Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım bu menü baya eksik aslında...
Süt ürünü tüketmedim hiç,protein eksik,spor yok,su az.....
Aslında bana çok ters olan bir menü a.s

yok yok

dünkü menüne göre gaaayet güzel bence.

ama BHK deyince farkettim.
poğaçayı görmemiştim:bbo: o yağ deposu şeyi nasıl yedin ( kaptan bana aynen böyle demişti naniknanik )
şaka bir yana poğaça hakikaten çoookk kalorili aman dikkat...Şeniz

ayy hamurişine hasretim ya..
nasıl canım istiyor anlatamam..

ay bu arada bugün itibariyle regl olmuşum..
sevinsem mi üzülsem mi bilemez oldum walla

valla kuzen dün işyerinden geldi beni almaya.Yanında da poğaça getirmiş atıştırırız diye.Bende öğlen sadece çorba içince doğal olarak akşama kurt gibi aç oluyorum.Yağlı falan demeden götürdüm valla -tatlicadiarzu-

milletin canı regl olunca tatlı ister,
benim hamur işi -tatlicadiarzu-

hazır betülü uyutmuşken ben de biraz kestireyim de öğle yemeği vakti gelsin..
yoksa elimden bi kaza cıkıcak:bbo:

milletin canı regl olunca tatlı ister,
benim hamur işi -tatlicadiarzu-

hazır betülü uyutmuşken ben de biraz kestireyim de öğle yemeği vakti gelsin..
yoksa elimden bi kaza cıkıcak:bbo:

walla canım sana MAşaAllah diyorum. iradene iyi hakimsin...

ama ufak tefek yemenin bir sıkıntı vereceğini sanmıyorum.

sadece kalori olmayacak kadar. ve nefsini körletecek kadar...şakkıdı

tunaydin kizlar,

okudum gecmisi geldim.

regl olma donemi baslamis, demek ki herkes olcak bu 2 hafta icerisinde :)

pogaca konusunda coco'cuguma katiliyorum. nefsi koreltecek kadar yenmesi lazim bence. sonucya ileride de yiceksin canin ne zmn istese o yuzden simdi yarim tane yersin ama pogaca yemis gibi hissedersin kendini.

ben zaten oyle yemeklere cok ama cok duskun bir kiz degilim. hani diyorsunuz ya az yiyorsun diye. kaptanima da soyledim. benim icin hep derler "fulya az yer, hareket etmedigi icin kilo aliyor." diye.
cok da haklilar. makarna disinda oyle coook duskun oldugum bir yemek olmadi bugune kadar. ama hareket yoktu, yeme duzeni yoktu, tez stresiydi kilolari aldim gitti.

cok sukur 15.6'sini verebildim ki kimse inanamiyor, annemler deli gibi merak ediyorlar beni.

o yuzden kizlar pogaca mi istedi canimiz az yiyoruz ve dengeleme amacli hareket ediyoruz :)

Yulaf...

isminle nickin esrarengiz olmuş. ismindeki harfler yer değiştirmiş sadece..çok hoşalkisalkisalkis

kızlar ben geldim, kk kapandı, yok misafirdi derken bikaç gündür görüşemiiiiik, napıyosunuz, geçmişi okumaya başlayamadım daha, okumadan önce biri bana anafikri söyleseya sırnaşık şey

okudum, yaladım, yuttum kaydirigubbakcemile3

bu arada biri takımdan feragat etmiş, arkedeşimizi tanıma fırsatım olmadı, ama kendüsünün yerine talibim, adaylığımı koyuyom :dance:

kendüsü eminim yeri doldurulamayacak bi arkedeşti emmevelakin, benim potansiyelim de hayli arttığından (burda potansiyel kelimesini ağırlık babında kullandığımı bilgilerinize arz ediyorum) yerini dolduramayacağım kimsenin kalmadığını (maalesef durum böyle, bütün boşluklar, artan yağ hacmim sayesinde itinayla doldurulur) üzülerek belirtiyor, yorum ve önerilerinize -saygılarımlan- açıyorum.
(hani çocuklar andımızı, ya da istiklal marşını okuduktan sonra kafalarını öne doğru eğiyorlar ya, öyle bi smile lazımdı buraya da )

gaptanım, duy sesimiii

selam elifcinocum,

kaptanimizin senin talebini gorup olumlu cevaplayacagina inaniyorum.

sağol yulafcım, inşallah ben de kadrolu olucam..

ay kendimi sözleşmeli olarak çalışan, ama kadroya geçmeye uğraşan memurlar gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…