maalesef perşmbe cumada cmt şehirdışında olacağım iş için muhtemelen giremem gene yrn ve yrndan sonra girmeye çalışacağım ama çok fazla yazamam heralde baya yogunuz buarada halen yediklerime dikkat ediyorum yazmıorum die dietimi bıraktıgımı sanmayın
cuma kilo bildirimimi yazamazsam çiğdeme msj atarım o söler aa ama tartı :26: neyse onunda buluruz bi yolunu ya Allah büyük
hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere sağlıcakla kalınn
bu hafta herkes baya kilo vermiş..çiğdemcim seni de tebrik ederim yazamıyrm çok fazla dersane dersler çok yoğun giremyrm ama aklımda
günaydınnn canlarrrrrr
tesekkur ederım edacımm,ınsallah uygun bı zamanda tatılınızı yaparsınız gönlünüzce
hayat bazen yapılan planlara inat geliyo sanki insanın üstüne,hayırlısı..diyelimmm
o denızde balık oolayına bende sinir oluyorum ama dahada sinir oldugum şey denızde yere basmaya korkuyorum ayagıma tuhaf bişey deyecek diye özewllıkle yengeç falan korkuyorum
denız ayakkabısı giyiyorum:)
çidemcimmmm naptın bakım dün evde:)nasıl geçti ne yidin ne içtin:)
dün kocacım yemege götürdü sankı cok ıhtıyacımız var gibi:)
masaya güller mumlar falan,ama en komıgı en son kalkarken 2 garson gelıp başımdan aşagı gül yaprakları döktükler çok komıktı
dün akşam yemekten zıyade biraz fazla kacırdım şarabı sanırım,dünyam döndü volkana bakıyorum bunlarr nıye boyle yapıyolar bana yaa diye:)
oyle işte sonra eve geldık ben kapalıydım zaten:)oturduk düğün cdmızı ızledık nostaljı yaptık..
ama nedendır bılmem gece cok gerçekçi bi rüya gördüm hataa sabahta cok sınırlı uyandım bu yüzden
volkan benı aldatıyodu
böyle bi günün gecesinde görülecek rüyamı bu arkadaşlar yaa
günaydınnn canlarrrrrr
tesekkur ederım edacımm,ınsallah uygun bı zamanda tatılınızı yaparsınız gönlünüzce
hayat bazen yapılan planlara inat geliyo sanki insanın üstüne,hayırlısı..diyelimmm
o denızde balık oolayına bende sinir oluyorum ama dahada sinir oldugum şey denızde yere basmaya korkuyorum ayagıma tuhaf bişey deyecek diye özewllıkle yengeç falan korkuyorum
denız ayakkabısı giyiyorum:)
çidemcimmmm naptın bakım dün evde:)nasıl geçti ne yidin ne içtin:)
dün kocacım yemege götürdü sankı cok ıhtıyacımız var gibi:)
masaya güller mumlar falan,ama en komıgı en son kalkarken 2 garson gelıp başımdan aşagı gül yaprakları döktükler çok komıktı
dün akşam yemekten zıyade biraz fazla kacırdım şarabı sanırım,dünyam döndü volkana bakıyorum bunlarr nıye boyle yapıyolar bana yaa diye:)
oyle işte sonra eve geldık ben kapalıydım zaten:)oturduk düğün cdmızı ızledık nostaljı yaptık..
ama nedendır bılmem gece cok gerçekçi bi rüya gördüm hataa sabahta cok sınırlı uyandım bu yüzden
volkan benı aldatıyodu
böyle bi günün gecesinde görülecek rüyamı bu arkadaşlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?