• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kizlar,

simdi ben kilomu nereye yazicam yarisma icin?

Bende geçen hafta öğrendim hesaplamanı yapıp. en son listeyi yazan arkadaşın yolladığı mesaja cevap ver diyorsun baş ve sondaki oute gibi bişi yazıyo onları siliyosun kendi hesaplamanı isminin karşısına yazıyorsun.kaydirigubbakcemile4

05.02.2009 Persembe gunu yediklerim:

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: 1 simit, yarim domates, 1 salatalik, 1 fincan sekersiz cay
14.30: 1 mandalina
18.10: ince dogranmis, baharatlandirilmis, tavada cevrilmis 2 adet tavuk gogsu, 1 domates, 4 kasik yogurt

20.00 gibi yesil cayimi icerim.
su her zamanki gibi 2.5 litreye yakin

yatmadan da elma sirkesi+bal+ılık su karisimini icerim. daha ilk gunum olacak.

hareket olarak: ev temizligi, 120 dk yuruyus, 6dklik video, 1 sarki twist, biraz da parklardaki belediyenin koydugu aletlerden yaptim.

degerlendirme: bana gore gayet guzel gecen bir gun. tek sikayetim iki gundur tuvalete cikamamam (pazardan beri duzensiz) ve onun verdigi rahatsiz edici siskinlik

siz ne diyorsunuz kizlar? nasil gecmis gunum?

Son düzenleme:
Bende geçen hafta öğrendim hesaplamanı yapıp. en son listeyi yazan arkadaşın yolladığı mesaja cevap ver diyorsun baş ve sondaki oute gibi bişi yazıyo onları siliyosun kendi hesaplamanı isminin karşısına yazıyorsun.kaydirigubbakcemile4

bhk perşembe günü kilolar buraya yazılıyor..
burdan kaptan bakıp iletiyor ilgili yerlere
Bugün 16:55

sagolun kizlar, yani kilomu simdilik buraya yazarak bildirirmem yeterli anladigim kadariyla. haftaya persembe sabahi tekrar tartilicam, hesaplamami yapip KHENA'nin dedigi sekilde yapcam. anlasildi kizlar. kaydirigubbakcemile5

O zaman takim ahan da benim baslangic kilom budur : 92.5 start aldim. yarismaya hazirim. savrulun rakip takimlar 1 . takim geliyooo :sm_cool: :lepi: hihoyyyt

selam yulaf, bence yediklerin cok iyi olmus. ama karbonhidrat eksik gibi geldi bana. metabolizma hizini dusurme , bi de bu wc ye gidememe durumlarina iyi gelebilir. onun haricinde bence super yulafcim.

bi de istersen bu hafta yarismaya katilip katilmadigindan emin ol. cunku ben gecen hafta deneme haftamda idim. bu hafta yarismaya dahil oluyorum.

su an sanirim deneme haftandasin ama kaptana yine de bi sor, teyit et canimcim.

Kızlar hala kilosunu yazmayanlar ve hesaplamayanlar var. Kaptanın oklavası gelir bakın...

Sabah: Şekersiz süt ve çok az klasik kahvaltı, malum sınavlara yetişmek için.
Öğle: Çeyrek simit, 1 bardak şekersiz çay (sınav ortamında bulabildiğim tek besindi, halbuki sabah yanıma öğlenlik koymyştum odama çıkıp onu bile alamadım koşuşturmaktan)
Ara: 2 yudum un kurabiyesi
Akşam: yarım kase yoğurt, 1 kase domates çorbası (kendim yaptım hazır değil), 2 kaşık kereviz, 1 kaşık kabuklu prinç pilavı.
Bu gece sabaha kadar ders çalışmam gerek inşallah bu yüzden çay yada az şekerli kahve içebilirim ama bilmiyorum. Felaket yorgunum kızlar...İnşallah hasta olmam bugünlerde...

1.TAKIM **90. Etap**

nrymn ( 63,4 / 63,7 / -0,3 / -0,47 % )
neşemeşe (77,3 / 77,1 / 0,2 / 0,26% )
daisy06 (61,5/61,5/0%0)
flawless ( 67,6 / % )
hayat70 (59,7 / %)
mavideniz (69 / %)
KHENA (66,9 / 66,8 / 0,1 / 0,15%)
yasmin83 (60,3 / %)
sekey (78,9 / %)

1.TAKIM TOPLAM KİLO (604,6 / % )

Herkese mrb. Işlerimin yogunlugundan dolayı burayı çok aksattım artık yazamıyorum bu yuzden aslında takımdan ayrılmakta istiyorum ama hedefime çok az kaldı. Sizin sayenizde 70 kılodan 61,5 kıloya kadar düştm. Son 1,5 kılom kaldı hepinize çok tşk ederim kızlar

selam yulaf, bence yediklerin cok iyi olmus. ama karbonhidrat eksik gibi geldi bana. metabolizma hizini dusurme , bi de bu wc ye gidememe durumlarina iyi gelebilir. onun haricinde bence super yulafcim.

bi de istersen bu hafta yarismaya katilip katilmadigindan emin ol. cunku ben gecen hafta deneme haftamda idim. bu hafta yarismaya dahil oluyorum.

su an sanirim deneme haftandasin ama kaptana yine de bi sor, teyit et canimcim.

sagol canim. dikkate alacagim dedigini.

evet bu hafta benim deneme haftam biliyorum. yarismaya bu hafta dahil degilim yani :)

1.TAKIM **90. Etap**

nrymn ( 63,4 / 63,7 / -0,3 / -0,47 % )
neşemeşe (77,3 / 77,1 / 0,2 / 0,26% )
daisy06 (61,5/61,5/0%0)
flawless ( 67,6 / 66,5 / 1,1 / 1,62 % )
hayat70 (59,7 / %)
mavideniz (69 / %)
KHENA (66,9 / 66,8 / 0,1 / 0,15%)
yasmin83 (60,3 / %)
sekey (78,9 / %)

1.TAKIM TOPLAM KİLO (604,6 / % )

kaptan lütfen kusura bakma çok geç kaldım bazı sorunlar nedeniyle şehir dişindaydım eve gelir gelmez buraya geldim :1hug:

günaydın kızlar...

ben de dün yediklerimi yazayım.

kahvaltı: 1 bardak süt
öğle: 2 ızgara köfte,1 kase yoğurt
akşam:çorba ve salata,cok az yoğurt

gün içinde bir çay bardağı kadar leblebi yedim.
2 lt su içtim.

akşam yemeten sonra da biraz meyve yedim.

dün spor yapamadım malesef,kızım hiç müsaade etmedi.

hatta dün onun yüzünden yemeği yaktım,çorbayı tek elle yaptık kızı kucağıma alıp.
moral desen yerlerdeydi..

bakalım haftasonuna çıkabilecek miyim :bbo:

Back