- 17 Haziran 2011
- 5.425
- 3.144
- 373
maşallah canım yaa çok güzel zaman geçirmişsiniz.. Rabbim bi ömrünüzü böyle mutlu etsin.. ben çok imreniyorum böyle anılara..benim eşim hiç romantik diil bende bundan yakınıyorum.. varsın olmasın canı sağolsun diyorum.. bide espriyle karışık senden önce gidersem kabrime gül ağacı diksende güllerle gelsende hiç farketmez sağken yapmamışın yokken istediğin kadar alsanda farketmez diyorum.. onun yerine soğan patates falan alırmışız... ama hakikaten imreniyorum böyle anılara.. Rabbim nazarlardan esirgesin :)
saol tatlım ama işte bi erkekte herşey tam olmuyo malesef,bızımkıde hernekadar romantık gözüksede cok kırdı benı zamanında cok üzdü sonra çiçek böcek yolladı hep ama işte bi kıymetı kalmadı..
eskı konularım cok var ılıskımızle ılgılı,çok bocaladık çok kıyılardan döndük ama toparlandık sanırım
o romantık masada bıle her an kavga edebılme potansıyelımız var aslında:)
volkana göre biz çok aynıyız o yuzden böyleyız diyo,bewn bazen sana kendıme kızar gibi kızıyorum diyo..
yada mesela bişey söylerken sectıgı kelımler cok yanlış olabılıyo..
falan filan böyle işte
buda benım nasibnimmiş..allah yuvalarımıza huzur saglık ve geçim versin..
ayy denizde bende hic sevmiyorum yere basmayi, deniz ayakkabisi mi varmis nerde satilir ki esra :26: bi bakim bakim cok severim denizi ama gözümü yerden ayiramam
cok güzel geçmis dününüz ne güzel canim
kapaliydim yazmissin cok güldüm valla
dügün cdsini bende izlemeyi düsünüyorum bakalim nolcak bide biz foto cekindigimiz yerde bi kaç pozu aynen tekrardan çekinmeye karar verdik, her sene yapmaya caliscaz bakalim insallah olur
bilinç altin çekememis sizin mutlu olmanizi saçma bi rüya göstermis bosver sen canim
dün öglen eve gittim kahvalti hazirlamis kocacim o evdeydi calismayacagi belliydi ama bize sonradan verdiler izin..
kahvalti yaptik iste, eve giderken sicacik ekmek alip ucundan koparip yiye yiye gitmistim ama hala sicakligi devam eden ekmegi sofrada yedik bitirdik hele ben bide o sicak ekmege nutellalari sürdüm bol bol
sonra yataga öylesine uzandim kitap okurum diye ama uyuyakalmisim, esimde yatmis uyumus yanima.
kalktik kayinvalidemlere gittik geldik, eve geldik yemek yedik, (ben salatayla 1 mini izgara tavuk parçasi yedim).
Sonra misir patlatip tv basina.. gdo karakediyi izledik cok asiri güzel degildi ama idare ederdi
ahah aynen çidem benımde gözler süreklı denızın dibinde oluyo:)
ben geçen sene otelden almıştım antalyadan,sidenın denizi cok çakıllıydı ayagıma battı hep orda satılıyodu denız ayakkabısı cok iyi olmuştu,nette falanda vardır dıye düşünüyorum bakmak lazım..
gelınlıgını satın aldıysan gecen yıl gelınlıkle cektırın resımlerı,öncesı sonrası yaparsınız:)
kımden dınlesem herkes ilk 1-2 yıl zor geçiyo dedi hep inşallah zorluklar arkada kalırda 2,yılımızda daha keyıflı daha az gürültülü bi evlılık yaşarız:)