- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
ooo ne güzel canım,tek bi yere bağlı kalmadan geziceksiniz valla süperçoluk çocuk yokken tadını çıkarın(bize hep böyle söyleniyo:)))
çiğdemcim benim bünye maalesef hemen depoluyo,mesela cumartesi 200 gr eksideydim,pazar diyet dışına çıktım hoop pazartesi 1600 gr artıdün hafif geçirmeme ve spor yapmama rağmen sadece 800 gr ı gitmiş
tabi dediğin gibi tatil çokta sıkmamak lazım ama benimki abartmaya hiç gelmiyo
evet canım nasipse cuma akşamı çıkıyoruz,cumartesi sabahı didimdeyizsanırım biz tek otele bağlı kalmayız sıkar zaten beni,izmir,bodrum falan yakınmış günübirlik gidelim diyoruz bakalım
çiğdemcim geçen gün olan var olmayan var demiştin,kendini kastettiğini hiç düşünmedim:26::26:bunun için doktora gittinni canım,ihmal etme lütfen
aynen canim cocuk yokken serbestken rahat rahat gezelim sonrasi Allah büyük yazlari annelere satar belki yine gezeriz
ah be canim cok musait bi yapin var ozaman kilo almaya :26: ömür boyu benim gibi dikkat etmen gerekicek dûzgün beslenmek gerekicek kafayi yemeyiz insallah bu kilolarla
ayy ohh gezin gezin günübirlik turlar olur hep valla tadini cikarin canim sizde
evet canim regl konusunda tek kendim degil etrafimda da cok var sorunlu olan... ihmal etmedim cok doktora gittim son gitmemede 6 ay bile olmadi ama yok yok herseyin normal diyor niye gelmedigini bilmiyor verdigi getirici ilaci kullanmicam artik, biktim ben onla ugrasmaktan her ay. Allaha havale ediyorum kendimi Rabbim hayirlisini verirse olur vermezse kendi takdiri ne diyim :26:
kendimizi hazir hissedince bu konuyla ilgilenirim artik simdi salliyorum